5743
  • recko2234
    Rengeteggel találkoztam, de hirtelen egynek a nevét sem tudom :D

Keress az Áruházban olyan névvel, hogy lock meg picture ilyenek...
  • izirajder197366
    Köszi. Igazából csak pár unaloműző játék kellett programokat csak azért irtam ha valaki tudna valami jót,de Android-on volt egy program a neve KeepSafe volt azthiszem. Ha volt olyan fényképed, amit nem akartál, hogy lássanak le tudtad zárni és csak jelszóval lehetett belépni és megnézni a képeket, kivancsi vagyok, hogy WP8-on is van-e ilyen.
  • papi08
    Van egy rahedli jó program (tudom mire gondolsz :D), de sajnos nem tudom Neki milyen funkció betöltésére kell..:D
  • Jim Morrison
    biztos nem jut eszedbe jó program ? :OO
  • papi08
    Napok óta, a nem rég megjelent Hill Climb Racing-et tolom. Eszméletlen volt droidon is, és itt is. :D
    Valamint a szintén droidon megszeretett Jetpack Joyride. Számomra a két best játék.
    Továbbá: Rayman Jungle Run.

Hirtelen ennyi jutott eszembe... programból meg.. kérdezz milyen fajta kellene, és segítünk. :D
  • izirajder197366
    Helló. Most vettem ugye a Nokia Lumia 920-at és ez az első WP8-as telóm, ugyhogy nem nagyon ismerem a Store-t, az alkalmazásokat és a játékokat.Ha valakinek akaródzik mondhatna nekem pár jó alkalmazás vagy játékot. Köszi. :)
  • Jim Morrison
    nekem sem, csak devcenteren látom. Ma még kivárok, hátha csak egy hét után jelennek meg az értékelések :/ ha nem, akkor felveszem velük a kapcsolatot.
  • recko2234
    Baba! :) Sajnos az értékeléseket nem jeleníti meg az áruház nekem...
  • recko2234
    Nekem jobban tetszik a szögletesebb forma, mondom ezt úgy, hogy nekem is 820-am van :D Ha bejön az országba (és nem lesz tőle jobb) akkor én 1520-ast fogok venni :)

Kösz az infót és a leírást a 1020-ról.
  • Jim Morrison
    túl az ezer letöltésen :p
  • hykao
    A beállításoknál találod. Az már más kérdés, hogy a kisebb időközi frissítésük az áruház felületéről történik általában.

Más: lecseréltem a Lumia 820-amat egy 1020-ra. Ha van esetleg kérdése valakinek ezzel kapcsolatban, tegye fel bátran. (amúgy kűlcsínre még mindig a 820 tetszik legjobban a WP8-as telefonok közül - ha a 620-ast nem számítjuk :D -, a mérete is még épp elfogadható - szintén a 620-ast leszámítva... :D Nekem a 8 giga beépített memória sajnos kevésnek bizonyult.

1020 első benyomásra kicsit esetlen fogású. Lefele túl vékony, és könnyű, a kamera kipúposodását elég nehéz megszokni a szemnek (tényleg, mint egy púp...valamint a készülék sarkainak szögletességét mégjobban hangsúlyozó kijelző üveg beágyazás stb. nekem még mindig olyasmi hatást kelt, mintha az egész telefon egy valahova berakható, beépítendő elem lenne - oly módon, hogy a szélek takarásba kerülnek...szóval még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a dizájnnal...anno emiatt kerültem a 800-ast, 900-ast, majd a 920-ast...), és nagyon érezni az egész készülék egyenetlen súlyelosztását (kamera, mintha egy nehezék lenne, vagy röpsúly... :D) ...alul a széleknél gyengén vagy figyelmetlenül két ujjal megfogva többször át akart fordulni a teló a nehezék szerű felső kamera rész súlya miatt.

A 2 giga ram helyett én megelégedtem volna 1-gyel, de újabb, kissé erősebb prociért cserébe. Ill az egész készülék szélességét a kamerához igazítottam volna egységesen (a többlet helyen nagyobb aksi lett volna elhelyezhető - ki nem örült volna a plusz üzemidőnek?!), és a telefon még így is elfogadható vastagságú lenne - de egységes, letisztultabb formavilágú! (a szögletes és ellaposított széleket-végeket száműztem volna, lekerekített, az üveglap vonalát követő barátságosabb formára váltva...a Lumia sorozat legfelső szegmensében...mint az L820-nál...aztán lehet, csak idő kérdése és hozzászokok ehhez a polikarbonát szegletes izéhez...de akkor is kissé faragatlannak érzem ezt a formavilágot...főleg, hogy az összes felső kategóriás modell ilyen...(sajnos még a 925-ös is élőben kissé baltával faragott, zavaró, befejezetlen hatást kelt...)

Érdekes, hogy a legújabb masinériák esetében is maradt ez a trend, és csak az olcsóbb, középkategóriás 1320 lett a 820-hoz hasonló - szerintem a szemnek és kéznek kellemesebb, barátságosabb vonalú - pedig a felső kategóriában elvárható lett volna egy lekerekítettebb formavilágú alternatíva...így maradt a maximalisták keserédes választéka - "ha a felső kategóriát akarod, szokd meg az - alsóbb kategóriákhoz képest - ormótlannak tűnő méretet, és táblacsoki szerű széleket" :P

Talán a kissé jobb fogást biztosító, és védelmet nyújtó párszáz forintos kínai "gumibugyi" majd tompítja a nekem még mindig nem szép kontrasztos, laposított éleket... :) (...vagy ha a T-nél nem csak fekete színű készülék lenne...sárga színnel szokhatóbb lett volna a szegletes formavilág? :O)

Amúgy a lecserélt L820-as 40-ért vihető, ha esetleg valakit érdekelne...minden tartozék, doboz megvan + gumibugyi, garancia...sajnos T-függő...
  • recko2234
    Csak én nem találom a rendszer cuccokat az Áruházban? Rá akartam keresni az extrákinfóra, meg az Audióra stb. stb. de nem talál semmit :|
  • homeless
    Mi ez az ismert proxy beállítás?
  • izirajder197366
    Köszönöm a választ. :)
  • recko2234
    Királyság x)
  • recko2234
    ÉN a helyedben 925-ön gondolkodnék, hamár midnenképpen 9-es sorozat, de az SD kártya miatt lehet jobban járnál egy 820-assal, mert hamar betelik az a 32GB a 920-nál :)
  • Jim Morrison
    Megjelent reggel az Áruházban az Álmoskönyv 1.1+es változata!

-több K betűs álomkép
    -a leírások betűméretét lehet változtatni a beállításokban!
    -fixálva, hogy egyes álomképeknél a részletezett oldal jött be üresen.

Sajnos egy nagy hibára tegnap hívták fel a figyelmem, ez majd következő nagy updateban lesz fixálva, de majd az új ficsőrök remélhetől majd kárpótolnak mindenkit :p
  • izirajder197366
    Sziasztok. A közeljövőben szeretnék vásárolni egy WP-s telefont, én konkrétan a Nokia Lumia 920-ra gondoltam. Meg néztem a neten, hogy milyen telefon, hamar romlik-e, milyen a WP8, stb.... Igy találtam rá erre a fórumra is és gondoltam legjobb lesz ha meg kérdezem olyanoktól, akik esetleg ilyen fajta telefont használnak, vagy használtak. Azt tudni kell, hogy én Androidos telót használtam eddig, ami egyáltalán nem nyűgözött le.Egy Sony Ericsson Xperia X10i nevezetű készülék volt, ami nem a legújabb model tudom, de már újkorában is elég lassú volt és hallottam, hogy ezek az új Xperiák se valami jók úgy hogy lemondtam az Androidról.Szóval biztos nehéz lesz átállni, de ez legyen a legkevesebb.
    Néztem több videót is a Nokia Lumia 920-ról és elég jónak tűnt. Megkérdeztem egyik ismerősömet, aki ilyen telefonos boltban dolgozik és azt mondta, hogy nem a legújabb Lumia, de ez a legjobb, csak figyelni kell arra, hogy honnan veszem mert van amelyik nem itteni piacra lett gyártva vagy mi :D . Nem nagyon értek hozzá, valami ilyesmit mondott.
    Na szóval összességében arra lennék kiváncsi, hogy milyen a telefon, hogy birja, nem lassul-e hamar, megéri-e megvenni és ez a piacos dolog nem tudom, hogy van de nem szeretnék valami másolatot venni :D.
    A válaszotokat előre is köszönöm. Ne haragudjatok ha helyesirási hibáim voltak, nem Magyarországon élek.
  • recko2234
    Állj készenlétben ;)
  • papi08
    tervezni lehet, nemde? :D
  • recko2234
    Várjál még azzal :D
  • papi08
    beszállok grafikákkal :D
  • Tibi7
    Azért ez az ötlet lehet, hogy a programozni nem tudókat is érdekelné :)
  • recko2234
    Írtam e-mailt, és értékeltem! :)

Felhívás minden programozni tudó/vágyó embernek! :)

Van kettő darab új ötletem alkalmazás írásra, ezek közül egy, biztos nem létezik se Androidra, se iOS-re, legalábbis nem találtam hasonlót :)
    Akit érdekel, legyen szíves írjon privátot! :)
  • Jim Morrison
    Üdv ismét!
    Végre kikerült az áruházba az álmoskönyv!

Letöltés

Azt szeretném kérni mindenkitől, hogy töltse le gyorsan és szóljon ha valami nem jó. Első appom, lehet elsiklottam valami fölött

Már ki is találtam milyen funkciót kellene még beleépítenem, valószínűleg csak pár hét múlva fogom belerakni, sajnos elég sűrű lesz a következő időszakom.

Köszönet a képekért papi08-nak !
  • Jim Morrison
    na, ez vállalható kategória :)
  • recko2234
    Itt van egy krúdy féle pdf-ben

Krúdy féle

• recko2234
    Eselleg' ez?

http://affection.add-to.net/?i=almoskonyv-almok_a
  • Jim Morrison
    basszus. Kész lennék ha tényleg lenne egy rendes álmoskönyv fent a neten... http://alom.puha.hu jó lenne, mert van minden, de nem tudom feldolgozni a fogalmakat, egyesével meg biztos hogy nem megyek rajta végig. Innen szedtem eddig, olyan 10 lépésből megvolt egy rendes xml fájl, de most hogy megyek végig minden egyes betűn, észreveszem, hogy egy csomó üresen áll...
  • recko2234
    Királysááááááág! :D

Olyan jó látni az ötletemet "élőben" :D
  • papi08
    Köszönöm! :)
  • Jim Morrison
    De :)
  • papi08
    Na, ez már valami!

((Nem írnád át a névjegyben a nevem "sszemtelen"-re? Kérlek. Köszönöm! :D))
  • Jim Morrison
    Tegnap elég sok mindent megcsináltam, olyan problémákat is amiket tegnap nem vettem észre mert nem indítottam újra az emulátort.. Omnia7re feltettem, ezen azért nem olyan gyors mint gépen :)
  • Jason24
    Sziasztok!

Lecseréltük a párom régi telefonját egy L520-ra, amivel tökéletesen megvagyunk elégedve. De! Miután az előfizetői csomagjához tartozó internet adatmennyiség elfogyott, mert ugye utána lelassítják a netet, nem tud csatlakozni az msn-re. Hibát ír ki neki. Csak wifi-vel tud fellépni. Ez létező hiba vagy Ő állíthatott el valamit véletlenül a készüléken? Ha ez mégis valós dolog akkor van valami más program amit chat szinten tudnánk használni? Előre is köszi a válaszokat.

• recko2234
    Nekem a napokban kezdett el fosozni: Mindennel felveszi a kapcsolatot csak androidos telókkal nem :|

A régi N95-ömmel, a kínai bluetooth-os hangszórómmal, egy szóval minden mással kommunikál, de valamiért nem csipáza az androidot. Pedig régen nem volt ilyen!
  • peta19901010
    Üdvözlök minden kedves fórumtárat.
    Egy olyan kérdéssel fordulok most hozzátok, hogy egy nokia lumia 820-as készülék vásárlásán gondolkozok, de azt hallottam rólla, hogy a benne lévő bluetooth gyakorlatilag használhatatlan (ezt egyik ismerősöm ismerőse mondta aki ismer valakit akinek a kérdéses készüléke van). A kérdésem az volna, hogy ebből mennyi igaz?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • recko2234
    A poén az, hogy ezt már a Creative Studio is tudta.
  • recko2234
    Királyság :)
  • Jim Morrison
    bocsánat :D sok volt mára ^^