Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NextelGSM
sem a telefonon nem látja a képeket a névjegyeknél, sem a Windows 8, de még maga az outlook sem a weboldalon ahol importáltam õket, ráadásul ahogy néztem vannak adatok amiket hiányosan szedett át...
többször megcsináltam, mindig ugyanaz az eredmény
ez így elég ramaty, pedig most így egy acc-on van a PC, Xbox és a telefonom is 😞
van egy Windows Live profilom amin minden névjegyem van meg van egy új amire át szeretném tenni minden névjegyem, és a régit megszüntetni. Mindkettõ fel van véve email fiókként a telefonon, szinkronizálgatom õket de sosem tölti át a névjegyeket, amint letörlöm a régi email accountom a telefonról, eltûnik minden névjegy.
pedig mikor mindkettõ email account fent van a telefonon szinkronizálódnia kéne, egyszer úgy emlékszem régen már sikerült.
mi lehet a gond?
kössz
Üdv!
Ha érdekel a játékok tesztelése segíts a fejlesztésben, hogy egy jó játékot készíthessek! A játék egy szókeresõ, de itt nem egy fix táblád van. Betûket kapsz, amiket szabadon felhasználhatsz. Mintha kockákkal dobnál, amin betûk vannak.
A cél a hibák javítása, de elsõ sorban a szólisták kiegészítése lenne. Szavakat könnyen tölthetsz fel a játékon, vagy a honlapomon keresztül.
5 nyelv van a játékban: angol, magyar, német, svéd és francia.
2 játék mód.
Jó lehetõség, hogy egy játékot mostantól 90 napig ingyen használhass!
Feliratkozás: http://organicadapter.webnode.com
Köszönöm!
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Lumia 820-amat ISMÉT elejtettem, ezúttal kijelzõvel lefelé 😄 Elkapta az útjába esõ vödröt és csattant egy nagyot a járókövön. Eredmény: SÉRTETLEN! 😄
Facebook app minek? Legalábbis nem értem miért fontos? Képek/átláhatóság miatt felmész böngészõrõl, posztolni meg a kezdõképernyõrõl/olvasol értesítéseket.
Zenelejátszó tekerés néha tényleg jól jönne és nem csak zárképernyõrõl, ezt pl. nem értem mi értelme volt lekorlátozni. (Vagy csak a fejlesztõk bénák?)
Van egy kurva jó zenelejátszó, amiben legalább a lejátszási listát megoldották: Custom Playlist. Ez sem tökéletes, de ha írsz nekik face-en, legalább azonnal reagálnak és javítanak.
Normálisan mûködõ Facebook app. Kb 10-et próbáltam ki, mindegyiknek van valami hibája, ami miatt jelenleg is hármat kell használnom. Adatforgalom számláló!!! WP8 alatt a T-mobilos telón nincs Data sense... És még sorolhatnám
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számomra fontos programok mind elérhetõek, de játékok is szép számmal vannak már. Amúgy WP8-as oprendszerbõl nincs túl sok tapasztalatom, egyik ismerösöm készülékét szoktam nyomogatni, de jobb mint a WP7.8.
Tehát mindennek gyári helye van, stb.. ?
Appok vannak már rá rendesen? játékok stb..?
csakmert nemigen voltak régebben...
Nekem régen alap Lumia 610em volt, nem igazán szerettem a WP7-t..
Te tudsz egy jó scrollozós lövöldözõs játékot? 😄
Hogy az információ megszerzéséhez ne kelljen mindig számítódép elé ülni, vagy interneten keresgélni, ez a program gyors információt ad az éppen aktuális Balatoni viharjelzésrõl, szélirányokról, szélerõsségekrõl és vészjelzésekrõl.
Egy emlékeztetõ figyelmeztet is, ha a viharjelzés másodfokra változik.
Új verzió jelenik meg néhány napon belül!
Gyorsabb, stabilabb, megbízhatóbb, kevesebb adatforgalmat generál!
Link: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store ... c0d1db988a
Web: http://organicadapter.webnode.com
E-mail: [email protected]