Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor feloldottam a billentyûzárat, volt egy kép: Valami laguna, víz, meg ház meg stb...
Felraktam a frissítést, s most valami sivatagi fostömlõ van....
Nem túl fontos, de nem lehet visszarakni a régit, s ha igen, hogyan?
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
WHAT?! An interference pattern?!
és emellett még a sodokumat is megfejti, ha lefotózom 😄
Google Goggles már mióta tudja ezt?
Miért mutatna be hatalmas innovációként valamit, ami nem az? 😄
OS.7.0.7392.0
Bootloader:5.2.1.4
PDA: I8700xxkb3
Reméljük a Mango-val már nem lesz ilyen cirkusz...
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Amúgy O7-em van, és a kezdeti bizonytalanságok ellenére meg vagyok vele elégedve.
ha neked tetszik, menjél vegyél egy SGS2, O7-t stb.
Tesómnak telefonnal volt valami gondja.
És mindemellett a fórumokon lépten nyomon sasmsung szoftvergondokal küszködõkbe botlik az ember.
mellesleg én meg az lg optimus 7-t tudom ajánlani. nagyon jó kis készülék nagyon jó anyagminõséggel és összeszereléssel
részemrõl soha többé a büdös életbe samsung semmibõl...
samsungal kapcsolatban vannak fentartásaim, nemcsak a mobilok szoftver supportjával írták le magukat elõttem, hanem kb az összes termékük szoftver supportjával...
Az tény hogy általában nagyon jó dolgokat csinálnak, de a támogatással gondok vannak, legyen az android wp7 vagy akármi
na ez az innováció...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
What about the forests?
What about the forests?
Amúgy egy fejlesztõnek ez a fórum mindenképpen hasznos
Egyébként sem hiszem hogy külföldrõl vásárolnék. Valahogy jobban bízok abban, hogy már kezemben van a telefon, amikor kifizetem. 😊
Egyébként köszönöm! Azt hiszem ez a fórum hasznos lesz még... 😊
A fejlesztéshez is ezen a fórumon találhatsz segítséget, szerintem abban is, hogy már most tudj fejleszteni magyarországról.
VvD: Fejleszteni akár már most is lehet, csak a MarketPlace-re feltölteni nem. 😊 Vagy rosszul tudom? Kell rá egy dev unlock hack, és mehet is a fejlesztgetés.
Egyébként én is pontosan ezért vettem wp7-s telefont, de ügye azt tudod, hogy csak õsztöl lehet rá fejleszteni itt MO-n.
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Tesztek alapján a Samsung Omnia 7 tûnik szimpatikusnak, de olvastam hogy egyes firmware (ROM ?) verzióknál a T-hu okozott pár álmatlan éjszakát 1-2 tulajnak. 😞 Tudnátok abban segíteni mely verziók azok, amikkel nincs gond? Azt Már leszûrtem, hogy a JJ4 illetve a JJ6 végûk nem jók, a JK1 végûk azonban talán igen? A JK1 a gyári független Omnia ROM verziója? Esetleg tudnátok javasolni más gyártót / típust is ?
A Nokia Betalabson van pár elég jó dolog fent, ha most álomtelefonon gondolkodnék, akkor az minimum annyit tudna mint egy S^3-as de úgy mint egy WP7-es 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Viszont a Mango egy megváltás lesz, annyi mindent hoz hogy le fog esni az állad. NEM CSAK maga a rendszerben lesz sok újdonság, de az app fejlesztõknek megnyílik egy új kapu, a telefon hardveréhez hozzá férhetnek 1500+ API, stb... amivel jönnek az izgalmas alkalmazások.
És még gyorsítanak jobban a rendszeren... 😊
Itt vannak a jelenlegi újdonságok, amiket tudunk hogy jönni fog a Mangoval.
24.-én meg lesz egy részletesebb bejelentés a Mango-ról, érdemes figyelni. 😊
Az N900 óta én nagyra tartom a linux alapú rendszereket, pont a nyitottságuk miatt ...
Amit azon a készüléken láttam az viszont vérfagyasztó volt ... (Viszont most ahogy nézem, lehet átvertek, és nem egy 100k-s, hanem egy 30-40k-s készülékrõl beszélünk, így picit más a helyzet ...) De még mindig nem változtat azon, hogy azt az érzést nyújtotta mint egy elsõ generációs P1-es laptopra telepített Win7 ...
Leginkább olyan dolgok zavartak, mint az hogy vagy nem csinálta, vagy nem azt amit szerettem volna ... De ez valszeg azért volt, mert a HW az messze kevés volt a rendszernek ...
Egyszerû példa: Amikor a C7 kijött sokan szidták a fõképernyõt, hogy pici delay-el vált ... Ez nem váltott ... elõször azt hittem itt nincs ... Húzgáltam az ujjam egy darabig ... azután 5 sec után megtörtént a váltás!!!
Megnyitottam valamit, és másodpercekig semmi sem történt, majd "hirtelen megmozdultak a bitek" ... stb ...
Nem akarom leszóllni a rendszert, de az Androidot mindenre ráteszik mostanában, és ha ilyet meg lehet engedni, akkor én félek tõle ...
A wp7-et próbálom most, de már áll a szõr a hátamon ...
Amit tud a készülék és a rendszer az topkategória, nagyon tetszik a rendszer gyorsasága, egyszerûsége, és hogy minden amit a készülék tud az pikkpakk mûködik ...
De most, hogy kezdeném belakni, most jönnek az arculcsapások, hogy oké, hogy amit tud az szuper ... csak nagyon keveset tud ... 😞
És amíg az N900-nak is voltak ilyen dolgai, ott minden problémûára 10 alkalmazást tudtam letölteni ...
De itt nem találok ... igaz, új még az érzés, szóval lehet megoldódik, de jelenleg kicsit el vagyok keseredve ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"