5743
-
Én elsősorban az új feature-ök meglétére lettem volna kíváncsi, de #2615-ben írtak alapján eddig nem sok a változás. Legjobban annak örülnék, ha IE-n tekernének egy kicsit, pl visszakapná az in-page search-öt, illetve nekem a back stack-be történő integrációja sem jön be különösebben, de utóbbi alighanem ízlés kérdése.
Bootidő tovább gyorsult... Már így is a leggyorsabb, amivel okostelefonoknál találkoztam:) -
A listában lévő telefonok, amikre első körben kiadták, ahogy nézem xda-n lumia 800 topikot, már van arra is.
EZ Bár sehol nemlátom konkrétan, hogy ez lumia 800-hoz van, de az ő toopikjában van. Ahova beteszik a 710-ekhez való romokat is sajnos... -
akkor tárgytalan, barátnőmnek van lumia800-a neki akartam volna megcsinálni:) -
attól függ milyen telefonod van.
Ezekre lehet feltenni:
Samsung Omnia 7
Samsung Focus
HTC Titan
HTC Mozart
HTC Trophy
HTC HD7
Nokia Lumia 710
HTC HD2
Nem végleges 7.8-ról beszélünk. Sok dolog nem került még bele, a kezdőképernyőn kívül. -
Ez mar a wp 7.8??
Hogy lehet feltenni? -
booot nállam gyorsabb, mást nemnagyon,. mert nemakadt sehol eddig semmi.
wp7.hu-n 1-2 de inkább 1 ember azt írja, hogy nála kicsit lasabb a cucc, én eddig ezt nem vettem észre, -
Én még mindig nem vagyok vele kibékülve, de talán majd használva megtetszik. Új Start képernyőn kívül észrevettél valami változást? -
új csempés rendszer nagyon fasza. Mivel a főképernyőn baloldalt, nincs hely kihagyva, és a csempék így alapból nagyobbak is, sokkal nagyobbnak tűnik a képernyő is. -
Hopp mim van :P
7.10.8835.35
-
Én is villamoson (4/6) láttam mindkét eszközt, csak nekem 2 év volt az észlelések között
.
-
Egy nokia-t biztos be fogok szerezni.. -
htc vagy nokia esélyes nálam jövő év elején :) -
Hogy kellene feltölteni a gépemre a OneNote jegyzeteket?
Skydrive-on sehol nem találom, pedig azt írja be vannak syncelve. Fasz kivan néha, hogy ennyit kell szopni ilyen egyszerű dolgokkal néha. -
tegnap kétszer is láttam villamoson wp7-et, csak azért kérdeztem :) -
összehasonlítás
-
én még a sajátomon kívül nem nagyon láttam embereknél wp-s telókat:D:D
persze iphone 4et töménytelen mennyiségben meg samsungokat:D:D
-
Egyetemet nem számítva (ahol kiszórtak pár Lumia 800-at a fejlesztők között) eddig még csak egy csajnál láttam egy Lumiát, illetve még évekkel ezelőtt egy Omnia 7-et. Nem az a benyomásom, hogy olyan nagyon terjedne... -
Csak én látok egyre több WP-t az embereknél? -
Én csak azt tudom, hogy sok felháborodott hozzászólást olvastam ezzel kapcsolatban pl itt. Most megpróbáltam MS oldalán utánajárni, de semmi FAQ nincs, ellenben a regisztrációs lépések leírásánál nincs ott, hogyha már van WP account, akkor felesleges bármit is csinálni - gondolom ellenkező esetben 72-es betűkkel hirdetnék:) -
Ez jó kérdés. Már csak azért is, mert ugye most a nagy egyesítésen dolgoznak ugye...
Egyébként biztos kell másik dev acc? Mert nyári ms suliba, mi egyett regeltünk (én egyet sem, mert már volt), és wp és win8 alkalmazás fejlesztéssel is foglalkoztunk. Annyi volt a kérdés, hogy kinek van ms dev accja, és kinek nincs...
Ez most talán inkább az, hogy akinek eddig nem volt dev accja, az win8-hoz ingyenes. wp-re lehet fizetős marad. Viszont akinek van wp-re dev accja az tud win8-ra is fejleszteni... -
Nem értem az MS-t, hogy miért kell külön regisztráció Windowshoz és WP-hez. Persze egy projekt költségei mellett elhanyagolható a $100... -
Ha esetleg valaki fejleszt, annak érdekes lehet EZ. Ingyenes fejlesztői reg win store-ba. -
Úgy tűnik, a Nokia ráfeküdt a témára: meglévő Lumia tulajok számíthatnak idővel a Bluetooth fájlküldésre médiafájlok esetében, valamint BT kontakt küldésre. -
sry a hibákért, korán van:D -
széleskörű látásmód!:D
Semmi baj nincs a nokia telefonokkal most, egyedül az árazással.
Azt a nokiát pedig kicsit el kell felejteni aki jó pár évve ezelőtt forradalmasította az okostelefonok piacát a symbiannal.
Ez most már egy más világ, itt kell érvényesülni.
Mitől szar egy nokia telefont, azt nem írtad le, ja és, hogy mitől áldozott le a cégnek?:D -
slow66 #2593 Szerintem teljesen jók a nokiák meg a wp7-es telók. Lumia 710-es van nekem és semmi baj nincs se az összeszereléssel, se a működésével. Gyors,stabil, mindent tud amire szükségem van. -
én személy szerint szeretem a nokiát, szurkolok is neki, de mivel a SE (most már Sony) volt számomra mindig az első helyen nem volt nokia telefonom. Nővéremnek voltak nokia telefonjai és mind nagyon jó volt, ezek az újak wp-nal nekem még be is jönnek. -
Lantee #2591 Sosem volt Nokiám, most meg vettem egy Lumia 800-ast, és tökéletesen elégedett vagyok. -
Nézőpont kérdése, ha akkor amikor a HTC-met vettem, lett volna Nokia Windows Phone akkor nem kérdés, hogy nokia-t vettem volna meg. Kollégám Nokia WP-t vett pár hónapja, megvan elégedve vele. -
az n95 után meghalt kb... -
A Nokiat próbálja a Microsoft megmenteni, de már fölösleges.. Én Nokia fan voltam, de egy kalap sz@r lett, ez van.. el kell fogadni.
A Nokianak leáldozott. -
SlayR #2587 Az egésszel ott a probléma, hogy nidehaza jövőév elején lesz csak valami a két új készülék forgalmazásából, de külföldi forrásokból már igencsak fel fel bukkan annaka híre, hogy sokkal brutálabb készülékek vannak körvonalazodóban ennél a kettőnél... -
Kár hogy a Nokia így elbaltázta ezt a reklám-kampányt, mert a Lumia 920 kamerája tényleg brutális.
Okostelefon kamera teszt
A link alatt fent van az összes készülékkel készült kép eredeti 8mpx-es változata. -
Azt nem bírom még, hogy bejelentik a terméket, aztán hónapok múlva kapható csak... -
Szerintem jó ezek a Nokia telók. Meg a rendszer is jó ugye ezt mi tudjuk, csak sokan még nem. Ez baklövés a Nokiától, hogy ilyen magas labdát adott a kritikusoknak. Más gyártó is ezt csinálja csak náluk nem volt legfeljebb bizonyíték. A Nokia helyében odaadnám a készülékeket neves fotósoknak akik blogot is csinálnak, és meglenne a pozitív reklám, persze, ha a készülék tényleg jó képeket csinál.-amúgy meg miért ne csinálna. -
Sequoyah #2583 Biztosan jönnek hamarosan az alacsonyabb/közép kategóriás telefonokkal. Bár a 820-at én sem értem, pont a felbontás amit elvesznek, ami a felső kategóriába sorolná...
Ha HD lenne, mondjuk kicsit gyengébb procival, és a mostani gyengébb kamerával, pont jó vétel lenne 20-30k-val a 920 alatt. -
hurkaur #2582 Lumia 920 arazasaval szerintem semmi baj nincs, de ez a 820.. Semmi relevans indok nincs a 820 mellett, szemben a 920-al. Halott koncepcio. -
hurkaur #2581 Ezt ertem, de igy szerintem eletkeptelen. 2 telefont versenyeztetni egy szegmensben... 820-at inkabb kellett volna bemutatni a kozep-felso kategoriaban, mintsem a felsoben. Szvsz ertelmetlen. -
Lesz bajuk az eladásokkal.
Felső kategóriás árazás egy nem túl népszerű rendszerhez.
Kíváncsi leszek. -
Sequoyah #2579 Végülis annyi mint eddig a 900-as:) Annál meg azért sokkal többet tud, bár hozzá hasonlít a legjobban.