5743
  • k0trapali #2698
    Hát olvasgattam, de semmi hír a 7.8-ról csak a 8-at sztárolják mindenhol...
  • asysoft
    No, kíváncsi leszek:)
  • hurkaur
    Elvileg holnap jon az uj sdk.
  • asysoft
    Természetesen néztem, bár így elsőre egyik újdonság láttán sem érzem úgy, hogy le kéne tennem a hajam:D Bár engem inkább az "apróságok" érdekelnek, illetve hogy mi újdonságot nyújt majd az SDK (jól látom, hogy még mindig csak a 7.1.x publikus?).

#2686: Engadget live blog alapján akkor jelentették be, hogy minden résztvevő kap WP8 telefont. De streamből ügyesen levágták:)
  • kifli
    ááááá, visszanéztem, az tévesztett meg, hogy közben a kivetítőn piros telefont mutogattak. Eddig 820-ból láttam csak pirosat. Kicsit furcsáltam is, hogy a 920-nál miért beszél a képstabilizátorról...
  • bon
    Sárga 920-ast rakta el.
  • kifli
    miért? A stream végén a piros 820-at nem vette elő, amit elrakott, neki egy sárga 920-asa volt...
  • Rage47
    kb. nem derült ki semmi
  • bon
    Végén kiderült, hogy miért vágta zsebre.
  • bon
    Nem, vagy én is pont akkor kajáltam
  • kifli
    nem, vagy pont akkor tették ezt mikor vacsiztam :D
  • k0trapali #2687
    7.8-ról mondtak vmit?
  • kifli
    hallom, hogy special surprise, de a képet már elvették, és a hangot is :(
  • kifli
    Elég nagy marketing attak lesz, kíváncsi vagyok Magyarországra mi jut el :)
  • kifli
    Steve hogy zsebretette a nokiát. Enyveskezűűű :D
  • Rage47
    elfelejtettem nézni, most kapcsolódom
  • desigo
    Én nézem bár az androidot favolom :)
  • kifli
    kik nézik itteniek közül? :)
  • desigo
    Windows Phone 8 Launch
  • desigo
  • Mnemomic
    Apróság, de a people menüben a twitter profiloknál nektek sem frissíti a profilképet? Meg az új követéseket sem rakja be a névjegyek közé. A whats new-ban megjeleníti a postjaikat az újaknak is, de a névjegyek közé már nem kerülnek be.
  • asysoft
    Ti mit reméltek a WP8-tól? Én leginkább azt, hogy WP7-ben hozott design döntéseket gondolják át, a felmerülő hibákat javítsák ki. Lumia 800-ammal kapcsolatban elég vegyesen érzek. Egyrészt szeretem a kezelőfelületet, és a "Metro" stílust, az egész rendszer gördülékenységét. Másrészről meg ott vannak az MS döntéseiből adódó hiányosságok, tehát nem a kevés alkalmazást rovom fel, és még csak nem is a Zune miatt kesergek.
    Nagyon nem szeretem, hogy egy globális hangerő van hangszóróra és fülhallgatóra. Kíváncsi lennék, hogy zajlott ennek a kiötlése, megtervezése. Szintén zenelejátszással kapcsolatos, hogy szám leállítása után is ott marad a hangerőszabályzóban - tudom, "Stop the Music!" - amit szintén elég félmegoldásnak érzek. Ahogy az SMS kézbesítési jelentésének kezelését is, ennél rosszabb módon meg sem oldhatták volna. Ha már üzenetkezelés: nekem elég gyakran előfordul, hogy a navigation stackbe többször is bekerült a Messaging. Ilyenkor viccesen néz ki az alkalmazásválasztó... Még van egy-két dolog, de inkább megtartom magamnak.:) Lényeg, hogy kíváncsian várom a készülékek, valamint tapasztalatok megjelenését, hogy ezek javításra kerültek-e.
  • Gladiator
    Hat soha sem jottem volna ra:D koszi
  • kifli
    beállítások, oldalra mész eggyet, az app beállításokhoz, és ha jólemlékszem ottvan a telefon menüpont alján.
  • Gladiator
    Biztos en vagyok a hulye, de sehol sem talalom, h hol lehet megvaltoztatni a pin kodot:D tipp?
  • asysoft
    Jobban belegondolva, van az két hónap is!
  • asysoft
    Én arra leszek kíváncsi, mikor méltóztatnak végre kiadni. 1.5 hónap van az ünnepekig, nagyon nincsenek abban a helyzetben, hogy itt töketlenkedjenek... (MS-Nokia párosra értve)
  • desigo
    Nem sokat jelent ez...
    Ez se hozott áttörést.

• kill3r21
    Komoly kis cucc lesz :)
  • neevous
    Próbáld ki a Metrotube-ot a Youtube helyett és a 4th & Mayor-t Foursqare helyet.
  • k0trapali #2668
    LG Optimus 2X-em cseréltem 1-1-ben az Omnia-ra.

- foursuare
    - WhatsApp
    - SkyDrive
    - Youtube
    - Facebook
    - Flashlight-X
    - Fhotoroom

Androidon is kb. ezeket vagy ilyen típusú programokat használtam. Mindenre találtam alternatívát. (Instagram-ot is szerettem, de olvastam, hogy érkezik WP-ra.)
  • desigo
    Milyen telefonról váltottál?
    Milyen alkalmazásokat raktál rá?
  • kifli
  • k0trapali #2665
    Samsung Omnia 7 bagged! (Tudom, nem mai telefon, de nekem újdonság a WinPhone!)

Nagyon tetszik benne, hogy...
    - minimalista menürendszer
    - eszméletlen gyors! (Android után)
    - nem akadt eddig be, nem is gondolkozik
    - egyszerű mint egy szeg, de még is okos!
    - kamera szuper!
    - szépen és hangosan szól
    - internet böngészés röccenés mentes!
    - kb 5 perc alatt személyre szabtam az egész telót, felraktam a nekem hasznos programokat és még a csengőhangom is lecseréltem 2 perc keresgélés után.
    - Zune használata is könnyű és átlátható

A telefon külsőleg is nagyon tetszik! Szeretem a szögletesebb letisztult minimalista formákat, megjelenést!
  • Sickness
    jó semmi... rájöttem. még új. :)
  • Sickness
    lumia 800-ban lehet valahogy ébresztőhangot cserélni?
  • kill3r21
    sajna a phone7et sem ismerem annyira, uhhogy erre nem nagyon tudok válaszolni...
  • kifli
    oprendszer szinten mennyire látványos a változás?
  • kill3r21
    ha tudnék, nekem is lenne...videót se tudok sajnos, nem is szabad....
    de komoly cuccok lesznek az egyszer biztos..:)
  • kifli
    hol dolgozol te, hogy ilyeneket nyomkodhatsz?

Amúgy kijuttatni 1-2 darabot nem tudsz jópézé?

Esetleg videót tudsz csinálni róla?