5743
-
add el xD -
nincs semmi az omnia7-en, gondoltom marketplaceről leszedem aDaily Briefing legfrissebb verzióját, de c101a247-es hibát kapok. Regió állítás nem segített, liveId-mel már fizettem. Ráadásul más appot se tudok letölteni :o Most akkor mit tegye? -
hurkaur #2816 Don't be evil. :) -
kurva anyád google? -
És ahogy nézem, nem csak valami apróbb bugfix (persze reboot hibát elvileg javítja), hanem komolyabb változásokat hoz is: van SMS draft illetve hívás elutasításakor lehet üzenetet küldeni a hívónak, továbbá be lehet kapcsolni, hogy a WLAN lezárt képernyőnél is menjen. Szokatlan az iram az eddigiekhez képest:) -
Megérkezett az első WP8 frissítés HTC 8x-re. -
Majd ha esetleg aktuális lesz, elnézek, de addigra úgyis tömve lesz minden oldal az általa készített fotókkal. Furcsa látni, mennyien írják fórumokon, hogy ilyen telefont akarnak, vajon mi lehet az oka? Impresszív hardware, átlagosnál jobb fotózási képességek, WP8(#idiota)?
Egyébként mostanában egyre több WP-s telefont látok, bár az egy szem 8X-et leszámítva mindegyik Lumia volt, így ezek alighanem a Nokia miatt kerültek megvásárlásra, és nem az OS miatt... -
Sequoyah #2811 Mammutban is kint vannak. Ott az optika sincs kitakarva, szóval lehet fényképezni, videózni. -
Angry Birds Star wars és Space elérhető a 7.5-ös oprendszerű készülékek számára is. -
...sőt, már ki is van állítva az Allee-s T-pontban (820-szal egyetemben), így ki is próbáltam. Jó nagy eszköz (mondjuk ezt mindenki tudja:)), viszont szerintem a súllyal nincs gond, ehhez a mérethez ekkora tömeg dukál, hogy ne tűnjön túl könnyűnek (mint pl SGS2). Sajnos kamerával nem igazán lehetett játszani (pont oda van ragasztva a rögzítő), viszont kijelzőt megcsodáltam. Magának a WP-nek kb felesleges ekkora képpontsűrűség (nagy homogén felületek miatt, bár betűknek jót tesz), viszont böngésző sokkal használhatóbb lett szerintem, és képek is jobban néznek ki. Vicces belegondolni, hogy kb akkora felbontása van, mint a notebookomnak...
Tegnap olvastam MobilArena fórumon, hogy valaki nem találja az SMS kézbesítési jelentés beállítását. Megpróbáltam megkeresni, és tényleg hiányzik:) Nem értem én ezt a módit, remélem Nokia majd pótolja... -
Ja, egyébként már itthoni T-mobile-nál is elérhető a 920:) -
Köszi! Sötétben készült képek valóban nem rosszak, de a fényeseknél is sajnos ugyanúgy zajosodik - igaz, így is jobb, mint a L800. Én meg leginkább nappal használnám. Sajnálom, hogy nem hoztak ki egy WP-s eszközt "igazi" PureView-val. -
Nyilván mindent el lehet rontani, de a "véletlenül hozzáér a tenyerem és behozza a Binget" érintőgombokból a legjobb is szar
. Ráadásul ebből 800-ra nem a legjobb került, volt már, hogy valamelyik gomb "beragadt", aztán csak néztem, miért rezeg a telefon...
-
Sequoyah #2805 Köszi. Nekem tetszenek a nappali képek is. Valóban lehetnének élesebbek, de a többi, a színek stb... rendben vannak.
Tavasszal megveszem:)
-
heady #2804 Kattints a linkre megint, parat raktam fel. Lassan megyek boltba is, akkor meg lovok parat. -
én leginkább este szoktam fotózni a telóval :)
Nappal alszom, vagy sulizok pl :D -
Sequoyah #2802 Tudom, épp ezért érdekel. Mindenki tudja, hogy sötétben istenkirály, de 80%-ban akkoris nappal használja az ember. Kiváncsi vagyok rá h mit tud ott valójában.
Esetleg pár portréfotót is szívesen látnánk, abból tényleg nagyon keveset mutattak eddig.:) -
heady #2801 Majd ma akkor meg csinalok, de attol annyira sokat nem kell varni. -
Sequoyah #2800 Nájssssz. Több nappali fotó van esetleg? -
heady #2799 Na itt vannak a kepek a Lumia 920-al. -
a fizikai gombok híve lennék én is, ha rendesen megcsinálnák
sztem a 710-es gombjai szörnyűek
nekem pl. megvétel után 2. héten berepedt a bal oldala. gariban cserélték, de a gomb beljebb van. azóta még erősebben kell nyomnom, hogy reagáljon. én legjobb megoldásnak a samsung középső fizikai gombját találom. vagy esetleg az iphonét. -
Akit idegeít, hogy a nem vásárolt zenknél nincs háttér és livetile ké, annak ITT az mpatool. Nem újdonság, mert egy ideje műár létezik :D
Azokhoz a zenékhez is rak képet, amik nincsenek marketen, mert lastfm-ről tölti le a képeket. -
Persze, hogy lesz, csak elöbb ki kellettek hogy jöjjönek a tepsik :)
A 920-as nappali képeinek fotóminöségére voltak panaszok, de úgy olvastam valahol, érkezik hozzá a javítás majd valamikor. -
Köszi! Lumia 800 N9 házát használja, úgyhogy ez akkor nem jelent számomra semmit sem:(
Effe88:
HTC 8S kijelzője nem nagyobb 4"-nál (hanem pont akkora:)), de megértem a gondod. Számomra az ideális eszköz kijelzője szintén ~4", de ~320PPI képpontsűrűségű, és ha választanom kell, inkább előbbiről mondok le - gondolom most így, aztán majd meglátjuk, mik lesznek a hosszú távú tapasztalatok:) -
heady #2794 Ugyanugy hasznalom, mint a korabbi telefonjaimat, nem kellett miatta valtoztatnom semmit, szoval szerintem nincs vele baj ilyen teren (elotte ZTE Blade es Nokia N9 volt).
Kepeket majd rakok fel hamarosan.
-
olyan wp8as teló lesz ami nem lesz nagyobb 4"-nél????D:D: (mondjuk egy 3,8"??:D)
mert engem ezek a 4,5" monitorok nem érdekelnek:D -
xda-nélkül valszínűleg úgy élném meg, hogy megsem vettem volna a telefont :) -
Gondolom:D Bár te is másként élnéd meg XDA nélkül...:) -
én csak örülök neki, hogy nem tudta :D -
Gratulálok! Lenne egy kérdésem, mennyire kényelmes vele telefonálni? Lumia 800 nagyon kényes arra, hogy hogyan rakom oda a fülemhez, hogy halljak a távoli féltől bármit is. Illetve, kíváncsi lennék néhány "real world" fotóra, ha nem túl nagy kérés:)
kifli (#2786):
Ha nem lehet majd kapni ciánban, én is el fogok gondolkozni egy piroson:) Szerintem ez van akkora, hogy ne tűnjön feminimnek (én fényes fehér eszközök iránt érzek averziót emiatt, de minap fel sem merült bennem, hogy nőies lenne:)) -
OFF: Tudom, hogy csak egy hack volt a HTC részéről a támogatás hozzáadása, de gondoltam épp emiatt a teljes funkcionalitást tákolták bele, de ezekszerint nem. Szegény HTC, ha előre tudja a, hogy nem kaphat WP7-et az eszköze, lehet máshogy hozza össze (pl csak dual-touch képes vezérlőt rak bele). -
heady #2787 Feketeben nem volt, sarga tetszik, de magamnak soha, feheret nem szerettem volna, igy maradt ez. Sotet piros, siman faszan nez ki.
Kep
Teljesen jol megy, tegnap legalabb 3 orat skypeoltam, ment a video is, korrekt minosegu az elolapi kamera is.
Egy problemam van, hogy a korabban vett Nokia BT fules (BH-111) visszhangosan, szarul szol. Eddig Nexus 7-el hasznaltam, tokeletesen mukodott. -
Piros?
buzievagy? :DDD
Najó lehet hogy nemis
De komolyan kérdezve, skype mennyire használható? Mennyire csatlakozik a rendszerhez? -
heady #2785 Nem gyengen. Egyeb kerdes?
-
fasza? -
heady #2783 Par napja tulajdonosa vagyok egy piros Lumia 920-nak, ha vannak kerdeseitek, nyugodtan tegyetek fel, megprobalok valaszolni :) -
Ja, az azért volt, mert wm nem támogatta a multitouchot. Aztán a későbbi verziókban már támogatva volt. Ebben is első a hd2 illetve látszik, hogy nem csak wm-hez tervezték. Mert első wm multitouch telefon volt.... -
Multi-touchot csak amiatt gondoltam problémásnak, mert WM alatt csak dual-touchként üzemelt a panel (az is ugye "hackekkel").
Hegi90 (#2779):
Én örülnék, ha mai készülékeken is fizikai gombok lennének, ha tudnád, hányszor nyomom meg a Bing gombot véletlenül...:) -
hát, a htc hd2 még ilyet kapott. Bár az enyémnek szerencsére nem zöld meg piros a telefongomb. Úgy tűrhetőbb picit :) -
mik ezek az okádék gombok