Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos, hogy nem, mivel azok a legdurvább hardver alá készülnek, ergo a mostani telefonok, amik egyébként az egyik legerõsebb készülékeknek számítanak, akkora elavult tákolmány lesz, amin nem fog megmoccanni az új os.
What about the forests?
Liebe ist für alle da
What about the forests?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
What about the forests?
Windows 8-ról jelenleg csak annyit tudni, hogy szinte bármilyen platformra telepíthetõ lesz (tablet, pc). A TV-k pedig még egyáltalán nincsenek integrálva az ilyen hálózatokhoz sajnos.
A Marketplace-n természetesen vannak minõségi appok (WP7 exkluzívak is elvétve), ezekrõl viszont azt mondják, hogy enyhén drágábbak az androidos/almás társuknál.
Pár évet még várni kell szerintem az ilyen szintû integrációhoz..
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
What about the forests?
What about the forests?
Mostanság eléggé sokat tûnödök azon, hogy valami értelmes innovatív rendszert kellene kiépíteni és nem feltétlenül a legdrágábbat. Tehát Apple máris nem jöhet szóba nálam. Gondolok itt arra, hogy például a mobilom, majd egy tablet és laptop valamint a szórakozáshoz egy konzol viszonylag szoros de annál kezelhetõbb kapcsolatban legyen. Mobil adott lenne valamilyen Windows Phone 7 készülék személyében. Konzol adott lenne egy Xbox360-as megoldással. Viszont azt nem tudom, hogy a Windows 8 az lesz-e tabletre és pc-re. Ha igen akkor azokat úgy tervezik-e, hogy szoros kapcsolatban legyen a WP7-el és az Xbox-szal. Esetleg lesz majd WP8? Mivel nem volt módom még használni ezen termékeket a kérdésem, hogy egy darab Windows LIVE ID-val használható-e a fenti négyes (ahogy az Almáéknál egy azonosítóval)? Másik kérdésem, hogy a Marketplacen találhatóak-e minõségi tõlem aztán fizetõs tartalmak-e? Ezeken manapság gondolkoztam, mert mondjuk eléggé tetszene, ha példaképpen a munkahelyemen vagyok és a kollégától kapok valami szerkeszteni valót legyen mondjuk .doc fájl valamint egy csomó képet és zenét. Haza érve a telefonról egy laza mozdulattal átdobnám a fájl-t a Windows 8-at futtató laptopra a zenéket a tabletre a képeket meg a TV-n nézném meg. Mindezeket egy laza mozdulattal minden fajta csel és fennakadás nélkül.
Remélem totál hülyeségeket nem írtam, illetve, hogy azért a fõ kérdéseket értitek. Ebben az új Windows dolgokban egy Apple család verõ kompozíciót látok ezért érdekel ennyire a dolog.
PHONE: I8700XXJJ6
CSC:I8700TMHJJ6
EZT írja a teló h ez a verzíó van rajta omnia 7 még semilyen frisités nem jelentkezett nálam se az elõd se ez a mostani "teljes" se de szeretném ha mûködne mind a 2õ mert úgy tudom kell a teljeshez az elõzõ és hát asszem hiába várok én itt még heteket ha nem csinálok semmit ezen soha a büdös életben nem lesz frisités, az meg h elveszti a garanciát hát szarok bele úgyse sokmindent javítanak garanciába.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az meg eléggé furcsa, hogy a hivatalos HTC forgalmazó ilyet csinál, hogy utólag függetlenít lockolt külföldi telókat. Ez nálam már kimeríti a "használt" fogalmát is. Tuti, hogy kiborulnék ha ilyet csináltak volna velem.
Mellesleg írj HTC topikba, szerintem ott jobban vágják ezeket a speedshopos dolgokat.
Van egy HTC Mozart 16GBom, se NoDot se Pre-NoDot nem kaptam még rá. És lenne egy kérdésem, hát ha valaki tud nálam többet. A telefon függetlenül vettem a speedshopnál és mikor bekapcsoltam nagy T mobile logó meg minden. Tmobile deustchland alkalmazások voltak rajta, nyílván tõlük hozták és függetleníttek, mert más kártyát bele tudok tenni. Frissítés után érdeklõdtem E-Care nél( Magyarországi HTC központ(elvileg)). Ott azt mondták majd hónap végén, de akár most is felteszik német nyelven a frissitést, mert csak német nyelven lesz update. Mondom a készülékem most is angol nyelven megy. Csávó közli, hogy biztos nem lesz angol nyelvû frissítés ehhez. Speedshopnál azt mondták ezt az E-Care se tudja eldönteni jelenleg és szerintük baromság, ha már alapból van rajta angol. Szerintettek? Kell ettõl most tartanom? Csak lesz lehetõségem át váltani németrõl angolra a frissítésre után is...logikusan belegondolva szerintem.
Liebe ist für alle da
copypaste van, csengõhang saját nincs.
Csempéket át lehet rendezni persze, ki is lehet rakni+ban és le is lehet venni õket!
!Forza Ferrari!
Még egy kérdés! A csempéket áz lehet rendezni?
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Ezt a us Accountot hogyan kell pontosan csinálni? Leírná valaki aki ráér? S arra is kíváncsi vagyok, hogy a frissítés amit írtatok, hogy van milyen tartalommal bír? Van választható MP3 csengõhang copy paste? stb... Elõtte Omnia 1-esem volt, abban ez alapnak számított, meg a maxi testreszabás is... Kicsit fura nekem hogy ezekkel küzdeni kell...
Elõre is köszi az infót! Biztos jövök még, mert a hiányosságok ellenére kezdem nagyon szeretni a masinát! :-)
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
simán felment, T-s omnia7, 7008-ra frissült vele 5 perc alatt, majd újabb 10 perc újraindítás után és felment a 7.0.7390
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
izé
!Forza Ferrari!
!Forza Ferrari!
Amúgy ha ismered a wp7 hiányosságait és nem zavarnak (ezek azért idõvel egyre eltûnedeznek), nagyon jó rendszer. Nyomogattam utána androidos telefont, és nagyon fapadosnak tûnt😊 Használatának minõségét inkább az iPhonehoz mérném, mint az androidhoz, de a GUIja elõremutatóbb.
Most szeretnék telefont vásárolni.Az android lenne a cél,de egyre inkább
a WP7 felé hajlok.Tetszik a felület,a sebesség pedig lenyûgözõ.
Én marha tavaly vittem át angol régióból az xbox live accomat magyarba.Így ugrott a Zune.Ezért gondolom itt sem fogja látni a Zune, és a live, a magyar profilt.Vagy nem így van?Kinéztem egy HTC HD7 telefont.
Nagyon jó árban van(persze az indulóhoz képest).Vélemények?Használ valaki ilyet?
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)