5743
-
nem tudom mit befolyásol az a tény, hogy Én mit használtam..:) -
ja, hát ez nyilván való 
Gondolom a wp7-et is kurvasokat használtad... -
Sokat ne várj: méregdrága és sz@r lesz.. -
Szeptember 5.-én WP8 eventet tart a Nokia és a Microsoft.
Jönnek a WP8-as Nokiák, juhú. -
Ja tényleg, az megoldható, hogy a jelenlegi telóm adatait úgy cakkumpakk átmásoljam egy új windows phoneba? -
nekem volt kb 15 perc. bár nem én csináltam, hanem egy telefon szervizben. viszont utána nem tudod frissíteni! bár már lassan mindegy is:) -
xxx007 #2532 Sziasztok!
Van egy Mozart -om , azt szeretném kérdezni szerintetek érdemes e unlockolni , aki csinálná azt állítja egész nap eltart ,goldcardozni kell vagy mi ... -
Igen arra feélehet, mert alapból arra is fejleszteték és tesztelték a szoftvert, csak valami miatt nem adták ki rá hivatalosan. -
Interstate 95 #2530 Hát, 30 rongyba kerül újonnan. Az a helyzet hogy én nem igazán akarok a divat után menni, mindenki tenyérnyi nagyságú okos telefonokkal / iPhone -al mászkál, már a 14-15 éves picsa is azon pötyög az utcán, egyszerűen hánynom kell az ilyentől.
Ez amit én most kinéztem egyszerű, jól néz ki, telefonnak néz ki(!), és minden meg van benne ami kell, bár valószínűleg aki már a kezdetektől fogva hasonlókat használ annak nem mai darab. Valóban nem mai darab, de szerintem számomra jó lesz még úgy 3 évig.
Néztem még a Sony Ericsson Xperia Mini Pro -t is, de az 1 GHz -es processzort tuti nem használom ki, meg nem is egy letisztult kinézetű telefon.
#2527:
-
Szerintem nem igazán éri meg már megvenni. Bár attól függ mennyit adsz érte... -
Interstate 95 #2528 Értem, akkor maximum rádobok majd egy témát. Arról viszont hallottam hogy hanyatlik a Symbian, bár megmondom a frankót hogy ez lesz az első "okosabb" telefonom, tehát egy W300i után számomra ez is újdonság lesz. A teszteket és a tulajdonságait elnézve egész jó telefon. -
win 7 kompatibilis ez az oldal csak azt mutatja. Ami annyit jelent, hogyha win7-es gépre rádugod, akkor felismeri. -
hd2-re lehet :) -
Symbian mint opendszer halott, wp7-et rábarkácsolni meg nem lehet más telefonra. -
Interstate 95 #2524 Üdv !
Most akarom cserélni az SE W300i -et egy Nokia C5-03 -ra, tehát a modernebb op. rendszerek terén még nagyon nem vagyok otthon ha telefonról van szó, elképzelhető hogy hülyeséget kérdezek. Tehát ezen a Nokia -n Symbian rendszer fut, gondolom ezzel senkinek nem mondtam újat.
Van-e lehetőség a Phone 7 ezen telefonra varázsolására ? Eddig ezt találtam a témában. -

-
Miután a samsung gyárt wp8 telefont, nemtudom mi lesz a neve, de lesz új készülék. (Bár omnia 7 alapján, én messziről kerülném a samsung telefonokat.)
Ha beleolvasol egy wp8 bejelentés cikkbe, ottvan, hogy mely gyártók fognak mobilt gyártani, első körben. -
Előreláthatólag fog készülni új Omnia az új WP8-cal ?! -
Jo reg volt mar radugva a gepre a telom mert mar a negyedik updatet szedi lefele :D remelem lesz eszlelheto frissites is kozte -
+ hogyan lehetne kimenteni az SMS-eket, naptárbejegyzéseket? -
Jailbreakelném a telót (omnia 7, OS ver.:8107
tudnátok ajánlani valamilyen leírást, vagy útmutatót? Az se baj ha angol/német.
Priviben is jó. -
xxx007 #2517 akkor nem tudom ... -
Nem unlocked... -
xxx007 #2515 Gondolom azt jelenti,hogy feltört készülék - unlocked ... nekem is olyan volt , csak én ráraktam manuálisan egy gyári rom-ot , most meg már mást nem tudok csak ha újra megbuheráltatom. -
Nem tudom mit jelent a kiclockolás, de az egyetlen buherálás még a pre-Nodonál volt. Azt manuálisan tettem fel rá, és azóta is felment minden patch. -
Nem volt buherálva ki clock-olva a készülék? -
Na még szerencse, hogy vissza lehetett állítani... -
ráaádásul most még csak nem is a Nodo van rajta. Ez kurva jó... -
meh... ugyan az a hiba... -
én is erre jutottam :(
mindegy, hátha a facebook chat is megjavul tőle.
Köszi azért. -
Hard reset-et javasolnak. -
Más is kap 80180048 -as hibakódot frissítéskor? -
Igen. -
xxx007 #2505 Most akkor a Mozart-ra ez a legfrissebb? -
nekem is frissült még a héten. Nem jelezte, de volt hír róla, hogy Mozartra most jön ki aztán 2 nap múlva megpróbáltam. A 7.8 azért jobb lesz :) -
xxx007 #2503 Nálam ez a legfrissebb verzió : 7.10.8773.98 HTC 7 Mozart -
nem várom tudom, hogy nem nagy szám, csak érdeklődtem. -
Sequoyah #2501 Nekem megjött, de ne várd annyira, semmi extra nincs benne:) -
A forumokat olvasva a legtobb embernek nem jott meg az update. -
Tango már mindenkinek megjött itt? Nekem a HTC Mozartra még mindig nem.-force update-ot nem akarom.