Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nekem HTC Herom van, amivel meg vagyok elégedve, régi, de nem lassú, pedig ebben még csak egy kis 528 MHz-es Qualcomm MSM proci van.
Most próbálom ki a winphone 7-et egy Omnia 7-el, amiben már dupla a proci, hát szárnyalni fog biztos vagyok benne 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem a megtanulással volt a gondom ... Anno az 5800 és a C7 esetén is mindenhol azt olvastam, hogy a hasonló kategóriás Androidos telefonokhoz képest lassúak ...
Erre most a kezembe került egy, amin 6szor nyomtam rá az ikonra mire rájöttem, hogy nem én vagyok a béna, hanem csak addigra töltõdik be a menü!
Irgalmatlan lassú volt és nehezen kezelhetõ volt ... az 5800-át sokáig használtam megelégedéssel, tudom, hogy az egy lassú telefon, de az maga volt a szélvész ehhez képest! És egy olyan telefonról beszélünk ami drágább mint a C7 ...
Olyan médialejátszó ami .srt-t kezel még nincs, éppen most olvastam róla.
Mango-ra 24.-én érdemes lesz odafigyelni, hogy milyen újdonságokat jelentenek be róla.
A többi kérdésedre a választ majd a fórumozók adnak, mert én nem keresgettem olyan dolgok közt mint te.
Legyetek szívesek ne vegyétek flémnek amit írok, nem annak szánom 😊
Éppen az elkurvulás szélén állok ... Jelenleg a létezõ összes S szériás Nokiából van egy otthon (S30, S40, S60, S60v5, S^3) ... a kakukktojás pedig egy N900 ...
De mivel a sok okos ember megmondta, hogy ezek egy rakás szart sem érnek, mert a Symbian az egy szar, ezért úgy gondoltam elnézelõdök más platformok felé ...
Lehetõségem adódott most végre "kiláballni a pöcegödörbõl", a kezembe került egy Androidos csodagép - középkategóriás modell, de drágább mint a C7-esem - 20 perc után pedig ki ... Az Android a csodálatos példája annak, hogyan lehet a szart eladni ... Az 5800-ámnál lassabb volt alapon ... De a symbian a szar (A vicc, hogy az N900-amon a port jobban ment xD) ... Na mindegy ... továbbléptem.
Viszont a másik, egy LG Optimus 7, ami tetszik ... Gyors, szép, minden ... De nekem a szolgáltatásmennyiség még mindig kevésnek tûnik egy C7 után ...
Lenne pár kérdésem, jelenleg böngészem a Marketplészt ezerrel, de régi rutinos felhasználók biztos gyorsabban tudnak nekem segíteni:
Ajánljatok legyetek szívesek nekem pár alkalmazást, amivel alap dolgokat el tudok érni:
- Olyanra lenne szükségem, amivel különbözõ csengésprofilokat tudok létrehozni és váltogatni
- Gyors és megbízható Favourites kezelõ érdekelne (Ebbõl találtam egy csomót, de nem gyõzöm tesztelni õket ... amik jók lennének azok pedig lassúak ... 😞 )
- Olyan ébresztõt keresnék, amivel megoldható az, hogy fokozatosan emelkedjen az ébresztõ hangereje
- Esetlegesen olyan médialejátszót ami kezeli a feliratokat tudtok?
Ékezetes betûkre pedig ahogy olvasom még várnom kell ...
A válaszokat elõre is köszönöm!
http://wp7.hu/2011/05/18/breaking-jonnek-az-omniakra-a-frissitesek/
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
WHAT?! An interference pattern?!
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Viszont remélem lesznek még újdonságok, amiket eddig nem láttunk, és nem csak az eddigieket ismétlik meg.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
munkahelyen keresztül?
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Nem tudjátok véletlenül, ha vennék egy Samsung Omnia 7-et, T-mobil függõt, azt könnyen tudnám oda és vissza függetleníteni?
What about the forests?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezek után mikor újraindult a teló, akkor a Zune elindulásakor azonnal felajánlotta a 7392-es update-et. 😊
Sok sikert! Nekem már települ.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
abban kérnék segítséget, hogy tudok csinálni saját csengõhangot??
köszs!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Néma mód: Nyomd meg a hangerõszabályzót, majd nyomd meg a felugró csíkon a jobb sarokban a harangot. Rezgõ módban kerül, a rezgõ mód ha nem kell, azt a settings-ben ki tudod kapcsolni.
Liebe ist für alle da
Hogyan lehet a csempéket ide oda mozgatni?
Néma módot hogyan lehet gyorsan váltani?
Kibaxottul elkefélhettek ott valamit a samsung wp7 részlegénél és emiatt persze szop a többi telefon tulaj is.
Az MS meg jobban foglalkozik azzal, hogy a feltört telefonokon semmi ne mûködjön, mint amivel kellene. Persze, hogy az XDA-n úgy döntöttek, hogy végérvényesen ki akarják nyírni a wp7 zárt rendszerét. Nem értem már az egészet, de mint írtam egyelõre nem is érdekel wp7. Biztos, hogy közrejátszik a lokális jelzõ is, de addig nem kell itt árulni semmit, amíg nem lehet használni.
A wp7 olyan, mint egy luxuskurva, a szépségével (gyorsaságával) elvarázsol, aztán rájössz, hogy buta, mint a segg. Bár kurvából lesz a legjobb feleség, talán ez itt is bekövetkezik.<#papakacsint>#papakacsint>
What about the forests?
1. Magyarország pici, ezért a listán NEM sürgõs helyen van frissítés ügyileg.
2. Ami valószínûbb, a helyi szolgáltató nem tartja annyira fontosnak az adott piaci szegmenst, hogy kifizesse a saját külön verziójának a frissítését.
Szóval egy kisebb török szolgáltató simán elõrébb van prioritásban mint mi. Vagy mérget vehetsz egy Telekom Deutchland hamarabb kap/ad frissítést, mint a Magyar Telekom.
Ilyenek miatt van olyan fura helyzet, hogy X telefonnak csak Z gyártónál van magyar menüs verziója ... többiek nem fizettek érte és hasonlóak. Simán lehet egy fix típúsú készüléknek akár több ezer féle firmware-je is.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
What about the forests?
konfig, szóval nekem hamar megy...
What about the forests?
nekem alig halad vele normál beállítások mellett, több mint 4 órát ír.
ha minden beállítást low-ra veszek, akkor "csak" 3,5 óra 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azt mondták, hogy valamikor nyáron fogja a Microsoft hazánkat hivatalosan is támogatni, az itthoni WP7-es frissítéseket pedig arra fogják idõzíteni. Ez azt jelenti, hogy akkor kapnánk meg a Nodot meg ha addigra kijön akkor a Mangot is. Ezen kívül WP7-es telefonokra is elérhetõ lesz majd a webTV-s szolgáltatásuk (amivel a MédiaMániás csomagukat reklámozzák).