5743
  • hurkaur
    Ezt a feature-t implementaltak akkor wp8-ban is, mivel az ertesitesek mint olyanok vagy nem jonnek, vagy igen, de oras kesesekkel. Huh
  • TomDantes
    Aha. Értem. De az a fura aztán tegnap délelőtt még működött is, ma meg egyre rosszabb. Már az online felhasználókat se látja, semmit.Hát ez így egyre rosszabb. Semmi értelme így a telefonnak. Semmit nem lehet vele kezdeni? És ez a telefon hibája vagy mi van ezzel? Vigyem vissza tán ,hogy szar az egész? Bár nem hiszem hogy a boltban foglalkoznának ezzel.
  • Hegi90
    sajna ez már elég régi bug, nem nagyon találtam rá megoldást, egyszer megjavult magától.
  • Csibusz
    Túlzottan nem zavar, mert van saját:)
    Csak kérdeztem :)
  • heady
    Sajnos borzalmas minosegu az a fules, en is ilyet kaptam.
  • TomDantes
    Van egy hiba ami most már egyre jobban idegesít. Egy hete van új telefon(lumia 610) és eleinte normálisan működött, ha facebook-on üzenetet kaptam, a telefon jelzett. Aztán a vége az lett, nem küldi át az üzeneteket, csak ha belépek facebook-ra a számítógépen. Bár ma már úgyse küldte át.

Ennek így nincs sok értelme, és épp az lenne az egyik lényeg, hogy átküldi ez a vacak az üzeneteket. Miért nem működik? Wi-Fi-vel csatlakozom és első napokban működött.
  • Csibusz
    Húú, este van.. A végére kicsit hazavágódott a helyesírásom :) Elnézést :)
  • Csibusz
    Rengeteg tesztet néztem, nézek (most is :) )
    És inkább csak beleszeretek, minthogy meggondolnám magam. Másik topicot is folyamatosan követem, ami ezzel a telefonnal foglalkozik.
    Küldtek képeket is, amit a telefonnal lőttek. Lehet nekem vannak csekély igényeim, de kielégíti:)
    De ha már így idegyűltetek.. Egy valamit nem értek.. Akárhogy is nézem.. minden képet a füles egy sima, nem agybadugós.. Viszont többet megcáfolták ezt, sőt képet is küldtek. A T-mobile elméletileg eléggé komoly agybadugós fülest ad a telefon mellé. Ő lenne az
  • asysoft
    Lumia 800-am van, és amiket leírtál, az alapján egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy neked erre lenne szükséged. Egyrészt szerintem nem készít jó képeket, elég sokszor lő mellé fókuszt tekintve, illetve nagyon zajosodik (más telefonhoz hasonlítva). Nem tudom, néztél-e teszteket, szerintem érdemes lenne előtte csak emiatt megnézni jónéhányat. Másik, amelyet nagyobb gondnak érzek, az a telefonálás. A kis fülhallgató rés miatt ha picit is máshogy rakod a füledhez, alig hallod a távoli felet (még több hónapos használat után is előfordult), illetve öcsém is mindig panaszkodott, hogy miért mozgatom az eszközt hívás közben, mert menet közben "távolivá" vált a hangom. Soha még egyetlen telefonomra nem érkezett ilyen panasz...
    OS-sel viszont nincs komoly problémám, tehát azon kevesek közé tartozom, aki a HW miatt ekézi a telefont:)
  • Lantee
    Lumia 800-as gazdája vagyok, és az idei PlayIT-en nézegettem a Win 8-a készülékeket, de semmi olyat nem tudtak mutatni/mondani, ami miatt rohannék vásárolni egyet. Tökéletes kis készülékem van, az X10-es Blackberry-ig ki is húzom ezzel. :)
  • Csibusz
    Őt még nem láttam a T-mobile-nál. Nézegettem nem rossz, de a engem jobban meggyőz a kamera, az összerakás, minthogy két magos a proci, és win 8.
    Tényleg csak alapvető dolgokra használom, és ahhoz pont elég ez is. De januárig nézelődök még ügyesen :)
  • Rage47
    esetleg lumia 620?
  • Csibusz
    Az a bajom.. hogy nekem ezek a telefonok már nagyok... Kicsi kezem van...
    3,7 bőven elég.. Plusz nem vagyok super user.. nem akarok minden hightech játékot nyomni, csak telefonálni, néha ellőni egy két képet és pont. Nem tudom még gondolkozok rajta... :) De azért köszönöm!
  • Csibusz
    Meglátjuk mi lesz Januárig, nézegettem a 820-at.. Az még tetszik, de a többi ki van csukva.. Nem gyere be.
  • bon
    Én is minden képpen második generációs készülékek közül válogatnék.
  • hurkaur
    En a helyedben inkabb varnek, es wp8-as mobilt vennek.
  • Csibusz
    Már hál Istennek döntöttem, prohardveren nagyon kedves, segítőkész kollégák rávettek :)
    Januárban veszem is meg. Nagyon tetszik, nagyon szép, dizájnos, és arra jó, amire használni akarom :)
    Csak legyen majd készleten?!
  • kifli
    lumia 800 nagyon jó kis telefon, annyit el tudok mondani, az xperia p-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom...
    android vs wp7-hez annyit fűznék hozzá, hogy énis hasonló okokból váltottam. Nem volt kedvem már szarakodni vele. Illetve a play áruháznál kezdett idegesíteni, hogy szednék le valamit, és benyögi, hogy nem kompatibilis. Warez verzió meg megy gond nélkül...

Nekem htc HD2-m van, így van választás liehetőségem, hogy android vagy wp7, de nem cserélném vissza androidra :)
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
    Sony Xperia P
    Nokia Lumia 800
    Tudom, hogy két nagyon különböző telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsőt váltogatni. Viszont így ebből már kinőttem.
    Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
    Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.
    T-nél venném, januárban előfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettő ami nagyon gyere be.
    Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^
  • kifli
    elvileg wp7.8-ra frissítés több lépcsőben történik.
  • Mnemomic
    ja arra gondoltam én is.
  • Sequoyah
    Tegnap feltettem. Semmi nem változott.
    Talán valami felkészítő patch lehet a 7.8-ra.
  • Mnemomic
    htc mozart-om jelzett frissítést. Gondolom sajna még nem a 7.8 de semmit nem találtam róla mi lehet. Független készülék amúgy.
  • asysoft
    Leírás alapján csak 7.8-ra, azzal meg sokra megyünk egyelőre:)
  • Rage47
    az csak tesztverzió
  • SlayR
    Blutooth fájlküldés Elérhető Lumia WP7ekre!
  • Phyisikus
    Speedshop-ba nekem azt mondták, hogy Január 15
  • Gauge
    Mikor lesz kapható (hivatalosan forgalomban - nem csak szolgáltatóknál) Nokia 820/920 itthon?
  • bon
    Tudtommal nem lehet elkölteni, engem is csak pénzért enged vásárolni, noha van pontom.
  • Evogordon
    Hi Van nekem xboxon liveon 720 ms pontom azt a telefonon belul az xbox live-ban nem tudom elkolteni csak penzert tudok vasarolni barmit?
  • kifli
    luma 800-akra elvileg elindult a 7.8 frissítés!
    illetve halottam olyat, hogy talán a 900-ra is.
  • asysoft
    Kb. Nálam ráadásul telefonkönyv is a Google fiókból jön, mivel Live mindig visszanevezgette egyes partnereimet valami érthetetlen metodika alapján.
    OFF: egyébként ez sejtésem szerint az iOS-t is érinti, legalábbis nálam Exchange-ként kellett konfigurálni a Gmailt, hogy push-sal jöjjenek az üzenetek. Persze ott van workaround az alkalmazás képében, s bizonyára az elmúlt jópár hónapban sikerült végre leimplementálni a lockscreen értesítéseket is, ami miatt nem azt használtam anno:) Kíváncsi leszek, mit lép az MS erre...
  • Jim Morrison
    ja nem egy egyszerű dolog :D most odáig jutott a dolog hogy majd a másodlagos accomat fogom tudni használni telón az elsődleges accom nickjével. Ennyit sikerült kihozni belőle.
  • Rage47
    huh ez jól meg van kavarva
  • Effe88
    a piacteret nem akarják javítani?XD
    mióta frissítettem szar:D
    de ahogy olvasom a véleményeknél nem csak nekem
    nokia,samsungokon stb...
  • Jim Morrison
    bocs a spammért de úgy tűnik megvan a hiba: A LiveID hoz tartozó fiók XBOX live része (acc ja vagy mi) régen lett regisztrálva, nem magyar, de van egy másik xbox live accom amin van játék, az jól is van regisztrálva (minden működik), de azt meg nem tudom hozzácsatolni... Az a baj hogy:
    Live ID - dev acc, elsődleges account microsoft termékekhez, rég regisztrált xbox live acc
    XBOX Live acc - magyar, jó régió, játék is van hozzácsatolva.
    :(
  • Jim Morrison
    köszi. már befejezte az updatelgetést és most ez van rajta: 7.10.8773.98

szerk: telepítésnél még mindig kapom a hibát...
  • hurkaur
    Talan ezt: http://www.wpcentral.com/microsoft-starts-rolling-out-windows-phone-78-update
  • Jim Morrison
    Most letöltöttem a Zunet és így talál frissítéseket.. már vagy a negyediket tölti le és rakja fel.
  • Jim Morrison
    ja, persze :D