Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!
Annak lehet köze ehhez, hogy az a hdd, amin a zenék voltak elszállt a zenékkel együtt, a zune meg úgy szinkronizált, hogy törölte a telóról (bár akkor nem értem hogy 3db szám miért maradt meg...)?
Mert ha nemtudok lementeni zenét a hdd-rõl, akkor baszhatom, pedig a telefonon rajta volt az összes kedvencem, de így eltûnt innenis meg onnan is.
Utána keress olyat hogy: System Event Notification Service. Magyarul Rendszeresemény-jelzõ szolgáltatás. Ha nem fut, indítsd el.
Ezt találtam neked:
I suffered from the same 801811A5 error and searched many forums. One person had found a solution for himself, which I applied and which immediately worked for me as well. Here it is - and please excuse that I have to translate from a German Windows 7 to English and likely will misrepresent a few terms:
In the "Start" menu go to "system control" and select "services". One of the services is named along the lines of "notification for system events". It seems to be set to "manual" by default. Now start this service and your Phone 7 update should work flawlessly.
Makes you wonder why a flag ship like Microsoft cannot handle such exceptions in a more elegant way, or at least issue a meaningful error message (which has never been their forte).
Good luck! Juergen
A kacsintósat már ismertem.
Turn off the phone.
Turn on the phone, holding the Power + Volume DOWN + Camera buttons
Hit home button (Start) twice to begin.
LG Optimusra nem találtam, de mivel a win7 telefonok koncepciója, hogy alapjaiban ugyanazok legyenek talán mûködhet.
"No, there won't be VPN support built in. You can't expect it from third parties either because socket manipulation APIs are missing."
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
■Multitasking a 3rd-party appoknak
■Twitter integráció
■Office 365 és SkyDrive támogatás az Office Hubban
■Internet Explorer 9 Mobile
■fejlesztett app keresés, kategorizálás
■egyedi csengõhangok támogatása
■OTA podcast támogatás
■továbbfejlesztett marketplace app, és jobb UI
■Bing “extrák”
■Több Live Tile apponként
■átalakított Games Hub
■sok új nyelv támogatása, köztük a magyaré
■beállítható háttérszolgáltatások
■Beszélgetés nézet e-mailekhez, és startra tûzhetõ mappák
■Microsoft Lync app
■1500+ új APIs (Live Agents, Motion Sensor, Gyro, Sockets támogatás, adatbázisok stb…😉
■magán és béta Marketplace
■szülõi felügyelet
■Exchange Server email keresés, javított biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
■rejtett wifi hálózatok támogatása
■csempe animációk
■ Bing Vision és Bing Audio
■Turn-by-turn navigáció - nokiával, még nem részletezett
■SMS diktálás
■Beépített Messenger és Facebook Chat integráció a Messaging és People Hubban
■automata játék szinkronizáció az Xbox LIVE -on keresztül
■csoportok létrehozása
■album borító megjelenítése zenelejátszáskor a lockscreenen
■Smart DJ Mix támogatás
■Camera zárhang kapcsolható
■beépített Facebook check-in és videófeltöltés támogatás
■OMTP Visual Voicemail támogatás (ez itthon mûködik? ha jól tudom nem, de javítsatok ki)
■sok apró UI változás
■Outlook Tasks támogatás (a handrás féle meghívó videóban lehet látni a feliratot a meghívón)
■Az újraírt garbage-collection paracskészlet az appok memória használatát 20%-al csökkenti
■A kamera gomb hosszan nyomásához hasonlóan a keresés gomb hosszú nyomása a lockscreenen is automatikusan a kereséshez visz
■a messages hubban az üzenetekre mindig ott válaszolsz automatikusan amelyik szolgáltatáson jött
■választható keresmotorok az IE9-ben
■a fejlesztõk innentõl kezdve minden live tile ficsõrt használhatnak amiket a beépített appok
■Kamera beállítások mentése! (4:35-nél magyarázza németül)
■A videó szerint lesz sárga csempeszín is (szerintem töb új is lesz)
■Battery saver: be/kikapcsolható funkció, amely merülõ akkunál kikapcsolja a háttérben futó funkciókat (push, multitasking, stb…😉 , hogy kímélje az akkut és tovább bírja a teló
■videó feltöltés/küldés MMS-el és facebookon keresztül (illetve szerintem lesz lehetõség 3rd party appoknak is integrálódni)
forrás: wp7.hu
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
meg jóljönne még egy vpn kliens is.
Tudom nem geekeknek szánták ezt az oprendszert, hogy kerüljön bele vpn (bár, akkor nemértem a magas rendszerkövetelményt, és a magas árat, úgyis csak olyan ember vesz ilyen drága telefont, aki ért is hozzá)
Meg olyan kérdésem is lenne, hogy ilyen pl, hogy hívószám elrejtése van? Ez abszolút nem geek beállítás úgyérzem. Nemtudom hogy miért, de ahogy használom a wp7-et, egyre inkább olyan érzésem van, hogy rengeteg okostelefon és sima telefon funkció hiányzik belõle, ez meg így elég soványka, fõleg azt nézve, hogy mennyibe kerül egy wp7-es telefon.
Tehát 1 offline navigáció, amire olyan térképet töltök fel, amilyet én akarok. Nem kell nekem rá az egész világ térképe, legyen rajta 1 Magyarország meg pár környezõ ország ha megyek nyaralni. Nincs rá 500 megás mobilnetem, hogy online keresse nekem a térképet.
Tudom, ez az én bajom, meg amúgy sem Magyarországra fejlesztenek, ha US vagy UKban élnék lenne pénzem több gigás mobilnetre és bõszen megvennék minden appot a Marketbõl. De Magyarországon élek és nincs 500k-s fizetésem 😊
Miért nem vettem iPhonet soha? Pont emiatt.
Túl zártnak érzem a rendszert, remélem átgondolják ezt még egyszer.
Persze lehet csak nekem van bajom vele, ez teljesen más mint egy android, sõt talán jobb is az alap koncepció, de a zártság miatt viszont rosszabb. Nekem.