5743
-
mail apphoz szerintem bármennyit tudsz :O én mondjuk csak a gmail es accom használom rajta, külön gmail appot nem töltöttem le. -
Az, hogy nekem is van 3 email fiókom, mindegyiknek külön csempéje van. A szifonban pedig csak egy címet tudsz szinkronizálni a mail apphoz, de van egy külön gmail-es app, amihez akkor tudsz mégegyet. de nekem spec két gmail és egy hotmailem van, szal én csak 2-t tudok majd szinkronizálni. vagy mittom én, nem értek hozzá:D -
Ezt a külön ikon a postafiókoknak dolgot nem értem, kifejtenéd? -
Teljesen egyetértek, sajnos egyik platformot sem tudnám tökéletesnek nevezni. -
OFF: Én már iPhone-om előtt is nézegettem a WP7-et (még NoDo megjelenése előtt-körül), de akkor egyrészt magát az OS-t is, másrészt a készülékkínálatot is gyengének éreztem, ennek ellenére UI tekintetében az jött be messze a legjobban. Aztán 1 évvel később, L800 megjelenésekor gondoltam megnézem közelebbről is magamnak, főleg, ha már abban a félévben azzal foglalkoztam önlab keretein belül. Így visszaváltva (iOS-re), van pár dolog, ami hiányzik, pl a külön "ikon" az egyes mailboxoknak (bár mivel gmailt használok, így a dedikált app használata workaroundot jelenthet számomra), SkyDrive integráció, illetve természetesen a UI. De sok egyéb dolog miatt meg ezt érzem kényelmesebbnek, és legtöbbje nem változott a WP8-cal... -
ppista #2893 Szerintem mind a három rendszer fasza a maga módján. Sok elönnyel, és hátránnyal is. Én nem tudnák igazi gyöztest hirdetni. -
ppista #2892 A reklám hatása. Persze a valóság hamar kijózanit. :) -
Majdnem megbarátkoztam a 820-szal, de aztán megnéztem a tesztfotókat. Francba:D -
hurkaur #2890 En peldaul dev telefonnak vettem a i4s melle, es bejon. De sajnos a folyamatos ertesitesi problemak miatt _meg_ nem alkalmas a kivaltasara.
DummyBoy: A kukadroid, a mobilpiac holokausztja nem is alternativa a wp es ios mellett. Samsung meg jo mosogepeket gyart, de ennyi. -
Egyik ismerősöm akart S3-at venni, bement egy boltba, megfogta a telefont, majd röhögve visszatette és eljött ...
Sajnos a BT problémák nem Nokia vagy HTC vagy Samsung, hanem Microsoft alapúak, elvileg javítgatják majd, de MS-en látszik, hogy nem sok köze van a mobilokhoz, most talán a Nokia mutat neki egy kis irányt, merre kell elmenni és miket kell még fejlesztgetni, erre jó példa a WP8 és a frissítései, gyanítom első körben a stabilitásra és a jelenlegi tudásra koncentráltak, és most jönnek majd azok a dolgok, amik hiányoznak a WP-ból ... -
iPhone-ról minek térnek át az emberek WP-re nem is értem :D -
"Nekem egy vállalható méretű, elegáns, gyors, jó kijelzővel és kamerával rendelkező teló kell..."
Nekem is ilyen kéne, bár az "elegáns" jelzőt én jó akkumulátoros üzemidőre cserélném. Sajnos bármennyire is tetsszen a WP kezelőfelülete, illetve az "ökoszisztéma", de én is visszatértem (L800-ról) régebbi iPhone-omra (4), leginkább akku üzemidő miatt. -
Ezt maximum MS-en belül tudják, de az a pletyka járja, hogy még jön legalább egy frissítés. Viszont személy szerint attól(/azoktól?) én nem várok nagyobb újdonságokat. -
És magához a WP7-hez a 7.8-as frissítés lesz az utolsó? -
Szerintem frissítések még jönni fognak, de az új appok idővel el fognak maradozni. Mivel a WP8 futtatja a WP7 alkalmazásokat, elég hülye döntés lenne WP8-ra szabott appot írni, hacsak nem szükséges valamilyen feature/teljesítmény igény miatt... (Persze ha létezik korábban más platformra megírt natív kódú logika, akkor sanszos, hogy nem fognak a C#-ra portolásával szenvedni.) -
Szerintetek milyen lesz a WP 7 további támogatása? Fognak megjelenni új appok illetve a régiekhez további frissítések? -
Wmpoweruser szerint jon a vekonyabb es konnyebb 920 aluminiumbol. Januar vegen jar le a szerzodesem, addig varok egy bejelentesre:D -
ja de s3 fröcsöntött műanyagból van. Még a htc minőségével sem igazán veszi fel a versenyt. Így annak a telefonnak a súlya pl nem mérvadó szerintem. -
Az a baj a 920-szal, hogy sok a kihasználatlan rész a telón a kijelző alatt/felett. Simán lehetne 1 centivel rövidebb, meg pár millivel keskenyebb. A Galaxy S3-nak nagyobb a kijelzője, mégis kisebb maga a telefon és könnyebb is.
A 820 azért nem jó, mert "kicsi" a kijelző felbontása, meg nincs benne PureView. -
Szerintem a 920 nagyon fasza telefon kezdve a kis fém simnyitó kis fém cuccal a telefon minden paraméteréig :D súlya nem olyan dolog ami miatt le kell róla mondani, viszont amit megfigyeltem, hogy baromi gyorsan felmelegszik. 1 perc logoquiz után már tök meleg az egész telefon. Na meg kocsiban bluetoothon keresztül amikor az autó a kihangosító nem tudja beolvasni a telefonkönyvet a kocsi (erre panaszkodik többféle kocsimárka (lexus, opel, bmw) tulaj is). Persze az is lehet, hogy ez nem csak nokiás hiba hanem wp8 al kapcsolatos. -
Vagy ott a 820 ... Nem igazán értem mondjuk, hogy akinek számít hogy kicsi legyen egy telefon, az miért éppen a 920-at akarja annyira ...
Nekem 920 van, és semmi bajom sincs, sem a méretével, sem a súlyával ... -
sajna 8x-hez nem volt szerencsém még, de majd meglesem azért -
HTC-re mostanában mindenki azt mondja, hogy gagyi, a teló hátulját megnézve meg igazat is kell nekik adnom:D A kamerája sem a legjobb. -
htc? az könnyebb :) -
ppista #2874 Valami vírus lehet a levegőben, mert a héten két WP-s ismerősöm is visszatért iPhone-ra hasonló okok miatt. Persze ha meggyógyulnak lehet ismét megpróbálkoznak az Ms béta rendszerével. :) -
sok sikert az ájfónnal :D -
Nos, hát nekem ennyi volt a WP-s pályafutásom. Bár megfogadtam, hogy soha nem fogok iPhone-t venni, de ha egyszer nincs más...:D Az Omnia7-em szerintem pár héten belül teljesen meghal, de nincsen semmilyen alternatíva WP-vel. A Lumia 920 lett volna, de annyira rohadt nagy és nehéz, hogy az valami nevetséges. Emellett a nappali képek még a PR1.1-es frissítéssel sem érik el a szifon szintjét. Na meg persze meguntam a Microsoft szerencsétlenkedését is, hogy folyamatosan csúsznak a frissítésekkel, semmi támogatás nincs a telóhoz, blablabla. Nekem egy vállalható méretű, elegáns, gyors, jó kijelzővel és kamerával rendelkező teló kellett, de ilyen nincs WP-vel és még legalább 4-5 hónap a következő generációs telókig, addig meg nem tok várni:D
Egy élmény volt uraim:D -
google a barátom:D applikációval lehet, ha elmész az ember falára, lent rányomsz, hogy Add, majd kamera gomb. -
Nektek amúgy sikerült már rájönnötök, hogy hogyan lehet valakinek a facebook falára képet posztolni? Se alkalmazásból, se böngészőből nem tudok. -
takarékos üzemmód nincs bekapcsolva? Az offolja a chatet. Illetve ITT ha be van pipálva a biztonságos böngészés, szedd ki a pipát. Egy darabig eltarthat, mire ez a beállítás működésbe lép. Ez egy pár órát is jelenthet.
Esetleg próbáld törölni telefonról a facebook accodat és add hozzá újra. -
TomDantes #2868 Bár most épp elvileg naprakész a facebook a telefon szerint, ,még se tudok se bejelentkezni, nem lát senkit online...üzeneteket nem fogad..szóval megint nem működik. -
TomDantes #2867 83cf3105-felírtam, azt hiszem ez az, és arra írja ki, hogy a face fiók nem napra kész, nem sikerült frissíteni. De ha rámegyek arra, hogy szinkronizálás, akkor utána jó lesz.
Gondolom van összefüggés, eközözött, meg hogy a face chat hol működik, hol nem, nem mutatja az online lévőket, stb.
-
a valami hibakódra sajnos nincs megoldás. A konkrét hibakódokra általában szokott lenni. -
TomDantes #2865 Értem ,hogy akkor kell megkapnom, csak van hogy nem kapom meg. Első napokban, gond nélkül jöttek át , utána nem. Vagy hogy csevegési állapotnál azt írja, ki, nem lehet bejelentkezni. Van hogy nem lát senkit online, pedig ott vannak.
Ja meg. Be megyek a beállításokba, és ott a facebook fiókra mindig azt írja nem napra kész, frissíteni nem lehetett, valami hibakód miatt. Gondolom van valami összefüggés. Ha szinkronizálom a fiókot, utána általában működik. -
attól függ tud-e csatlakozni a live messenger szolgáltatáshoz. Nálam eddig működik gond nélkül.
Illetve olvastam, hogy a szolgáltatók elkezdik szépen lassan blokkolgatni 3g-n keresztül a különböző voip cuccokat, illetve az üzentküldőket. Viberel aszem van olyan hálózat ahol nem tudsz már telefonálni, de messenger is blokkolva van valahol.
Üzenetet csak akkor kell megkapnod, ha facebook chat-en írják. -
TomDantes #2863 Pontosan, és ez nem működik mindig. Kaptam üzenetet, face-chat-en ,és a telefonon nem jelent meg. De van amikor meg igen. s természetesen csatlakozom a netre, Wi-Fi-vel. És ez marha idegesítő.
De nem csak ez van, csinálja azt is, hogy nem lát senkit online-pedig dehogynem, ott vannak, csak valahogy nem akaródzik működni.
Szóval zavaró, mert hát ügye, vagyok valahol, csatlakozok a netre, de mégis rám lehet írni chat-en. Aha...aztán meg mégse, mert hol működik, hol meg nem . És nem értem, hogy mire föl van ez, valami vagy működik, vagy nem működik, de ez hol igen-hol nem, hát ez mi a franc.
-
Amúgy épp ma frissítettem a Facebook app-ot a telón 2.8-ra...valamint pár napja (vagy hete? :D) a Nokia Drive a WP7-es Lumiákon már "tudja" az útvonaltervezéskor a fiztős-nem fizetős, autópálya stb. tervezési lehetőségeket.
WP8-asoktól kérdezem: Lumiásoknak miben több a Nokia Drive Plus, illetve nem Nokiás WP8-as telókon tényleg elérhető-e a Nokia Drive, ahogy korábban ígérték?
Mellesleg T-nél a HTC 8S dominó kártyával online rendelés esetén valami 64 vagy 67e forint....az már elég baráti...bár a Lumia 620 valószínűleg még vonzóbb alternatíva lesz... -
Ha jól értem te most nem a Facebook alkalmazásról, hanem az üzenetekbe integrált Face chat funkcióról írsz. Az pedig nem kompletten az üzeneteket közvetíti, csak a chat funkciót. Magyarán akkor jön át az üzenet, ha épp online valaki, és épp ír neked, valamint te is vagy 3G-n vagy wifi-n elérhető vagy. (ezen kívül az állapot ikonra kattintva beállíthatod az msn és face láthatóságodat)
Nekem olyan gondom volt ezzel a funkcióval, hogyha nem állítottam mindig használaton kívül vagy üzenetváltást követően manuálisan a telón az állapotomat "nem láthatóvá", akkor "beragasztott" a face chaten...éjjel nappal online mutatott, még akkor is, ha se wifi se 3G nem volt aktív vagy csak simán "aludt" a teló -> alapból ugye egy idő után kikapcsolja a wifit a teló, ha nem használjuk... és még a pc-m is ki volt kapcsolva...
Most ha a telón akarok msn vagy face chatelni, akkor dolgom végeztével mindig "nem látható"-ra állítom az állapotomat, így nem tűnik úgy, mintha éjjel-nappal face előtt ülnék, és ultra tehó módon senkinek sem válaszolnék... :D -
Menu alakitasnal hogy tudom azt csinalni h egy adott alkalmazasnak az ikonjat teglalap alakura formaljam? Van erre vmi megoldas vagy csak adott alkalmazasok ikonja teglalap a tobbi pl skype negyzet alaku?
-
TomDantes #2859 Mindenesetre marhára bosszant, hogy ez a facebook-chat funkció hol működik hol nem. Előbb is...azt jelezte ki senki nem online, csatlakozni se tudott...nyomtam egy szinkronizálást, most jó. Zavaró sokba került ez nekem, és nem működik megfelelően.