Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lumia 710/800/900 factory unlock akit érdekel futárral tudjuk megoldani illetve minden lumia ami telenor bõvebb ifó [email protected]

NextelGSM

Marhára merem remélni, hogy az EOS Nokia ha kijön a maga 41megapixelével, akkor tesznek bele a 32GB mellé egy microSD támogatást is... mert nevetséges az a 32GB, pláne úgy, hogy a játékok, alkalmazások, meg minden más oda telepük. Lumia 820-am van, és már alig férek el, hiába vannak a zenéim, képeim, videóm a memókártyán.
aha, ahogy látom a régi accomnál, azoknál van fénykép ahol a profilnál egy outlook meg egy MSN szimbólum is szerepel, de az importált névjegyeknél nincs MSN szimbólum csak outlook szimbólum, valahogy emiatt a képeket nem importálja 😞

na áttette a névjegyeket de most eltûnt minden névjegyrõl a fénykép

sem a telefonon nem látja a képeket a névjegyeknél, sem a Windows 8, de még maga az outlook sem a weboldalon ahol importáltam õket, ráadásul ahogy néztem vannak adatok amiket hiányosan szedett át...

többször megcsináltam, mindig ugyanaz az eredmény

ez így elég ramaty, pedig most így egy acc-on van a PC, Xbox és a telefonom is 😞

kifli
mellesleg nem is lenne jó, ha öszeszinkronizálná mindet, mert pl nekem van 2, egy a személyes névjegyeknek, a másik munkához. Nem örülnék ha összeömlesztené nekem 😄
<#eljen>

kifli
lépj be a régi live fiókodba neten, és le lehet menteni a névjegyeket, majd belépsz a másikba és importálod. Amúgy nem szinkronizálja, mert mikor létrehozol egy névjegyet, megkérdezi, melyik accountodra szeretnéd menteni.
kérdés!

van egy Windows Live profilom amin minden névjegyem van meg van egy új amire át szeretném tenni minden névjegyem, és a régit megszüntetni. Mindkettõ fel van véve email fiókként a telefonon, szinkronizálgatom õket de sosem tölti át a névjegyeket, amint letörlöm a régi email accountom a telefonról, eltûnik minden névjegy.
pedig mikor mindkettõ email account fent van a telefonon szinkronizálódnia kéne, egyszer úgy emlékszem régen már sikerült.

mi lehet a gond?

kössz

Üdv!

Ha érdekel a játékok tesztelése segíts a fejlesztésben, hogy egy jó játékot készíthessek! A játék egy szókeresõ, de itt nem egy fix táblád van. Betûket kapsz, amiket szabadon felhasználhatsz. Mintha kockákkal dobnál, amin betûk vannak.
A cél a hibák javítása, de elsõ sorban a szólisták kiegészítése lenne. Szavakat könnyen tölthetsz fel a játékon, vagy a honlapomon keresztül.
5 nyelv van a játékban: angol, magyar, német, svéd és francia.
2 játék mód.

Jó lehetõség, hogy egy játékot mostantól 90 napig ingyen használhass!

Feliratkozás: http://organicadapter.webnode.com

Köszönöm!
CybeRick
920 szintén 😊 Rendszerint ha leejtem amiatt aggódhatok, mit török vele össze. <#nevetes1>

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Érdekesség:
Lumia 820-amat ISMÉT elejtettem, ezúttal kijelzõvel lefelé 😄 Elkapta az útjába esõ vödröt és csattant egy nagyot a járókövön. Eredmény: SÉRTETLEN! 😄
kifli
nincsmit <#wave>
Köszi 😊 Jó éjt!
kifli
valószínûleg ez az ok...
Lehet,hogy éjszaka felküldök rá egy magyar xp-t...
Igen....a területi beállítások magyar viszont az xp angol nyelvû...ezen már agyaltam én is,hogy van -e köze hozzá...?
kifli
win-ed magyar? területi beállítások magyaron vannak? Nekem magától magyar.
Sziasztok...lumia 710 tulaj vagyok..Mûködik hibátlanul,teszi a dolgát viszont a zune-al van gondom...hogy lehet a nyelvet magyarra állítani?Már vagy csilliónyi helyrõl szedtem le de egyik sem magyar 😞
Tibi7
És kövezzetek meg, de a gyári fb-t is nagyon szeretem. Vannak hiányosságai, de akkor is szép és praktikus.
Tibi7
Én egy 800-asat nyúzok kb 2 hónapja, és imádom. Pedig ez csak wp 7.8. Programot bármit megtalálok amire szükségem van, gyors, letisztult, egyszerû, és szerintem a legszebb felülete is a wp-nek van telefonos oprendszerek közül. Következõ telóm is wp-t hajtó lesz, az fix.
Wp8 mobilom van teljesen megvagyok vele elégedve.. nekem csak annyi vele a problémám, hogy játékokat appokat nem tudok a 16gb-os sd kártyámra pakolni mert csak a telóra lehet ott meg van 1gb szabad hely gyárilag. Remélem az 8.1 el ezt javítják.. És nekem kimondottan tetszik, hogy nem fagyogat, nem crash-el össze és nem lehet beletúrkálni.. Igen tetszetõs darab 😊 Egy HTC 8s tulajdonos...
adatforgalom számláló: Nokia Xpress

Facebook app minek? Legalábbis nem értem miért fontos? Képek/átláhatóság miatt felmész böngészõrõl, posztolni meg a kezdõképernyõrõl/olvasol értesítéseket.

Zenelejátszó tekerés néha tényleg jól jönne és nem csak zárképernyõrõl, ezt pl. nem értem mi értelme volt lekorlátozni. (Vagy csak a fejlesztõk bénák?)

Van egy kurva jó zenelejátszó, amiben legalább a lejátszási listát megoldották: Custom Playlist. Ez sem tökéletes, de ha írsz nekik face-en, legalább azonnal reagálnak és javítanak.
CybeRick
Zenelejátszóban tekerési lehetõség (nem, a beépített ami lezárt képernyõnél van az nem felel meg. 2013-at írunk!), mappából lejátszás. Nagyobb video codec támogatás (megvettem a yxplayer-t, egy kalap sz*r. A gyárit már nem is említem). Videó editor, nekem megfelelne egy Symbian S^3 szintû is, de jelenleg semmi sincs. Tudom, jobb a PC-vel vágni, de ennyi erõvel a telefont el is felejthetném videózás/fényképezés szempontból is, elvégre van rendes fényképezõm mellette.
Normálisan mûködõ Facebook app. Kb 10-et próbáltam ki, mindegyiknek van valami hibája, ami miatt jelenleg is hármat kell használnom. Adatforgalom számláló!!! WP8 alatt a T-mobilos telón nincs Data sense... És még sorolhatnám

dragon11
Nem szeretnék vitát szítani, tényleg semmi ilyen, de kár belemenni az optimalizáltságba stb., mert abba appleék verhetetlenek..

bon
Mik voltak azok amik hiányoztak? Amúgy volt szerencsém már nem egy olcsó android-hoz és hiába tudott többet funkcióba maga a készülék lassú, optimalizálatlan és a harvdere is gagyi. pl. érintõ kijelzõk között is van elég nagy különbség.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

dragon11
vlhogy nem az igazi. nekem csak wp7 volt, de 1hónap után tovább adtam 😄

CybeRick
Ezzel tisztában is vagyok. Akkor viszont a zárt rendszernek illene alapvetõen olyan funciókkal rendelkeznie, hogy ne is legyen kérdéses a fejlesztés hiánya. Röhej, amikor egy 20000Ft-os androidos teló alázza a csúcs wp8-asokat.

bon
A zárt rendszer lényege, hogy nem engednek mindenbe belenyúlni, plána ha az még problémát is okozhat esetlegesen a mûkõdésben. Amúgy már javában készül a 8.1.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

CybeRick
Kezdek kissé csalódni a WP8-ban is. Remélem hamarosan jön frissítés. A legtöbb problémát amikor megreklamáltam a fejlesztõk felé, illetve hiányosságra világítottam rá, így zárult. Válasz: Unfortunately, Windows Phone (Microsoft) does not allow developers to create applications with this function.... Magyarul: Sajnos a Windows Phone (Microsoft) nem teszi lehetõvé a fejlesztõknek applikáció készítését ezzel a funkcióval. Na ez kb olyan, mintha holnaptól bejelentené az Audi, hogy innentõl kezdve az összes csúcskategóriás autóját csak szélvédõ és utas ülések nélkül, a bõvítés lehetõsége nélkül kínálná. Menni megy, mert jó a vas meg jól is néz ki, csak baromira csökkent a komfort érzet...

bon
Zárt és pont ez a jó benne, nem lehet szétbarmolni. De itt már van SD kártya kezelés és nem kell a Zune program.

A számomra fontos programok mind elérhetõek, de játékok is szép számmal vannak már. Amúgy WP8-as oprendszerbõl nincs túl sok tapasztalatom, egyik ismerösöm készülékét szoktam nyomogatni, de jobb mint a WP7.8.

dragon11
A WP8 ugyanolyan zárt, mint a 7?
Tehát mindennek gyári helye van, stb.. ?

Appok vannak már rá rendesen? játékok stb..?
csakmert nemigen voltak régebben...

bon
Én esetemben maga a Windows. Windows gépeket felügyelel, email címem, naptáram többsége Microsoft-os (outlook, hotmail), céges levelezés office 365-ben van, sharepoint, skydrive, skype szintén Microsoft termékek, egységes kezelõfelület. Gyors, stabil, könnyen kezelhetõ, telefon, notebook, asztali gép, mind gond nélkül szinkronizál egymással.

dragon11
Tényleg nem flame keltés, senki ne vegye magára köze nincs ahhoz, de Te mint rendszergazda, szakértõ, a WP8 mellett mi szól mondjuk az iOS vagy androiddal szemben?😄
Nekem régen alap Lumia 610em volt, nem igazán szerettem a WP7-t..

bon
Nagyon jó a WP8. Nokia EOS meg engem nem izgat, ha fényképezni akarok nem telefon minõségben arra lehet kapni fényképezõt. A hátulján lévõ kiemelkedés meg nem tetszik. A többi részéve rendben van.

dragon11
Szerintetek jó ez a WP8 rendszer?
Mit szóltok a hamarosan érkezõ Nokia EOShoz ?

Királyság!

Te tudsz egy jó scrollozós lövöldözõs játékot? 😄
Balatoni vízisportoknál gyakori problémát jelent, hogy mikor lemennénk a Balatonra, nem tudjuk az aktuális viharjelzést, vagy hogy van-e szél.
Hogy az információ megszerzéséhez ne kelljen mindig számítódép elé ülni, vagy interneten keresgélni, ez a program gyors információt ad az éppen aktuális Balatoni viharjelzésrõl, szélirányokról, szélerõsségekrõl és vészjelzésekrõl.
Egy emlékeztetõ figyelmeztet is, ha a viharjelzés másodfokra változik.

Új verzió jelenik meg néhány napon belül!
Gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, kevesebb adatforgalmat generál!

Link: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store ... c0d1db988a
Web: http://organicadapter.webnode.com
E-mail: [email protected]
Tibi7
akkor így marad. Köszönöm 😊
Valaki nem tud egy jó scrollozós lövöldözõs játékot WP-re?
bon
Csak ha csökkented az alkamazások számát, úgyanis bizonyos darabszám után jelennek me a betûk a könnyebb kereshetõség véget.

Tibi7
L800. A menüben el lehet valahogy tüntetni hogy ne írja ki hogy éppen milyen betüvel kezdõdõ alkalmazások jönnek?
Ez még az 5110-esnél is így volt.
lumia 610, mms be ha kapok képet nem tudom telón megnézni ha nincs rajta net, másnál is ígyvan?
Evogordon
Hol lehet ezt megnezni?

És tényleg... 😄
Rage47
<#taps>
Gladiator
Lol, az apple kb. lemásolta a fél WP-t az új iOS-szel😄

Gladiator
nyáron jön a Blue, nem?

Rage47
és ez jön év vége körül
😄
jó a tempó...
GregSB
Leaked Windows Phone screenshots reveal notification center, UI changes, and more http://www.theverge.com/2013/6/8/4408798/windows-phone-notification-center-screenshots-leak-rumor