5743
-
Hát olvasgattam, de semmi hír a 7.8-ról csak a 8-at sztárolják mindenhol...
-
No, kíváncsi leszek:) -
hurkaur #2696 Elvileg holnap jon az uj sdk. -
Természetesen néztem, bár így elsőre egyik újdonság láttán sem érzem úgy, hogy le kéne tennem a hajam:D Bár engem inkább az "apróságok" érdekelnek, illetve hogy mi újdonságot nyújt majd az SDK (jól látom, hogy még mindig csak a 7.1.x publikus?).
#2686: Engadget live blog alapján akkor jelentették be, hogy minden résztvevő kap WP8 telefont. De streamből ügyesen levágták:) -
ááááá, visszanéztem, az tévesztett meg, hogy közben a kivetítőn piros telefont mutogattak. Eddig 820-ból láttam csak pirosat. Kicsit furcsáltam is, hogy a 920-nál miért beszél a képstabilizátorról... -
Sárga 920-ast rakta el. -
miért? A stream végén a piros 820-at nem vette elő, amit elrakott, neki egy sárga 920-asa volt... -
kb. nem derült ki semmi -
Végén kiderült, hogy miért vágta zsebre. -
Nem, vagy én is pont akkor kajáltam -
nem, vagy pont akkor tették ezt mikor vacsiztam :D -
7.8-ról mondtak vmit? -
hallom, hogy special surprise, de a képet már elvették, és a hangot is :( -
Elég nagy marketing attak lesz, kíváncsi vagyok Magyarországra mi jut el :) -
Steve hogy zsebretette a nokiát. Enyveskezűűű :D -
elfelejtettem nézni, most kapcsolódom -
Én nézem bár az androidot favolom :) -
kik nézik itteniek közül? :) -
Windows Phone 8 Launch -
-
Apróság, de a people menüben a twitter profiloknál nektek sem frissíti a profilképet? Meg az új követéseket sem rakja be a névjegyek közé. A whats new-ban megjeleníti a postjaikat az újaknak is, de a névjegyek közé már nem kerülnek be. -
Ti mit reméltek a WP8-tól? Én leginkább azt, hogy WP7-ben hozott design döntéseket gondolják át, a felmerülő hibákat javítsák ki. Lumia 800-ammal kapcsolatban elég vegyesen érzek. Egyrészt szeretem a kezelőfelületet, és a "Metro" stílust, az egész rendszer gördülékenységét. Másrészről meg ott vannak az MS döntéseiből adódó hiányosságok, tehát nem a kevés alkalmazást rovom fel, és még csak nem is a Zune miatt kesergek.
Nagyon nem szeretem, hogy egy globális hangerő van hangszóróra és fülhallgatóra. Kíváncsi lennék, hogy zajlott ennek a kiötlése, megtervezése. Szintén zenelejátszással kapcsolatos, hogy szám leállítása után is ott marad a hangerőszabályzóban - tudom, "Stop the Music!" - amit szintén elég félmegoldásnak érzek. Ahogy az SMS kézbesítési jelentésének kezelését is, ennél rosszabb módon meg sem oldhatták volna. Ha már üzenetkezelés: nekem elég gyakran előfordul, hogy a navigation stackbe többször is bekerült a Messaging. Ilyenkor viccesen néz ki az alkalmazásválasztó... Még van egy-két dolog, de inkább megtartom magamnak.:) Lényeg, hogy kíváncsian várom a készülékek, valamint tapasztalatok megjelenését, hogy ezek javításra kerültek-e. -
Hat soha sem jottem volna ra:D koszi -
beállítások, oldalra mész eggyet, az app beállításokhoz, és ha jólemlékszem ottvan a telefon menüpont alján. -
Biztos en vagyok a hulye, de sehol sem talalom, h hol lehet megvaltoztatni a pin kodot:D tipp? -
Jobban belegondolva, van az két hónap is!
-
Én arra leszek kíváncsi, mikor méltóztatnak végre kiadni. 1.5 hónap van az ünnepekig, nagyon nincsenek abban a helyzetben, hogy itt töketlenkedjenek... (MS-Nokia párosra értve) -
Nem sokat jelent ez...
Ez se hozott áttörést.
-
Komoly kis cucc lesz :) -
Próbáld ki a Metrotube-ot a Youtube helyett és a 4th & Mayor-t Foursqare helyet. -
LG Optimus 2X-em cseréltem 1-1-ben az Omnia-ra.
- foursuare
- WhatsApp
- SkyDrive
- Youtube
- Facebook
- Flashlight-X
- Fhotoroom
Androidon is kb. ezeket vagy ilyen típusú programokat használtam. Mindenre találtam alternatívát. (Instagram-ot is szerettem, de olvastam, hogy érkezik WP-ra.) -
Milyen telefonról váltottál?
Milyen alkalmazásokat raktál rá? -
-
Samsung Omnia 7 bagged!
(Tudom, nem mai telefon, de nekem újdonság a WinPhone!)
Nagyon tetszik benne, hogy...
- minimalista menürendszer
- eszméletlen gyors! (Android után)
- nem akadt eddig be, nem is gondolkozik
- egyszerű mint egy szeg, de még is okos!
- kamera szuper!
- szépen és hangosan szól
- internet böngészés röccenés mentes!
- kb 5 perc alatt személyre szabtam az egész telót, felraktam a nekem hasznos programokat és még a csengőhangom is lecseréltem 2 perc keresgélés után.
- Zune használata is könnyű és átlátható
A telefon külsőleg is nagyon tetszik! Szeretem a szögletesebb letisztult minimalista formákat, megjelenést! -
jó semmi... rájöttem. még új. :) -
lumia 800-ban lehet valahogy ébresztőhangot cserélni? -
sajna a phone7et sem ismerem annyira, uhhogy erre nem nagyon tudok válaszolni... -
oprendszer szinten mennyire látványos a változás? -
ha tudnék, nekem is lenne...videót se tudok sajnos, nem is szabad....
de komoly cuccok lesznek az egyszer biztos..:) -
hol dolgozol te, hogy ilyeneket nyomkodhatsz?
Amúgy kijuttatni 1-2 darabot nem tudsz jópézé?
Esetleg videót tudsz csinálni róla?