5743
-
recko2234 #4059 Megkaptam, de én akárhogy állítom az sms hossza akkor is 60 karakter.
A futó alkalmazásokhoz meg csak annyit, hogy nem lassul tényleg a rendszer, de nekem a L820 jobban merül, ha háttérben rohangálnak az appok. :) -
A mai "hálózat +" frissítéssel megérkezett a hívásidő számláló is. Bár a WP7-ből megismert "számlálók" teljesebb, így már nem akkora a lemaradása e téren a WP8-nak...(azért az vicces, hogy néhány dologban még mindig a WP7 a WP8 előtt jár...) -
Ok, köszi! -
Ha az alábbiak közüli szoftver van rajt, akkor kell lennie X-nek.
"8.0.10501.127, 8.0.10512.142, or 8.0.10521.155"
Ezt ellenőrizni a Beállítások, és azon belül a "Telefonról" (vagy nem tudom magyarba hogy van, angol készüléket használok) részben le lesz írva.
Ha nem a fenti szoftver van rajt, akkor frissítsd a telefont nyugodtan :D -
Lumia 625 lett, ha hosszan nyomom rajta a vissza nyilat akkor látom a futó appokat, de nem láttam X gombot... -
Igen, vagy ha hosszan nyomod a GDR3 frissítés után a vissza nyilat, akkor mutatja az összes futó appot, valamint be is lehet zárni őket, a rajtuk látható X gombbal.
Egyébként a rendszer nem lesz lassú, a WP szépen lövögeti ki, fagyasztja a futó appokat, így nem esznek akkora memóriát. -
Anyukám Vindóz fón felhasználó lett, segítettem neki beálítani a telefont / rendszert.
Az komoly, hogy alkalmazásokat csak úgy lehet lezárni, haa visszanyíllal lépük ki belőlük? -
-
Leaked Windows Phone 8.1 screenshot reveals new on-screen buttons
-
recko2234 #4050 No mégegyszer:
Lumia 1520 -
recko2234 #4049 LUMIATIZENTÖTHÚÚÚÚÚÚÚSZ! :D
1520 már kb. egy hete megvásárolható, egyenlőre itt a legjobb áron:
http://xxlgsm.hu/vasarlas/erintokepernyo/nokia-1520-lumia-32-gb-piros/31844 -
Windows Phone fejlesztőt keresek, ha esetleg valaki foglalkozik itt ezzel, légyszives írjon egy privátüzenetet, köszi -
izirajder197366 #4047 Jónapot mindenkinek. Tegnap este nézelődtem youtube-on L920-ra játékokat stb. és ezt találtam http://www.youtube.com/watch?v=t-4SI_Yq8C4 . Nem használ közületek valaki ilyet és nem tudja hol lehet venni mert az a halszem optikás jól jönne nekem, meg ez ilyen mágneses dolog, ugyhogy még ha találnék is nem rontsa el a telót ? Na mindegy, ezt csak ilyen érdekesség képpen irtam le, hogyha valaki használ ilyet esetleg le irhatná, hogy milyen, mert igazán jól jönne nekem is. :D Na további szép napot mindenkinek. -
izirajder197366 #4046 olvastam hogy az is lehet azt is próbáltam de semmi, amugy nekem az van oda irva, hogy 192.168.200.33 -
általában a default gateway 192.168.1.1, mit próbáltál? -
izirajder197366 #4044 Mindent ugy csináltam, ahogy mondtad de sajnos a böngészőm azt irja ki, hogy A Google Chrome nem tudott csatlakozni a ... webhelyhez. :/ -
Küldj egy képet.
Gépen commanf promptba (parancssor) írd be:
ipconfig /all
Itt keresd ki a default gatewayt (alapértelmezett átjáró)
Ezt az ip címet üsd be a bongészőbe. Ha jól csináltad felhasználónevet és jelszót kér hogy elért a router (útválasztó) felületét. Próbald ki, nem nehéz, nem kell szakit hívni -
izirajder197366 #4042 ja megnéztem de nálunk ilyen durva helyzet van, hogy van egy doboz a falon a mibe van 2 cucc és hát azokból megy 2 gépbe netes kábel és az a wifi is ugy, hogy inkább hagyom az egészet és le hivok valakit a netesektol, hogy csinálja meg . :D Nagyon szépen köszönöm a sok segitséget majd még jelentkezek ha kell valami. -
recko2234 #4041 Elvileg a rúter alján kell lennie egy kis levonónak, azon rajta van minden adata. -
recko2234 #4040 De, kérhet új jelszót.
Böngészőn keresztül meg kell nyitnod az útválasztód kezelőfelületét, és ha szerencséd van tud magyarul is. Ha nem, akkor angolul kell botorkálni benne és megkeresni, hogy mely eszközök(devices) vannak letiltva.
Sőt, jobb rútereknél még online tudja azt is mutatni, mely eszköz akar/akart/tud/nem tud csatlakozni az adott pillanatban. -
izirajder197366 #4039 Hogy tudom beállitani, hogy a router ne tiltsa a telóm, vagy valaki tanácsolta, hogy a routerem nem engedi fel a telót mert már sokmindennel csatlakoztam rá és azt mondta, hogy reseteljem, de akkor nem fog kérni uj jelszót vagy valamit ? -
Lencse nem zsíros, maszatos? -
izirajder197366 #4037 ja igen bocs közbe rájöttem csak szlovákiában élek és hát nem sűrűn hallom ugy, hogy útválasztó. Hát én nem tudom , hogy kell baállitani de ha szólok valakinek aki itt dolgozik az internet szolgáltatónál az gondolom meg tudja csinálni. -
recko2234 #4036 idegen nevén: router -
izirajder197366 #4035 Nem értek ehez elmagyaráznád mi az az útválasztó ? :D -
recko2234 #4034 Semmi köze hozzá!
De ha a psp-ddel sem ment a wifi akkor az útválasztóddal van baj! -
Mostanában egész sűrűn csinál ilyen képet a telóm (920), és újraindítás sem segít rajta, magától múlik el, amikor úgy gondolja. Ötlet?
-
izirajder197366 #4032 Még mindég nem oldódott meg a probléma.Köze lehet ehez annak, hogy nincs még bent SIM kártya a telóba ? -
Lantee #4031 Köszi! -
izirajder197366 #4030 Megnéztem mindent de igy sem tudok kapcsolódni a wifire de ugyen az volt a pspmen is azzal se ment a wifi nem tudom miért lehet :/.Ha valaki tud még valami tippet adni kérem irja le. Köszi -
recko2234 #4029 Nem érdemes Nem Nokiát venni, mert a legtöbb támogatás, meg minden extra szir-szar erre jön ki a legjobb minőségben/leghamarabb/legtöbb stb.
A GDR2 mondjuk hamarabb jött HTC-re, de nem is olyan jó, mint Lumián :) -
recko2234 #4028 Nézd meg az útválasztód beállításaiban, nem tiltja-e le a készüléket, vagy nincs más egyéb gixer'! -
izirajder197366 #4027 Az én kérdésemhez: Ha a réfi telómból csinálok hordozható wifit arra kapcsolódik de a rendes otthonira nem :/ miért ?
-
lumia 1020 -
Lantee #4025 Srácok! Mi most a legjobb WP8-as készülék? Még mindig a Lumia dominál? -
izirajder197366 #4024 Sziasztok megint. Miért irja azt a Nokia Lumia 920,hogy nem tud csatlakozni a wifihez? -
6tag a jelenlegi legjobb insta kliens. Regisztrációd pedig az instagramra szólt, nem pedig a droidos appra :D -
izirajder197366 #4022 Ja meg még annyit szeretnék kérdezni, hogy van most ez az Instagram BETA, 6tag és van olyan is, hogy InPic. Ezekből valamelyikre be tudok jelentkezni már meglévő még Droidon használt felhasználómmal is vagy ez mind csak a WP-s telókon működik és nem rendes instagram ? -
most egy ideig minden fejlesztést szüneteltetek :( -
Király, akkor most már jöhet az én alkalmazásom?:D