Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WP-n nem igazán futnak a programok a háttérben, valamint az egész értesítési rendszer bugos, mióta létezik WP.
Sziasztok!
Viber wp8on is olyan szar mint 7esen? Mi gátolja meg, hogy ugyan olyan jól mûködjön mint androidon? Sõt, Még symbianon is jó volt.
Viber wp8on is olyan szar mint 7esen? Mi gátolja meg, hogy ugyan olyan jól mûködjön mint androidon? Sõt, Még symbianon is jó volt.
Ez is egy jó kérdés. Ha nem akar rossz üzenetet küldeni az OEM-eknek, akkor tenné jól, ha nem lennének ezentúl exkluzívak. Kérdés, ezt õk is így gondolják-e😊
/*WTF?!*/
én arra leszek kíváncsi, hogy a nokia exkluzív appok ezentúl ms exkluzívok lesznek, vagy majd mindenki megkapja azokat.
Majd lesz valami...! HA más nem, eltûnik a Nokia hardvere. mert hát tudjuk, hogy a Surface-nek is mi lett a vége. De ha mégsem tûnik el, akkor meg szerintem nagyot ütnek majd.
Mondom, szándékon kívül😊 Bár ez itt erõsen OFF, elnézést a topic lakóktól.
Hogy pozitívat is találjak a dologban: remélhetõleg ezentúl Lumia készülékek szoftveres megbízhatóság terén is hozzák majd az elvárható szintet.
Hogy pozitívat is találjak a dologban: remélhetõleg ezentúl Lumia készülékek szoftveres megbízhatóság terén is hozzák majd az elvárható szintet.
/*WTF?!*/
A fõ gond az volt, hogy a NOKIA hiába csinált klassz hardvereket, ragaszkodott ahhoz a nyavajás Symbian-hoz, a konkurencia meg szépen elhúzott mellette. Ha nem áll át a Windows Phone rendszerre, simán eltûnt volna a süllyesztõben.
+ elvileg 2015 után használhatják majd a Nokia nevet telefonokon.
+ állítólag már tárgyalnak a Jollaval (ex meegosok ha jól tudom?) hogy dolgozzanak össze.
Egy dolog nem stimmel: minek adnak el 32ezr fõs mobilrészleget ha késõbb megint bele aksrnak szállni?
+ állítólag már tárgyalnak a Jollaval (ex meegosok ha jól tudom?) hogy dolgozzanak össze.
Egy dolog nem stimmel: minek adnak el 32ezr fõs mobilrészleget ha késõbb megint bele aksrnak szállni?
Igazából egy dolog jár a fejemben: mi akadályozza meg a Nokia maradékát, hogy "zöldmezõs" beruházásként újra belépjenek a smartphone piacra (a szándékon kívül)? Licencek ugye cégnél maradnak.
/*WTF?!*/
Köszi,de nincs más nyelv csak angol meg egy csomó ázsiai.<#confused>#confused>
Eddig pozitívan fogadtam a hírt, de most már kételkedem. Hagynak veszni egy rengeteg találmánnyal és újdonsággal elõrukkoló nevet, mert bár 10 év nagy idõ, de tuti eltûnik a Nokia mint név. Mert nem hiszem hogy sok esély van arra, hogy néhány év múlva esetleg visszavásárolja magát.
A lenti screenshot a hivatalos Microsoft bejelentésbõl van. A te általad linkelt magyar hír írója félreértelmezte. Csak a feature phoneok (butatelefonok) esetében tartják meg a Nokia nevet.
Csak az Asha telefonoknál tartják meg a Nokia nevet még 10 évig. Nokia Lumia mint név meg fog szûnni. Lesz helyette Microsoft Surface Phone, vagy valami ilyesmi 😊
"A megállapodás értelmében a Microsoft birtokába kerülõ vállalat által gyártott készülékek még legalább tíz évig a Nokia márkajelzést fogják viselni"
Nyugi nem adják magukat olyan könnyen!
Én mint nokia dolgozó várom a fejleményeket...😊
Nyugi nem adják magukat olyan könnyen!
Én mint nokia dolgozó várom a fejleményeket...😊
"@reckless: Microsoft licensed the "Nokia" brand for Asha phones, not Lumias; Nokia as a smartphone brand is effectively dead. http://t.co/OTWRocnlNX"
Magyarul csak a butatelefonoknál fogják tivább használni a Nokia nevet. A Lumia brandek vége. Valószínû megmaradnak a telefonok, de Surface Phone vagy hasonló néven fognak tovább menni.
RIP Nokia
Magyarul csak a butatelefonoknál fogják tivább használni a Nokia nevet. A Lumia brandek vége. Valószínû megmaradnak a telefonok, de Surface Phone vagy hasonló néven fognak tovább menni.
RIP Nokia
Settings -> Language+area (vagy hasonló) és az elsõ téglalapban kell kiválasztanod a magyart (hungarian). Ha nincs a listában, akkor nem tudom mi a teendõ, nekem millió meg egy nyelv van. Utána kérdezni fog valamit, hogy letöltöd-e, töltsd le. Azok a nyelvi eszközök, melyeknek késõbb jó hasznát veszed majd.
Sziasztok
Van egy HTC X8 telóm ami nem magyar nyelvû.Ezzel lehet valamit kezdeni hogy magyar legyen?
Van egy HTC X8 telóm ami nem magyar nyelvû.Ezzel lehet valamit kezdeni hogy magyar legyen?
Még az Amber elõtt volt egy nagyobb frissítés abba volt benne a tárterület-ellenõrzés. 520-nál nem tudom mizu, de teljesen jó amit telepítettél, lényegében ugyanaz.
Nekem a 820 wifin keresztül nem is talál frissítést magától egyébként 😄
Nekem a 820 wifin keresztül nem is talál frissítést magától egyébként 😄
Lumia 1520: link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Megkaptad az Ambert?
Sziasztok!
Lumia 520-am van, és többen írták hogy a beállításokon belül van egy oylan opció hogy tárterület ellenõrzése, ezen belül lehet az ideiglenes fájlokat törölni.
Nekem ilyen menüpontom nincs, csak sima tárhely.
T-mobilos a készülék.
Wifivel gyakran netezek, ilyen frissitést nem kínált fel soha még.
(Volt akinek az áruházban kínálta fel a frissítést.)
Bing keresõbe beírtam hogy storage check, és kidobott egy Lumia storage check nevû programot, ezt feltelepítve már tudtam ideiglenes fájlokat törölni, de nem a beállításokon belül, hanem a programok között kell kiválasztanom a Lumia tárterület ellenõrzést.
Ez miért vam? Jó így is, csak érdekelne hogy meg lehet-e oldani.
Lumia 520-am van, és többen írták hogy a beállításokon belül van egy oylan opció hogy tárterület ellenõrzése, ezen belül lehet az ideiglenes fájlokat törölni.
Nekem ilyen menüpontom nincs, csak sima tárhely.
T-mobilos a készülék.
Wifivel gyakran netezek, ilyen frissitést nem kínált fel soha még.
(Volt akinek az áruházban kínálta fel a frissítést.)
Bing keresõbe beírtam hogy storage check, és kidobott egy Lumia storage check nevû programot, ezt feltelepítve már tudtam ideiglenes fájlokat törölni, de nem a beállításokon belül, hanem a programok között kell kiválasztanom a Lumia tárterület ellenõrzést.
Ez miért vam? Jó így is, csak érdekelne hogy meg lehet-e oldani.
PS3 Slim 250 PC
820-am van,de a kijelzõ+érintés alatt nekem nincs ilyen opció....
A verzió stimmel.
Kijelzõ+érintés alatt állíthatod be, de ha 520-620-720-ad van, akkor ne is keresd.
Egyébként nyálazd végig a beállításokat, jóféle dolgokat találsz 😉 Pl. az automatikus idõfrissítés 😄
Kijelzõ+érintés alatt állíthatod be, de ha 520-620-720-ad van, akkor ne is keresd.
Egyébként nyálazd végig a beállításokat, jóféle dolgokat találsz 😉 Pl. az automatikus idõfrissítés 😄
Dupla tapi + glance -t külön menüpont alatt kell beállítani ...
Szia recko2234!
Neked mi lett a verziószám?Mert én is frissítettem, van is data sense-em, és fm rádióm is, de pl. a beígért smart cam nincs, nincs dupla tapis éledés+glance funkció sem.
Nekem ez a verziószám van fent: 8.0.10328.78
Belsõ vezérlõprogram ver.szám: 3047.0000.1328.3002
Neked mi lett a verziószám?Mert én is frissítettem, van is data sense-em, és fm rádióm is, de pl. a beígért smart cam nincs, nincs dupla tapis éledés+glance funkció sem.
Nekem ez a verziószám van fent: 8.0.10328.78
Belsõ vezérlõprogram ver.szám: 3047.0000.1328.3002
köszi, sajnos a credit csak a 620-ra elég..
bár most olvastam, hogy nemsokára jön ki a 625-ös lumia, komolyan ha félévente jönnek az újabb és újabb modellek, lehet elgondolkozok a cserén és marad a bb...
bár most olvastam, hogy nemsokára jön ki a 625-ös lumia, komolyan ha félévente jönnek az újabb és újabb modellek, lehet elgondolkozok a cserén és marad a bb...
Az FM-rádióhoz egyes telefonoknál az Amber frissítésre van szükség!
-Bejövõ hívásnál "gombot" kell nyomni, nem androidos móka.
-e-mail-eket szereti kezelni, bár én a munkahelyi netemet nem tudtam belõni, rendszergazdai segítség kell hozzá szerintem.
-van képernyõzár kóddal is
-elforgatva és elforgatás nélkül is van billentyûzet, angol, francia, holland és magyar van egy csomagban
-password manager progiból dunát lehet rekeszteni, nézz szét a windowsphone.com-on, én is itt néztem szét mielõtt megvettem a 820-amat.
-endomondo még volt egy hóanapja, szerintem még van.
-Internet Explorer van alapból, ezen kívül Nokia Xpress, eXplora 3 és társai, de Opera mini nincs.
-hívásokat elmentõ alkalmazások nem mûködnek megfelelõen, bár nagyon régen láttam ilen alkalmazást. Mindenképpen neked kell tesztelned melyik mûködik, melyik nem.
-A "Hardware test", vagy a magyar fejlesztésû "Zseblámpa" ideális led mûködtetésre
-Sonic van, de drága, Mario és Sega játékok csak emulatorral érhetõek el, de azok hibátlanul mûködnek.
HTC-t nem ajánlok, de Szarsung-ot sem, volt szerencsém mindet tesztelni, sõt az egyiknek a szervízelésében is részt vettem. Maradj a Nokiánál, az gyilkolhatatlan (szintén tesztelve 😉 ) Mindenképpen olyat válassz, amire adnak FM-rádiót (ha arra van szükséged) és legalább 1GB memóriája van.
Nekem Lumia 820 van, már egész emberi áron meg lehet venni.
-e-mail-eket szereti kezelni, bár én a munkahelyi netemet nem tudtam belõni, rendszergazdai segítség kell hozzá szerintem.
-van képernyõzár kóddal is
-elforgatva és elforgatás nélkül is van billentyûzet, angol, francia, holland és magyar van egy csomagban
-password manager progiból dunát lehet rekeszteni, nézz szét a windowsphone.com-on, én is itt néztem szét mielõtt megvettem a 820-amat.
-endomondo még volt egy hóanapja, szerintem még van.
-Internet Explorer van alapból, ezen kívül Nokia Xpress, eXplora 3 és társai, de Opera mini nincs.
-hívásokat elmentõ alkalmazások nem mûködnek megfelelõen, bár nagyon régen láttam ilen alkalmazást. Mindenképpen neked kell tesztelned melyik mûködik, melyik nem.
-A "Hardware test", vagy a magyar fejlesztésû "Zseblámpa" ideális led mûködtetésre
-Sonic van, de drága, Mario és Sega játékok csak emulatorral érhetõek el, de azok hibátlanul mûködnek.
HTC-t nem ajánlok, de Szarsung-ot sem, volt szerencsém mindet tesztelni, sõt az egyiknek a szervízelésében is részt vettem. Maradj a Nokiánál, az gyilkolhatatlan (szintén tesztelve 😉 ) Mindenképpen olyat válassz, amire adnak FM-rádiót (ha arra van szükséged) és legalább 1GB memóriája van.
Nekem Lumia 820 van, már egész emberi áron meg lehet venni.
sziasztok
Blackberry-rõl váltanék l620-ra. még nem volt érintõs telefonom ideje kipróbálni😊 meg zöldben eléggeé bejön.
a kérdéseim a bejövõ hívásokat ugyanúgy kell felvenni mint adroidon? egy csúszkát elhúzni?(utálom)
A vállalati levelezést mennyire kezeli jól?/ nem jól? gondolom bb után visszalépés de ha már xls, word dokumentumokat
lehet rajta szerkeszteni, gondolom az e-mailekkel is jól elboldogul.
képernyõt le lehet lockolni, hogy csak pin kóddal lehet felnyitni?
gépelés qwerty után mennyire jó dolog érintõképernyõn gépelni? ha 90fokkal elforgatom a telefont, akkor lesz virtuális qwery bill?
ha ezt a telefont választom mindenképp kellenének nekem az alábbi ingyenes programok
-vmi jó password menedzselõ alkalmazás (ami felhasználónév-jelszó-mihez ) kezeli
-endomondo
-opera mini, esetleg más böngészõ
- bejövõ hanghívásokat mp3-ba elmentõ alkalmazás
- led-et lámpalént használó alkalmazás
- wp8-ra melyik játékokat ajánjátok? angy bird hidegen hagy én még a tank/ worms-ön nevelkedtem😊, kifejeztten örülnék,
ha klasszikusok lennének wp8-ra doom, sega rally, mario, sonic stb.
-olvasgatom, hogy a 620-nak nem sok a memóriája, ezért nem olyan gyors.. 620 helyett mit ajánlotok, akár htc, nokia fronton?
alapvetõen akinek 620-a van mennyire elégedett a telefonnal?
üdv,
Blackberry-rõl váltanék l620-ra. még nem volt érintõs telefonom ideje kipróbálni😊 meg zöldben eléggeé bejön.
a kérdéseim a bejövõ hívásokat ugyanúgy kell felvenni mint adroidon? egy csúszkát elhúzni?(utálom)
A vállalati levelezést mennyire kezeli jól?/ nem jól? gondolom bb után visszalépés de ha már xls, word dokumentumokat
lehet rajta szerkeszteni, gondolom az e-mailekkel is jól elboldogul.
képernyõt le lehet lockolni, hogy csak pin kóddal lehet felnyitni?
gépelés qwerty után mennyire jó dolog érintõképernyõn gépelni? ha 90fokkal elforgatom a telefont, akkor lesz virtuális qwery bill?
ha ezt a telefont választom mindenképp kellenének nekem az alábbi ingyenes programok
-vmi jó password menedzselõ alkalmazás (ami felhasználónév-jelszó-mihez ) kezeli
-endomondo
-opera mini, esetleg más böngészõ
- bejövõ hanghívásokat mp3-ba elmentõ alkalmazás
- led-et lámpalént használó alkalmazás
- wp8-ra melyik játékokat ajánjátok? angy bird hidegen hagy én még a tank/ worms-ön nevelkedtem😊, kifejeztten örülnék,
ha klasszikusok lennének wp8-ra doom, sega rally, mario, sonic stb.
-olvasgatom, hogy a 620-nak nem sok a memóriája, ezért nem olyan gyors.. 620 helyett mit ajánlotok, akár htc, nokia fronton?
alapvetõen akinek 620-a van mennyire elégedett a telefonnal?
üdv,
Ma megkaptam az Ambert a 820-amra. Hiányolom, hogy feladatnézõben (visszanyíl hosszan nyomva) nincs az, hogy betudom ott is zárni az alkalmazásokat.
Egyébként rohadt jó 😊
A Data Sense nekem egy kicsit már sok. (térképen bejelölni az elérhetõ wifiket... minek?)
A tárterület-ellenõrzõt nem frissítették.
Ennyi az észrevétel még 😊
Egyébként rohadt jó 😊
A Data Sense nekem egy kicsit már sok. (térképen bejelölni az elérhetõ wifiket... minek?)
A tárterület-ellenõrzõt nem frissítették.
Ennyi az észrevétel még 😊
Sziasztok
Haveromnak a Samsung wp-je elegge megbolondult eleg nagy hulyesegeket csinal mind1 is h miket.. Az a lenyeg h megneztem h tudjuk e frissiteni a szoftvert hatha helyre all a dolog de azt irja h up to date szoval ez kilove. Lehet valahogyan manualisan ujra tenni a rendszert? Am meg arra gondoltam h neki 7.8 van felrakva en inkabb vissza tennem a 7.5-ot mert az jobbnak bizonyult, gyorsabb, nem bugos stb.. Valakinek otlet?
Koszonom
Haveromnak a Samsung wp-je elegge megbolondult eleg nagy hulyesegeket csinal mind1 is h miket.. Az a lenyeg h megneztem h tudjuk e frissiteni a szoftvert hatha helyre all a dolog de azt irja h up to date szoval ez kilove. Lehet valahogyan manualisan ujra tenni a rendszert? Am meg arra gondoltam h neki 7.8 van felrakva en inkabb vissza tennem a 7.5-ot mert az jobbnak bizonyult, gyorsabb, nem bugos stb.. Valakinek otlet?
Koszonom
Újabb más:
Elkezdtem figyelni ezt a tárterület-ellenõrzés alkalmazást a beállításokban. Ennek van egy alternatívája, amiben a térképeket átlehet helyezni az SD kártyára, ez a "Lumia tárterület-ellenõrzõ".
Nos elkezdtem böngészési elõzményeket, Maps-ben keresési és találati elõzményeket törölni és láss csodát: 100MB-ot az összes tárhelybõl, és néhány megát lekanyarintottam az "Egyebek" mappából.
Elkezdtem figyelni ezt a tárterület-ellenõrzés alkalmazást a beállításokban. Ennek van egy alternatívája, amiben a térképeket átlehet helyezni az SD kártyára, ez a "Lumia tárterület-ellenõrzõ".
Nos elkezdtem böngészési elõzményeket, Maps-ben keresési és találati elõzményeket törölni és láss csodát: 100MB-ot az összes tárhelybõl, és néhány megát lekanyarintottam az "Egyebek" mappából.
Ha van állandó mobil adatforgalom, akkor majdnem mindennap van 2-3 alkalmazás ami frissül. Sajnos meghatározott idõközönként keres és talál frissítést az Áruház.
Más:
Észrevettétek, hogy WP8-on nincs olyan böngészõ, amiben lehet kezdõlapot beállítani?
Más:
Észrevettétek, hogy WP8-on nincs olyan böngészõ, amiben lehet kezdõlapot beállítani?
nem tudjátok, h lehet kieroszakolni, h keressen frissitest az alkalmazasokhoz? mert kb havonta egyszer szokta jelezni, h van frissites, de akkor vagy 30. most viszont mar eleg regota semmi...
2G-ben használom a telót, nem tartok fölösleges alkalmazásokat rajta, kb. 3-4 alkalmazás fut a háttérben, ez a titok 😄
Akkor gondolom nálad is úgy offline a HERE Drive mint ahogyan ingyenes a kenyér a TESCO-ban xD
Hát ez van, marad a várakozás a frissítésekre, mint anno a WP7 esetén... 😊
Más: kinek, hogy néz ki a start menüje? íme az enyém: KATT
Más: kinek, hogy néz ki a start menüje? íme az enyém: KATT
Érdekes, hogy az ilyen-olyan ûrszondák, meg Mars Roverek éveken keresztül tudnak mûködni (valamelyik már évtizedek óta), de egy nyamvadt telefont tényleg naponta kell töltõre rakni. Persze, azoknak van napelemük is, de a Marson is van, hogy pl. hetekig nem látják a napot, aztán mégis megy. Kis fisz-fasz telefonok, laptopok, tabletek meg percek alatt képesek nullára szívni az akksit.
Nem akarok itt elméleteket gyártani, de valaki már igazán elõvehetné a fiókból a TARTÓS akkumlátor tervrajzát.
Nem akarok itt elméleteket gyártani, de valaki már igazán elõvehetné a fiókból a TARTÓS akkumlátor tervrajzát.
"hogy ha lefordítod a telefont, akkor lehalkítja a hívást"
Ez alap az összes HTC-ben 😛 😄
Ez alap az összes HTC-ben 😛 😄
13 éve itt. Szép idő.
WP8 még sztem beta, most a GDR2 ill. Amber a Nokiától szeretné foltozni a hibákat, pl. ugye berakják a feature-t, hogy ha lefordítod a telefont, akkor lehalkítha a hívást - ez alap volt a 7-ben, vagy az FM rádió is...
Fura, apumnak odaadtam a 710-emet, múltkor nyomogattam és az tûnt fel, hogy gördülékenyebb, mint a 620-am 😄 Meg valahogy masszívabb.
Fura, apumnak odaadtam a 710-emet, múltkor nyomogattam és az tûnt fel, hogy gördülékenyebb, mint a 620-am 😄 Meg valahogy masszívabb.
No de WP7 alatt jobbnak tûnt...Braking news, Facebook, Viber, Tango, Foursquare értesítések jobban mûködtek. WP8 alatt Foursquare élõ csempét még nem is sikerült varázsolnom...WP7 alatt még a legkisebb csempe méretnél is jól mûködött...
2-3 napot még sose bírt nálam semmilyen okosteló...biztos én nyomkodom sokat...de ez a 3G vs Wi-fi mizéria elõbbi csúfos kudarcával igen fura...lehet túl sokat merít a sok fényképfeltöltõs Facebook, Foursquare check-in, nem tudom... 😊
Drive külön megérne egy misét, de nem akartam túl negatív lenni...
Ha a WP7-es L710 elbírt 6-nál több élõ csempét, meg értesítést, akkor a WP8 miért nem?! ...
Skype, Viber mélyebb integrációt sem érzékelem valahogy. Nem arról volt szó, hogy WP8 esetén a Kaspcsolatoknál is elérhetõek lesznek, nem csak alkalmazás alól? Skype háttérben futás?
Amúgy félreértés ne essék, tuti nem fogok se Androidra, se iOS-re váltani...csak azért úgy tûnik egyelõre WP8-ra se nagyon lett volna sürgõs... 😊
Drive külön megérne egy misét, de nem akartam túl negatív lenni...
Ha a WP7-es L710 elbírt 6-nál több élõ csempét, meg értesítést, akkor a WP8 miért nem?! ...
Skype, Viber mélyebb integrációt sem érzékelem valahogy. Nem arról volt szó, hogy WP8 esetén a Kaspcsolatoknál is elérhetõek lesznek, nem csak alkalmazás alól? Skype háttérben futás?
Amúgy félreértés ne essék, tuti nem fogok se Androidra, se iOS-re váltani...csak azért úgy tûnik egyelõre WP8-ra se nagyon lett volna sürgõs... 😊