Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
marketrõl telepítsd a nokia számlálók nevû programot.
Egyébként ha túlléped a kereted, csak lassítják a neted.
bujcsik555
Sziasztok!

Szolgáltatóváltás miatt kénytelen voltam telefont is cserélni, így az elofizuhoz kaptam egy Nokia Lumia 520-t. Win8 van rajta ha minden igaz. Az elofizuhoz van havi valamennyi net ingyen. Azt szeretném megkérdezni, hogy azt valahol a telon meg tudom nézni, éppen hogy áll, mennyi adatforgalmat használtam el már? Eddig "buta" telefonom volt, szóval ilyen stílusba írjatok légyszi válaszokat ha lehet, nagyon szájbarágósan 😄

UI.:Viszonyításnak mennyire segg vagyok hozzá:2 nap volt mire rájöttem hogy kell vele telefonálni 😄 Bezzeg email meg facebook kapcsolodast egybol behozta bekapcsolaskor 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Jelenleg ennek én értelmét nem látom, de biztos jó lehet visszaolvasni 😄
Dream Diary

Ez a program nem egy egyszerû napló, de nem is olyan program, ami bármit is jósol az álmaid alapján. Egyszerûen rögzítheted az álmodat amikor felébredsz az elõzõ nap eseményeivel együtt. Minden álmodnak választhatsz kategóriát, beállíthatod, mikor feküdtél le, tele volt-e a hasad, otthon aludtál-e. Ha már elmentettél néhány álmot, statisztikákat is nézhetsz róluk (több-e a rémálom mint a rendes, álmodsz-e általában, stb.).

Egy kis idõ után vicces és érdekes lehet visszaolvasni régi álmaidat.

- az alkalmazás a telefon témájának megfelelõ színû
- könnyen használható
- húzd le az ujjad az álom olvasó képernyõn az aktuális álom törléséhez!

Remélem tetszeni fog!
Kérlek értékeld a programot, és írj hozzászólást!

Frissítés pár napon belül:
- "Nothing" kategória -> nem álmodtál semmit, így az álom helyett az elõzõ nap eseményei lesznek megjelenítve a fõ oldalon (a program így naplónak is könnyen használható)

Link: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/dream-diary/57686d7e-c461-4edc-8c00-b50a5d1a0a82
Többször újra kell indítani a telót, hogy lássa... evvan' sajna.
Na majd szétszedem megnézem, én 2000-re emlékszem 😄 De lehet tévedek, most, hogy így olvasom... 😄 Nem tudom.
sharpwrz
Megy-megy

...

bon
Áruházból megy a telepítés?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

sharpwrz
Fat32-be van a kártya amúgy

...

sharpwrz
Igen, ez mind meg is van...belépek, de nem látja az sd-kártyán levõ cuccokat...Lehetséges, hogy rossz particióba van a kártya? (Fat/NTFS?)

...

bon
Egy leírás: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

sharpwrz
De nem találtam semmi ilyen beállítástt, sõõõt, még egy fájlkezelõt se találtam eddig:/

...

bardocz
Androidon is engedélyezni kell azt, hogy külsõ forrásból származó programot telepíthess. Lehet itt is.
sharpwrz
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam egy Nokia Lumia 520-at... Van benne SD-kártya, de amit rámásolok a géprõl játékot, programot, akármit, azt a telefonba sehol se tudom megnyitni, telepíteni!?

Van esetleg valami oldal, ahol ezzel kapcsolatban találok segítséget? Vagy egyszerûbb, mint gondolnám? Eddig Androidos telefonom volt csak:/

Elõre is köszönettel: Sharpwrz

...

bardocz
Az nem jó, pont az android akadozása, és telefonom elromlása miatt cserélném le, és akkor már inkább lumiára, mert ahogy nézem ezek nem akadnak. Mondjuk a mostani telómhoz képest valószínû teljesen simán fut az összes, videók alapján.
kifli
820-ban 1650-es akku van tudtommal.

A kettõ közül én 8x-et venném inkább, a nagyobb felbontás miatt. Illetve a 8x mégiscsak a htc csúcskészüléke.
papi08
Köszönöm 😊

Az a baj, hogy ahogy tesztképeken látom, az 8X fõkamerája szebb képeket csinál :/ 😄

De a legtöbb helyen, külföldi oldalon a 8X kerül ki gyõztesként..nem tudok dönteni 😄

13 éve itt. Szép idő.

A hátsó kamera 1080p, az elsõ kamera VGA, igazából ugyanaz a trágya VGA minõség, csak feljavítva, tehát szebbek a képek, mint egy Sagem My-V 55 kamerájáról.

Viszont az elsõ kamera minõsége minél jobb, annál rosszabb a videófonálás élménye szerintem, bár erre sajnos nem találtam leírást. De gondolom a képi anyagot is netes rendszer segítségével közvetíti.
papi08
Köszönöm srácok 😊
Igazából még mindig fontos egy kicsit az elõlapi kamera minõsége, valamint fontos lenne a hátsó kamera minõsége.

Valamelyik kedves fórumtárs tudna mutatni Lumia 820as elõlapi kamera képet? Sajnos ezt nem igen promózzák :/

Még egyszer köszi szépen! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Ja, és 1800mAh-es az akksija. A 820-ban a 2000 kevés, mit akarnak akkor az 1800-tól? Fél naponta töltést?

bardocz!

Lumia 520-at sajna nem tudtam kipróbálni, mert a Vodafone-ban nálunk még mai napig nem csinálták meg a töltõ állomást, amin PONT az 520-as van, így nem tudok nyilatkozni 😊 Ha ugyanolyan, mint a 620, akkor ne vedd meg, mert lassú és akadozik. (A 820-920-hoz képest.)
Semmi hátránya nincs a kijelzõ felbontás miatt a 820-nak, én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem csúnyábbak a grafikai elemek, mint mondjuk a HTC-n.

Azt, hogy minden hardverben jobb-e a 8x azt kétlem, mert a proci ugyanaz, memóriából szerintem itt nincsenek nagy márkák, a többit pedig nem kötik az orrunkra.
Ráadásul a BeatsAudio is egy nagy átb*szás, mert elõször a hivatalos oldalon hi-fi minõségrõl ír, a specifikációban pedig stúdió minõségrõl. Aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy a kettõ között ég és föld a különbség, és csak egy hozzá nem értõt lehet átcseszni vele. Ráadásul cseszheti a jó végfokot, hogy ha szar a füles 😄
Ráadásul a lejátszandó fájl konverziója sem mindegy, milyen mintavétel alatt készült, mekkora bitsûrûség, hány bites, stb. Egy 64KBaud-os mp3-at bármely stúdió cuccon hallgatsz az akkor is szar lesz, és az is marad.
Szóval ha valaki mondjuk csak a zenei része miatt akarná megvenni a 8x-et, elõbb kérje meg egy zenész barátját, hogy tesztelje le.
Evogordon
Harverileg mindenben jobb a 8x mint a 820 azt hiszem. Lehet en is 820-ast vettem volna mert egy nagyon jo kis telefon korrekt kinezettel es merettel de engem leginkabb a kijelzo felbontasa taszitott el tole..

Sziasztok kb 1hete kaptam egy Nokia Lumia 800-at és olyan prombémám lenne hogy a facebookban miért nem jelzi ha üzenetem érkezik letöltöttem egy olyan app-ot hogy JDB for facebook meg a sima facebookot is jaaa meg a másik problémám az lenne hogy miért nem mûködik a check in-em az az ha mondjuk kiszeretném tenni hogy pl merre járok. Elõre is köszi a segìtséget.
bardocz
Lumia 520-ról vélemény? Jókat olvastam róla, és talán lehetne találni használtan viszonylag jó áron.
Tibi7
Sziasztok! 800 asom van, és következõ a probléma. Mms-t küldtek nekem, a telefonon pedig egy olyan üzenet érkezik, hogy "médiatartalom beolvasása". Erre rányomva üzenetjelzõ hang, és nem történik semmi. Tehát nem tudom megnézni a tartalmat. Viszont minden nap, az üzenet érkezésének idõpontjában újra megkapom ezt az üzenetet, persze soha nem tudom beolvasni a képet. Szolgáltatót felhívtam, megoldották, hogy ne kapjam meg minden nap ezt az üzenetet, és azt mondták nálam van beállítás hiba, azonban nekem ötletem sincs. Most kaptam még egy mms-t, ugyanezt mûveli. Kérlek titeket, ha tudjátok a megoldást, jelezzétek, mert eléggé idegesítõ, hogy nem tudok mms-t fogadni. Köszönöm elõre is!
papi08
Igen, jól emlékszel! 😊

És ha az elõlapi kamera nem számít?

Rengeteg tesztet elolvastam, de mindegyik egy kicsit még inkább összekavart. 😄

Miben jobb a Lumia 820, mint a 8x? 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
ha az elõlapi kamera számít, akkor htc. Ha jólemlékszem széles látókörû elõlapi kamerája van.
papi08
Köszönöm 😊

Utána olvastam pont az Arénán, megnéztem a két MobilarenaTV-t is, de nem tudom/tudtam hogy Lumia 820, vagy 8X. Most egy Desire HD-m van, de szegény már öreg, és lassú :/

A 8X még azért jó mert ugye referencia mobil, így talán még egy WP jön rá a Microsofttól 😄

Szóval most Androidról WP8-ra..szép lenne, valószínû gyorsabb is lenne mert nincs annyi felesleges animáció. Na és sokkal letisztultabb..😄

Az elõlapi kamera meg fontos lenne pár okból, de ahogy láttam mind a két kamera 1080p-ben rögzít, ellentétben a 820-assal.

75 ezret megér függetlenül a 8X, nem?

De még most sem tudom biztosra, mert a 820-as sem rossz 😄
A bõség zavara..

13 éve itt. Szép idő.

CybeRick
Lumia 820-hoz képest jobb a Htc 8X, L920-hoz képest meg gyengébb. A Htc 8X a wp8 referencia teló, de Nokia mégis jobban támogatott.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Evogordon
Ja es neked ment az uzenet 😄

Evogordon
Nekem egy fekete 16gb-os HTC 8X-em van.
Nagyon ajanlom en utana olvasgattam a nokiaknak is meg ennek is es vegulis erre esett a valasztasom.
Olvass utana mobil arenan van fent errol a telefonrol is meg a lumiakrol is teszt.
En azert valasztottam ezt a telefont lumia helyett mert szerintem ennek a telefonnak vannak a legjobb specifikacioi.
kepernyo felbontasban jobb, elso kameraja ennek amig 2.1 megapixel a 820nak vga, nagyon jo karcmentes muanyag anyaga van a kepernyo is gorilla glass2 van benne egy Beats DAC fulhalgato erosito amitol olyan jol szol a folhallgato h besz*ras. stb.. stb.. akkor a nokia lumia 920-tol meg azert tartozkodom mert nekem az mar tul nagy es nehez ellentetben a htc 8X szerintem tokeletes meretu egy kezzel elerek minden gombot es a sulya is jo..

De ha ez mellett dontesz en neked a 16gb-os verziot ajanlom mivel nem tudsz memoriat boviteni es a 8gb-os verzio szerintem nagyon kicsi. En is 8gb-osat vettem eloszor de le is csereltem a nagyobbikra.
Annyi h a nokianak meg az App tamogatasa nagyobb de egy csomo app ami nokiara ingyen van te megtudod venni appstoreban.

En cask ajanlani tudom ezt a telefnt de be is linkelem neked a telokat olvassal utanuk hatha segit a dontesben.

Nokia lumia 820
Nokia lumia 920
HTC 8X

Lumiára több és jobb támogatás van szoftverileg, hardveresen nem tudok nyilatkozni.
Amikor kijön az Amber.
bon
Én inkább egy lumia-t választanék, pedig HTC-m van.

papi08
Sziasztok!

Tervezgetem régi Robotos telefonom eladását, és egy HTC 8X-et gondoltam helyette. Ismeritek ezt a típust? Netán van itt valakinek ilyenje? 😊

köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

kill3r21
Sziaztok!
Tudtok valamit arról hogy a lumia520on mikor lesz elérhetõ az fm rádió?
asysoft
Fogalmam nincs, nem találtam róla semmit. Lesz még idén Build kaliberû esemény MS részérõl?

/*WTF?!*/

bon
Sok, de nem a megfizethetetlen kategória, manapság ennyiért lumia-kat szoktak venni.

Szóval 150-200 neked nem sok pénz?

bon
Nem kell olyan sok pénz hozzá, láttam már 150-200ezer-ért is 3D-s nyomtatót.

Jó! Majd ha lesznek felesleges csilliárdjaim, majd veszek egyet, és sz*rrá-f*ssá gyártok magamnak 820 hátlapokat 😄
Rage47
820-hoz nyomtatnod kell magadnak 3D nyomtatóval hátlapot, hiszen publikus a tervrajz😄
De jó, hogy a 920, 925, 928, 520,620,720-hoz minden van, de a 820-at valamiért kihagyják mindig... A 920 már firmware frissítést is kapott, az összes hír a fent említett készülékekrõl szól, a 820 miért van kihagyva?
lang14
Sziasztok, valaki ismeri ezt a terméket? Ajánlja esetleg?

hátlaptok Lumia 520-hoz

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Rage47
nem õsszel?
asysoft
WP developer event mikor lesz? Megint vártam a Buildet, hogy vajon mit hoznak ki, erre kiderült, hogy WP-rõl nem is beszéltek. Már a MWC-t is emiatt vártam, azt is benéztem<#idiota>

/*WTF?!*/

Köszi

Tartósságra nem lesz panasz. Én kétszer ejtettem el idáig, Január óta van meg, de még csak egy hajszál karc sincs rajta. Fóliát szerintem érdemes rá venni, kényelmesebb használni(nekem).

A WP8 jól fut rajta, én eddig 4 frissítést kaptam rá, egyszer sem fagyott le, stabil, hardveresen is stabil.

Ajánlott zenelejátszó: Custom Playlist. Megkönnyíti az életedet 230 forintért 😊 saját lej.lista, úgy rendezed ahogy akarod, színsémák, és rendesen reagál a headset pause gombjára. Résztvettem a fejlesztésben, szinte kezeskedni merek érte 😊

Ajánlott egyéb progik reá:
-Hardware tests -> itt mindent megtalálsz a telóról.
-Weather Flow-> legpontosabb idõjárás
-Glass Calculator - Valóban tudományos számológép
-Audio recorder -> Egyik legjobb minõségû hangfelveõ, mellyel nem csak felhõbe menthetsz
-HERE cuccok, Maps, drive, stb. E nélkül nem is tudnék létezni 😄
-Nokia Xpress -> Ha korlátozott neted van, ez behozza még a sz*rt is, nem lassúzik, mint az IE. A Magazin olvasója (RSS) az egyik legjobb a piacon.
-
Sziasztok ,

tervezem hogy beruházok egy 820-as Nokiára , 230€ újonnan , azt szeretném kérdezni attól aki ilyet használ , hogy mennyire elégedett a készülékkel ... stb ,

köszi

bon
Na már ide is beevett a fene? Ennyire rosszul megy az üzlet, hogy már ilyen módon kell reklámozni, ami mellesleg még tilos is?