5743
-
Élő közvetítés: link -
na itt a jó forrás:
http://wparea.de/2012/06/telekom-hilft-nokia-lumia-900-ist-nicht-software-update-fahig/ -
EZ
Egyébként, mások meg azt mondják, hogy minden nokia telefon megkapja az apollot
(wp7hu live elkezdődött...) -
arról nincs igazi forrás? abban a cikkben is csak egy sz.r google fordítás van, és nem is tüntették fel -
mai nap után okosabbak leszünk.
Eddigi infók szerint, lehet majd frissíteni, de nembiztos hogy az első generációs készülékeket is.
De bon hsz-ében van egy link, nemsokára kezdődik a közvetítés, ahol ha szerencsénk van ez is ki fog derülni :)
Bár EZ a hír annyira nem hangzik jól. (röviden annyi, hogy a deutsche telekom azért nem forgalmaz lumia 900-at, mert nem lesz frissíthető wp8-ra)
Bár ez azért ms-től és nokiától elég meredek lenne, főleg a jelenlegi helyzetüket tekintve, a mobil piacon... -
Newfronter #2413 Ma este valószínűleg ez kiderül. -
és ezt 7.5 mangoról felfrissíti majd automatikusan 8-asra vagy csak így lehet majd megvenni új készülékekkel????
-
Ma 18:00-tól élőben követhető az esemény itt: link -
Kösz a korrigálást
-
Amics idő szerint 20. tehát szerda. -
wp8 bejelentés csütörtökön várható! -
haver hozzájutott egy omnia 7-hez (elég jó áron volt...)
Viszont az előző tulaj függetlenítette a telefont. Viszont így most nem frissíthető. Van erre valami megoldás? -
Zune programmal lehet képeket és videókat. Office fájlokat meg pl skyedrive-on vagy email-en keresztül. Más egyéb fájl meg nem engedélyezett. -
A zöld robot pedig tudja. De akkor képeket, egyéb fájlokat hogy lehet a telefonra rakni? -
Köszönöm ! -
Pontosan -
USB meghajtóként használat pedig nem is lesz. Az nem hiányzó dolog, hanem direkt így van... -
Copy-paste van, multitasking van, net megosztás van. -
Sziasztok ! Ebből mi az amit már javítottak ?
Copy-paste hiánya, vagy éppen a multitasking támogatás mellőzése.
a Windows Phone 7-es készülékeket a felhasználok, nem tudják USB-s meghajtóként használni, az állományokat csak a Zune szoftveren keresztül tölthetik a mobiljukra, nem lehet Blueooth-on keresztül fájlt küldeni, emellett internet "tethering" támogatás sincs, a mobiltelefon a 3G vagy Wi-Fi kapcsolatot nem tudja más eszköznek továbbosztani -
Na ez érdekes és meglepő: link -
-
skydrive képméretezős cucc: ma feltöltöttem böngészőből egy file-t, és feljött a kis feltöltő ablka. Ott ki tudtam szedni a pipát, hogy képfájlok átméretezése 2048p-be, majd rákérdezett, hogy alkalmazom-e ezt minden file-ra. Lehet ha kiszeditek itt a pipá, akkor nem fogja mostantól átméretezni a képeiteket :) -
viber márketon.
voice call még nincs, amúgy jól működik :) -
Hát ja! Pl a most bejelentett Omnia M egy rakat fos a jelenlegi omnia7-hez képest (is) S nincs egyedül sajnos.... :-) -
2012 q4-ben várható az apollo (vagy ha úgy tetszik wp8). Hogy lehet-e updatelni, hááát...
Sok helyen azt írják, igen, megint sok helyen azt hogy nem. Szerintem az első generációsok közül nem lehet mind, az újabbakat viszont 100% szerintem, hogy lehet majd frissíteni.
Lehet, hogy a régieket is lehet majd, csak bizonyos funkciók kimaradnak.
Habár, ha az új kisebb kategóriás, tango-s készülékeket lehet majd frissíteni, akkor az első generációval sem kellene, hogy gond legyen hw szempontjából.
Ha hivatalosan mégsem lehet majd frissíteni, egyéb eljárásokkal, szerintem biztos megoldható lesz. -
Mikorra varhato a WP 8? Meg a wp7es telcsiket fellehet majd update-elni vagy nem? -
amúgy lassan aktuális lesz, hogy itt a wp8, lesz neki saját topikja, vagy ez fog áttranszformálódni?
Csakmert átlehetne nevezni a topikot, csak simán windows phone-ra
Mert fölösleges még egy topik... -
Vezeték nélküli szinkronizációnál nincs lehetőség több hálózat megadására is? -
heh lol -
Igen -
Gondolom as meg mindent le resetel :[ -
Elsődleges live fiók a hard reset segítségével változtatható meg. -
Beszelgeteseknel atmegyek online-ra es ott eszre vettem h a windows live email cimemet nem jol adtam meg de nem lehet megvaltoztatni a telefonon csak a kodot.. Hogyan tudnam megvaltoztatni az emailt? -
Próbáljátok ki EZT
Elvileg mangótól kezdve, lehet állítani, hogy ne méretezzen át. De nem emlékszem már hol :S -
Nálam is. Szentem nincs rá megoldás, ez van:D Én ezért szoktam emailben elküldeni magamnak a fontosabb képeket (miután szinkronizálni már nem tudok). De szerintem direkt kicsinyíti le. -
Nálam is így van, várom a megoldásokat rá. -
Ott más gond lesz szerintem, ha rádugod a gépre alapból elkezdi tölteni, tehát nem merülhet gyorsabban. -
Valakinek találkozott már azzal a problémával, hogy szolgáltató függetlenítés után (nem feltétlenül legális módon) nem tudta szinkronizálni a telóját a géppel? Sőt, azt vettem észre, hogy ha rádugom a gépre, még baromi gyorsan le is merül... -
erre vki??? -
Nagyon tetszett