5743
-
win 8-as tab
Kicsit off, de csak el fér ide is :)
-
Koszontem -
zune-nak előbb be kell állítani, hol keresse a képeket zenéket stb...
Ez úgy néz ki, hogy beállítások a zune-ban, és ott gyűjtemény. Majd betallozod a megfelelő mappákat.
Szoftver info, pedig beállítások menüpontban a telefonon. Nekem angol most a telefonom, nekem setting-about és more information-re rányomok, akkor megjelenik. -
Hello megint en.
Geprol akarok zeneket meg kepeket felrakni a telcsire utana olvastam h hogy kell mert mikor radugtam a gepre a telcsit nem latta de aztan leszedtem a zunet es minden faszantos mar csak azt nem tudom h hogy nyissam meg a kepeket vagy a zeneket a zuneben mert azt ertem h ott van alul az a kis telefon ikon amibe belekene huzni a file-okat de nincs mit belehuzni mert sehol se talalom hol lehet megnyitni oket..
Meg meg annyit szeretnek kerdezni h telefonon belul hol tudok olyat megkeresni h rendszer informaciok stb?? Memori merete milyen az oprendszer verzio szama stb..
Koszonom -
Az miért van, hogy ha egy képet feltöltök skydrivra akkor olyan mintha átméretezné 5mp be fotózom le(2592*1944) és amikor meg letöltöm a skydrivról 538*717 lesz a mérete:O -
lol :D -
de, a szolgáltatóm mindig abban küldi a szaros reklámjait :D -
"főképp MMS téren történtek javítások"
MMS? Ez az amit ma már szinte senki sem használ? :D -
Csöndben elindult a Tango-ra frissítés… link -
Az alkalmazás listánál, hosszan nyomod a törölni kívánt appot, majd uninstall -
Alkalmazast hogyan tudok torolni? -
En is csatlakoznek a klubba egy samsung focus flash tarsasagaval =) -
Nekem nem számít, mert túlforgalmazás esetén sem kell többet fizetnem, csak lelassul a mobilnet, de pl. ismerősömnek a cége olyan díjcsomagot vett, hogy fizetnie kell, ha túlmegy az 500 megán. -
Mivel az appok nem férnek hozzá jelenleg a hívásinformációkhoz, és az adatforgalmi információkhoz sem, így nincs még ilyen app. -
Úgy érted a Samsung androidjára. :P Mert sajnos a Samsung és a többi gyártó is elég rendesen belenyúl.
"nemsokára jön az adatforgalom számlálója is"
Nem trollkodni akarok, de ennek kell örülni 2012-ben? :D App van rá legalább marketplace-ban? -
Van magyar videóteszt is:
(Amúgy nem bírom ezt a gyereket és hülyeségeket is szokott mondani, de lehet látni a telefont működés közben.) -
Köszönöm a válaszokat. -
Elegem lett az Androidból a 2 év alatt, amíg Galaxy 3-am volt. Lehet, hogy Galaxy S2-jó és a többi 140 ezer forintos telefonon, de nekem nincs annyim, ezért is vettem Lumiát 45-ért a T-től, mikor netes akció volt.
Én nem ajánlanám az Androidot, az egész egy tákolmány, véletlenszerűen lassul, fagyogat, nem tudják optimalizálni minden telefonra és bivalyerős hardver kell, hogy rendesen fusson. Megy a WP ellen a lejárató kampány bizonyos oldalakon, de nem kell ezeknek feltétlenül hinni, mert sok dolgot felnagyítanak. -
Változás akkor nálam is nagy lesz mert Samsung 5230.-ast váltanék le :) -
Galaxi 3 androidos ?
Mert azt mondják androidos telefon jobb választás.
-
Galaxy 3-ról váltottam és ahhoz képest ég és föld a két telefon. Egyénfüggő egyébként. Valakinek zavaró a fizikai gomb, és ezen ugye az van. Azt hiszem csak ennyiben tér el a többi WP telefontól.
Tehát nekem szinte tökéletes a telefon, kiemelném, hogy nagyon jó a kamerája, gyors, gördülékeny, nálam stabil, bár ezek szintén a WP-re jellemzőek. -
És jó ? Ha már neked is az van ? -
Nokia több appot fejleszt rá, és nemsokára jön az adatforgalom számlálója is, továbbá az MS-Nokia kapcsolat miatt 710, és mert nekem is az van :D -
Lumia 710-et választanám, újabb készülék. -
Hi
Nokia Lumia 710 vs. HTC Radar melyiket válasszam ?
-
-
HWSW cikk
"Frissítés: a cikk megjelenése óta Nuno Silva visszavonta nyilatkozatát, miszerint minden telefon megkapta volna az Apollo frissítést. Silva MSDN-blogján közölte, hogy ő is csak az alkalmazások felfelé kompatibilitásáról beszélt, csupán kétértelműen fogalmazott a portugál bloggereknek adott interjújában. Silvát feltételezhetően a Microsoft szólíthatta fel a háttérben a nyilatkozat visszavonására, az ugyanis ellentétben állhat a redmondiak ki nem mondott terveivel. A Microsoft egyelőre továbbra sem nyilatkozik az ügyben." -
Igen ezt kérdezi mindenki, vajon mi a taktikájuk... -
Ellentmondó hírek az „Apollo“ frissítésről
Miért nem önt tiszta vizet a pohárba a Microsoft és ad ki egy közleményt, hogy eloszlassa a kételyeket? -
kevesebb memóriát használ. Egykét bug javítása. Sokkal többet énse vettem észre :D -
Tegnapi hír szerint június. Mi az újdonság benne? -
pedig egész jól működik :D
Egyébként valószínűleg a gyártókra várnak. Hogy elkészüljenek az alsóbb kategóriás telefonok véglegesen (nokia elsősorban...) -
Tango mikor jön? Nagy a csend róla. -
fasza -
Na ez jó hír :) -
Minden WP7-es teló megkapja a 8-at :) -
Volt arról szó, hogy vmi teljes szinkronizálás lesz és amikor új telót veszek egy az egyben áttolhatok rá mindent. Ez benne lesz már a Tangóban, vagy csak az Apollónál van rá esély? Vennék már egy Nokia 900-t, de hiányoznának az sms-eim:D -
De mégis letölthető. Viszont lúgy nézz ki, hogy csak 1 hónapig használható aztán meg kell venni. Europa 50 Euro. Hát, a nokiások ingyen kapnak a HTC is megcsinálhatná. -
Nem. -
tud-e magyarul beszélni?