5743
  • skinnyman
    A Microsoft 250 millió dollárt fizetett a Nokia-nak, hogy Windows Phone-t használjon
  • stp4trick
    szóvel ilyen képfeltöltési anomáliákkal senki nem találkozott?
  • csovike10
    Sziasztok!
    Ma találtam a neten egy felhívást, szerintem sokatokat érdekelhet WP7 körökben: http://phoneblog.hu/2011/12/27/teszteloket-keresunk/
  • bon
    Remélem jönni is fog végre már.
  • Hegi90
    Microsoft: Skype for Windows Phone is coming soon
  • kifli
    mijaz hogy nem is lesz? Gondolom az api-nem olvasható ki még. Később lehet lesz rá mód...
  • savoo
    Nincs és nem is lesz.
  • Hegi90
  • kifli
    tud valaki valami 3g adatmérő progit?
  • Hegi90
    Vagy: Hotmail - settings - download content manually
  • Mnemomic
    Ok majd megpróbálom.
  • Newfronter
    Próbáld meg telefonról aktiválni a kártyát. Nekem úgy sikerült, nekem se fogadta el előtte. Nekem UK-s Live-om van, és így is sikerült...persze ehhez angliai irányítószám kellett, a többi adat lehet valós.
    Nekem délelőtt 10 után fogadta el, többször próbálkoztam vele. :)
    Telefonról próbáld, és mikor alkalmazást vennél, akkor kell megadni a bankkártya adatait.
    Apropó: Nekem a gépen megnyitott weboldalon elutasította az MS, de telefonról nem ,ezért írtam.
    Nekem Allianz-os VISA-m van.
  • Mnemomic
    Nekem is OTP-s, de a régi jó volt neki.
  • bon
    Én egy otp webkártyát akartam megadni, nem fogadja, szerinte nem jók az adatokl, noha tuti jó. AMEX kártyát elsőre elfogadta.
  • Mnemomic
    A magyar marketplace-en a weboldalon amit a Mangóval indítottak el. Ott állítottam be a régit is. Kiválasztom, hogy új hozzáadása, majd megadom az adatokat, de azt írja, hogy nem támogatott kártyatípus, ami hülyeség mert a régi is ugyanez volt csak más kártyaszámmal persze. Na mind1 majd megoldódik.
  • Hegi90
    Miféle hibát ír ki pontosan? A Zune-n keresztül állítod be?
  • Mnemomic
    Én már vásároltam a Mangó óta több szoftvert is. Azért lenne jó, ha be tudnám állítani az új kártyát.
  • Hegi90
    én még most sem állítottam be a kártyámat D:
  • Mnemomic
    Szóval más is járt így?
  • Mnemomic
    Ja máshol -paypal,amazon- már megadtam az újat ott semmi fond nem volt.
  • Mnemomic
    Hi!

Lejárt a webkártyám és az új adatait meg akarom adni, amit nem fogad el a rendszer. Biztos, hogy jól írok be mindent de hibát ír ki a rendszer -próbalevonást nem is próbáltak, legalábbis nem kapok róla sms-t.
  • bon
    Callendar\settings
  • serkov
    :-) Mindig találunk rejtett tartalékot a telóban.... :-))))
  • Gladiator
    Két hete kitalálta a telóm, hogy minden este 9kor emlékeztet a holnapi szülinapokra, ami kicsit idegesít, mert kurvára leszarom. Ilyen emlékeztető ugrik fel, meg emailt is ír, ami elég zavaró, mert naponta kapok vagy 5-6 emailt szülnapokról. Nem emlékszem, hogy én kapcsoltam volna ezt be, de ha mégis, hol tudom kikapcsolni?
  • Hegi90
    a SIM kártyát kellett kivenni meg visszatenni.
  • Hegi90
    leejtettem az omniát miközben töltőn volt. Újraindult. Kihúztam, kikapcsolt. Nem kapcsol vissza. Visszadugtam, elindul, de 20 másodperc után újraindul.

Ötletek?
  • stp4trick
    most meg nem szinkronizál ez a fos, valakinek volt már ilyen?:
    C00D11CD
  • stp4trick
    má megen frissít
  • kifli
    szóval a máték nem tudják mi az a first meg mi az a last name? :D
  • Hegi90
    azoknál baszódik el, akik fordítva adták meg a nevüket facebookon.
  • kifli
    nekem csak 2 MÁTÉ MÁTÉ van a people között, másnál nem csinálta. Amúgy ezek közül egyikhez sincs telefonszám...
  • Mnemomic
    Ja igen én is csináltam ilyen összevonást, de sajna azóta is több lett ilyenből. Akkor talán a Facebook-on sikerült elrontani valamit.
  • Hegi90
    A fontosabb személyekhez csináltam egy Windows Live bejegyzést, és összekötöttem a kettőt. Ekkor a WL-es nevet fogja használni.

Egyébként ez sajnos nem csak WP-n van így, azóta már több netes szolgáltatással is találkoztam, amikkel ugyan ez történt, pl különböző Facebook appok.
  • Mnemomic
    Ez különben a Mangóval jött, mert előtte nem volt ilyen gond.
  • Mnemomic
    Erre lett megoldás? Én töröltem a facebook profilt a telóból-előbb a windows live id-n kellett- de ez sem oldotta meg a gondot. A keresztnév duplázások meg egyre szaporodnak. Ezért nem akarok hard resetet mert félek, hogy úgyis előjön a probléma megint.

Én sok infót nem találtam róla, de Te írtad, hogy máshol is gond ez. Nem tudsz róla, hogy a Microsoft felé ez jelezve van? Mert, még a külföldi híroldalakon sincs erről semmi hír mintha nem is létezne ez a gond.
  • Hegi90
    (a winrumors nyomán)
  • Hegi90
  • Hegi90
    Mindenkinek ajánlom a Wordament nevű játékot. Kb a legértelmesebb játék a platformra, és ingyenes.
  • bon
    Némely készüléken már nem.
  • Newfronter
    Mi a baj? Ez a legfrissebb aktuális verzió, a 7740-es.