Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mflex
Na most valószínûleg majd egyszer lesz olyan frissítés a WP7 telefonokhoz, hogy azokból Windows Phone 8 lesz?

Biztos, hogy nem, mivel azok a legdurvább hardver alá készülnek, ergo a mostani telefonok, amik egyébként az egyik legerõsebb készülékeknek számítanak, akkora elavult tákolmány lesz, amin nem fog megmoccanni az új os.

What about the forests?

mflex
Van errõl link? Elolvasnám 😊

What about the forests?

Phyisikus
Mint ahogy a WP7 blogon írta is a hírezõ, szerintem is egy kissé elkésett az MS ezzel a bejegyzéssel.

Liebe ist für alle da

mflex
És még téged állítanak be hülyének, ha ez így folytatódik, akkor hamar váltani fogok, mert nem a telefonnal van a bajom, hanem a support-tal.

What about the forests?

redmonk
Láttam néhány helyen, hogy majd jön Windows 8 tabletre is, illetve pár kép is csatolva volt. Kinézetre WP7 stílus. Na most valószínûleg majd egyszer lesz olyan frissítés a WP7 telefonokhoz, hogy azokból Windows Phone 8 lesz? Ezáltal az integráció alapja adva van kérdés, hogyan oldják meg a dolgot ugye? Szóval a telefon-tablet-pc(notebook) kapcsolat meglehetne. Viszont ezt, hogy oldják meg az Xbox-szal. Sajnos nincs nekem a megnevezett konzolból ezért nem tudom, hogy például egy Windows Live ID-vel tudnám-e használni mindezeket.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Hegi90
Nem értem egyszerûen, hogy mit tudnak tökölni ennyi ideig, fõleg egy ilyen nagyságrendû projekten.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex

What about the forests?

Hegi90
Nem mondtál hülyeségeket egyáltalán, már nagyon közel állnak a dolgok ahhoz az állapothoz, amit te is leírtál. Játékokat már most is lehet úgy játszani, hogy valaki telefonról nyomja, valaki pedig xboxszal, ha jól tudom akár neten keresztül egymás ellen is.

Windows 8-ról jelenleg csak annyit tudni, hogy szinte bármilyen platformra telepíthetõ lesz (tablet, pc). A TV-k pedig még egyáltalán nincsenek integrálva az ilyen hálózatokhoz sajnos.

A Marketplace-n természetesen vannak minõségi appok (WP7 exkluzívak is elvétve), ezekrõl viszont azt mondják, hogy enyhén drágábbak az androidos/almás társuknál.

Pár évet még várni kell szerintem az ilyen szintû integrációhoz..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

mflex

What about the forests?

mflex
Akkor frissítsd manuálisan, már többször le volt itt írva, hogyan kell megcsinálni. Az elsõ dolgod kipróbálni, hogy a download módba tudod-e tenni. Ha nem, akkor JIG készítése.

What about the forests?

redmonk
Sziasztok

Mostanság eléggé sokat tûnödök azon, hogy valami értelmes innovatív rendszert kellene kiépíteni és nem feltétlenül a legdrágábbat. Tehát Apple máris nem jöhet szóba nálam. Gondolok itt arra, hogy például a mobilom, majd egy tablet és laptop valamint a szórakozáshoz egy konzol viszonylag szoros de annál kezelhetõbb kapcsolatban legyen. Mobil adott lenne valamilyen Windows Phone 7 készülék személyében. Konzol adott lenne egy Xbox360-as megoldással. Viszont azt nem tudom, hogy a Windows 8 az lesz-e tabletre és pc-re. Ha igen akkor azokat úgy tervezik-e, hogy szoros kapcsolatban legyen a WP7-el és az Xbox-szal. Esetleg lesz majd WP8? Mivel nem volt módom még használni ezen termékeket a kérdésem, hogy egy darab Windows LIVE ID-val használható-e a fenti négyes (ahogy az Almáéknál egy azonosítóval)? Másik kérdésem, hogy a Marketplacen találhatóak-e minõségi tõlem aztán fizetõs tartalmak-e? Ezeken manapság gondolkoztam, mert mondjuk eléggé tetszene, ha példaképpen a munkahelyemen vagyok és a kollégától kapok valami szerkeszteni valót legyen mondjuk .doc fájl valamint egy csomó képet és zenét. Haza érve a telefonról egy laza mozdulattal átdobnám a fájl-t a Windows 8-at futtató laptopra a zenéket a tabletre a képeket meg a TV-n nézném meg. Mindezeket egy laza mozdulattal minden fajta csel és fennakadás nélkül.
Remélem totál hülyeségeket nem írtam, illetve, hogy azért a fõ kérdéseket értitek. Ebben az új Windows dolgokban egy Apple család verõ kompozíciót látok ezért érdekel ennyire a dolog.

A zune 7.0 át ír (7004) így
PDA: I8700XXJJ6
PHONE: I8700XXJJ6
CSC:I8700TMHJJ6

EZT írja a teló h ez a verzíó van rajta omnia 7 még semilyen frisités nem jelentkezett nálam se az elõd se ez a mostani "teljes" se de szeretném ha mûködne mind a 2õ mert úgy tudom kell a teljeshez az elõzõ és hát asszem hiába várok én itt még heteket ha nem csinálok semmit ezen soha a büdös életben nem lesz frisités, az meg h elveszti a garanciát hát szarok bele úgyse sokmindent javítanak garanciába.
bon
Jól elvolt a frissítéssel, 45 percig tartott.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Ma ismét van frissítés a készülékemre, kifejezetten HTC telefonokhoz készült.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Zune update mit ír, milyen verzió van fent most neked?

Hegi90
milyen telód van?

Sziasztok, valaki tudna nekem valami részletes leirást mutatni a frisitésrõl nekem még a legelsõ frisités sincs meg szóval sorba kellene hogy hogy tudok eljutni a nodo-ig lehetõleg magyart és érthetõt köszi 😄
Hegi90
Wow... érdekes történet. Szerintem semmi akadálya nem lesz annak, hogy angol nyelvû legyen a telód. Már azt is hülyeségnek tartom, hogy attól függ a frissítés, amilyen nyelvre be van állítva. Valószínûleg valamilyen régiós beállításokra gondolhattak egyébként, de nekem UK-n simán frissült, szóval nem hiszem, hogy lenne akadálya.

Az meg eléggé furcsa, hogy a hivatalos HTC forgalmazó ilyet csinál, hogy utólag függetlenít lockolt külföldi telókat. Ez nálam már kimeríti a "használt" fogalmát is. Tuti, hogy kiborulnék ha ilyet csináltak volna velem.

Mellesleg írj HTC topikba, szerintem ott jobban vágják ezeket a speedshopos dolgokat.

Phyisikus
Tiszteletem,
Van egy HTC Mozart 16GBom, se NoDot se Pre-NoDot nem kaptam még rá. És lenne egy kérdésem, hát ha valaki tud nálam többet. A telefon függetlenül vettem a speedshopnál és mikor bekapcsoltam nagy T mobile logó meg minden. Tmobile deustchland alkalmazások voltak rajta, nyílván tõlük hozták és függetleníttek, mert más kártyát bele tudok tenni. Frissítés után érdeklõdtem E-Care nél( Magyarországi HTC központ(elvileg)). Ott azt mondták majd hónap végén, de akár most is felteszik német nyelven a frissitést, mert csak német nyelven lesz update. Mondom a készülékem most is angol nyelven megy. Csávó közli, hogy biztos nem lesz angol nyelvû frissítés ehhez. Speedshopnál azt mondták ezt az E-Care se tudja eldönteni jelenleg és szerintük baromság, ha már alapból van rajta angol. Szerintettek? Kell ettõl most tartanom? Csak lesz lehetõségem át váltani németrõl angolra a frissítésre után is...logikusan belegondolva szerintem.

Liebe ist für alle da

kifli
tapintsál egy csempére, és ne engedd el addig ameddig nem tudod pakolgatni.
oneal1
Accot nemtudom pontosan mert én is szenvedtem vele...😊
copypaste van, csengõhang saját nincs.

Csempéket át lehet rendezni persze, ki is lehet rakni+ban és le is lehet venni õket!

!Forza Ferrari!

serkov
Up! Hátha valaki erre jár! :-)
Még egy kérdés! A csempéket áz lehet rendezni?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

serkov
Sziasztok! Most wettem 1 T-s Omnia 7-et! Erõsen az ismerkedési szakaszban vagyok, de ahogy itt olvastam van megoldás a gondjaimra!
Ezt a us Accountot hogyan kell pontosan csinálni? Leírná valaki aki ráér? S arra is kíváncsi vagyok, hogy a frissítés amit írtatok, hogy van milyen tartalommal bír? Van választható MP3 csengõhang copy paste? stb... Elõtte Omnia 1-esem volt, abban ez alapnak számított, meg a maxi testreszabás is... Kicsit fura nekem hogy ezekkel küzdeni kell...
Elõre is köszi az infót! Biztos jövök még, mert a hiányosságok ellenére kezdem nagyon szeretni a masinát! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

bon
Billentyûzet szerintem már felesleges a készüléken.

Gladiator
szép, csak kár, hogy lefelé csúsztatható. tök fölösleges szerintem, meg baromi nagy és nehéz tõle.

redmonk

Gladiator
nálam nem.

stp4trick
na viszont kellett nyomni egy resetet, mert a telefonrész behalt, most viszont szépen vissza szinkronizált mindent, nem úgy mint az elõzõ resetnél még 7004 alatt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Gladiator
viszont a copy-paste elég egyszerû. csak szavakat lehet kijelölni, de betûre pontosan nem.

Gladiator
de tényleg jóval gyorsabb.

Gladiator
én se bírtam várni, nekem is ment😄 bár nem tudom mit izgultam, nekem csak a custom csengõhang miatt kellett volna😄

stp4trick
na végre

simán felment, T-s omnia7, 7008-ra frissült vele 5 perc alatt, majd újabb 10 perc újraindítás után és felment a 7.0.7390

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Gladiator
de azért köszi.

Gladiator
áh, amúgy inkább nem szarakodok vele, elég sok rosszat olvasok😄

Hegi90

Gladiator

Hegi90
screenshot vagy valami?

Gladiator
ez valakinek sikerült? mikor leszedtem a chewron cuccot, aszonta, hogy vmi inicializálási .NET hiba miatt nem lehet futtatni. tipp?

izé

oneal1
mondjuk meglepõdtem, hogy utána mikor már jk1 volt rajta és felment a pre-nodo, akkor egybõl minden trükközés nélkül jött a nodo...

!Forza Ferrari!

oneal1
jah, ne tudd meg...mire sikerült...😄

!Forza Ferrari!

Gladiator
azzal az ohm-os izével?😄

Hegi90
<#eljen>

oneal1
a pre-nodo-t természetesen elõtte ajánlotta fel

!Forza Ferrari!

oneal1
nem, nodot!

!Forza Ferrari!

Hegi90
vagyis a pre-nodot? <#zavart1>

oneal1
az elõb tettem fel jj6 mnia 7re a jk1-et, egybõl szólt a zune hogy szedhetem a nodo-t

!Forza Ferrari!

Csinálj egy új US/UK windowslive profilt csak a telefonodhoz, és akkor menni fog a marketplace. A mostanit pedig hozzáadhatod másodlagos accountként, szóval nem veszítesz semmit.
Amúgy ha ismered a wp7 hiányosságait és nem zavarnak (ezek azért idõvel egyre eltûnedeznek), nagyon jó rendszer. Nyomogattam utána androidos telefont, és nagyon fapadosnak tûnt😊 Használatának minõségét inkább az iPhonehoz mérném, mint az androidhoz, de a GUIja elõremutatóbb.

Ogrus
Sziasztok.
Most szeretnék telefont vásárolni.Az android lenne a cél,de egyre inkább
a WP7 felé hajlok.Tetszik a felület,a sebesség pedig lenyûgözõ.
Én marha tavaly vittem át angol régióból az xbox live accomat magyarba.Így ugrott a Zune.Ezért gondolom itt sem fogja látni a Zune, és a live, a magyar profilt.Vagy nem így van?Kinéztem egy HTC HD7 telefont.
Nagyon jó árban van(persze az indulóhoz képest).Vélemények?Használ valaki ilyet?

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

mflex
Kommentálni is lehet a hülyeséget, hátha a sok eszetlen még neki áll<#nevetes1>

What about the forests?