5743
-
Vársz türelemmel, vagy beviszed a szervízbe és megcsinálják ott csak nem rögtön. -
Srácok, ha a kábelhúzogatósdi nem jött be, akkor mi a teendő?
(Windowson Zune-nal is ugyanez)
-
szerintem jobb.
flém ON -
szerintetek ez jobb lesz mint az android ?:D -
másodszorra felment, csak usb toldóra volt téve és hibakód miatt, azért dobta el a gitárt, direkt rákötéssel felment mind a két frissítés -
Én örülök, hogy végül nem samsung-ot vettem az ára miatt. Ha most vennék telót akkor tuti nokia-t vennék. De a HTC Tropy is nagyon bevált. -
nálam eddig az elsőn kívül az összes magától felment... -
Hát igen, elég sanszos, hogy az én következő telóm se Samsung lesz:D Csak az a baj, hogy messze annak a legszebb a kijelzője, nekem meg az az egyik legfontosabb:D -
nem igaz, ugyanazt csinálja, mint a mangonál, folyamatosan hibával eldobja a frissítést az Omnia -
Sequoyah #2169 Nekem sima betéti kártyával nem sikerült összehozni, csak citibank hitelkártyával, de az US liveid-ra azzal se.
telefonálgattam már az MS supporttal és a bankommal is, nem lett más megoldás...:S -
Sziasztok!
Nem tudom már, hogy hol kérdezzem meg, talán itt választ kapok.
Van egy LiveID-m, amit kifejezetten a telefonom számára hoztam létre. Eleinte ez USA lokalizációjú volt, ennek ellenére gond nélkül használtam vele az MasterCard típusú hazai web-kártyámat.
Mangó frissítés után úgy döntöttem, hogy "haza hozom" a telefonos ID-mat. Ez meg is történt zökkenőmentesen. További 2 appot vettem még az ezutáni napokban, immáron Forintért, majd egyszer csak eltűnt a web-kártyám a Fizetési módok közül (mivel csak ez volt hozzáadva, a Fizetési módok most üres).
Jelenleg ott tartok, hogy nem tudok kártyát hozzáadni, és így appot vásárolni sem. Az összes létező helyen próbáltam már (Zune.net, WP szekció, Xbox Live, stb...). Vagy azt kapom, hogy "Ez a fizetési mód nem engedélyezhető. Ellenőrizze, hogy helyesek-e az adatok, vagy bla-bla-bla", vagy "Error. Please try again soon.", vagy "Adja meg egy érvényes bankkártya számát".
Ha valaki megosztana velem valami okos trükköt, azt nagyon szépen megköszönném. -
nekem Zune tegnap előtt dobta ki magától, nem is tudtam, hogy van új :) -
Omnia7 firmware-jét hogy kell frissíteni? Mert Zune nem talál semmi frissítést, pedig az elmúlt hónapokban többször is kijött rá. Vmi más szoftverrel kell? -
Sequoyah #2165 Hogy lehet kikapcsolni? Hogy lehet beállítani, nekem is kell:D -
a megoldást nemtudom, de kurvaviccesnek hangzik :D
-
roliiiiii #2163 valamit elállitottam a telon és most ha hívnak akkor kb 5mp-ig a csengöhang csörög utánna elhalkul és folyamatosan mondja a hivo nevét. nemtudja valaki milehet a megoldás? köszönöm a választ előre is -
Omnia7-em van, GPS nekem is egy rakás szar. Külföldön szinte sose talál jelet, otthon meg vagy 1 perc mire használható, de akkor is jó 20-30 métert képes tévedni. -
Tényleg csak azok vannak rosszul írva, akik fordítva adták meg a nevüket... Érdekes... -
Sequoyah #2160 Van akinél a telefonon kellett szerkesztenem, új névjegyet adtam hozzá a helyes névvel, és összelinkeltem a régivel. Így most helyesen jelenik meg.
Ez van, a világ nincs felkészülve arra, hogy a magyarok fordítva hordják a nevüket:) -
Sequoyah #2159 Én a live-os oldalon összekötögettem az accountokat, meg összevontam az egy emberhez tartozó különböző névjegykártyákat, és ott kevert össze így néhányat. Tipikusan az olyanokat pl, ahol a keresztnév és a vezetéknév sorrendje máshogy van a különböző helyeken.
Megoldás: a live fiókodban szépen szerkeszd helyre ezeket a neveket. -
Nem tudom még nem csináltam de elvileg igen. -
Ahogy olvasom a külföldi fórumokat, azt írják valami elrontódhatott a PH adatbázisában, és csak Hard reset segít rajta.
Azokat az embereket akik nem ismerőseim FB-on, de ugye a Live accra elmentettem a számukat, hard reset után újra letöltődnek a telómra, igaz? -
Nekem is. Tippeltem arra, hogy esetleg akinek 3 "neve" van pl. Kovácsné Varga Gizella, de nem, mert van akinél jó. Nem tudom mi a gond én sem. -
abból se mindegyiknek, hanem tök random... És utána úgy marad a People Hub-ban is -
Olyannal találkozott már valaki, hogy a People-ben a Facebookos embereknek csak a First name látszódik, de kétszer?
Pl.: "Ákos Ákos"
Beálítottam a Facebook chatet végre, és ez történik... -
HTC Trophy-m van és minden játék ment amit idáig kipróbáltam, az újakk is. -
Bigmatt89 #2152 Sziasztok!
HTC Mozart-om van, dev. unlockolt Mango van rajta, és sajnálattal tapasztaltam, hogy a jobb játékok valami miatt nem indulnak el. Főleg a win live-osok. Gondoltam rá, hogy pont ezért mert live-osok, de érdekes módon a need for speed és a Doodle jump mennek... Egyébként ha a marketről töltöm a próbaverziókat, azok se futnak. Hardveresen a teló elég jó, gondolom az nem lehet baj. Mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám. Inkább az zavar, hogy a gps se működik rendesen... random gps programban se mindig talál jelet, de navigonnal szinte soha... általában pont akkor nem mikor tényleg kéne, néha meg simán bejön és akkor működik is folyamatosan... Valaki tapasztalt esetleg hasonlót? -
hat, az ms tudja hogy kell lenyomni valamit az emberek torkan :D
link -
Sequoyah #2150 US-ben van több is ami hasonló. Nézz szét az US marketplace-en, aztán amelyik megtetszik, annak írj a fejlesztőjének h sürgősen aktiválják magyarországra is:) -
keresgéltem, igen.
Magyar marketplace-ben meg nem találok picloader nevű appot. -
Sequoyah #2148 Appok között keresgéltél? PL picloader. -
Igen, de a képek már megvannak, az adatkábelemet meg otthon hagytam.
Végülis már egyenként feltöltögettem, csak ha később is előfordulna ilyesmi, akkor azt akarom, hogy könnyebb dolgom legyen :) -
Sequoyah #2146 Automatikus feltöltés bekapcs, fényképezés, automatikus feltöltés kikapcs. És mind fent van a felhőben.
Nem tudom milyen más megoldásra gondolsz, de mindenképp a mappák közötti tologatás szükséges hozzá, ha nem a default könyvtárba akarod tenni. Ezt meg sokkal egyszerűbb később a gépeden megcsinálni, mint a telefonodon. -
Fényképeket. Sokat. Egy jegyzőkönyvhöz kellene, 20-30 fényképről van szó. -
Sequoyah #2144 Ezért kértem, hogy részletezd, milyen képet akarsz te a telefonról feltölteni, de nem tetted meg... -
Úgy látom te egyáltalán nem fogod fel a problémámat, na mindegy... -
Sequoyah #2142 1. Ez a telefon az internetre lett tervezve. Ha csak kicsi forgalmat engedhetsz meg magadnak, akkor le kell mondanod a szolgáltatások egy részéről, ez van. A jövő a folyamatos internetkapcsolatra épül.
2. Hát milyen képeket akarsz még a felhőbe tenni a telefonról ami nem a telefon fényképezőjével készült?
3. Szerintem épphogy egyszerűbb. Ami a gépeden van, a megfelelő mappában, az automatikusan ott van a felhőben, és akkor ott van a telefonodon is. -
1. nálam nem kerülnek fel automatikusan, mivel nem akarok minden képet a felhőben tudni, és nem akarom ezzel terhelni fölöslegesen a számlámat.
2. Mit értesz minden más alatt?
3. ha van adatkábelem (igaz most nincs), akkor mégis minek bonyolítsam meg? -
Sequoyah #2140 De mégis mit akarsz te onnan feltölteni? A készült fényképek eleve felkerülnek automatikusan a felhőbe. Minden más pedig eleve a felhőből jön. Ha gépről töltesz is fel a telefonra, tedd azt a felhőn keresztül. -
így van.