5743
-
Na, ma is bütykölgettem a programot. Inkább motorháztető alatti fejlesztések voltak, de sikerült megcsinálnom pár apróságot is:
(Recko!) -Beállításokban nem sikerült még rendes nevet adnom neki, de be lehet állítani, hogy amikor a csempére bökünk ami ugye 1-1 fogalmat dob ki utána mi történjen ha megnyomjuk a backgombot (alapértelmezett lépjen ki, vagy menjen a főmenübe)
-Teljesen véletlenszerű fogalmak
-Kezdőképernyőn a betűk már nem egymás alatt vannak
-Névjegy oldal hozzáadva, de még nincs minden benne
-Isolated Storage
-Bugfix :D
[spoilers]
[/spoilers] -
azt nemtom :D de sztem ne :D -
gondolom ne is próbáljam ezt 8x-el. pedig hasznos app lenne .D -
Nem akarok én konkurenciát. Nekem jó ez a grafika készítés, de szeretnék a sima Win helyett egy kis Wp-t is már :D -
hogy sokkal rosszabb lenne azt nem hiszem, miután én is felraktam lassabbnak éreztem a rendszerindítást meg ezeket, gondolom hyper-v vagy mi (nem tudom, valamilyen virtualizációs technológia kell neki vagy mi) okozhatja a hibát. Miért most konkurenciát akarsz nekem? :D -
Az lehet hogy a WP SDK miatt rendesen szarabb lett az oprendszer?
Főleg játékoknál érződik, az eddigi 60 fps helyett, van hogy 10-20 van csak.. -
Ez a Nokia progi is letölthető az ismert proxy beállítással! :)
Lumia 620-on nekem fent van! :)
Nokia Refocus! -
recko2234 #3972 Az királyság. :)
-
Akkor gondolom a szintaktikája sem épp ugyan az mint ha egyszerű Windows progit írnék.. lehet meg kellene ezt is tanulnom..:D -
Igen, de ha designerben belehúzogat elemeket akkor azokat még a xaml fájlban kell pontosítgatni, a mögőtte lévő kód lehet vb, c#. -
VB nyelven is lehet bele programozni, nem? :D -
Azért ez nem egészen így működik :D igen van emulátor, de nem arra kell dobálni a gombokat hanem a design viewra :) de írhatod helyette a xaml kódot is :) ahhoz hogy mi történjen (gomb megnyomásakor pl) neked kell megírni a kódot. Gondolom nincs sok programozási tapasztalatod, de egy gagyi játékot talán akkor is össze tudsz rakni (lehet működik majd de gagyi lesz). De nem akarom kedved szabni :)
Recko: szerintem az úgy fog menni hogy olyankor mondjuk megjelenik az alsó sávban egy főmenü gomb, vagy valahol. -
recko2234 #3967 Nem úgy mondom :) Csempén kint van az "agy". Rátapp-> megnyílik a progi -> nehozza az agyat és annak jelentését.
De én a program főmenüjébe szeretnék kijutni :D Az menni fog egy jobbra söpréssel mondjuk? :) -
Amúgy nézegettem videókat jútúbon, hogy hogy kell alkalmazást csinálni, és eléggé egyszerűnek tűnt. Ott az az emulátor, arra rádobálod a gombokat, képeket, stb, tehát nem is nagyon kell programozni.
Hogy ha nem ilyen bonyolult játékot akarok csinálni, csak alkalmazást, akkor is megtudom úszni, hogy minimális kódolás mellett csinálják ilyen adatbázis appokat? -
Látod látod, ez van ha az ember nem gondolja át rendesen :-) előbb csinálj meg egyet, azzal megnézzük és ha frankò csinálhatod a többit :) de ha ráérsz, nekem jó :-D -
Most látom, akkor az összes rohadt csempére kell tennem egy alsó sávot.. remek :D -
Tileszöveg fehér színű, valszeg nem vetted észre :D splah screen addig van aíg tölt a progi. Lassab készülékeken valszeg tovább lesz :)
recko: asszem back gombbal kilép, de most nem vagyok biztos benne : remélem tetszik a
Color picker, szenvedtem vele :D -
Nem láttam, mi nem tökéletes a csempénél? :D
Amúgy a splash screen nem mutatható hosszabb ideig? Csak mert a legtöbb progi úgy megy :D -
recko2234 #3961 Ok :)
Vagy ha rá is megyek az éppen aktuális szóra csempén keresztül, akkor vissza lehet lépni onnan, programon belül mondjuk a főmenübe? -
Majd megpróbálom megcsinálni, hogy mondjuk percenként változzon. Még nem tudom pontosan azt hogy lehet, ennek még utána kell néznem. -
recko2234 #3959 Le a kalappal ;)
De ha kirakok egy másodlagos csempét, akkor a színes csempe csak arra az egy szóra fog rávezetni? -
Frankón letöltöttem CamStudiot, hogy felveszem milyen most a program, de se aviba, se semmibe nem tudott menteni csak swf be... remélem a többi nem érdekel senkit sem a sztori többi része :D
Akit érdekel most hogy működik a program: link
A csempénél ugye a kép nem tökéletes, papi08-nak kell majd valamit csinálnia vele ( :)), de összességében szerintem jól állok az egész programot tekintve. Természetesen a felvétel miatt akadozott az egész, nincs semmilyen lagg az appban. (miért is lenne ilyen kicsi programnál... :D)
A menüt meg már megcsináltam egyszer jól, de nagyon gagyi módon, ezért keresek valami jobb megoldást. ilyen lesz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kész van ez is, ha megfelel. Megcsinálhatom akár mekkorába, a fejes logóból már mentettem ki vektort :D
Ugye már érik a credits oldal? :P :D -
Ez mekkora méretekben kell? -
hmm ez is nagyon fincsi. Modern Élmoskönyv jó, de lehet majd Krúdy Gyulás álmoskönyv lesz :) (lehet meg kéne jeleníteni majd app névben ha így lesz).
itt láthatsz egy kis guidod a designhoz. Összes képed megfelel a kritériumoknak, de ha már a csempeméretűeket unod, jöhetne a splash screen :) (alap mérete: 480*800) -
Bocsi a dupláért, de közben pörög a kezem és az agyam.. Valami ilyesmit reklámképnek majd a boltba? :D
-
Nagyon szívesen, én köszönöm hogy részese lehetek egy progi elkészülésének :D -
Huhú, alig várom hogy hazaérjek és beizzítsam :p :D
22 köszi! -
Ment a logo mind a 22 féle háttérrel ami a HTC 8x-ben bentvan :D
Szépen rgb kód a nevük :D
A credits rész meg nem rossz ötlet :P :D -
recko2234 #3950 Nagyon örülök, hogy az álmoskönyves ötletem ilyen szinten burjándzik, és jönnek az ötletek és él a fórum :)
Nagy királyság lesz úgy érzem, és nem kell netre menni/gép elé ülni hogy álmot fejtsek :D -
szerintem nem gond hogy itt megy a diskurzus :)
Kicsit él a topik :P
Btw can ts3 api, nemtudom pontosan mit tud, de esetleg teal speak appot is próbálhatsz, ha valami bonyolultabbra vágysz :D
Bár szerintem azért nincs, mert nem lehet :( -
bazeg, a programot senki se fogja használni, mindenki csak az ikont fogja bámulni :D nagyon jó, ebben benne van minden! mentsd el ezekkel a színekkel is:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mind megcsinálod kénytelen leszek credits oldalt csinálni és oda beleírni téged, nem lesz megfelelő helyed "csak" kint a marketes leírásban ;)
#FF1BA1E2
#FFA05000
#FF339933
#FFE671B8
#FFA200FF
#FFE51400
#FF00ABA9
#FF8CBF26
#FFA2C139
#FFFF0097
#FFD80073
#FFF09609
:D
ha minden igaz ezek a színek vannak Windows Phoneban (ránézésre settingsben lecsekkolhatod :D -
Amúgy ötlet:
A háttérre kilehetne rakni az SG-sek által készített appok QR kódját is.. esetleg :D -
Spoilerben csináljuk, a többivel meg legalább nő a hsz-ek száma :P :DD
Még ilyen ötletem van esetleg:D
-
>.<
így már jobb :D köszi
am nem tudom kifli ez még elfér ide vagy vonuljunk át máshova? mondjuk szerintem már a nagy részén túljutottunk :p -
Menühöz :P -
menühöz gondolom mellékelsz felirat nélküli képet :p
most ahogy így ránéztem azon gondolkodom kell e valami alvásra utaló jel? mert lehet így sima puzzle játék ikonnak is elmenne (fogalmam sincs :D) -
Közben kérlek, mutass majd olyan képet, hogy hogy mutat menüben, és kitűzve is :P :D -
szerintem ez még jobb
-
Ez meg mehetne kitűzött, nem livetile csempének. Legalább egységes legyen :D