5743
-
A Microsoft 250 millió dollárt fizetett a Nokia-nak, hogy Windows Phone-t használjon -
szóvel ilyen képfeltöltési anomáliákkal senki nem találkozott? -
csovike10 #2216 Sziasztok!
Ma találtam a neten egy felhívást, szerintem sokatokat érdekelhet WP7 körökben: http://phoneblog.hu/2011/12/27/teszteloket-keresunk/ -
Remélem jönni is fog végre már. -
Microsoft: Skype for Windows Phone is coming soon
-
mijaz hogy nem is lesz? Gondolom az api-nem olvasható ki még. Később lehet lesz rá mód...
-
savoo #2212 Nincs és nem is lesz. -
-
tud valaki valami 3g adatmérő progit?
-
Vagy: Hotmail - settings - download content manually -
Ok majd megpróbálom. -
Newfronter #2207 Próbáld meg telefonról aktiválni a kártyát. Nekem úgy sikerült, nekem se fogadta el előtte. Nekem UK-s Live-om van, és így is sikerült...persze ehhez angliai irányítószám kellett, a többi adat lehet valós.
Nekem délelőtt 10 után fogadta el, többször próbálkoztam vele. :)
Telefonról próbáld, és mikor alkalmazást vennél, akkor kell megadni a bankkártya adatait.
Apropó: Nekem a gépen megnyitott weboldalon elutasította az MS, de telefonról nem ,ezért írtam.
Nekem Allianz-os VISA-m van. -
Nekem is OTP-s, de a régi jó volt neki. -
Én egy otp webkártyát akartam megadni, nem fogadja, szerinte nem jók az adatokl, noha tuti jó. AMEX kártyát elsőre elfogadta. -
A magyar marketplace-en a weboldalon amit a Mangóval indítottak el. Ott állítottam be a régit is. Kiválasztom, hogy új hozzáadása, majd megadom az adatokat, de azt írja, hogy nem támogatott kártyatípus, ami hülyeség mert a régi is ugyanez volt csak más kártyaszámmal persze. Na mind1 majd megoldódik. -
Miféle hibát ír ki pontosan? A Zune-n keresztül állítod be? -
Én már vásároltam a Mangó óta több szoftvert is. Azért lenne jó, ha be tudnám állítani az új kártyát. -
én még most sem állítottam be a kártyámat D: -
Szóval más is járt így? -
Ja máshol -paypal,amazon- már megadtam az újat ott semmi fond nem volt. -
Hi!
Lejárt a webkártyám és az új adatait meg akarom adni, amit nem fogad el a rendszer. Biztos, hogy jól írok be mindent de hibát ír ki a rendszer -próbalevonást nem is próbáltak, legalábbis nem kapok róla sms-t. -
Callendar\settings -
:-) Mindig találunk rejtett tartalékot a telóban.... :-)))) -
Két hete kitalálta a telóm, hogy minden este 9kor emlékeztet a holnapi szülinapokra, ami kicsit idegesít, mert kurvára leszarom. Ilyen emlékeztető ugrik fel, meg emailt is ír, ami elég zavaró, mert naponta kapok vagy 5-6 emailt szülnapokról. Nem emlékszem, hogy én kapcsoltam volna ezt be, de ha mégis, hol tudom kikapcsolni? -
a SIM kártyát kellett kivenni meg visszatenni. -
leejtettem az omniát miközben töltőn volt. Újraindult. Kihúztam, kikapcsolt. Nem kapcsol vissza. Visszadugtam, elindul, de 20 másodperc után újraindul.
Ötletek? -
most meg nem szinkronizál ez a fos, valakinek volt már ilyen?:
C00D11CD -
má megen frissít -
szóval a máték nem tudják mi az a first meg mi az a last name? :D
-
azoknál baszódik el, akik fordítva adták meg a nevüket facebookon. -
nekem csak 2 MÁTÉ MÁTÉ van a people között, másnál nem csinálta. Amúgy ezek közül egyikhez sincs telefonszám...
-
Ja igen én is csináltam ilyen összevonást, de sajna azóta is több lett ilyenből. Akkor talán a Facebook-on sikerült elrontani valamit. -
A fontosabb személyekhez csináltam egy Windows Live bejegyzést, és összekötöttem a kettőt. Ekkor a WL-es nevet fogja használni.
Egyébként ez sajnos nem csak WP-n van így, azóta már több netes szolgáltatással is találkoztam, amikkel ugyan ez történt, pl különböző Facebook appok. -
Ez különben a Mangóval jött, mert előtte nem volt ilyen gond. -
Erre lett megoldás? Én töröltem a facebook profilt a telóból-előbb a windows live id-n kellett- de ez sem oldotta meg a gondot. A keresztnév duplázások meg egyre szaporodnak. Ezért nem akarok hard resetet mert félek, hogy úgyis előjön a probléma megint.
Én sok infót nem találtam róla, de Te írtad, hogy máshol is gond ez. Nem tudsz róla, hogy a Microsoft felé ez jelezve van? Mert, még a külföldi híroldalakon sincs erről semmi hír mintha nem is létezne ez a gond. -
(a winrumors nyomán) -
-
Mindenkinek ajánlom a Wordament nevű játékot. Kb a legértelmesebb játék a platformra, és ingyenes. -
Némely készüléken már nem. -
Newfronter #2179 Mi a baj? Ez a legfrissebb aktuális verzió, a 7740-es.