5743
-
Bazzeg. Ajanlom mindenkinek a beallitasoknal a keresesi nyelvet atallitani UK-ra, mert nem csak a bing visiont kapcsolja be, meg utvonalkeresest a terkepen, de az uzeneteknel is csak igy lehet facebook/sms/stb. Kozott valogatni. Nem tom miert de ez van. Valszeg meg mas featurt is unlockol:D -
Ismerem nem megy így se. Csak azért rossz mert a Nodo óta volt két frissítés is -vmi biztonsági meg a HTC által kiadott- és azok szinte rögtön megjöttek a telóra. Ezért idegesít engem most ez a helyzet. -
Most ez komoly volt? Hol írtam olyat, hogy ez szívatásnak veszem? Szívatás azoknak, akik várták, mivel volt erről szó, én csak feldobtam egy kérdést, hogy miért nem...
ááácöhhh -
Trükkel raktam fel, az itt leírtak alapján: link
már a Nodo-t is így raktam fel. -
C1010007
de erre richtig elindul és már a telepítésnél járok -
Tudom, de akkor is szomorú. Azért meg lehet ezt oldani. Neked jelezte vagy trükkel ment fel? -
Mi a hiba?
-
7403-t felrakta forceddal, majd a mangot elkezdi rögtön, de 4-es menü 70%-nál hibával eldobja állandóan:( -
Nekem idáig ami legjobban tetszik a mango frissítés után a magyar live id támogatás, Office alkalamzások végre megkapták a skydrive támogatást, beépített messenger funkció, de a megújúlt xbox live is tetszik. -
Nem vicces, mert nem egyszerre kapja meg mindenki, de ez be is volt jelentve. -
Nekem HTC Mozart van de még mindig nem talál frissítést....egy picit azért vicces, hogy trükközni kell -de úgy sem megy- még 1 nappal a kiadás után is. -
olvasom elejétől kezdve, még anno kérdeztem is, hogy miért van, de akkor nem volt rá válasz. bár most így visszagondolva, egyszer kihagytam vagy 200 üzenetet, lehet akkor volt téma:) -
de amúgy már volt róla szó a topikban... -
annyiból még jó ez a mango, hogy nekem a nodotól lecsökkent a színárnyalat és ilyen átmenetesek voltak a színek, de most visszaállt. kicsit mondjuk idegesítő, hogy itt chatelek facebookon és közben megjön a telóra is. lehet úgy kéne, hogyha be vagyok jelentkezve gépen, akkor telóra ne küldje. -
baszkiiiiiiiiiii:DDDD fasza vagy:D egyetlen egy szerviz, meg samsung bolt nem tudta megmondani miért nincs útvonaltervezés a térképemben:D köszi!:D -
nagyjából -
valaki leirna hogy miben mas a mango? mert akkor lehet felrakom a nem hasznalt omnia 7 re teszt szintjen. -
ÍGY kell elvileg
-
gondolom nem azért nem rakták bele, hogy téged szívassanak
-
Igen nagy munka, mert a frissítés állítólag csak változtat (frissít) a rendszer, de magyar nyelvhez, meg az egészet újra kell tenni és ezért is tudja a szervíz megcsinálni. -
Kíváncsi vagyok..., de egyébként szerintetek ekkora MUNKA lett volna megoldani, hogy a frissítéssel a magyar nyelv is bekerüljön? Mint írtam, nekem nem hiányzik, de sokan azért húzták le ezeket a készülékeket, mert nem volt magyar nyelvi támogatás, epekedve várták, mert ugye az MS elhintette a morzsákat, hogy lesz benne, de aztán mégsem! Szóval MIÉRT NEM? -
Szóval a custom ring megint kimaradt? -
Sequoyah #2036 Hallottam pletykát, hogy szervízben fel tudják tenni a magyart. És nem hackelt ROM-okat, hanem a hivatalosat. Valamikor megkeresem ezzel őket. -
Nekem nem kell a magyar nyelv, de a készülékek imázsának, ha lehet így fogalmazni, jót tett volna. -
Ugyan nekem nem hiányzott, de most sem lehet saját csengést beállítani, vagy vak vagyok? -
Sequoyah #2033 settings, region+languages -
hol kell a keresés nyelvét beállítani?:D -
Sequoyah #2031 Alul nincs ott az ikon? A keresés nyelvét US/UK-ra állítva se? -
és még mindig nincs a térképnél keresés. a faszom ebbbe az omnia 7-be! -
nektek működik a bing vision meg audio? én ha bemegyek a bingbe, ugyanolyan, mint régen. -
meg nem lehet vhogy kikapcsolni, hogy a lista szarű menüben ne legyenek ott a betűk? csak a helyet foglalja, úgyse használnám... -
ilyen videókban volt, hogy smst küldött volna a hapsi, és felajánlotta, hogy inkább facebookon küldi. ezt hogy lehet elérni?:D -
jah, végül bemangóltam:) -
Nekem is feltünően sokáig elvolt a 7. lépéssel, de gond nélkül megcsinálta. -
gyün a mango, de a 7. lépésnél gyanúsan sokat tököl... -
Sequoyah #2023 Beállításoknál a messaging résznél kell aktiválni. Ha hibára fut akkor a webes live profilodban kapcsold össze a facebookot a live-al. -
Amúgy Messagingből hogyan tudok valakinek facebookon írni? -
Jah, tényleg.
Amúgy nagyon brutál lett, nem hiszem, hogy még 1-2 évig váltani fogok.
-
Sehogy, csak újonnan megváásrolt gyárilag Mango készülékeknél lehet. -
Nincs magyar nyelv benne, ezt mondták is, csak mangos készülék vásárlásnál van rajta automatikusan. Ezzel is még jobban rontva a régebbi telefonok árát.