5743
  • Gladiator
    nekem menti magától.
  • Hegi90
    nem hiszem, asszem még a Surfcube se menti.
  • kifli
    Megoldható az valahogy, hogy a böngésző mentse a felhasználoneveket+jelszavakat?
  • stp4trick
    nekem is vagy 10-15-ikre sikerült csak
  • Sequoyah
    Nem feltétlenül telefontípusonként egyszerre jön, azonos típusú és szolgáltatójú telefonok között is lehet eltérés a frissítés idejében.
  • bon
    Észre fogod venni.
  • TheUjoNCBeats
    Hát ez a rá erőltetős módszer nekem sehogy sem akart össze jönni :\ Kénytelen leszek várni. Megköszönném, ha valaki dobna nekem egy üzit, ha ki jön LG re is a frissítés :)
  • kifli
    wp7 verzió?

(én a htc hd2-met frissítettem zune-al mangora, pedig hivatalosan nincs is wp7-re :DD)
  • TheUjoNCBeats
    Rendben van! Köszönöm a segítséget :-)
  • bon
    1. vársz amíg megjön a te készülékedre is 1-2hét
    2. az itt leírtak alapján kikényszeríthető a frissítés: link
  • TheUjoNCBeats
    és ezt a mangót, honnan szerezzem meg? ha rámegyek hogy frissítések keresése, akkor nem talál semmit.
  • bon
    Ha magyar régiós live account-od van akkor előbb a mangót frissítést telepítsd fel, mert előtte nekem se müködött, azóta meg tökéletesen üzemel.
  • kifli
    settings-abaut-reset (ez teljesen resetel mindent)

angol vagy usák live acc beállít, vagy ahol van rendesen live támogatás,és mehet a móka :)
  • TheUjoNCBeats
    Üdv!

Most vettem egy LG e900 optimus 7 windows phone 7 es telót. De valamiért nem akar működni se a market place, se a games. van xbox live felhasználóm, Zune profilom is midnen engedéllyel, de még se akar menni. ha a market place be megyek azt írja, hogy ez nem érhető el az én országomban. pedig láttam, hogy másnak megy. az xbox nál amikor ki lehetne választani, hogy csatlakozzon az xbox hoz, akkor ki van szürkülve a lehetőség, és nem tudok semmire kattintani. valami megoldás? :)

Köszi!
  • Gladiator
    hát nekem nem.
  • Sequoyah
    De jönnek. Mondjuk a héten még csak néha, de múlthéten, mióta felkerült rá a mangó minden reggel menetrendszerűen megjött pár.
    Amúgy pedig ha marketplace-n rákeresel az adott appra, akkor mindenképp megjelenik az update lehetőség, ha létezik rá.
  • Hegi90
    letörlöd és visszarakod őket...
  • Gladiator
    nektek se jönnek app frissítések a mango óta?
  • Solten
    Windows Phone 7.5 Mango bemutató
  • Verzoo
    Köszönöm :)
  • stp4trick
    jetaudio-ban átcímkéztem, de bármilyen id2-3 tag-et szerkeszteni tudó lejátszóval, progival megtudod csinálni
  • Verzoo
    És hogyan oldottad meg, mert nekem sincs ilyen opció :(
  • Hegi90
    nem hiszem...
  • stp4trick
    BT-n küldés-fogadás valamikor lehetséges lesz?
  • bon
    Igen eltűnik minden.
  • Gladiator
    hard resetnél gondolom minden eltűnik, nem? nekem kellenek az smsek, inkább kibírom:D
  • bon
    2. nálam nem így van, hard reszetett csináltam a készüléken mango telepítés után, mert másik live id-t állítottam be elsődlegesnek. A hangerő is visszaállt a gyári értékre ami fél hangerő volt, alig ébredtem fel rá, rögtön felkültem a készülékem hangerejét szinte max-ra, másnap már úgy ébresztett a készülék.

A levelek csoportosításában is találtam logikát. nálam a levél tárgya szerint van csoportosítva.
  • Hegi90
    nekem az egy feladótól jövő emaileket fűzi egybe
  • Gladiator
    Két dolgot elcsesztek, egyet meg csak simán nem értek:D

1. Amikor lock scrennen matatok a zenével, akkor nem mutatja mennyi időnél jár a szám és tekerni sem lehet. Vagyis lehet, csak nem látom hova tekerek.

2. a hangerő már nem hat ki az ébresztésre, hanem mindig leghangosabban szól, ami kicsit idegesítő, mert általában 1 órát szoktam még "szundizni", és nem akarom az egész házat felkelteni:D

Amit nem értek, hogy az emaileknél már összefűzi a leveleket, de mindenféle logika nélkül:D Tehát se a feladó, se a téma, se semmi nem egyezik, de mégis egy almenübe rakja őket:D
  • Hegi90
    na most lehet gondolkozni, hogy mire keljek :D
  • stp4trick
    megoldottam máshogy, viszont sms hangnak nem lehet beállítani, csak csengésnek és ébresztőnek a custom hangokat
  • stp4trick
    jah, hogy a 4.8 nem jó? mert az van és működik minden benne, de rémlik, hogy volt vmi, a mangohoz van másik?
  • Gladiator
    új zune megvan?
  • stp4trick
    na nekem nincs is ilyen opció, akkor hogyan?
  • bon
    Kérdés tárgytalan, integrálva van a rendszerbe a twitter kliens. De ha szükséges lenne fel is ajánlja a rendszer a letöltését.
  • bon
    Remélem Skype-ot is minél hamarabb kiadja a Microsoft, mert az még jó jönne pl. beleintegrálva a rendszerbe.
  • bon
    Magyar Marketplace-ben nincs hivatalos twitter klines, vagy csak én nem találom?
  • Hegi90
    On tethering, hidden SSID and Visual Voice Mail, where are thou in Mango?
  • Hegi90
    így
  • Gladiator
    Amugy kurva jo ez a mango, most van kesz ez a telo:D efyedi csengohang hogy van?