Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élõcsempe 6 alkalmazást bír el, attól több miatt valamiért nem frissülnek. A háttérben futó alkalmazásoknál kell leállítani azt, ami nem kell.
Wifinél nálam eg ynapig sem bírja, adatkapcsolattal 2-3 napig is 😄 Na most akkor mi van? 😄
Oké, hogy minden készülék más és más, még ha egy szériából valóak is, de szerintem itt a háttérben futó alkalmazások fognak leteríteni. HERE transit és Drive fölösleges, le lehet állítani. Plusz a többi.
Eddigi tapasztalatok a mindennapi használat során:
- külsõre nekem már ez a méret és forma is túl széles és lapos, nem illeszkedik túl jól a kézbe, ráadásul a hátlap anyaghasználata csak ront a dolgon, ha nem fog rendesen rá az ember, könnyen kicsusszan a kézbõl. Ölbe, lábra helyezve ülve pl. kocsiban egy pillanat alatt "képes" a padlóra siklani, még egy érdesebb gatyáról is... 😊
Már rendeltem is egy szilikon tokot...kb. 500-ért Kínából...már a 710-es esetében is az 500 forintos kínai valahogy pofásabb és használhatóbb volt, mint a 2000-ért vett gyári Nokia...
- a WP7.8 után a WP8-tól végülis nem vártam túl nagy, ugrásszerû elõrelépést (eddigiek alapján nem is kaptam... P😊, de van egy-két dolog, ami meglepett, és nem pozitív értelemben sajnos...
- negatívumok:
- WP8-ra nincs (még?) Nokia Számlálók (pedig a Nokia oldalán épp egy Lumia 820 képe alatt sorakoznak az alkalmazások, köztük a Nokia Számlálók legalul!!!), továbbá Tango (ami WP7 alatt jobban muzsikált, mint a Viber...), rádió (tudom, ezt elméletileg pótolják a hamarosan érkezõ frissítáéssel...)
- újabb és szebb (és persze nagyobb tárhelyet foglaló) WP8 játékokat egyelõre (500MB körül és felette) NEM SIKERÜLT TELEPíTENEM, mert a telefon szerint NINCS TÖBB SZABAD TÁRHELY A TELEFONON (a beállításoknál feltûntetett 1.19GB szabad hely ellenére...), miután felszabadítottam némi plusz helyet (kb. 1.98BG-ra) még mindig ugyanez az üzenet jelenik meg...(...mennyi kéne neki, hogy telepíteni tudja az 542 megás Pókember játékot???...)
- értesítések még rapszódikusabban, és késve érkeznek általában a WP7-hez képest (Viber, Facebook stb...), élõ csempék frissülése is pocsékabb egyelõre a WP7 után...
- akksi pár óra alatt képes lemerülni, engedélyezett adatforgalom esetén (persze azért elég sokminden fut nálam a háttérben), míg érdekes módon Wi-fi használattal (adatforgalom kikapcsolva) hatványozottan tovább bírja az akksi valahogy...WP7-nél ugyanezt tapasztaltam...
- pozitívumok:
- a Windows-os alkalmazás letisztultabb, átláthatóbb, mint a Zune volt. Végre ismét lehet legalább kép, hang, dokumentum és video fájlokat könnyedén intézõbõl - vagy akár Total Commanderben - saját Win-es alkalmazás nélkül is másolni, törölni stb. (mint a WP7-es elõtti Windows Mobile-os idõkben)
- zárolási képernyõnek szinte bármilyen alkalmazás beállítható (Facebook, idõjárás appok, hírportálok stb.), alatta több értesítés megjelenítése (persze feltéve, hogy idõben érkeznek meg...)
- WP7-hez képest kevésbé akadozó Viber, Facebbok alkalmazás, gyorsabb, gördülékenyebb netes megjelenítés
Szerintetek mennyire lenne hülye ötlet kivágni a képen kékkel karikázott részeket a tokból?
Rendesen vágnak azok az összekötõk, ráadásul a kamera gombot sem lehet rendesen lenyomni..😄
350 Ft volt a tok szállítással, mindennel..nem tudom kivágjam-e 😄
13 éve itt. Szép idő.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Lenne pár kérdésem hátha tudtok segíteni ...
Ki probáltam számos Youtube downloadert , le töltök vele egy videot pl legyen 50MB
Be lépek a telefon tár terület ellenörzés részére és ott az alkalmazásoknal a youtube downloadernel 2x 50MB ot ir dupla anyit mitn a video , le törlöm maga az alkalmazason belül a filmet pl azt az 50Mb ost amit le szedtem és vissza nézek a tárterület ellenörzõbe és ugyan ugy jelzi hogy ott van az az 50MB hiába töröltem le a videot , és le is foglalja a területet a telefon memoriábol.
Mi lehet a probéma vagy hogy tudom le törölni ?...
Ez csak ezért zavaró mert pl le szedek egy 1GB os filmet majd le törlöm utána egy masikat ami 1.5GB és nincs hely mert azt érzékeli hogy fent van még a másik is , közbe le töröltem már...
Nokia Lumia 520.
Ha tud valaki valami okosságot akkor meg köszönném mert ki akasztó.
Ráadásul a Youtube HD is bedöglött már.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
520-at nem volt alkalmam kipróbálni mert a helyi Vodafone-ban csicskák a javító kollégák, és már vagy 3 hónapja lemerülve ott áll parlagon az egyetlen darab 520-as.
13 éve itt. Szép idő.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
Android ... igen. Egy teljesen más világ. Hiába magyarázom, hogy ami nálunk 2 magon és 1GB RAm-on gyönyörûen fut, ahhoz nekik egy kicsit több és "más" kell 😄
Akiknek van Androidos telója meg is figyelheti, hogy a Jetpack Joyride mennyire más a két készülék között.
/*WTF?!*/
Manapság egyre több embert érdekelnek az ilyen technikai hátterek. A példa erre pl. hogy régen ki nem sz*rta le milyen proci van a telóban, most meg mindenhol majdnem ez az elsõ infó.
Mûszaki analfabéta ismerõseimen veszem észre inkább, hogy elkezdték érdekelni az ilyes' dolgok.
Egy gyors kérdés Lumia 520 am van Hogy tudom azt meg csinálni hogy pl a Youtube HD app ne a telefon memoriába szedje le a filmeket hanem az SD card ra ???
A memó kártyára kellene telepiteni a Youtube HD appt és akkor oda is menti a dolgokat ? vagy semmi köze hozzá.
Igazságod vagyon! 😊
Nekem a 620-am újraindul minden nap böngészéskor, valszeg betelik a memória.
Nekem egy játék alkalmával fagyott le, azt hiszem a Jetpack Joyride-nál.
A lényeg, hogy Windows Phone-ra csak áruházon keresztül tudsz telepíteni, tök minden honnan szedted le a telepítõt. Ha az áruház nem ismeri fel, vagy nem találja meg, akkor gefusz. Ez azért is rossz, mert mindenképpen net kell a telepítéshez.
Evvan'.
31 rendkívül hasznos tutorial Windows Phone fejlesztéshez.
Kezdõknek és haladóknak egyaránt hasznos lehet!
Link:
http://organicadapter.webnode.com/tutorials/
A napokba vettem egy Lumia 520 ast és az lenne igazábol a kérdés hogy maga az áruházon kívül semmi esély telepiteni bármi mást ?
PlPandapp
Bármit szedek le innen nem engedi fel rakni ( nyilván mert nem vettem meg ) de ha sd card ra másolom onnan akarom telepíteni akkor is azt írja hogy vegyem meg , amit ugye már le szedtem a pandárol.
Létezik megoldás vagy meg kerülni ezt az egészet ? Vagy esélytelen máshonnan telepíteni .
Választ elõre is köszönöm.
Évek múltán probléma merült fel nálam. Elõkerestem a régi nickem és örömmel vettem észre, hogy rengetegen használjátok a Windows Phone-t. A világért nem találok olyan böngészõt, amely nagyításkor tördeli a szöveget. Ti tudtok ilyet? A beépített Internet Explorer nem képes rá, vagy nem tudom beállítani?
Kikapcsoltam a HTC csempe frissítését, láttam hogy be volt kapcsolva az az opció is, hogy a wifit hagyja bekapcsolva lezárt képernyõnél, valamint az e-mail syncet is áttettem 1 órásra...Egy éjjel alatt 3%-ot csökkent..😄
13 éve itt. Szép idő.
Leveleket is, ha nem kell 5 percenként, állítsd be, hogy mondjuk óránként vagy 2 óránként ellenõrizze.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
13 éve itt. Szép idő.
Köszi!
13 éve itt. Szép idő.