Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serkov
Hallo!
Amikor feloldottam a billentyûzárat, volt egy kép: Valami laguna, víz, meg ház meg stb...
Felraktam a frissítést, s most valami sivatagi fostömlõ van....
Nem túl fontos, de nem lehet visszarakni a régit, s ha igen, hogyan?

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Gladiator
meg ez után az update után már vihetem szervízbe, vagy még így is megvonják a garit?

Gladiator
jaaaaj, mekkora kamu ez a májkroszoft😄 itt izéltek, hogy ne használjuk a Chevron hacket, mert utána nem lehet majd frissíteni rendesen. Erre én is updatere ébredtem😄

stp4trick
nekem is frissült VOLNA, de error-ral eldobta a 7-8 stepnél

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

höh, jó cucc.

WHAT?! An interference pattern?!

kifli
lefotózok valamit, és pl ha egy céglogó van rajta, akkor megmondja melyik cég, múltkor távirányítómat fotóztam le, és megmondta a típus számot is, könyvet még nem kerestem vele...

és emellett még a sodokumat is megfejti, ha lefotózom 😄
google használja is ilyen szinten, pl könyvkeresés borító alapján?

kifli
"A legérdekesebb dolog, amit eddig nem láttunk még ilyen formában mûködni, mégis a “Visual Search”. Ez egy igazi augmented reality alkalmazás, amivel gyakorlatilag bármit a kamerának bemutatva kapunk valami választ."

Google Goggles már mióta tudja ezt?
Miért mutatna be hatalmas innovációként valamit, ami nem az? 😄
serkov
Ma haza jöttem, s simán frissült a telefonom! ....Ez eddig miért nem ment?!? :-)
OS.7.0.7392.0
Bootloader:5.2.1.4
PDA: I8700xxkb3
Reméljük a Mango-val már nem lesz ilyen cirkusz...

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Plastik Józsi véleménye a Mangoról

avagy WP7 egy applefan szemszögébõl...

redmonk
<#eljen>

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

jazzy
Végülis megértelek, én így vagyok az LG-vel, nekem ami LG volt minden elromlott, faterom meg imádja én meg lehordom minden szarnak, neked ilyen vesszõparipád a samsung mint nekem az LG.
bon
Szerintem olvasgassuk inkább a Mango VIP beszámolót, én találtam benne érdekes infókat: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

redmonk
nem sértettél már meg...csak unom, hogy minden fórumon olyan szinten megvannak lepve a Samsung tulajok ha egy ilyen mondatot látnak mintha a világ egyetlen tökéletes márkájáról beszélnénk...ellenben egyéb márkák esetében nincs ez így de legalábbis nem ennyire

jólvan, nem akartalak megsérteni vagy valami <#fejvakaras>
Amúgy O7-em van, és a kezdeti bizonytalanságok ellenére meg vagyok vele elégedve.

kifli
azt már nem is mondom, hogy fw frissítés nélkül van olyan hdd-jük, nem mûködik core i7 processzorokkal. (samsung f3 nem is a legrégebbi típus, hanem a jelenlegi aktuális termék...)
redmonk
leírtam hogy utálom és soha többé ne köss belém
ha neked tetszik, menjél vegyél egy SGS2, O7-t stb.

kifli
nekem monitoromhoz konkrétan 2 éve nem tudnak drivert csinálni, frissítik a drivert folyamatosan, de eddig 1-et sem sikerült mûködésre bírnom.

Tesómnak telefonnal volt valami gondja.

És mindemellett a fórumokon lépten nyomon sasmsung szoftvergondokal küszködõkbe botlik az ember.
elhiszem, de akkor ne dobálózz üres szavakkal 😛

redmonk
hidd el tudom mért utálom õket

jazzy
<#eljen>
nem tudom mirefel ez a samsung gyûlölet, nekem ez az elsõ olyan termékük, amikkel vannak negatív tapasztalataim. Ezenkívül otthon kb minden háztartási vagy multimédia eszkösz samsung, és soha nem volt velük semmi baj.

redmonk
totál egyetértek.
mellesleg én meg az lg optimus 7-t tudom ajánlani. nagyon jó kis készülék nagyon jó anyagminõséggel és összeszereléssel
részemrõl soha többé a büdös életbe samsung semmibõl...

kifli
"most már úgy is helyre áll a rend, kijavítottak mindent."

samsungal kapcsolatban vannak fentartásaim, nemcsak a mobilok szoftver supportjával írták le magukat elõttem, hanem kb az összes termékük szoftver supportjával...

Az tény hogy általában nagyon jó dolgokat csinálnak, de a támogatással gondok vannak, legyen az android wp7 vagy akármi
😮O
na ez az innováció...

Mnemomic
Mozart viszont tökéletes 😊

Úgy tudom a HD7-nek olyan illesztési hibái vannak, hogy látszódik a simkártya, meg a rések közé fér a körmöd, és hasonlók.

bon
HD7 nem, de Trophy-m van így arról tudok nyilatkozni és nagyon jó az anyagminõség de az összeszerelés is. HD7-rõl már én is hallottam csúnya dogokat. egyik ismerõsömnek is van HTC-je, de õ is meg van elégedve a készülékkel nagyon, mondjuk az még régebbi Windows-os.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

mflex
Volt már a kezedben HD7? Eszméletlen ócska az omnia mellett.

What about the forests?

bon
HTC-nek és kiváló minõségû a gyártása

mflex

What about the forests?

mflex
Eszemben sincs védeni a samsung-ot , de ha valaki elcsesz valamit, akkor a többieknek is várnia kell. A HD7 gagyi szar épp itt van kezemben, nehogy megvegyétek, az omnia kenterbe veri mindenben!!! Ha minõséget akarsz, akkor samsung, most már úgy is helyre áll a rend, kijavítottak mindent.

What about the forests?

kifli
akkor lehet hogy csak régebbi regek léphetnek be, akkor mindegy 😊

Amúgy egy fejlesztõnek ez a fórum mindenképpen hasznos
Köszönöm, de nem mûködik a link. (you do not have permission to access this page) Gondolom új regisztrálóként 0 hozzászólással még nem láthatok mindent.

Egyébként sem hiszem hogy külföldrõl vásárolnék. Valahogy jobban bízok abban, hogy már kezemben van a telefon, amikor kifizetem. 😊

Egyébként köszönöm! Azt hiszem ez a fórum hasznos lesz még... 😊
kifli
Igen azt értem alatta, mégpedig, EZT a forumrészt.

A fejlesztéshez is ezen a fórumon találhatsz segítséget, szerintem abban is, hogy már most tudj fejleszteni magyarországról.
Kifli: Kár a samoled kijelzõért... 😞 De tényleg a megbízhatóság, és a support a fõ. Akkor gyakorlatilag Samsungon kívül bármi lehet. xda fórum alatt az xda-developers.com-ot érted?

VvD: Fejleszteni akár már most is lehet, csak a MarketPlace-re feltölteni nem. 😊 Vagy rosszul tudom? Kell rá egy dev unlock hack, és mehet is a fejlesztgetés.
bon
Ha van külföldi ismerõs akkor nem.

kifli
samsung híres a supportjáról, ha fontosak a gyors frissítések, akkor szerintem ne azt vedd. Ahogy néztem, pl htc tulajok elég gyorsan megkapták a frissítés, egy HD7-hez pedig használtan elég jó áron hozzájuthatsz, a többi wp7-es is jó áron van szerintem (xda forum apróját érdemes átböngészni, ott jó árak szoktak lenni!)
Nekem is LG-m van, és tökéletesen megy rajta minden, a frissítések is csont nélkül fölcsúsztak.

Egyébként én is pontosan ezért vettem wp7-s telefont, de ügye azt tudod, hogy csak õsztöl lehet rá fejleszteni itt MO-n.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

bon
Kíváncsi leszek rájuk.

Gladiator
WP7-es hír szerint kedden 9 új WP7-es telót mutatnak be. Ideje volt😊

jazzy
Mi a különbség a JJ4 JJ6 és a JK1 között ? Én is hallottam már errõl..
Úgy hallottam az LG-kkel volt eddig a legkevesebb baj.

Sziasztok! Én is nekivágnék a WP7 világának, de mint fejlesztõ is. 6 éve dolgozok C#-ban, és SilverLight-ban is kattintgattam már ezt-azt. Most tervezek telefont venni, csak még nem döntöttem el milyen legyen. Legfontosabb szempontom hogy mindig hamar megjöjjenek a frissítések rá, 1-1 frissítés után ne legyen gyártóspecifikus elcseszõdés, aminek javítására megint heteket kell várni, illetve nem árt ha olcsó. ( használtan terveztem megvenni )

Tesztek alapján a Samsung Omnia 7 tûnik szimpatikusnak, de olvastam hogy egyes firmware (ROM ?) verzióknál a T-hu okozott pár álmatlan éjszakát 1-2 tulajnak. 😞 Tudnátok abban segíteni mely verziók azok, amikkel nincs gond? Azt Már leszûrtem, hogy a JJ4 illetve a JJ6 végûk nem jók, a JK1 végûk azonban talán igen? A JK1 a gyári független Omnia ROM verziója? Esetleg tudnátok javasolni más gyártót / típust is ?
DummyBoy
Én abban is bízom, hogy ha a Nokia is belép a WP7 piacra, akkor pár alap Symbianos dolgot elérhetõvé tesz minden WP7 tulajnak ...

A Nokia Betalabson van pár elég jó dolog fent, ha most álomtelefonon gondolkodnék, akkor az minimum annyit tudna mint egy S^3-as de úgy mint egy WP7-es 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

redmonk
Mango alázni fog. Gyakorlatilag ugye az lesz a 2. feature update és ennyi mindent szerintem egyik OS sem hozott saját magához viszonyítva ilyen hamar.

Pontosan ugyanezt érzem én is, szintén egy LG Optimus 7 telefonnal. Gyors, szélvész, egyszerû és tényleg fun használni, de sajnos keveset tud. De én kitartok, mert a Mango-val érdekes dolgok fognak jönni.

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

bon
Új infók a Mango-val érkezõ új funkciókról. link

Lehet neked tényleg az Android való egy erõsebb hardverrel.
Viszont a Mango egy megváltás lesz, annyi mindent hoz hogy le fog esni az állad. NEM CSAK maga a rendszerben lesz sok újdonság, de az app fejlesztõknek megnyílik egy új kapu, a telefon hardveréhez hozzá férhetnek 1500+ API, stb... amivel jönnek az izgalmas alkalmazások.
És még gyorsítanak jobban a rendszeren... 😊
Itt vannak a jelenlegi újdonságok, amiket tudunk hogy jönni fog a Mangoval.

24.-én meg lesz egy részletesebb bejelentés a Mango-ról, érdemes figyelni. 😊
DummyBoy
Magában az Androidban semmi ... Az adott 1 készülék volt ami kiakasztott ... Nokia tulajként mindig azt hallgatom, olvasom, hogy az Android, az lemos mindent, meg ott vannak a TV reklámok: "... a PC-mre is kéne egy ilyen, csak hülye vagyok ubuntut telepíteni" stb ...

Az N900 óta én nagyra tartom a linux alapú rendszereket, pont a nyitottságuk miatt ...

Amit azon a készüléken láttam az viszont vérfagyasztó volt ... (Viszont most ahogy nézem, lehet átvertek, és nem egy 100k-s, hanem egy 30-40k-s készülékrõl beszélünk, így picit más a helyzet ...) De még mindig nem változtat azon, hogy azt az érzést nyújtotta mint egy elsõ generációs P1-es laptopra telepített Win7 ...

Leginkább olyan dolgok zavartak, mint az hogy vagy nem csinálta, vagy nem azt amit szerettem volna ... De ez valszeg azért volt, mert a HW az messze kevés volt a rendszernek ...

Egyszerû példa: Amikor a C7 kijött sokan szidták a fõképernyõt, hogy pici delay-el vált ... Ez nem váltott ... elõször azt hittem itt nincs ... Húzgáltam az ujjam egy darabig ... azután 5 sec után megtörtént a váltás!!!

Megnyitottam valamit, és másodpercekig semmi sem történt, majd "hirtelen megmozdultak a bitek" ... stb ...

Nem akarom leszóllni a rendszert, de az Androidot mindenre ráteszik mostanában, és ha ilyet meg lehet engedni, akkor én félek tõle ...

A wp7-et próbálom most, de már áll a szõr a hátamon ...
Amit tud a készülék és a rendszer az topkategória, nagyon tetszik a rendszer gyorsasága, egyszerûsége, és hogy minden amit a készülék tud az pikkpakk mûködik ...

De most, hogy kezdeném belakni, most jönnek az arculcsapások, hogy oké, hogy amit tud az szuper ... csak nagyon keveset tud ... 😞

És amíg az N900-nak is voltak ilyen dolgai, ott minden problémûára 10 alkalmazást tudtam letölteni ...

De itt nem találok ... igaz, új még az érzés, szóval lehet megoldódik, de jelenleg kicsit el vagyok keseredve ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"