5743
  • kifli
    win 8-as tab
    Kicsit off, de csak el fér ide is :)

• Evogordon
    Koszontem
  • kifli
    zune-nak előbb be kell állítani, hol keresse a képeket zenéket stb...

Ez úgy néz ki, hogy beállítások a zune-ban, és ott gyűjtemény. Majd betallozod a megfelelő mappákat.

Szoftver info, pedig beállítások menüpontban a telefonon. Nekem angol most a telefonom, nekem setting-about és more information-re rányomok, akkor megjelenik.
  • Evogordon
    Hello megint en.
    Geprol akarok zeneket meg kepeket felrakni a telcsire utana olvastam h hogy kell mert mikor radugtam a gepre a telcsit nem latta de aztan leszedtem a zunet es minden faszantos mar csak azt nem tudom h hogy nyissam meg a kepeket vagy a zeneket a zuneben mert azt ertem h ott van alul az a kis telefon ikon amibe belekene huzni a file-okat de nincs mit belehuzni mert sehol se talalom hol lehet megnyitni oket..
    Meg meg annyit szeretnek kerdezni h telefonon belul hol tudok olyat megkeresni h rendszer informaciok stb?? Memori merete milyen az oprendszer verzio szama stb..
    Koszonom
  • Effe88
    Az miért van, hogy ha egy képet feltöltök skydrivra akkor olyan mintha átméretezné 5mp be fotózom le(2592*1944) és amikor meg letöltöm a skydrivról 538*717 lesz a mérete:O
  • Narxis
    lol :D
  • Rage47
    de, a szolgáltatóm mindig abban küldi a szaros reklámjait :D
  • Narxis
    "főképp MMS téren történtek javítások"

MMS? Ez az amit ma már szinte senki sem használ? :D
  • bon
    Csöndben elindult a Tango-ra frissítés… link
  • kifli
    Az alkalmazás listánál, hosszan nyomod a törölni kívánt appot, majd uninstall
  • Evogordon
    Alkalmazast hogyan tudok torolni?
  • Evogordon
    En is csatlakoznek a klubba egy samsung focus flash tarsasagaval =)
  • Rage47
    Nekem nem számít, mert túlforgalmazás esetén sem kell többet fizetnem, csak lelassul a mobilnet, de pl. ismerősömnek a cége olyan díjcsomagot vett, hogy fizetnie kell, ha túlmegy az 500 megán.
  • kifli
    Mivel az appok nem férnek hozzá jelenleg a hívásinformációkhoz, és az adatforgalmi információkhoz sem, így nincs még ilyen app.
  • Narxis
    Úgy érted a Samsung androidjára. :P Mert sajnos a Samsung és a többi gyártó is elég rendesen belenyúl.

"nemsokára jön az adatforgalom számlálója is"

Nem trollkodni akarok, de ennek kell örülni 2012-ben? :D App van rá legalább marketplace-ban?
  • Rage47
    Van magyar videóteszt is:
    (Amúgy nem bírom ezt a gyereket és hülyeségeket is szokott mondani, de lehet látni a telefont működés közben.)
  • teddymac
    Köszönöm a válaszokat.
  • Rage47
    Elegem lett az Androidból a 2 év alatt, amíg Galaxy 3-am volt. Lehet, hogy Galaxy S2-jó és a többi 140 ezer forintos telefonon, de nekem nincs annyim, ezért is vettem Lumiát 45-ért a T-től, mikor netes akció volt.
    Én nem ajánlanám az Androidot, az egész egy tákolmány, véletlenszerűen lassul, fagyogat, nem tudják optimalizálni minden telefonra és bivalyerős hardver kell, hogy rendesen fusson. Megy a WP ellen a lejárató kampány bizonyos oldalakon, de nem kell ezeknek feltétlenül hinni, mert sok dolgot felnagyítanak.
  • teddymac
    Változás akkor nálam is nagy lesz mert Samsung 5230.-ast váltanék le :)
  • teddymac
    Galaxi 3 androidos ?
    Mert azt mondják androidos telefon jobb választás.
  • Rage47
    Galaxy 3-ról váltottam és ahhoz képest ég és föld a két telefon. Egyénfüggő egyébként. Valakinek zavaró a fizikai gomb, és ezen ugye az van. Azt hiszem csak ennyiben tér el a többi WP telefontól.
    Tehát nekem szinte tökéletes a telefon, kiemelném, hogy nagyon jó a kamerája, gyors, gördülékeny, nálam stabil, bár ezek szintén a WP-re jellemzőek.
  • teddymac
    És jó ? Ha már neked is az van ?
  • Rage47
    Nokia több appot fejleszt rá, és nemsokára jön az adatforgalom számlálója is, továbbá az MS-Nokia kapcsolat miatt 710, és mert nekem is az van :D
  • bon
    Lumia 710-et választanám, újabb készülék.
  • teddymac
    Hi
    Nokia Lumia 710 vs. HTC Radar melyiket válasszam ?
  • Rage47
  • Narxis
    HWSW cikk

"Frissítés: a cikk megjelenése óta Nuno Silva visszavonta nyilatkozatát, miszerint minden telefon megkapta volna az Apollo frissítést. Silva MSDN-blogján közölte, hogy ő is csak az alkalmazások felfelé kompatibilitásáról beszélt, csupán kétértelműen fogalmazott a portugál bloggereknek adott interjújában. Silvát feltételezhetően a Microsoft szólíthatta fel a háttérben a nyilatkozat visszavonására, az ugyanis ellentétben állhat a redmondiak ki nem mondott terveivel. A Microsoft egyelőre továbbra sem nyilatkozik az ügyben."
  • Rage47
    Igen ezt kérdezi mindenki, vajon mi a taktikájuk...
  • Narxis
    Ellentmondó hírek az „Apollo“ frissítésről

Miért nem önt tiszta vizet a pohárba a Microsoft és ad ki egy közleményt, hogy eloszlassa a kételyeket?
  • kifli
    kevesebb memóriát használ. Egykét bug javítása. Sokkal többet énse vettem észre :D
  • Mnemomic
    Tegnapi hír szerint június. Mi az újdonság benne?
  • kifli
    pedig egész jól működik :D

Egyébként valószínűleg a gyártókra várnak. Hogy elkészüljenek az alsóbb kategóriás telefonok véglegesen (nokia elsősorban...)
  • Mnemomic
    Tango mikor jön? Nagy a csend róla.
  • kifli
    fasza
  • bon
    Na ez jó hír :)
  • Rage47
    Minden WP7-es teló megkapja a 8-at :)
  • Gladiator
    Volt arról szó, hogy vmi teljes szinkronizálás lesz és amikor új telót veszek egy az egyben áttolhatok rá mindent. Ez benne lesz már a Tangóban, vagy csak az Apollónál van rá esély? Vennék már egy Nokia 900-t, de hiányoznának az sms-eim:D
  • Mnemomic
    De mégis letölthető. Viszont lúgy nézz ki, hogy csak 1 hónapig használható aztán meg kell venni. Europa 50 Euro. Hát, a nokiások ingyen kapnak a HTC is megcsinálhatná.
  • Mnemomic
    Nem.
  • kifli
    tud-e magyarul beszélni?