Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Every Windows Phone 7 is created with an activation code as part of the manufacturing process. In rare cases, a new activation code is required to complete Windows Live ID sign in. This is why you're asked to enter a new activation code when signing in with your Windows Live ID for the first time."
Tényleg csak én vagy ilyen balszerencsés? :S Nem ismertek más megoldást az MS felhívásán kívül?
WHAT?! An interference pattern?!
Lehet ezt megadott Live ID nélkül frissíteni?
Vodafone-nál vagyok feltöltõkártyás, és van mellette mobilnetem is.
#1676: Akkor miért árulják magyarországon?
Kiírja hogy Activation Failed. Megpróbáltak aktiválni de valami nem sikerült, úgyhogy több infó kell nekik mielõtt folytathatnénk. Kattintsak a Close-ra és megmagyarázzák. Utána egy fekete képernyõ vár hogy kell nekik egy aktivációs kód, van egy Call support link, meg alatta 5db szövegbeviteli mezõ.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy biztos vagyok benne, hogy legalább megnézik, ha szépen mosolyogsz. Nekem meglepõen sokmindenben segítettek, pedig nem vagyok az a szépgyerek, meg az álomfogyasztó sem. Olyan fiókba kell menni, ahol van szerviz is, ott általában jobban értenek hozzá.
Nnna, csináltam US LiveId-t, de még mindig nem fogadja el az LG. Miután bepötyögtem, azt mondja hogy hívjam fel a Microsft ügyfélszolgáltatot, és õk adnak Aktivációs kódot! He!?
Másnak is volt ilyen? Idáig egy LiveId-t se sikerült bepötyögni. 😞
úgyhogy végül adott htc-hez egy angol telefonszámot -.-"
Nehogymár a saját termékükhoz ne tudjanak segítséget nyújtani.
Ez kb olyan, mintha felhívám hogy win 7-en hol tudom a hálózati beállításokat megváltoztatni, és átirányít az intelhez, vagy valamelyik hárdverem gyártójához -.-
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Olyan problémám van az Omnia 7-el, hogy pár hétig úgy nézett ki a Music & Videos, hogy a háttere olyan zenekarnak volt a képe, amit megnéztem a marketplace-en, és a live tile-on is õk voltak. Most pedig ocsmány szürke, a tile-on pedig csak annyi van írva, hogy music & videos. Ez miért lehet? Nektek van normális háttérkép?
A live id-m egyébként UK.
androidon ezekkel a beállításokkal mûködött a dolog:
Name: Vodafone HU
APN: vitamax.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN type: default
Most apn-hez beírom hogy: vitamax.vodafone.net
de alatt mást nem lehet állítani, csak username és password mezõ van, ilyeneket pedig nem kell megadnom.
ötlet?
7392 meg azért nem megy fel, mert régi a bootloader, nekem nem dob sárga 3szöget download módban, csak fehér contact jelet, ezért nem megy a frissítés
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Azért más program is használja ezeket az infókat, nem csak a Zune, és azok lehet hogy más mûködést produkálnak. Szóval nem akarom a gépemet örökre UK-ban hagyni ha nem muszáj.
Remélem XP-vel is megy a Zune... Olyat is olvastam hogy valakinek nem akarta felismerni a telóját.
Igen, egyrészt nem árt, ha mindent UK-ra regelsz, másrészt õsrégi msn-es accot nem érdemes használni (fõleg ha nincs rendesen karban tartva értsd: van vagy 500 contact rajta, de ebbõl max 20-al beszélgetsz rendszeresen) mert minden contactot bemásol a "telefonkönyvbe".
Számítógéped lokalizációja (win7): vezérlõpult kategória nézetben - óra, nyelv és terület - Hely módosítása
A WP7 Telefonok közül végülis az LG mellett döntöttem. Az UI beszarás szép, nem bírok betelni a menüben lépkedéssel. 😛 Viszont a már vagy 10 éve meglévõ Live ID-mat nem akarja elfogadni.
Egyébként jól rémlik hogy ahhoz hogy menjen a MarketPlace amúgyis UK vagy US live ID kell, igaz? Meg olvastam valahol, hogy a PC lokalizációját is át kell állítani, de nem találom pontosan mit kell meg hogy, milyen sorrendben csinálni. Tudnátok küldeni egy linket ahol le van írva? Vagy valaki össze tudná nekem foglalni mit csináljak?
Elõre is köszönöm, Üdv:
DeXTeR
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
http://www.sg.hu/cikkek/82200/felezer_ujitassal_jon_a_wp7_mango
Mindenesetre reménytelin hangzik! :-)
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP