5743
  • Mnemomic
    HTC-re a location program megkapta az offline navigációt. Magyarország 41 mega picit kevésnek tűnik de majd kipróbálom. Mondjuk szép.
  • bon
    A készüléken lehet keresni adatokra, nem látnám értelmét, hogy pont outlookban ne lehessen.
  • Szeltik
    Szerbusztok! Kis segítséget szeretnék kérni! Aki használ már WP7-est, és esetleg Outlook-kal szinkronizálja a címtárát - megnézné nekem, hogy a kereső keres-e a címek között is?
    A régi Windows Mobile 5-tel, ha beírtam a keresőbe egy városnevet, akkor kidobta az összes névjegykártyát abból a városból. Nekem nagyon hasznos ez a "tudás", de olyan infóim vannak, hogy az WP 7 ezt nem tudja! Igaz ez??
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • kifli
    Nokia drive v2 elég fasza :)
  • asysoft
    Köszönöm:)

kifli (#2320):
    Köszönöm, de szerintem inkább az egyetemi lehetőséggel fogok élni, ha már van:)
    Tegnap zsúfolt nap volt a Nokia számára, többek között kijött a 2.0-s Nokia Drive, amely már elvileg nem igényli az online kapcsolatot. (Maps és Transit is frissült, utóbbi kikerült a béta állapotból.)
  • kifli
    Egy 2010-es HTC HD2-m van. Mango óta van csak rajta wp7, előtte androidot használtam. A gyári win mobile 6.5 kb 20-30 percet volt használva :D
    Amihez az unlocksegítséget kértem lumia 710 az fateré, csak valami offiline navigációt kért tőlem, ezért lett unlockolva.

Közbe megtaláltam miért is működik, a wm device center :D

be volt pipálva az első lehetőség, ezért indította magától. Mostmár nagyon el vagyok látva telefonkezelő cuccokkal. Zune, widows phone device manager (touch experience), mostmeg wm device manager

btw a touchexpirence cuccot, ajánlom azoknak akiknek dev unlockolt a telefonuk. Nagyon hasznos cucc!
  • Effe88
    köszi
    megvan:D
  • bon
    Egyből van egy garivesztett fözött Rom-os készüléked házilag barkácsolva, én vártam volna pár hetett a telepítéssel.
  • bon
    használd a QR kódot
  • Hegi90
    wat
  • Effe88
    gyááá, hogy kell ezt a skypot letölteni:D:D:
    rámegyek "Az alkalmazás letöltése a telefonra üzeneten keresztül" ezt írja és sikertelen a letöltés:D:D
    hagyományos verzió nincs,hogy valahogy máshogy le lehessen tölteni:D:D:D
  • kifli
    Tegnap ugye feltettem a tango romot. Most bedugom a telefont a gépbe, és előjön a win mobile központ telepítője. Kicsit furcsálottam, de azé feltettem. tudom kezelni a telefonom a win mobile központban. Így elérem az sd kártyát, és a telefon belső memóriáját is :D
  • Effe88
    köszi mind kettőtöknek!!
  • bon
    Skype: link Messenger meg része az oprendszernek, így telepíteni se kell.
  • kifli
    msn úgy van, hogyha beállítod a live fiókod, és a contaktokat synceled, akkor az üzenetek résznél, oldalra scrollozol, beállítod magad online-ra, és már megy is :)

Ha ír valaki neked, olyan mintha sms-t kapnál. Én facebookot szinkronizáltam live messengerel, így facebook chatnek használható pl :)
  • Effe88
    hol tudnám letölteni illetve a msn-is van???
  • kifli
    működik ja. Mondjuk ha a háttérbe teszem, akkor nem vagyok elérhető. Szerintem akkor lesz teljes, mikor integrálásra kerül, mint ahogy a messenger van most...
  • Effe88
    és az működik???:D:D:D
    mikorra lesz teljes???
  • kifli
    asysoft: Ha devunlock érdekel, esetleg EZT lesd meg.

Így elvileg 3 eszközt tudsz unockolni, és mindháromra 10 xap-ot tudsz deployolni is. Garivesztés nincs. (Bár nekem egyszerűbben ment a korábban nekem linkelt anyaggal, mert sima gmail címet beregeltem, írtam róla egy mailt, és kaptam kódot hozzá...)
  • Hegi90
    béta
  • Effe88
    skype van-e már???
  • kifli
    na ma mégiscsak feltettem a tangot. Marketet kiokosították egy kicsit, hogy működjön. Úgyhogy mostmár 7.10.8773.98-ról telefonozok, eddig gond nélkül
  • bon
    Gratula a telefonhoz.
  • asysoft
    Jól van, hülye voltam, csak a legegyértelműbb helyen nem próbáltam...
  • asysoft
    Na ma megérkezett a Lumia (kicsit kalandos módon, mert hiába kértem este 5-től a kiszállítást, ~fél 3 körül hívott a futár, hogy otthon vagyok-e, de lényegtelen), ismerkedem az OS-sel felhasználói szempontból is:) Kontaktokhoz tényleg nem lehet képet rendelni? Messengerben megadott kép nem minden esetben kívánatos, jobb szeretném, ha én határozhatnám meg, mik legyenek a People hub tile-ján...
  • GerY5
    Sziasztok!

Egy hangyányit OFF, és mégsem.
    Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden WP7-es okostelefon-tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítője lehet a jövőben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztéséről, de már addig is rendelhető a dock4phone[kukac]gmail[pont]com címen, akár egyedi mintázatú kivitelben is. Érdeklődni a fenti email címen lehet.

Üdv:
    Gergő

• asysoft
    Platformon Mangótól igen, de Lumiákból 610 és 900 kivételével hiányzik, igaz, elvileg csak egyelőre.
  • kifli
    internetmegosztás, most is van nem? (nem próbáltam még soha :D)
  • asysoft
    Tango mit hoz az eddigi eszközökre? Ha jól rémlik, MMS-t emlegetik, meg az SMS bug befoltozását, egyik sem olyan, amire ne lehetne várni szerintem:) (Lumiákra pletykálják még a WLAN hotspot funkció megjelenését; erre kíváncsi leszek, T hálózaton menni fog-e.)
  • bon
    Én várnék az április környékén történő megjelenésre.
  • kifli
    elvileg lumia 610 update. Bár belegondolva, azért marketplace kellhet, nbemtudom felrakjam-e most vagy várjak :D
    (mondjuk nálam lehet xap-ot böngészőből installálni)
  • bon
    Gondolom nem végleges változat.
  • kifli
    már töltöm a Tango updatet lefel :)

7.10.8773.98

Market még elvileg nem működik, szerveroldalon van blokkolva.
  • asysoft
    25 vagyok, így talán annyira nem lesz megbotránkoztató:) Leginkább a tile-színek miatt "aggódom", a pirost így kilőhetem, pedig emulátorban az tetszett a legjobban. No mindegy, valamit valamiért...:)
  • bon
    Készülget az új rednszer: http://account.microsoft.com/ gondolom ennek az előszele, midnen esetre délután én is megpróbálom regisztrálni a kártyám.
  • Mnemomic
    Hi!

Múltkor írtam, hogy gondom volt a OTP Mastercardal nem fogdta el a rendszer. Na tegnap azt vettem észre, hogy böngészőben nem érhető el a Microsoft fizetési rendszere -még most sem amúgy- de telefonon kipróbáltam és működött elfogadta- korábban ott sem. Szóval lehet, hogy javítottak rajta vagy még most is javítanak rejta, mert még mindig elérhetetlen, de telefonon nem. Úgyhogy akinek gondja volt ezzel próbálja meg.
  • kifli
    bár életkorod nemtudom, azért annak is nagyban függvénye, hogy egy 50 éves kezében fura a kék telefon, egy huszonévesnél viszont egyátalán nem :) (gondolom a huszonéves kategóriába tartozol)
  • asysoft
    Kép alapján én is húztam a szám, de "személyesen" már más volt a véleményem. Fekete visszafogottan elegáns, minden tile-szín megy hozzá, nem rikít a kezemben, viszont kevésbé tetszetős... Majd meglátjuk, később mi lesz a véleményem:) Maximum szerzek egy fekete tokot...
  • kifli
    kéééééék? :D

érdekes az a kék egy kicsit, nekem csak a fekete tetszik mondjuk :)
  • asysoft
    Érdekes:) Majd a közeljövőben én is teljesítem ezt a procedúrát, mivel ma rendeltem egy Lumia 800-at. Kíváncsi leszek, hogy jön majd be a mindennapok során, illetve hogy a színválasztást (kék) meg fogom-e bánni:)