5743
-
Nem, semmi nem fog elveszni. Ha nem talál, akkor naprakész a mobil! :) -
izirajder197366 #4098 rányomok h keresés és nem talál ujat mind1 jó ez igy nekem de ha találna és frissitem akkor elveszik belőle minden játék zene stb. ? -
Beállítások ->Telefon frissítése.
(ha angolul használod, mint én: Setting-> Update Phone) -
izirajder197366 #4096 aha köszi de amugy ezt hogy lehet frissiteni mivel nekem még nincs ez hogy ugy ki is lehet kapcsolni csak annyi hogy tudom váltani a lapokat de ha elinditom hogy keresse a frissitéseket nem talál semmit L920 -
Pont azért, mint androion is kb. a 2.3 óta: az OS magától üríti, ha kell és zár be appokat.
-
Automatán töröl mindent. Na meg anélkül sem akad :)
Alkalmazások bezárása a GDR3 frissítés után úgy lehetséges, ha hosszan nyomod a "Vissza" gombot, majd az appokon lévő "X" jellel bezárod őket :) -
izirajder197366 #4093 miert ? -
WP-n felesleges ilyennel játszani :) -
izirajder197366 #4091 sziasztok tudtok valami jó app-ot amivel hasonlóan mint az androidnál a nyitott appokat bezárhatom folosleges fajlokat gyorsitótárat kitörulhetem stb. ? -
recko2234 #4090 Nekem megjegyezte a facebook jelszavamat. Lpj be egy oldalra, mentsd el a kezdőképernyőre, és lehet hogy úg ymegjegyzi neked is.
-
Kijelző:
Én angolul használom, és van egy külön menüpont hogy "screen rotation". Abban van a forgatást kezelő opció.
A böngésző nem jegyez meg jelszavakat/e-maileket - ez alap a WP-ben - , úgy emlékszem ezt az MS az adatvédelemmel magyarázta.
Privát böngészés nincs jelenleg az IE-ben.
Tessék olyan oldalakat nézni, amit nem kell titkolni :P :DD -
A metrotube egész jó.
Eddig a youtube HD-t használtam, ami egy az egyben ugyan az, mint a tube pro és ugyan úgy nem lehetett vele egy bizonyos valaki videói közt böngészni a csatornáján. -
youtube-ra: metrotude vagy tubepro -
Akkor még lenne pár kérdésem, ha nem baj.
A beállításokból hiányzik a keépernyő elforgatását kikapcsoló opció, pedig a telefon szerint naprakész a szoftvere. Mégis mit nem veszek észre?
A második problémám, hogy se az SG mobil oldalon sem pedig az asztali verzióján nem kínálja fel az ie, hogy elmentse a mail+jelszó kombómat, mint androidon a Chrome, pedig elég fárasztó napjában vagy 10x bepötyögni. Ez másnál sem megy?
Továbbá nem találom a privát böngészést sem. Az akkor tényleg nincs vagy csak én bénázok megint? -
Ugye, milyen jó hogy kérdeztél :P :D -
Ohh és tényleg.
A fene gondolta, hogy a hotmail app-ban hozzá lehet adni google fiókot, ami csinál új csempét meg mindent :D -
gmail fiókhoz? a gyárit.. teljesen jó, kezel minden mappát, levelet. Jobb nem is lehetne :) -
Köszi a lejátszókat.
Viszont gmail-ből nem tudom melyiket kéne, mert van vagy 5 amit kidob és a legjobbra értékelttel pl. nem tudok e-maileket törölni, mappákba pakolni, szóval elég fapados. -
recko2234 #4081 FLAC player
Moliplayer
Van ám kereső része is az Áruháznak ;) -
Elvileg telefonszámlára is lehet appot vásárolni, - legalábbis nekem felkínálta - és főleg a játékoknál nagyon korrekt módon van demo.
Egyébként nem rég vettem egy Lumia 620-ast és már kezdem belakni. Annyi, hogy a market még kicsit szegényes egy play áruházhoz képest (steam és egy normális youtube app hiányzik leginkább).
Gmail-es fiókhoz melyik appot ajánljátok? Illetve néhány zeném flac-ban van meg és még nem találtam olyan progit, ami lejátszaná. -
izirajder197366 #4079 Köszi. :)
-
Az ajándék kártyákról ITT találsz bővebb információt :D -
izirajder197366 #4077 Nem azért kérdezeem. :D Jó és hasznos appokért vagy játékokért semmi az az 1euró amit kérnek érte, csak a három bankkártya kötul amiből választani lehet nekem nincs 1-se szóval ezért kérdeztem, de vannak ezek az ajándék kártyák az olyan mint az Xbox-nál ? Hol lehet olyat vásárolni? -
Nem, nem lehet. Piszkos kalóz, pfejj. :D -
izirajder197366 #4075 WP-nál nem lehet ugy telepiteni játékokat mint pl az androidnál ha nem akarom meg venni letöltöm valahonnan feltolom a telóra és telepitem ? -
Ezt nem is tudtam, köszi! :) meg is nézem ^^
Nemrég lépte át a 8000 letöltést, ennek örömére megrpóbálom befejezni az új frissítést, hogy még idén kint legyen (csak nincs időm :( ) -
Azt vágod, hogy az Appflowban (ilyen app ajánló alkalmazás) az Álmoskönyv is benne van, mint ajánlott alkalmazás? Grat:) -
nem az első kör. Mindnél le van írva, hogy korábban melyiket ütötte ki. Vagy nem tűnt fel, hogy szifon nincs pl? Az korábban az s4-el szemben már kiesett pl. -
recko2234 #4071 Ez oszt marha igazságos... 1 WP-s teló 6 android :S -
gsmarena okostelefon bajnokság. Irány szavazni :) -
Valaki nem tud valami jó kis rajzolós appot, játékot? :P
Most érkezett meg a ceruza táblához, és kipróbálnám WP-n is :P :D -
Elvileg a Lumia storge chech (tárterület ellenőrzés) alkalmazással. "Map download location control – store your maps on SD card" -
4rm1n #4067 ja és kinek van összekötve a telója a bankkártyával, hogy lehessen venni appot? az elmondhatná hogy kell csinálni mert nekem sajna nem ment. maestro kartyam van lehet az baj illetve nem dombornyomott az nemtudom számít-e. viszont összekötöttem már paypallal de még nem sikerült összebűvészkedni. -
4rm1n #4066 azt akkor had kérdezzem meg, hogy a terkepeket hogyan lehet sd karira tenni, mert leszedtem egy magyarorszagterkepet de akkor még nem volt benne a kari. a masik kérdésem meg mennyi ideig ajánlatos komolyabb játékokkal játszani mert az egyik játék amivel jatszok 1,9 gigas es eleg nagy az eroforrasigenye szoval mar par perc jatek utan elkezd melegedni, aktiv hutes nelkul meg gondolom kuszik a hőmérséklet 60 fok fole is akár. -
Ez gondolom azért van így, mert így gyorsabban indulnak, és futnak az appok, mintha külső memóriáról menne. -
Nemrég óta vagyok lumia tulajdonos, de úgy gondolom, hogy játékokat és alkalmazásokat kizárólag a telefonra lehet telepíteni. A térképeket tudod még átenni az sd kártyára, és a telepítő fájlokat is tárolhatod ott. Én most rendeltem memória kártyát bele és már az is sokat segít, ha a zenéket nem a telefonon tárolom. Persze egyetértek, jobb lenne, ha át lehetne tenni szinte mindent a memóriakártyára. -
4rm1n #4063 sziasztok, lumia 820 telefonom van, nagyon meg vagyok vele elégedve viszont hamar elértem a 8 gigás belso memoria tárnak a határát. be is helyeztem egy micro sd-t, naivan azt gondolva, hogy majd erre is lehet pakolgatni alkalmazásokat. de nem találtam meg hogyan. nálam van a hiba vagy még egyszerüen erre nincs lehetőség? az amber frissites van rajta, de pocakos hiba lenne ha ezt a funkciot kihagytak volna mert akkor a microsdnek sok ertelme nincs, csak multimedias fileokat lehet ra tenni :S -
@Gladiator: Zsíros, ujjlenyomatos a lencse (Ismerős a helyzet :) )
@izirajder: Mindegy melyik piacra lett gyártva, max a sim lock okozhat problémát :) De nem fog lassulni, meg idővel akadozni, a WP más rendszer :)
Andoridról vagy IOS-ről váltóknak: Van egy Switch To Windows Phone nevű alkalmazás (Androidra és IOS-re is úgy tudom ...) aminek az a lényege, hogy megnézi mi van a telefonodon, amit lehet felment a felhőbe, és a komolyabb alkalmazásoknak megkeresi a WP-s megfelelőjét ... Nem használtam még, de egy ismerőstől hallottam, hogy jó cucc :)
@GregSB: A főmenübe a Win gomb megnyomásával is ki tudsz menni, itt nem esznek a nem bezárt programok semmilyen erőforrást, de majd a következő frissítéssel már az alkalmazáskezelőből (Vissza gomb hosszan ...) is zárni lehet majd mindent. -
recko2234 #4061 Egyre lejjebb megy az ára, ha így haladunk januárra már alig lesz 155 :D
Lumia 1520 az XXL-ben -
recko2234 #4060 2-3 napja jelzett a telóm, vártam egy Viber üzenetet azt hittem az jött meg, de nem. Csak jött egy frissítés :D És pont ugyanúgy csengett, mint amikor üzit kapok Viberre :D