5743
-
a munkahelyemen :D -
hol tetted eme cselekedetet? :D -
gyerekek, ma nyomkodtam pár órát a lumia820at, nagyon nagyon kemény teló, nagyon bejön, kivi leszek a 920-ra...
Már a 820 is bitang képeket és videót csinál, akkor majd a 920....atyaég mindkettő kell :D -
Igen énis úgy gondoltam :) (ics-el elvileg már egész jó) -
Teljesen jó a telefon, csak a szoftver szar rá. De ne offoljunk. -
hát, próbáld ki, nyomkodd kicsit. Aztán dönts.
2x-ról nem halottam egyébként túl jókat. Mint első 2 magos telefon, vannak gyerekbetegségei... -
Optimus 2X -
pontosan még nem tudni. 29-én lesz wp8 megjelenés, utána szerintem többet tudunk majd. wp 7.8-ról sokat egyébként nem tudni. A kezelőfelületet pl megkapja.
Mit cserélnél omnia7-re? -
Akkor ink. úgy írom, hogy 1-1ben érdemes e cserélnem? Nem veszem, hanem a droidért kapom. 7.8 és 8 közt mi lesz a különbség? -
omniát ne evgyél szerintem. Nem lesz rá wp8, csak wp 7.8. Szerintem várj egy picit. -
Sziasztok!
Érdemes még venni omnia 7-et? Olvastam, hogy az új 8-as op.rendszert nem kapják meg a régebbi windows mobilok, de rá lehet majd mókolni?
Pár szót tudnátok írni ezekről a telókról? Androidos vagyok és váltani szeretnék ezért feltérképezem a terepet. iPhone.on is gondolkozom, de még egyik sem győzött meg. -
Ma mondta, hogy azóta mástól is kapott, így valószínű az ő telefonja a ludas:) -
van működő viber :)
A viber messenger marad üzeneteknek, és van sima viber is.
Mostmár lehet hanghívni is :)
Viszont nokia corporation, és csak nokián megy... :/
Illetve nem csak nokián megy, de marketből csak arra lehet installálni. Úgyhogy akinek tudja állítani, hogy minek lássa a marketplace a telefont, az leszedheti nem nokiával is. (nekem sikerült és működik faszán...)
Amég nincs xap, addig gyönyörködjetek benne ITT -
nem fordult még ilyen elő. -
Lantee #2644 Telenoros vagyok, de ma nem küldtem SMS-t... :) -
Ma jelezte valaki nekem, hogy egy SMS-t sikerült háromszor is elküldenem, erről telefonom nem tudott semmit sem. Valaki tapasztalt már hasonlót? Nokia partizánakciója lenne, vagy csak a T-háló volt vicces kedvében?:) -
Két hét múlva debütál a Windows Phone 8
-
melyik pizsibe álmodtad? :D -
SlayR #2640 ja persze meg szuper pontos a térképe.... -
Miből gondolod?
Próbáltál már 4.1.1-es androidot? -
é úgy tudom meg tapasztalom is, hogy a wp7,5 -
iOS 6.0. a jelenlegi leggyorsabb rendszer -
teljesen másvilág
a leggyorsabb rendszer az viszont tuti
de igen várd meg a wp8as telókat -
Inkább várd meg a WP8-as készülékeket. -
Sziasztok! A közeljövőben tervezek venni egy WP7-es telefont, mert tetszik. Androidot használok már jó ideje, így tudnátok néhány dolgot mondani, hogy miben más ez mint a droid? Mennyivel jobb, gyorsabb stb.
-
nekem is a 8s kéne a méret miatt max, csak hát az nem Nokia... -
jajj
ezek a 4" fölöttiek::S:S
nokia lumia 920 tetszik de lehetne 3,8"
nekem ez már túl sok:D -
920-asra kíváncsi leszek,hogy milyen a fogása.
Nem lesz kis darab. -
aktuális kedvenc eddig a 8x majd a lumia 820 és 920 (ebben a sorrendben :P)
A 820 mondjuk csak a megszokott képarány és képméret miatt van 920 előtt :) -
-
LG Optimus 7 re ki fog jonni? -
lolreklam -
Tegnap néztem a Navigon szoftvert a marketplace-en és kihozott a találat egy német telekomos változatot is. Le is lehet szedni, de persze nem működik német telekom sim kártya nélkül. Viszont abban bízom, hátha a magyar t-mobile is elérhetővé teszi nekünk. 2 évig használható amúgy HTC, LG, Samsung készüléken. -
Ha veszek lumia 920-at, van esely arra, h mindent atnyomjak ra az omnia 7-emrol, ami ki van utve? -
Szerintem ez impresszívebb:) Kár, hogy nem kisebb az eszköz:( -
Lumia kicsit odavert. -
710-et könnyebb mókolni -
Az érdekes, mert ahogy észrevettem, Lumiák közül főleg 710-et szeretik a ROM-osok (ha jól rémlik, 800-at nehezebb feloldani, de lehet hülyeségeket beszélek, nem követem a ROMos fejleményeket). -
azabaj, hogy valamiért a 710-nek nincs külön részleg... -
Ez alapján csak rossz helyen van a topic.