5743
-
valóban úgy volt, hogy el lesz az első wp7 telefon, csak aztán sztornózták. többek közt a gombok miatt igen. Multitouch pedig igen megy probléma nélkül. Mikor kiadták a wp7-et a modderek nemigazán működött rendesen, de azóta fixálva lett már. -
Nekem (képek/videók alapján) 8X jobban bejön, mint a Lumia 920. Utóbbit fehérben ma láttam is előadó kezében (úgy tűnik, Nokia egyetemen már megint szórja a staff körében), elég nagynak tűnik. Még nem tudom, mit fogok majd választani (ha egyáltalán), őszintén szólva 920 kamerájának nappali fényviszonyok között nyújtott teljesítményében kicsit csalódtam, egy 808 PureView sokkal szebb képeket készít. Persze "bulitelefonnak" ez alighanem jobb, bár ez engem nem érint:) -
Nem azt mondtam, hogy elégséges feltétel:) Emlékszem, anno ment a pletyka, hogy HD2 WM7-et fog kapni, és hogy ezért is kapott durva hardvert - csak a 3 gombos kritériumot nem teljesítette (illetve szerintem a kijelző multi-touch képességei sem annyira jók)... Legalábbis én így emlékszem, bár te, mint HD2 tulaj nyilván jobban tudod. -
Eljátszottam a gondolattal hogy lehet veszek egy HTC 8X-et,de hamar elhessegettem a gondolatot, inkább gyüjtök tovább :D
Érdemes megnézni mindenkinek a videót :)
-
akkor lg-re nem lesz 7.8??XDXD
ez tuti???
mert akkor veszek egy wp8ast inkább:DD:
valami nokiát -
Arra hivatalosan pont nem lesz :D
Minden korábbi telefonra lesz 7.8 kivéve lg...
Az uefi egyébként olyasmi mint egy számítógépes bios. Mivel a wp8 nt alapokon nyugszik, a wp7 pedig ce alapokon, így kell az új bootloader.
Egyébként emiatt is elég macerás lenne a telefonokat csak simán zune-al wp8-ra frissíteni, ha ms úgy döntött volna, hogy wp8-at megkapják a wp7-es telefonok is. -
egy rakat androidos telefonnál is így van, mégsem lehet wp7-et telepíteni :)
Desire illetve desire hd asszem pont megegyezik a hd7-el. -
jézus:D
ezek mik:D:D
mindegy jó lesz akkor a wp 7.8 is:D
lg optimus 7 van nekem amúgy -
Amennyiben készítenek a telefonodhoz uefi bootloadert, vagy azt emulálót, valószínűleg igen. -
OFF: azért aranyos, hogy aláírást hol hozzácsapja a hozzászóláshoz az SG, hol meg nem:) -
Érdekes dolgot olvastam a HWSW-n:
"Itthon az okostelefonok 53%-án a Google rendszere fut, míg az iPhone (...) jóval a nemzetközi átlag alatt, csupán 8%-ot képvisel a teljes okostelefon állományból. A Nokia korábbi, még Symbian-os platformja a készülékek 28%-án, míg az újabb, Windows Phone-nal szállított verziók csupán másfél évvel a megjelenést követően már 9%-os piaci részesedéssel rendelkeznek"
Hát nem tudom, szubjektív benyomásom szerint minden második érintőképernyős telefon iPhone (legalábbis 4/6 vonalán biztosan:)), viszont tény, WP-t is egyre gyakrabban látok, legutóbb pl tegnap egy fekete L800-at. -
Oké, nem vagyok járatos a Windows hackelésben:)
"wp7 nem a felépítés miatt hackelhető rá könnyen..."
Azért gondolom az is segített a dolgon, hogy a WP7 által támogatott SoC-t használta az is:) -
most akkor majd a 7.5re felrakhatom majd a 8.0át??? 
-
cotulla nemnagyon szokott fake cuccokat feltenni. Igazából hd2 esetén egy legenda a srác xda fórumon. Neki köszönhetjük a a gyári bootloaderhez a hardspl-t és a jelenlegi bootloadert is, amivel tudok androidot és wp7-et bootolni.
A hd2 wp7 romoknak az alapjáúl szolgáló rom is tőle van.
Most csinált egy uefi bootloadert. Egyébként még rengeteg a probléma.
"For now it's implemented only few functionality like SD card, screen output, touch screen input.
All other things are not working. I won't add "YET" it can be very hard to get some things to work."
Azt is leírta még, hogy jelenleg sd kártyáról fut a rendszer, ami sok akkut eszik.
wp7 nem a felépítés miatt hackelhető rá könnyen, hanem mert a bootloader képes betölteni a magloader nevű csodát. És onnantól tulajdonképpen nincs akadálya semminek :)
-
Szerintem fake, WP7-et HD2 felépítése miatt lehetett könnyen ráhackelni, WP8-as modellek meg teljesen mások. Ha meg mégsem, akkor MS elmehet a... -
Basszátokmeg (már bocsánat) :OOOO
-
Hivatalos bejelentés, hogy csak 2013 elején jön a WP7.8 -
ahogy olvastam, néhány dolog még nincs ebben a változatban. -
hmm pár napja van új build hd2-re. A rom build száma: 7.10.8858.136
És wp central szerint a végleges 7.8 build száma: 7.10.8858.136.
Este felteszem és meglátjuk mi sül ki belőle :) -
így ismerjük a MS-t? :D -
WP7.8 már szerdán? link erre kíváncsi leszek, de örülnék neki. -
Nem 5 misi, de kezdetnek megteszi, nagyon jó teló ez kéremszépen!
http://mobilarena.hu/hir/lumia_920_2_5_millios_elorendeles.html -
Sehogy. Ha sok az appod akkor így rendezi. Ha kevesebb, akkor meg a nélkül. -
miaoni #2755 Hali!
A következő problémám volna a windows phone - al.
A főmenüböl átlépek a másik menü részbe, ahol a beállítások, és az egyéb programok találhatóak. Na már most nekem olyat csinált, hogy az eddig ömlesztett programokat, ABC sorrendbe állította. Hogy tudom ezt vissza állítani ,hogy ismét ömlesztve legyen? -
No már T-nél is kapható:) -
a böngészőset használom :D
de találtam olyat, hogy facebook pro, az egész jó, csak ronda :D
csinálj egy facebook messengert Android-módra, az hiányzik az Androidból nekem. -
Időközben sikerült! A baj a win7 volt. xp-s gépen sikerült rendesen megcsinálni! -
Sziasztok.
Hátha tud itt valaki segiteni.
Van egy HTC Diamond 2-esem.
Letöltöttem ezt : RUU_Topaz_S2_HTC_WWE_EastEurope_2.53.479.3_Radio_Signed_Topaz_61.44etc.25.35_4.49.25.91_Ship.exe
és ezt : Extpkg_Setup.exe
A "ruu" az minden további gond nélkül feltelepült rendesen 6.5 is lett, csak angol a telefon.
A másik elvileg a magyarítás de azzal gondom van. Telepítésnél ez a kép fogad :
Itt elakadtam nem találok infót Már megcsináltam azt is, hogy a temp-ből kifacsartam a két .cab-ot és felinstalláltam az sd kártyáról, de semmi változás.
köszi
-
Előszedtem az omnia7-et (ami megint meglepett hogy minden gyors ahhoz képest, hogy nem mai darab) megnéztem a marketplacet, és találtam pár jónak tűnő/ értékelt facebook clienst. Rage, melyiket haználod? (Azt majd letöltöm és megnézem érdemes e csinálnom egy x+1. Clienst.:)) -
remélem lesz vodánál is 8x :) -
Úgy tudom, WP8-nál csak három felbontás (480x800, 720p és 768x1280) támogatott.
HTC 4S TFT kijelzőjű, annál meg nincs értelme pentile-nak (AMOLED-nél a kék subpixelek élettartama miatt nem akarnak meghatározott pixelméret alá menni). Az a gondom amúgy, hogy i4-nél hozzászoktam a "retinához", L800-on felbontás meg félelmetesen kevés (igaz, ez pentileos). Mielőtt bármit is vennék, természetesen meg fogom nyomogatni mindet, aztán majd eldől...:) -
Az mit jelent,hogy nem támogatott?
A 8S- 4 colos,480 x 800-as felbontását meg élőben kellene látni.
Úgy rémlik,hogy rendes RGB van benne és nem pentile matrix. -
Telenornál 8X-nek nincs is vészes ára. Lehet majd márciusban arra nevezek be, már ha T-nél is kapható lesz hasonló áron.
Kár, hogy a qHD felbontás nem támogatott, 480x800 nekem kevés, 4.3 pedig nagy, de inkább utóbbit választom... -
Már kapható a HTC 8X és a 8S .
Hivatalos forgalmazónál és mobil szolgáltatónál is.
Nokia késlekedik... -
szerintem napok kérdése....:) -
Gauge #2743 Mikor jelenik meg itthon wp8-as telefon (pl. Nokia920)? -
egy rendes fb appnak sokan örülnének -
Nokérem regisztráltam, hétvégén ki is próbálom az SDK-t (régebben már próbáltam, de az régen volt). Szerintem ha a közeljövőben publikálok akkor sima app lesz nem játék, és mivel nekem nincs windows phone-om (még?) mondhattok pár dolgot ami jól jönni. Ha nem is bonyolult, akkor privátban, nehogy lenyúlja majd előlem a projectet :D Köszönöm ^^ -
nem sokra jutott idő -
Ma 6-tól HTC 8X bemutató élőben a phn...
katt