Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mnemomic
Tényleg nem értem. Többször írtam nekem t-mobile-os, htc mozart-ra gond nélkül felment. Nem trükköztem.-ez volt már lassan 3 hete.

serkov
Hello! Omnia7-re ( T-mobile-os ) Jött már valakinek frissítés? Nekem a Zune azt irja ki: Your phone is up to date
De amiket itt írtok ( pre+ Nodo ) arról szó se nincsen! :-)
Vagy még várni kell?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

bon
Állítólag biztonsági frissítés megjelenése várható, forrás: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

redmonk
OFF:

Tudom, nem egy nagy ajánlat de hátha valakinek megéri. Szeretnék egy WP7-es telefont viszont a mostani 1 hónapos X10i-re nincs szükségem. Akit érdekelne a csere szívesen hallgatom privátban. És bocs az OFF-ért.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

stp4trick
nos akkor mi az unlocked és registered WP7?
csak mert se a device manager se a touchxperience meg se nyikkan

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

asysoft
Egyes HTC-ken jelentkezik (link tartalmaz nemhivatalos barkács megoldást, hogy mennyire mûködik, nem tudom).

/*WTF?!*/

bon
Én sem

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hegi90
Ilyenrõl még nem is hallottam <#wow1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Gladiator
Valaki tud megoldást a 16 bites problémára? Mivel a NoDo óta 24bitrõl 16-ra csökkent a színmélység a telómon.

bon
Nálam kikényszerítve frissült a HTC Trophy.

bon
Idõvel mindeggyik, a frissítés meg nem feltétlenül a készüléken múlik, hanem a szolgáltatón és a földrajzi elhelyezkedésen is.

Mnemomic
Nekem HTC Mozart van simán frissült.

R3TR0
Hello!

Melyek azok a WP7 mobilok amelyek maguktol frissulnek NoDo-ra?

Tehát nm kell semmi barkácsmódszer

De nekem még nem a jk1 es készülékem van és elvileg csak azok firssülnek :S
redmonk
Nekem sajnos nics WP7-es készülékem de szerintem ne erõltess semmit. Kösd le magad aztán egyszercsak meglepetésszerûen felajánlja majd a zune. Te meg hû de boldog leszel.

Szerintetek érdemes várni a frissítésre vagy érdemes itthon megoldani?A per nodot is azzal a trükkel kell feltenni mint a nodot és akkor 2x egymás után meg kell csinálni ha fent a per nodo úgyan úgy a nodot?Valaki linkelje már be hol a pontos magyar leírás mert nem találom..köszi
CybeRick
Hivatalosan is ezt használják a Nokiánál, ha linkelik a WP7-es telókról az új infókat. Nem fake, csupán koncepció.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Mnemomic
Akkor magyarországon elõbb kijött? Mint már írtam nekem T-Mobile-os múlt héten jött meg szerdán, és már felrakta a Nodo-t.

Phyisikus
Ha jól tudom, az valamilyen szinten mindegy, hogy hova vagy bejelentkezve. Én is az angol piac címe szerint vagyok bent. De a telefon német régióhoz tartozik. Így én akkor kapom meg, amikor õk. Fontos az, hogy milyen szolgáltatónál vetted, vagy ha független, azon belül is melyik típus, mert az se mindegy. Ahogy Mflex írta is, a zune jelez amint van frissítés.

Liebe ist für alle da

mflex
Zune-on keresztül tudod csak frissíteni.

What about the forests?

serkov
Én angolra vagyok, regelve, kb 4 napja, de nincs még semmim. Akartam is kérdezni a tapasztaltaktól: Kell valamit csinálni, vagy ez jön majd magátol, s ha igen hogyan? WI-FI-n vagy ha szinkronizálom a géppel vagy hogyan?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Phyisikus
Nekem sincs. Német T-hez vagyok kötve valszeg, azok meg azt mondták április utolsó heteiben tutira kikerül az update tõlük is.

Liebe ist für alle da

Van még valaki rajtam kívül akinek még nem frissült a telója?Nekem még a per-nodo sincs rajta nem hogy a nodo...
redmonk
azt vágom...csak példaként hoztam fel, hogy valami ilyesmit elfogadnék

stp4trick
erre a képre hivatalosan is kijött, hogy FAKE

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

redmonk
Majd egy ilyet megfelelõ hardver elemekkel elfogadnék.

redmonk
szívbõl rühellem a samsungot...
nem sorolnám a dolgokat, hogy miért nem akarok veszekedni...csak tény, hogy én soha semmilyen samsung készüléket nem fogok venni.

mflex
A Samsung egy nagyon igényes telefon, de látod, hogy mennyire leszarják a Microsoft-tal egyetemben a felhasználókat. Mivel a Nokia-val szó szerint leszopták egymást 😄, emiatt várható, hogy az elsõdleges csúcskészülék a Nokia lesz. Tehát elsõsorban a Nokia készülékekkel rendelkezõknek fogják tisztára nyalni a seggüket, és persze az ovi meg társairól se feledkezzünk meg.

What about the forests?

Hegi90
16. perctõl az a live tile 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

redmonk
amennyiben a Nokia kinézetre is annyira állat készüléket hoz létre ahogy az a microsoft+nokia megállapodásos hírekben lett közzé téve akkor megfontolandó...csak a hardver is legyen ott a szeren...valamint szeretnék hozzá venni majd akkor egy zsír tabletet is

redmonk
a márka majd addigra kiderül...szerintem lesz annál jobb is...mondjuk sajnos képes vagyok abba a hibába is beleesni, hogy a külsõre is nagyon adok...mondjuk vhol ez érthetõ mert azért nézzem már jól ki a cucc meg hasonló indokok...de majd jól megfontolom 😄

mflex
Nokia-t vegyél 😊

What about the forests?

mflex
A mango tökéletesen fog (állítólag) futni a mostani készülékeken, tehát várjuk.

What about the forests?

redmonk
Egyre jobban és jobban tetszik nekem ez az új Windows vagy Microsoft vagy minek is nevezzem vonal. Csak jönne már egy pöpec Windows 8 tabletre illetve valami ilyesmi WP7 készülék. Mind ez szoros összhangban egymással. Egyelõre várok a vásárlással addig jó lesz nekem ez az android dolog ami most van. Jövõ ilyenkor ha megjelennek végre ezek biztosan váltani fogok Microsoft koncepcióra. "okosteló" + tablet + xbox

mflex
Csak egyet elfelejtettek írni, szerintem ez nem fog normálisan futni a mostani készülékeken, de ne legyen igaza,addigra kijönnek az erõsebb hardverrel készült Nokia telefonok, 2ghz cpu, Adreno 220, (most 1ghz, adreno 200), kíváncsi vagyok, hogy készüléket is kell-e majd hozzá venni, vagy optimalizálják a mostaniakra is, és persze a WP8, ami 2X2,2ghz cpu-t követel meg, arról már ne is beszéljünk...

What about the forests?

Mnemomic
Ja egy csak a Microsoft is ellenõrizze majd.

Remélem nem minden csak a Mangóval jön pl IE9, egyedi csengõhang ezek jöhetnének úgy 1 hónap múlva 😊

bon
MIX11 Keynote információk, forrás: wp7.hu

"Marketplace

A Marketplace a Mango update-tõl kezdve elérhetõ lesz hazánkban, és lehetõség lesz fejlesztõként regisztrálni is. Rajtunk kívûl még egy jó pár egyéb országban is elérhetõ lesz – egész pontosan 35-ben.

Nyelvi támogatás

18 új nyelv, köztük a magyar – a mangotól kezdve. A Microsoft külön nagy figyelmet fordít arra, hogy a felhasználói élmény megmaradjon nyelvtõl függetlenül.

Új dolgok szoftver téren
■Multitasking
■Twitter integráció
■IE9 (HTML5, HW gyorsítás)
■Egyedi csengõhangok
■App deeplingking
■Továbbfejlesztett Live Tile-k

Új hardverelemek az új készülékekben
■LTE (késõbb valószínûsíthetõ)
■NFC (késõbb valószínûsíthetõ
■Gyroscope (mango-tól)

UI fejlesztések (sok nem bejelentett, csak észrevettem)
■App kategorizálás
■App keresés (tehát nem fake a kiszivárgott kép)
■Cards – filmek, zenék, helyek – gyors információ
■Appok linkelnek a felhasználói tartalomhoz (pl film keresés esetén deeplink az imdb app-ba)
■Új hangerõ popup-sáv (nincs oszlopos kijelzés, nagyobb számos kiírás, zene esetén nagyobb gombok)
■Games HUB átalakítása
■Marketplace átalakítása (külön panorama minden apphoz, több metaadat a listáknál, kifinomultabb keresés)
■Live Tile animációk
■IE: címsáv alulra mozgatva, tabok csak almenüben elõhozhatóak, fekvõ módban is van címsáv

Multitasking funkciók
■Háttérbeli zenelejátszás
■~ fájlletöltés
■~ jelzések
■akár böngészõben lévõ HTML5 audio háttérben + a popup-sávval lehet kezelni
■Külön beállítások minden apphoz, hogy mit tehet és mit nem a háttérben

Újdonságok a fejlesztõknek
■Nyers kamera adat elérés
■‘Motion Sensor’ (minden szenzor adatát kombinálja, hogy ne a fejlesztõnek kelljen)
■Iránytû API
■Sockets API
■‘Live Agents’ (Live Tilek, értesítõk, és egyéb háttérben futó programoknak jelzõk bizonyos eseményhez – képes a telefon idõzíteni feladatokat: utasítás az appnak -> képeket feltölteni a háttérben, appból kilépsz, hazamész – wifire felmegy a teló és bedugod tölteni, app kap jelzést, hogy most töltheti fel a képeket)
■Háttérbeli szenzor elérés
■beépített SQL

App SDK újdonságok
■Emulálható GPS és gyorsulásmérõ adat, akár elõre felvett adatokkal
■App optimalizálás: sok UI elem már független a rendszertõl, pl töltés közben nem szaggat a lista
■javított memóriakezelés
■gyorsabban betöltõdnek az appok, úgy, hogy a fejlesztõnek hozzá sem kell nyúlni a saját kódjához
■App naplózás és napló alapján funkció szintre visszakövethetõ eseménylista (pl: szaggatott a görgetés, megmutatja CPU-GPU-memória kihasználtságokat, fps-t, utána funkcióra visszakereshetõi, hogy mi lassította be)

Új app-ok (mango után)
■Spotify
■Skype
■Layer (augmented reality app)

Bónusz a végére:
■Angry Birds – május 25-én!
■Harbour Master
■Centipede

Egyéb apróságok:

A bemutatón használt telefonok közt volt ASUS készülék is, egész tetszetõs A Mango-t folyamatosan ‘fall update’-ként emlegették, reméljük okkal"

bon
Lassúlás a külsõ fejlesztõk programjain fog múlni, jelenleg is van multitasking és jól üzemel.

Mnemomic
Magyar Marketplace jó dolog. A magyar nyelv annyira nem érdekel de azért kíváncsi vagyok úgy milyen lesz,de szerintem ennek a rendszernek az angol "áll" jól.

jó sok újdonság lesz a rendszerben remélem sikerül jól megoldaniuk. Nekem személy szerint így is nagyon tetszik a felhasználói élmény jó. A magyar marketplace-t hiányolom-vagyis, hogy tudjak innen vásárolni, meg az egyedi csngõhangot egy picit. Nekem minden másban megfelel. A multitaskingtól meg a több beállítási lehetõségtõl egy picit "félek" remélem nem lesz tõle döcögõsebb a rendszer.

asysoft
MIX keynote-ot elnézve Mangoval elég szépen fog bõvülni az WP7, és ami sokak számára fontos: lesz magyar nyelv támogatás is, valamint marketplace support (és végre lehet majd innen is Marketplace-re fejleszteni).

/*WTF?!*/

Mnemomic
Majd kipróbálom.

Gladiator
Na mind1, írtam WP7.hu-nak, majd õk kiderítik😄

Gladiator
telefon/szolgáltató?

stp4trick
7390

Gladiator
semmi ilyesmi.

Hegi90
Akkor meg rákeresel egy városra, ráböksz a nevére a térképen, és onnan Directions?

Mnemomic
nekem a legújabb de nálam sincs ilyen nyíl.

Hegi90
Ez nekem eddig is ott volt.

Gladiator
milyen builded van?