Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
nekem sincs.

A telót viszont egyre jobban szeretem 😊

Gladiator
hát nekem nem...

stp4trick
ha belemész a maps-be, már három menü van alul, baloldali egy nyíl alakú, arra kattintva megadod a címet és megmutatja a pozíciódból az útvonalat

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Gladiator
azt hogy? nekem a keresésre még mindig csak a bing jön fel.

serkov
Ígértem , ha beszélek a microsoft-tal akkor írok!
Hivatalosan annyi, hogy folynak a tárgyalások, de konkrét idõpont nincs, valószínû, hogy még az idei év folyamán meg lesz a támogatás! (magyar)Mondtam siessenek, én már 45 vagyok ki tudja mennyi idõm van! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

serkov
Köszi! Akkor RUN! :-)
Mára békén hagylak titeket :-)) Bocsi ha nagyon hülyéket kérdeztem, de nekem most még új a rendszer! :-)
Mindenkinek köszönöm a segítséget!

bon
Jó az angol is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

serkov
Köszi! De jó az angol is? Ahoz már bányásztam zip kódot, stb...

Tud valaki nekem egy ingyenes zenelejátszót ami jobb mint ez a gyári szar?:S
Én egyszerûen egy usa id-t csináltam saját nevemmel amerikai irányítószámmal és ennyi simán mûködik...hard reset ha megvan megadod az uj id-d az amerikait és kész is mûködik másodlagosnak nekem is az van amit használok a minden napi életben.
serkov
Okés! Mint írtam most készülök regizni "angol" LIVE ID-t. Ha jól vettem le, akkor a tenni valóm a következõ: Regisztráció @windowslive.com-os címmel, megadni angol nevet: Pl John Corn, angol zip code, angol telefonszám, stb Aztán hard reset, majd ezt az ID-t adni meg elõször. Másodlagosnak mehet a magyar (eredeti) ID-m. ezután már minden mûkod! Ha esetleg valami nem jó szoljatok légyszi, mert nincs kedvem 5x végigcsinálni, s elég sokat olvasgattam már vissza. Eddig ezt szûrtem le! Remélem jó az elképzelés! :-)

serkov
Köszi!

stp4trick
nekem a Nodoban már helymeghatározás után már van lehetõség célt beállítani, ennyiben frissítették

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

serkov
Köszi a válaszokat! Egyre inkább hiszem, hogy jó kis teló lesz ez! :-)))
Még esetleg a navigáció témában, ha tudtok valamit?
Mégegyszer köszi!

bon
Konkrét infó még nincs a magyar támogatásról, de nekem valamiért második negyedév rémlik mint idõintervallum.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gladiator
én a következõ játékokkal játszok:

ilomilo (aranyos, igényes, de fizetõs. de elég sok pálya van a próbaverzióban is. érdemes kipróbálni, szerintem a legszebb játék WP7-re)

Bubble Jump - ingyenes, ügyességi. el lehet vele lenni.

Chickens can dream - ügyességi, vicces

Haypi Kindgom - RTS szerû, mások ellen. ingyenes, igényes.

Movie Trivia - film kvíz. néha jól el lehet vele ütni az idõt.

Alkalmazás:

4th and Mayor - foursquare kliens

Adobe Reader

Advanced Maps Viewer - mivel bing mappal nem lehet keresni, így ezt szoktam használni. viszont a GPS-e használhatatlan

Cinetrailer - legújabb filmelõzetesek

DioDict - angol értelmezõ szótár (angol-magyar helyett megteszi)

Endomondo - futáshoz

Flory - Facebook, MSN, meg ilyen chat.

Free Marketplace songs - az ingyenesen letölthetõ zenéket keresi ki.

Hangover Helper - 😊

IMDb - IMDb kliens

Outdoor Navigation - túrázáshoz

Piano 7 - mini zongora😄 ha le kell kötni a 3 éves unokaöcsém, akkor hasznos😄

Shazam - zene felismerõ

SleepMaster - alvásfigyelõ ébresztõ. akkor kelt, amikor a legkönnyebben fel tudsz kelni.

SuperTube - YouTuberól menthetsz le videókat akár HD-ben is.

TumbleBee - Tumblr kliens

Text Me - ingyenes SMS neten keresztül. van ugyanez a progi iPhonera is, szal azokkal az ismerõseiddel is használhatod.

serkov
Jó reggelt! Szóval senkinek nincs konkrét infoja a magyar támogatásról... Majd felhívom a Microsoftot 1 licencem ügyében, s rákérdezek erre is. Ha mondanak valamit kiírom!
- Más!
1Hét után szeretem a telefont, de maradt pár kérdés!PL navigációs rendszer telepíthetõ ( vásárolható ) a telefonra? S aki szedett már le azoktól kérdem, melyik free játék jó szerinte, s mi az az alkalmazás, amit még érdemes leszedni? Holnap nem melózok, s szeretném megcsinálni az Angol live id-t Szereztem zip kódot stb... :-)

Elõre is köszi a válaszokat, s bocsi, ha zagyva vagyok, csak így meló közben... :-)

Mnemomic
Hmm köszi az infót ez még talán jobban is tetszik.

Mnemomic
Ja csak a Runkeeperre be vagyok regisztrálva már. De majd megnézem azt is. Nekem akkor omlik össze mikor meg akarom nézni a korábbi activity-t meg a szerverre feltöltés sem megy neki igazán.

Hegi90
Nekem mûködik tökéletesen. Esetleg az Endomondo-t próbáld meg, kb ugyanaz mint a Runkeeper.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mnemomic
Ok, köszi. A Runkeepert használja valaki? A párom android rendszerén jól megy de nekem ezen állandóan összeomlik.-a kommentek a programnál is ezt írják. Pedig jó kis program.

bon
Nincs értelem kikapcsolni, csak ha alkalmazás igényli akkor használja.

Mnemomic
Lenne még kérdésem: ezen a rendszeren, hogy van pl. a gps. Én most kikapcsolom, hogy ne fogyassza az akksit de van ennek értelme? Úgy értem, hogy ha bekapcsolom akkor mindig megy, vagy csak akkor ha valamelyik alkalmazás hozzá akar férni?

serkov
Ez a Magyar támogatás mikorra várható elvileg? Mert tök gáz, hogy forgalmazzák, de support a toszba sincs! :-)

Mnemomic
Köszi majd meglesem.

Gladiator
én a DioDictionaryt használom. Bár az csak egy angol értelmezõ szótár, de nagyon alapos, eddig még nem volt olyan szó, amit ne tudtam volna így lefordítani. Mondjuk visszafele nem mûködik. Ja, és ingyenes.

Mnemomic
Jó lenne kellene a magyar-angol szótárprogram.

bon
Majd idõvel lehet, ha lesz magyar támogatás.

Mnemomic
Na visszaolvastam nem lehet. Kár.

Mnemomic
Hi!

Olvastam, hogy OTP kártyával nem lehet vásárolni a marketplacen. Akik próbálták azoknak is van külön webkártyájuk náluk? Mert nekem webes vásárlásra teljesen külön kártyám van, ami Mastercardnak van jelölve. Ezzel sem mehet a dolog?

stp4trick
majd növesztek és jól elfenekellek😊

------------------------

Volt szó vmi device managerrõl anno, hogy lehessen kezelni, látni a telefon tartalmát külsõ drive-ként, errõl van vkinek infoja?

mflex
Valami jó nagymellû jöhet!

What about the forests?

redmonk
ember, tényleg kellene neked egy magántanár xD csak viccelek persze

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

mflex
Most mirõl van szó? Milyen program ez? 😄

What about the forests?

Mnemomic
Azt nem tudom nincs Pc-re telepítve, csak ezt ismerem.

mflex
Elismertem a hibát, pedig én is haknis vagyok a hejjjeeírrráássrraaa, és írtam is, hogy ez nem mentség számomra, a tököm tudja, hogy miért így írtam, holott elõtte (#1380) normálisan véstem ide, remélem nem követtem el olyan hibát, ami miatt börtönbe kell vonulnom?

Van itt az sg-én, vagy 500 másik ember, aki még a szia szócskát is elkúrja, keresd meg azokat, de engem hagyjál már ezzel faszsággal!

Thanks!

What about the forests?

Hegi90
Akkor nem tud sokkal kevesebbet, mint a Zune 😄 (legalábbis amire én használom)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mnemomic
Amúgy nem tudom, hogy az Omnia7-nél hogy van, de ennél a HTC-nél annyi T-Mobile-os utalás van, hogy a IE-ben volt egy könyvjelzõ az oldalukra. Azért írom mert mintha valahol olvastam volna, hogy a bootképernyõre is kirakták a logójukat. Nálam semmi ilyen nincs tök olyan a telefon mintha független lenne.

redmonk
Azért kell szóvá tenni, mert ennek a topiknak Windows Phone 7 a címe nem pedig hogyan beszéljünk/írjunk helyesen magyarul. A magyar ember meg már unja a támadásokat bármiben is merüljön az ki. Rosszul írta rosszul írta kész te meg mindenki más viszont megértette a mondanivalót. Én is sokszor hibázom mert többet használok más nyelveket és a magyart meg rühellem.
+ nem is volt kérdés, hogy jól írta-e amit akart
ha téged ennyira zavarnak az ilyen dolgok programozz valami helyesírásellenõrzõ és javító modult az sg-nek

Mnemomic
Az AppStoreból tölthetõ egy Windows Phone 7 Connector program. Annyit tud, hogy frissítést keres, meg az IPhotoval meg Itunes-al szinkronizál amit akarok. Ennyi a tudása 😊

stp4trick
:utolsó OFF:
Miért kell azt zokon venni, ha valaki kijavít?
Szerintem nem az hibázik, aki szóvá teszi, hanem aki azt teszi szóvá, hogy miért kell kijavítani. Ha valaki hibázik, ismerje el, és tanuljon belõle, nehogy már még neki álljon feljebb.
Az ilyen emberek a tipikus "megbüntetett a mocsok rendõr", holott csak f.szkalap volt és hibázott, amiért szó érte a ház elejét, és fizetnie muszáj, legközelebb nem fog hibázni, már ha van csöppnyi esze.

😮N:

Hegi90
hogy megy macbookon a zune?

Mnemomic
Nekem szerdán jött meg a teló -HTC 7 Mozart- a T-mobile-tól vettem. Nekem mindenféle trükközés nélkül feltette a Nodo-t.

Phyisikus
Számomra is rejtély a legtöbb helyen az ilyen típusú megnyilvánulás…mint akit szándékosan megsértettek. Valaminek kompenzálása?( No offense) Javítás érthetõ és jogos, csak azt nem értem ezt legtöbbször miért olyan formába teszik, mint ha valaki embert ölt volna.

1387hsz.: wp7.hu híre gondoltam, hogy ott írta az illetõ hogy szerinte is elkésett ezzel az MS.

Saját kérdésemre angol vagy német nyelvû frissítés ügyében annyi fejleményem van, hogy a nemzetközi HTC és a német T is közölte, hogy mindig van angol nyelv, tehát én nem tudom, hogy az itthoni HTC srácok mirõl beszéltek. Ja, igen és hivatalosan T tõl április utolsó hetében jön a frissítés. Legalábbis a németnél, de gondolom ez a magyarra is vonatkozik.

Liebe ist für alle da

mflex
Igen kösz, de már nem tudtam szerkeszteni, mert elcsesztem az idõt, bár ez nem mentség, hogy másodjára írtam így, de EMIATT többet ne hívd fel a figyelmem, mert kezdek pipa lenni!

Viszont, Te miért nem nagy betûvel kezded a mondandód, valamint, miért nem zárod (ebben az esetben) felkiáltójellel a végét? 😄D

Na, hanyagoljuk egymást!

What about the forests?

redmonk
te valami erõszakos nyelvtan tanár vagy aki munkamániás vagy mi?
nem értem mit keres itt ez a hozzászólás, aminek köze a témához nincsen

stp4trick
még mindig "EMIATT" és nem ez miatt

mflex
Valami ilyesmi, igen 😊

What about the forests?

mflex
Egyébként majd az MS biztos megoldja valahogy, hogy a JJ készülékekkel rendelkezõk még a kánikula elõtt hivatalosan megkapják a frissítést, és nem olyan szöveget próbálnak lenyomni az emberek torkán, hogy aki már frissítette, annak a telefon hibákat generál, további frissítések ez miatt, lehet, hogy nem mennek fel, vagy a legszánalmasabb, hogy még a garanciát is elveszik tõlük...
Persze azt mondani, hogy január óta szopunk vele, mert nem tudunk rájönni a hibára, azért az durva lenne.
A legjobb védekezés a támadás, így van ezzel most a support is.

What about the forests?

redmonk
ohh...ebben lehet valami
akkor meg csak hajaz a 7 a 8-ra és fordítva, ezáltal megoldva majd az integrációt