5743
  • Sequoyah
    Úgy érted, mobilról akarsz szinkronizálni a felhőbe, nem a PC-ről?
  • Hegi90
    De jó, viszont ott egyenként kell feltöltenem, és nem rakja külön mappába őket, hanem bedobja simán a Mobile uploads-ba. Egy olyan megoldás kellene, ahol tömegével, vagy valamilyen kijelölős módszerrel tudnám feltölteni őket.
  • bon
    Beépített skydrive nem jó?
  • Hegi90
    Tippeket kérnék, hogy mivel lehet feltölteni 15-20 képet a legegyszerűbben valamilyen felhőbe.
  • Hegi90
    Nokia Lumia
  • bon
    Elsődlegest account régióját figyeli, még a Mango előtt nálam is így volt használva a telefon.
  • roliiiiii
    ha mondjuk beállítom másodlagos accnak azt aminek magyar a régioja de az elsődleges angol mondjuk akor természetesen az elsődleges régioját figyeli? kicsit hülye kérdés de vélemény?
  • Gladiator
    nektek nincs az whatsappnál, hogy csak akkor kapjátok meg az üzeneteket, amikor megnyitjátok? mert nekem igen. meg a facebook alkalmazás is csak hébe-hóba dobja ki az értesítéseket.
  • Sequoyah
    Ha ugyanazokat az accountokat beállítod, akkor minden név meglesz. A mostani live-os accodat állítsd be az új mellett másodlagosként, és az ott tároltak is meglesznek. Másodlagosról csak az msn partnerekkel nem tudsz csevegni úgy tudom.
  • Hegi90
    Sry, gugli találatoknál legtöbbször azt írták, hogy ez megoldja.

Ezt nézted már?
    [URL=http://blog.walshie.me/walshed-phone-support-tool-official-fix-to-get-you-back-on-track]"Walshed" phone[/URL]
  • TheUjoNCBeats
    Ugyan az a probléma... Csak most pakolhatom fel rá újra a dolgaim...
  • Hegi90
    elvileg egy hard reset megoldja a problémát.
  • TheUjoNCBeats
    Sziasztok!

Most jött meg a Mangó az LG Optimus 7 emhez, de amikor frissíteném, a frissítés véglegesítése közben hibát ír ki, "80180048" as hiba kóddal. Tud valaki valamit a probléma ellen? Köszi!
  • bon
    Leszinkronizálod Outlookal-al az acountott, majd létrehozol másikat azt is leszinkronizáld az outlookal és átpakolod az egyikből a másikba a névjegyzéked, elvileg mükődnie kell.
    Jó megoldás lehet még, hogy hotmail-re bejelentkezve kiexportálod a névjegyeket, majd a másik fiókba beimportálod.
  • roliiiiii
    értem köszi a válaszokat. egyébként azért szeretném lementeni a névjegyzéket mert másik acc-ot akarok létrehozni, mert ezen elálitottam magyarra a régiot és kiment a zenefelismerő
  • Sequoyah
    A névjegyzék a neten tárolódik a megfelelő accountokban (gmail, windowslive, facebook).
    Netmegosztásra külön app nincs. A mango már támogatja, de egyrészt szolgáltatófüggő, hogy engedélyezi-e, másrészt régebbi készülékeken hiányozhatnak a megfelelő driverek. Azt ígérik többen, hogy hamarosan megérkeznek, de mérget nem vennék rá...
  • Hegi90
    nem tudok róla, hogy wifi-n keresztül meg lehetne osztani a mobilnetet.
  • bon
    Névjegyzék magától szinkronizálódik az elsődleges account-al neten keresztül, így nincs mit menteni.
  • roliiiiii
    hali
    olyan kérdésem lenne, olyan app létezik amivel megtudom osztani wifin keresztül a mobil netemet? illetve olyan amivel letudom menteni a névjegyzéket? köszi előre is
  • Mnemomic
    Na megjött a Mango. A telefon ugyan nem jelezte, de a WP7 Connector megtalálta trükközés nélkül.
  • mflex #2118
    A samsung jobb minőség, nem csak úgy írom, mert nekem volt is hd7, a páromnak meg a másik és mind gyorsaságban, kijelzőben, hangban, kamerában keresztbe lenyeli htc-ket a samsung, az már más kérdés, hogy az ms-al karöltve a porba tiporták az árát és a telefon presztízsét. Olyan meg ne irkáljon róla, aki nem használta mindegyiket. Ettől függetlenül és a fent leírtak miatt nem ajánlott már a vétele, mert nem törődnek vele. Nálam már a kislány játszik vele több hónapja :D A wp7 meg egyre jobb, ha jönnek az új telefonok (nokia), rögtön veszek egyet.
  • Hegi90
    kk, kösz a válaszokat
  • stp4trick
    dehogyis, csak pontosítottam, ha esetleg félreérthető voltam, mellesleg elfogult nem vagyok, ezek tények
  • Hegi90
    jolvan, mondom csak érdeklődök, nem kell nekem esni :)
  • stp4trick
    bocs, ha csak a sok gyártás jött le belőle, eladásban is ott voltak rendesen, de a lényeg, hogy az egyik első és legnagyobb, leginnovatívabb cég a HTC volt a PDA piacon és most okostelefonok terén hódít, sima telefont nem gyártottak, max. a kezdeti időkben, de nem is ez volt a profil, hanem kifejezetten a PDA-MDA vonal
  • Mnemomic
    Nekem is ez van és szerintem is jó. Mondjuk a Mango még mindig nem jött meg rá
  • Sequoyah
    HTC Mozart-om van. Fogásra sokkal jobb mint bármelyik samsung, szép aluminiumház, jó összeszerelési minőség, megbízható is nekem. A hangjával is teljesen elégedett vagyok. Jók a gyártói appok is rá, a frissítés is mindig elsők között megérkezik rá. Úgyhogy nem csodálom, hogy az egyik legértékállóbb WP7 telefon.
    Egyetlen hátránya a pocsék kamera...
  • Hegi90
    értem én, hogy sokat gyártanak, de ez nem magyarázat a minőségre.
  • stp4trick
    HTC?
    a világ első és legnagyobb PDA gyártójaként, korát meghaladó technikával, évente a legtöbbet kihozott és eladott új készülékével simán kiérdemli a magasztalást

az más kérdés, hogy esetleg vannak hibái, de melyiknek nincs?

miért vannak annyian belebuzulva a Nokiába ok nélkül?

erre sincs értelmes válasz

egyet tudok, nekem volt/van egy HTC Kaiserem, amit 4 évvel ezelőtt semmi sem közelített meg tudásban, innovációban, a mai napig működik és bármikor magammal merem vinni
  • kifli
    Vagy rendelj amcsiból egy ilyet (eu-ba nem forgalmazzák hivatalosan sajnos :S)
    HTC

Márha fontos a hangzás :D
  • Hegi90
    Amúgy ha ma akarnék telefont vásárolni újonnan, akkor vagy megvárnám a Nokia WP7-et, vagy egy iphone 4-et vennék.
  • Hegi90
    Thx a választ, ment is a +

Elhiszem, hogy most már jönnek a beates htc-k, de mikor az Omnia 7 jött ki, akkor még sajnos csak rossz hangú htc-ket lehetett kapni. Pedig sokáig bele voltam buzulva a Desire-be...

Amúgy érdekes ez az árkülönbség az Omnia 7 meg a HD7 között, főleg hardver szempontból. Pont az ellenkezőjét vártam volna.
    Az előbbin az aluborítás kitűnően funkcionál, nincs semmi problémája, az üveg talán ma is a legjobb rajta a piacon, a képernyőről nem is beszélve. Szóval meg vagyok vele elégedve.
  • kifli
    3 típusról tudok véleményt mondani htc terén, htc touch hd, touch pro 2 és HD 2.
    A HD7 mint írtam, nem a megszokott htc minőséget hozza.

PDA-nál hangot ne nagyon nézz, mert ezek a telefonok nem a buszmegállóba való zenehallgatásra lettek kitalálva.
    Bár mióta szélesebb körben használják, jöttek ki speciálisan jó hangzásra kihegyezett telefonok. (touch pro 2 volt az első, aminek ha elolvasol pár tesztet a maga idejében, a legszebb hangja volt a pda-k közt)
    (Sőt, htc-ből már jönnek beats logóval ellátott típusok, ami azért jelent valamit ;))

Erről a 3 telefonról a véleményem:

Touch HD: Faternak van ilyen telefonja, még mindig minden alkatrész a helyén van, nem az a gagyi műanyag, van egy egészséges súlya, de nem túl nehéz.

Touch Pro2: Ez az enyém volt, az anyaghasználatban a műanyag valami egészen más mint bármeik eddig használt telefonomon. Olyan volt a fogása, mintha valami vékony (0.01mm), gumiréteg lenne rajta. Nagyon kellemes volt a fogása. Billenytűzet csúszott ki belőle. Egy nokia n97-el összehasonlítva, sokkal használhatóbb módon, nem lötyögött, vagy nyekergett.

HD2: Mai napig hardverileg egy nagyon jó telefon: 1Ghz snapdragon, 576Mb ram, N-es wifi. Abból kiindúlva, hogy alapból az n-es wifi, és a ram egy része el volt rejtve a felhasználók elől, és a multitouch, nem is működött azzal az oprendszerrel amivel kiadták, sejteni lehet, hogy ez lett vlna az első wp7 telefon. (A túlsok gomb miatt nem kapta meg a frissítést...)
    Anyaghasználatba ugyanaz a gumírozott hatású műanyag+fém.
    Nameg, hogy wp7-et terveztek rá, onnan ius látszik, hogy korai be nem fejezett drivereket sikerült hozzá beszerezni, és most fut rajta a wp7, mangot, már zune-al frissítettem :D
    Abból, hogy már készülőben volt a wp7 hd2-re, pedig kikövetkeztethető, hogy milyen szoftvertámogatása is van a htc-nek. (szerintem telefonok közt, a legjobb)
    Ezzel szemben a samsungé, majdhogynem a legroszabb támogatás, és nem csak telefonok közt...

Ezzel szemben ami samsungokhoz szerencsém volt, mindnél olyan műanyag hatást keltett, mint egy játéktelefon, fogásra nem hozat azt a minőségérzetet.
    Gondolom emiatt is értéktartóbb. (lásd omnia 7 vs HD7, használtan kb 10e a különbség köztük)
  • Hegi90
    Nem flémkeltés miatt, de megtudná nekem valaki mondani, hogy miért magasztalják sokan a HTC-t, mint minőséget?
    Nekem mindig pont az ellenkezője esett le. Olyan típussal még nem találkoztam, aminek tényleg jó hangminősége lenne (sőt, sok olyan van, amiben kifejezetten rossz a hang), a külseje általában sima műanyag, aztán még vannak ilyen apróságok, mint a HD7 illesztéshibái amibe a körmöm is belefér, vagy ez.

Többek között én ilyenek miatt választottam az Omnia7-et.
  • kifli
    samsung szoftvertámogatás miatt nem ajánlott. Érkeznek rá a frissítések, csak megkésve, de meg lehet piszkálni, hogy működjön hamarabb is...

Amúgy nemrosz kütyü, de meglehet nézni, hogy a htc minőségét nem minden részében hozó, hardverileg kicsivel gyengébb htc HD7 drágább.

Én androidrol váltottam, mango előtt nodoval is próbálkoztam, de ott még voltak hiányzó dolgok, most olyan már nincs, ami pótolhatatlan lenne a mindennapokban, 1-2 dolog nincs meg talán, de ezeken már átléptem, és tulajdonképpen, már nem is tudom mik voltak ezek.

• neevous
    Sziasztok!

Van egy ismerősömnek egy pár hetes Omnia7-ese, amit eladna nekem egész jó áron, mert neki nem jött be a cucc. Lenne pár kérdésem remélehetőleg leendő felhasználóként. iPhone 3G-m van, adná magát az ápgréd a négyesre, de abban a csomagban horror ára lenne a 4-esnek, amiben meg kellene vennem, ezért dobtam a dolgot.
    Utánnaolvastam a dolgoknak (amennyit interneten ki lehetett deríteni tényleges nyomkodás nélkül), de tulajdonképpen a ti véleményetekre is kiváncsi lennék.
    Gondolom többen vagytok, akik más platformról migráltatok (Android, iOs). Van olyan app, ami a hétköznapokban nektek hiányzik azok közül, amik nem elérhetőek a Marketplace-ről?
    Ajánlható továbbra is az Omnia7-es, mint a WP7-tel debütáló hardver? Olvastam, hogy az ápdétek döcögősek voltak.
    Nem olyan túl soká' jön a WP8, az MS szerint telefonokra is. Vajon a WP7-es telefonokat is lehet majd ápdételni, vagy elképzelhető, hogy az MS dobni fogja a WP7 támogatást? Kicsit ódzkodok egy olyan rendszerre váltástól, aminek belátható időn belül megszűnik a támogatása (ha jól vettem le, még most is erősen formálódik a WP7 is).
  • Gladiator
    nekem egyszer hirtelen lett 11 frissítés, aztán azóta megint semmi, pedig tudom, h van már amihez kijött újabb verzió. ha rámegyek marketplaceben se ajánlja fel.
  • stp4trick
    nekem se frissül semmi
  • kifli
    lehet a kedvencekhez mentés a megoldás?
    meglesem majd...
  • Sequoyah
    Nekem is menti, főleg ha a weboldalon bejelölöm, hogy jegyezze meg.