5743
  • hurkaur
    Ha igaz: az arazas szokas szerint koszono viszonyban sincs a realitassal. 920 meg csak-csak, de a 820-tol igy megis mit varnak?
    forras
  • Sequoyah
    Hát ebbe a cikkbe már valóban nem tudok közepes fényképező-tudással belekötni:)

Várjuk a független teszteket
  • GregSB
    Ezt a postot olvasd el, kicsit jobban összeszedett

Bal oldalt középen ott lóg be egy DSLR obija.
  • Sequoyah
    Nem tudom, hogy a Nokia kamuzik-e a képekről (nyilván fényezik magukat, és majd hiszem ha látom), de a cikk írója messze nem ért a fotózáshoz annyira, hogy beleköthessen.
    Ha életében készített volna rendes fényképezővel éjszakai képet vakuval, és vaku nélkül, akkor nem írna le ilyen hülyeségeket mint ami a cikkben van...
  • Lantee
    Ti tényleg azt is elhiszitek, hogy danone activiától jobb alakod lesz? Hogy a bifidusz effenzisz megvéd az inflenzától? Hogy az aszpirin mindenre jó? Hogy a provident neked akar jót?

Ne legyetek már ennyire naívak! Profitorientált cég reklámja, természetes, hogy van benne némi(?) csúsztatás. Eleve, ha valaki a fényképezőgép minősége alapján választ okostelefont, annak teljesen mindegy.
  • oneal1
    Isteneeeem! Erre miert volt szuksege a nokianak?? Kinek gurult el ennyire a gyogyszere? Nemhinnem hogy erre most szukseg lett vna, foleg a pureview technologias 920-asnal...
  • SlayR
    Vagy inkább úgy mondanám, hogy itt túlzásba viszik a fikázódást ha tudnál ezt azt más telefongyártókmegoldásairól észre se vennéd...néha látni kénbe a beállított dolgok mögé is :) messzemenően a legjobb kamerákat teszi a telefonokba a Nokia és ezért durcás a sámsong is meg a szifon ilyen a popszakma :)
  • desigo
    Azért ha hülyének nézik a vásárlókat ne csodálkozzanak,hogy elmaradnak az eladások:

A Nokia kamuzik a Lumia 920 fotóiról is!
  • kill3r21
    csak nehogy jöjjön neked is a pixelhalál :D
  • Sequoyah
    Miért kéne elrontani azzal ezt a jó kis telefont?:)

Amúgy a telefon hozza az elvártat, kb mindent tudni fog amit már tudtunk, és azt is amit sejtettünk. Szóval nem tudom mire a fanyalgás, papíron egy szintre ért az android és leendő iphone csúcstelókkal, maga a rendszer pedig szvsz jobb már régóta:)

Csak hol a p*csában van egy kezelhető méretű (4-4.2 col), viszont csúcshardveres telefon? Nem fér bele a hardver, vagy kiskezűeknek, kiszsebűeknek (de azért pénzeseknek) és lányoknak nem való a jó telefon?
  • kifli
    Szerintem nem volt titok senkinek, hogy reklámfilmeket nem mobillal forgatnak :D
  • asysoft
    Lumia 800 "foltos-csíkos" (nem a pentile hatásaira gondolok) AMOLED-je után nekem nem hiányozna. A batár méretek, meg a PureView technológiát nélkülöző "PureView" kamera inkább fáj... Kíváncsi leszek a tapasztalatokra, mindenesetre én ettől a nagy bemutatótól többet vártam, mind újdonságok, mind készülékek számát tekintve.
  • skinnyman
    busted
  • SlayR
    Igazi magyar stílusú kamuapokalipszis hajhász cikk
  • skinnyman
    0:27-kor ablakban visszatukrozodo kiskamion :)
  • desigo
    Kivégezték a Nokiát: 15%-os zuhanás
  • desigo
    185 gramm se fogja túl népszerűvé tenni...
  • dragon11
    Azért elég gáz, hogy a 920as sem AMOLED kijelzőt kapott.. vagy csak Én vagyok így ezzel..?:SS
  • bon
    820-asra elcserélném a htc trophy-m :)
  • desigo
    Most lett vége a Nokia és Microsoft Windows Phone eventjének.
    Bemutattak két telefont:

Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 920
  • Lantee
    Köszi, kipróbáltam, és ugyanúgy a Marketplace-ről szedte le, SZÁMLÁLÓK néven. Királyság! :)
  • kifli
    nokia app, megbízható, hogy miért nem végleges, mik a hibái, ottvannak leírásként.
  • Lantee
    Köszi, de ami nincs fent a Marketplace-en, ahhoz nincs bizalmam..egyelőre. :)
  • Rage47
    http://betalabs.nokia.com/trials/counters
  • Lantee
    Hát, most pl. olyasmit keresek, ami számon tartja a kimenő hívásaimat (perc alapon), az SMS-eket, és mondjuk az adatforgalmat. Létezik ilyesmi?
  • High end PC #2553
    Kössz már megoldódott, a Win7 helyett Vista alól frissítettem és ott már ment, fasz tudja mi lehetett a gond, de már megoldódott.
  • High end PC #2552
    Sziasztok!!!
    HTC HD7-esem van, fent van a legújabb Zune a PC-n, összekötöm a telefonnal, a legújabb OS Version 7.10.8112.7 frissítését felajánlja, elkezdem frissíteni, és a 6. lépésnél mindig elakad, újraindítja a telefont, aztán úgy csinál, mintha folyna a frissítés, de fél nap alatt se történik semmi.
    Miért nem frissít? Eddig sose volt gáz a frissítéssel!

köszi
  • Rage47
    Attól függ, mire vágysz, mihez kell app :D
  • Lantee
    Hali!
    Én hétfőn vettem egy Nokia Lumia 800-ast, több évnyi Blackberry-zés után.
    Egyelőre tökéletesen elégedett vagyok a készülékkel, sokkal jobb, mint amire számítottam. Sosem volt Nokiám, az érintőképernyőtől is féltem, de pozitívan kellett csalódnom. Csak ajánlani tudom!

Esetleg tudnátok mondani néhány alkalmazást, amit használtok? BlackBerry-re az időjáráson és egy Hangman játékon kívül semmit nem töltöttem, de ahogy elnézem, a Marketplace tele van.

Köszi!
  • Interstate 95
    Ha még nem nagy probléma az off, Nokia 500 lett a vége. Nem tudom hogy a C5-03 milyen lett volna, de ez a telefon lenyűgöz. A W300i után számomra ez akkora élmény most hogy netezek, tv-t nézek etc. egy telefonon, az ingyen gps -ről nem is beszélve hogy el se hiszem.
  • asysoft
    Nekem annak kapcsán a BT/Wifi Direct emlegetése tetszik, remélem rendszerszolgáltatás, és nem a Samsung hegesztett valamit (bár abból meg az következne, hogy ilyenekhez hozzáfér az "átlaggyártó" is:)) Most egy Lumia 800-am van (de sajnos nem vált be az eszköz, így inkább a fiókomat nézegeti belülről, immáron sok hónapja), viszont ezek után lehet, hogy a következő egy WP8-as PureView lesz. Csak készítsen jó képeket, és ne keljen versenyre a Samsunggal a méretek terén:)
  • bon
    Nálam Samsung telefon szóba se jöhet(monitorjait nagyon szeretem), a korábbi változatt frissítési nehézségei miatt elásták nálam magukat, bármenynnire is jól néz ki. Következő WP késülékem szerintem Nokia lesz vagy maradok a HTC-nél.
  • oneal1
    egész korrektül néz ki ez az új windows phone8as samu amit bemutattak!
  • Hegi90
    jah, kihagytam azt a hsz-t, amiben leírják, hogy patchelve lett a "bug" :///
  • Hegi90
    Valaki segítene Omnia 7 tetheringet beállítani?
    Odáig eljutottam, hogy telefon újraindul, usb-re ráköt, de a PC-n mit kell pontosan beállítani?
  • Evogordon
    Okes ujra raktam a zeneket es minden muxik..
  • Evogordon
    Hi
    Zune-ben tettem kepet a zenekhez de a telefonon csak 1-2 zenenel mutatja.. Van valami kovetelmeny h milyen legyen a kep vagy mi? Megneztem mindegyik jpeg es mind mas meretu de akkor is miert van az h par zenenel fasza a tobbinel nem jeleniti meg ? :S
  • asysoft
    Arra leszek kíváncsi, hogy mennyiért fog jönni a PureView változat.
  • dragon11
    OK.. lehet igazad van.
  • kifli
    lenne esetleg egy kis tapasztalatod is a dologgal kapcsolatban...