5743
  • Gladiator
    Bazzeg. Ajanlom mindenkinek a beallitasoknal a keresesi nyelvet atallitani UK-ra, mert nem csak a bing visiont kapcsolja be, meg utvonalkeresest a terkepen, de az uzeneteknel is csak igy lehet facebook/sms/stb. Kozott valogatni. Nem tom miert de ez van. Valszeg meg mas featurt is unlockol:D
  • Mnemomic
    Ismerem nem megy így se. Csak azért rossz mert a Nodo óta volt két frissítés is -vmi biztonsági meg a HTC által kiadott- és azok szinte rögtön megjöttek a telóra. Ezért idegesít engem most ez a helyzet.
  • mflex #2056
    Most ez komoly volt? Hol írtam olyat, hogy ez szívatásnak veszem? Szívatás azoknak, akik várták, mivel volt erről szó, én csak feldobtam egy kérdést, hogy miért nem...

ááácöhhh
  • bon
    Trükkel raktam fel, az itt leírtak alapján: link
    már a Nodo-t is így raktam fel.
  • stp4trick
    C1010007

de erre richtig elindul és már a telepítésnél járok
  • Mnemomic
    Tudom, de akkor is szomorú. Azért meg lehet ezt oldani. Neked jelezte vagy trükkel ment fel?
  • bon
    Mi a hiba?
  • stp4trick
    7403-t felrakta forceddal, majd a mangot elkezdi rögtön, de 4-es menü 70%-nál hibával eldobja állandóan:(
  • bon
    Nekem idáig ami legjobban tetszik a mango frissítés után a magyar live id támogatás, Office alkalamzások végre megkapták a skydrive támogatást, beépített messenger funkció, de a megújúlt xbox live is tetszik.
  • bon
    Nem vicces, mert nem egyszerre kapja meg mindenki, de ez be is volt jelentve.
  • Mnemomic
    Nekem HTC Mozart van de még mindig nem talál frissítést....egy picit azért vicces, hogy trükközni kell -de úgy sem megy- még 1 nappal a kiadás után is.
  • Gladiator
    olvasom elejétől kezdve, még anno kérdeztem is, hogy miért van, de akkor nem volt rá válasz. bár most így visszagondolva, egyszer kihagytam vagy 200 üzenetet, lehet akkor volt téma:)
  • Hegi90
    de amúgy már volt róla szó a topikban...
  • Gladiator
    annyiból még jó ez a mango, hogy nekem a nodotól lecsökkent a színárnyalat és ilyen átmenetesek voltak a színek, de most visszaállt. kicsit mondjuk idegesítő, hogy itt chatelek facebookon és közben megjön a telóra is. lehet úgy kéne, hogyha be vagyok jelentkezve gépen, akkor telóra ne küldje.
  • Gladiator
    baszkiiiiiiiiiii:DDDD fasza vagy:D egyetlen egy szerviz, meg samsung bolt nem tudta megmondani miért nincs útvonaltervezés a térképemben:D köszi!:D
  • Hegi90
    nagyjából
  • Jim Morrison
    valaki leirna hogy miben mas a mango? mert akkor lehet felrakom a nem hasznalt omnia 7 re teszt szintjen.
  • kifli
    ÍGY kell elvileg
  • Hegi90
    gondolom nem azért nem rakták bele, hogy téged szívassanak
  • bon
    Igen nagy munka, mert a frissítés állítólag csak változtat (frissít) a rendszer, de magyar nyelvhez, meg az egészet újra kell tenni és ezért is tudja a szervíz megcsinálni.
  • mflex #2038
    Kíváncsi vagyok..., de egyébként szerintetek ekkora MUNKA lett volna megoldani, hogy a frissítéssel a magyar nyelv is bekerüljön? Mint írtam, nekem nem hiányzik, de sokan azért húzták le ezeket a készülékeket, mert nem volt magyar nyelvi támogatás, epekedve várták, mert ugye az MS elhintette a morzsákat, hogy lesz benne, de aztán mégsem! Szóval MIÉRT NEM?
  • mflex #2037
    Szóval a custom ring megint kimaradt?
  • Sequoyah
    Hallottam pletykát, hogy szervízben fel tudják tenni a magyart. És nem hackelt ROM-okat, hanem a hivatalosat. Valamikor megkeresem ezzel őket.
  • mflex #2035
    Nekem nem kell a magyar nyelv, de a készülékek imázsának, ha lehet így fogalmazni, jót tett volna.
  • mflex #2034
    Ugyan nekem nem hiányzott, de most sem lehet saját csengést beállítani, vagy vak vagyok?
  • Sequoyah
    settings, region+languages
  • Gladiator
    hol kell a keresés nyelvét beállítani?:D
  • Sequoyah
    Alul nincs ott az ikon? A keresés nyelvét US/UK-ra állítva se?
  • Gladiator
    és még mindig nincs a térképnél keresés. a faszom ebbbe az omnia 7-be!
  • Gladiator
    nektek működik a bing vision meg audio? én ha bemegyek a bingbe, ugyanolyan, mint régen.
  • Gladiator
    meg nem lehet vhogy kikapcsolni, hogy a lista szarű menüben ne legyenek ott a betűk? csak a helyet foglalja, úgyse használnám...
  • Gladiator
    ilyen videókban volt, hogy smst küldött volna a hapsi, és felajánlotta, hogy inkább facebookon küldi. ezt hogy lehet elérni?:D
  • Gladiator
    jah, végül bemangóltam:)
  • bon
    Nekem is feltünően sokáig elvolt a 7. lépéssel, de gond nélkül megcsinálta.
  • Gladiator
    gyün a mango, de a 7. lépésnél gyanúsan sokat tököl...
  • Sequoyah
    Beállításoknál a messaging résznél kell aktiválni. Ha hibára fut akkor a webes live profilodban kapcsold össze a facebookot a live-al.
  • Hegi90
    Amúgy Messagingből hogyan tudok valakinek facebookon írni?
  • Hegi90
    Jah, tényleg.

Amúgy nagyon brutál lett, nem hiszem, hogy még 1-2 évig váltani fogok.
  • bon
    Sehogy, csak újonnan megváásrolt gyárilag Mango készülékeknél lehet.
  • mflex #2019
    Nincs magyar nyelv benne, ezt mondták is, csak mangos készülék vásárlásnál van rajta automatikusan. Ezzel is még jobban rontva a régebbi telefonok árát.