Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lumia 820-ra melyik a legfrissebb build?
Ma jött meg a tepsike ez van rajta :8.0.10211.204
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Még jó hogy rákérdeztem itt, szenvedhettem volna vele 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
De nem baj, angolul is megértem 😄 😊
13 éve itt. Szép idő.
Még sajnos csak SIM kártya nélkül (lévén a T nem hajlandó cserélni), de már most imádom ezt a rendszert. Piszok gyors, és reccenés mentes. Egy szóval: tökéletes.
13 éve itt. Szép idő.
Én meg azt hittem én vagyok ilyen nyomi hogy szarul használom, utcán lestem másokat hogy telefonálnak érintõs teloval, hozzáér-e a fülük 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
És ki is kellene kapcsolnia a képernyõt. Ha garis vidd vissza, lehet a tiedben nem mûködik a szenzor.
ITT van, a hivatalos leírás. Az összes lumiában van.
-Make or receive a call with the phone.
-Once the phone is in a call place your hand 1cm above the screen and display will switch off.
-Remove your hand and display shall switch back on.
-Repeat the test steps 1,2,3 for 3 times to verify the proximity sensor function.
vagy követelmény a távolság szenzor a WP8-hoz?
13 éve itt. Szép idő.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Még egy kérdés merült fel bennem. Igy 1 hét használat után jött fel az a probléma, hogy véletlen mindig "leteszem" a hívásokat beszélés közben, mert a hajam vagy a fülem hozzáér a kijelzõhöz, meg megszokásból a vállammal fogom csak a fülemhez és akkor is elnyomódik mindig. Be lehet valahogy állítani hogy hívás közben a kijelzõ inaktív legyen?
Azt szeretném kérdezni hogy ugye a HTC 8x-bõl már nincs magyar nyelvû változat, elvileg hónapok óta. Lehet bele magyar nyelvet varázsolni, vagy marad angol? 😊
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Mindkét esetben 1920*1280 a felbontás, 30 képkocka/másodperc az fps, úgyhogy innentõl kezdve már csak a tömörítés mértéke/fajtája miatt lehet más a méret. De mivel ugyanattól a gyártótól van a telefon, valamint szabvány codecet használnak, így gondolom ugyanazt a tömörítést használja, ha nem jobbat.
Egyedül annyi, hogy az 1020 vhogy frankóbban vesz fel hangot, így esetleg az foglalhat több helyet, de elenyészõ mb/kb-okról van szó.
Kíváncsian várom! 😊
13 éve itt. Szép idő.
Szóval a kispénzû telefon és fotó mániásokra is gondolhattak volna 😛
Ferrarit sem veszel, ha nem tudod a benzit kifizetni...
Úgy döntöttem, hogy az android után, most kipróbálom a wp-t is, mert nagyon tetszik, és egy zárt rendszert is látni szeretnék, hogy milyen.
Egy lumia 520-as telefont néztem ki, ami a telenornál az én tarifacsomagommal most akciósan 20.000 ft-ért elvihetõ. Mik a vélemények róla, szerintetek ennyiért megéri? Mennyivel rosszabb, mint a felsõ kategóriás társai?
Köszi!
bitrate kérdéses, melyik mennyivel vesz fel, illetve az fps sem mindegy. Az egyetlen dolog ami nem számít az a megapixel, ha ugyanakkora a kép felbontása.
valszeg ugyanannyi, mert tok mindegy mekkora a szenzor, a video felbontasa igy is, ugy is 1920*1280 lesz, tehat 2,5 megapixel.
A 8MP-es 820-mon egy kép minimum 4-5MB. Akkor 41MP-nél ez kb. 15-20MB lehet. De legyen csak 10. A 8MP-es 1080p HD videójából 12 perc 2,33GB. Akkor a 41MP-vel?
És a zenetáram jelenleg majdnem 8 giga, mert a régi telóról nem tudtam mindent átpakolni. Akkor lenne kb. 15-20 is, a poénos hangokkal, és hallgatásra váró zenékkel együtt.
No ezért nem elég a 32GB.
Amúgy nekem a Samsungom 16 gigás volt, 2 év alatt raktam nagyjából tele, de több, mint 1000 képem/videóm volt. 920-as fél éve van meg, még olyan 8 szabad gigám van, pedig ebben is van 6-800 kép/videó, meg vagy 80 app. Zene mondjuk egyáltalán nem. Szóval szerintem elég a 32 is, ha rendbe van tartva, és nincs rajta sok fölös szar.
Eddig egyik 32GB-os telefonomat sem sikerült még félig sem megtölteni.
Persze nem fél el rajta a Jóbarátok + South Park összes, sem az össes SW HD-ban ... de akkor is.
Akkumérettel kapcsolatban: Mikor megláttam az elsõ képeket, arra gondoltam milyen lett volna ha úgy csinálják meg hogy az egész telefon egyforma vastag mindenhol, és nagyobb akku van benne ... Aztán gyorsan el is hessegettem a dolgot, mert a világ "gizdul" csúnyán, vékony és könnyû telefon kell a népnek, valószínúleg irgalmatlan hisztéria lett volna ha ez a telefon is nehezebb és vastagabb mint a 920.
Mellesleg van hozzá akkus - fényképezõs hátlap, szóval csak meg kell venni hozzá és kész 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hogy nem bõvíthetõ, az annyira nem jó, bár azért nem akkora érvágás, hogy használhatatlan legyen a telefon.
/*WTF?!*/
Jó vágom, hogy szoftveren múlik az egész, meg ebben is van stabilizátor, meg minden, csak hogy a szoftver akkor engedi-e?😄
10 perc mulva kezdõdik
http://conversations.nokia.com/2013/07/11/zoom-reinvented-live-from-new-york/