5743
  • oneal1
    ahhaaa, értem, köszi akkor próbálkozom!

szóval akkor telefonon is lehet hozzáadni kártyát?
  • bon
    Próbálkozni kell. A www.xbox.com oldalra bejelentkezve meg kell próbálni a saját profilodnál hozzáadni a kártyádat, vagy a Zune programot használva is érdemes próbálkozni. Annál inkább is, mert nekem az AMEX-et volt, hogy xbox.com is lefogdata, de mostanában csak a telefonon kersztül bírtam hozzá adni, pedig ha hozzáadod valamelyik felsorolt rendszerben akkor már a többi is támogatja.
  • oneal1
    az frankó...:S akkor ezeken a kártyákon kívül nincs más mód?
  • bon
    SOk kártyát nem fogad el, OTP-s AMEX-et elfogadja, más káryát még nem bírtam elfogadtatni vele
  • oneal1
    nem, csak simán, hogy tudjanak vele vásárolni.

mkb-s mastercardot nem fogadja el:S
  • bon
    Fejlesztői regisztrációra gonodoldsz?
  • oneal1
    a marketes regisztációról és a vásárlás módjáról nincs esetleg valami összefoglaló iromány?
  • Gladiator
    Mióta kiüttettem a telóm, nem szinkronizál. Ilyenkor mi van?:D
  • kifli
    telefonodra nem tudsz valami modositott unlockolt romot feldobni? Pl nekem már ie-ből telepít .xap-ot :)
  • TheUjoNCBeats
    Jah :/ azért köszönöm!
  • bon
    Akkor nincs, min egy fejlesztői unlock kellene. Ahhoz meg Marketplace regisztráció kell tudtommal.
  • TheUjoNCBeats
    Sziasztok!

Csináltam egy mobil alkalmazást conduit-al. Van bármi mód, hogy feltelepítsem az alkalmazást a telefonomra? Nincs hack elve, MarketPlace re meg nem tudom feltölteni, mert nincs kessem hozzá. köszi.
  • Gladiator
    Az az igazsag, h nem en csinaltam es fingom sincs hogy kell vissza lockolni:D
  • Hegi90
    szerintem tök mindegy, mert tudomásom szerint bármikor lock/unlockolhatod.
  • Gladiator
    Na fasza, kiuttettem, minden maradt. A frissitesek ugyanugy jonnek majd azert? Frissites utan megint kell majd unlockolnom?
  • Hegi90
    nem hiszem, sehol nem írják.
  • Gladiator
    Vki valasz erre?
  • browing
    Heló, van egy WP7e-s telóm és azt szeretném megtudni hogy, tudtok-e rá valamilyen jó ki ingyenes flashcard programot?
  • bon
    Szerintem nem.
  • oneal1
    frissítek egy lumia800 at a 9. lépés , a telefon ujraindítása.
    10 perce csinálja ezt kb. és a nokia felratot látom a képernyő közepén.

ez normális igy?
  • Gladiator
    Ha sim unlockolom most a telom, minden elveszik?
  • bon
    Magyar account-al nem elérhető.
  • Mnemomic
    Azzal nem lehet fizetni.
  • kifli
    Paypal nem jó?
  • Mnemomic
    Az a röhej, hogy a régi ugyanez volt- más számokkal persze- azt mégis elfogadta elsőre még akkor. Telón én is próbáltam de ott is ugyanez, nem valid credit card. Most megint találtam fórumot erről ott már eléggé anyázzák a Microsoftot, mert nekik is minden más szolgáltató elfogadja a kártyát csak ők nem. Írnak olyat, hogy ez meg az lehet, hogy nem stimmel de minden jó mindenkinek mégse fogadja el. Meg akkor az előzőt miért fogadta el elsőre?

Van egy egész friss fórum is erről admin által létrehozva ott pl írnak megoldásfélét de ez néhány országban -köztük a miénk is- nem működik. Abban reménykedem hogy dolgoznak a rajta és megoldják. Vki írta ott, hogy a bankja szerint a Microsoft nem is jó bankártyát akar elérni nála- credit card helyett debit card.

• bon
    Az egész fizetési rendszere a Microsft-nak egy szívás. Webkártya nekem is felejtős. Vane gy Amex kártyám az számítógépről hozzáadhatatlan, Zune-on keresztül gépről szintén nem hozzáadható. De telefonon keresztül simán elfogadja, így én azzal vásárolgatok.
  • Mnemomic
    Hi!

Múltkor írtam, hogy a rendszer nem fogadja el az új webkártyámat -a régi lejárt. Sajnos úgy sem fogadja el, hogy a telefonon adnám meg az adatait. Most rákerestem és külföldön is anyáznak miatta sokan a Microsoft minőséget dicsérik...mondjuk én meg vagyok elégedve a telóval, de tényleg dühítő. Sajnos igazi megoldás nincs rá, irogatnak mindenfélét de vagy működik vagy nem. Szóval szívás, most nem tudok vásárolni sem.
  • Hegi90
    a legutóbbi frissítésből:
  • Hegi90
    jaja, ezt én is olvastam már valahol.

Most bebizonyosodott :)
  • kifli
    olvastam valahol (talán pont ide volt belinkelve a cikk), hogy a wp7 felhasználók bár kevesen vannak, a többi okostelefonhoz képest, de ők a legelégedettebek a telefonjukkal :)
  • Hegi90
    Nekem is volt már ilyen, próbáld meg törölni az előzményeket.
  • bon
    Pedig mennie kell lejátszó programot feltelepítve.
  • Gladiator
    Nektek bejon a youtube telorol? Nekem csak nagy feherseg, ha meg kozvetlen a linket nyitom meg, annyi, h coming up.

Youtube-ot hasznalo progik sem mennek.
  • Hegi90
    Windows Phones hold 6 of the top 10 Top Rated Phones positions on Amazon
  • bon
    Outdoor navigáció, nem ingyenes, de olcsó: 1180ft.
  • Keszeg2107
    Nincs valami INGYENES navigáció tropyh-ra? Vagy valami fájl kezelő. Ami jó azt mindet meg kell vásárolni :(
  • oneal1
    használ innen valaki lumia 800at?
  • bon
    Nem csak angliában siker.
  • kifli
    me angliába xbox-ot adott mellé az egyik szolgáltató :D
  • bon
    Úgy néz ki nagyon meg is érte a Nokia-nak Windows Phone készüléket fejlesztenie. Lumia 800 elég nagy siker lett