Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Némi info: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Nem csak, létezik belölle webes alapú, és havi díjas elõfizetésû, vagy offline teljes változat. A WP Telefonok teljes körül támogatják, de létezik android és IOS változat is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Gladiator
na, sikerült skydrive-val megoldani a közös dokumentumot, WP, windows meg macbook között mûködik, de iphone-on nem tudom szerkeszteni a dokumentumot, csak nézni. ötlet?😄

kill3r21
Bocs a kis offért!
De milyen már hogy már a GTA V-ben is a Wp ellen mennek, irónikusan, persze, de egy komplett missiót áldoztak rá 😄
Gladiator
ez az az office, ami a telón alapból is van?😄

bon
Offce365/Office 2013

Rage47
Office 365
Gladiator
hello

milyen (gondolom felhõ alapú) megoldást tudnátok erre?

nekem lumia 920-am van, valamint windowsos gépem. fõnökömnek iphone-ja, valamint macbookja. túraszervezõ cégnél dolgozok, mind a ketten kapjuk folyamatosan a foglalásokat és egy ilyen netes excell tábla szerûséget szeretnék, amit mind a ketten tudunk frissíteni a telónkról, vagy a gépünkrõl, valamint az alvállalkozóink is látják, hogy éppen hogy állunk, de nem tudnak belenyúlni. kicsit ilyen google docs szeráségre gondoltam, lényeg, hogy mind windows, mind pedig apple cuccokról elérhetõ legyen.

kifli
ha jóltudom, volt egy kisebbfajta fw probléma az elsõ szériás l800-akkal, és annyira le tudtak merülni, hogy aztán nem lehetett feltölteni sem õket. Hajszárítóval melegítés elvileg segíthet. (legalábbis xda fórumon többeknek sikerült így életre kelteniük a telefont)

Frissítés után megszûnt ez a gond...
Azt is cseréld ki.
Just B
Sziasztok, ma kaptam egy 800as Lumiát cserekészülék gyanánt, de van vmi 1 kis probléma... több órányi töltés után sem indult meg a töltés, valamint ha megpróbálom bekapcsolni csak a Nokia logó fogadd és onnantól semmi... Mit tehetnék vele?

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Tibi7
Na de érted ez a szörnyû, hogy nekem tökéletes a 7.8, a lumia 800, oké hogy nem támogatott verzió már ez, de pár ilyen apróságot hogy nem lehet kijavítani?
Apám, mennyire áldom az eszemet, hogy megvártam a WP8-at és a L820-at 😄
CybeRick
Ja, bocsi most olvastam vissza, hogy wp7.8-ra vonatkozik. Ezt passzolom.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

CybeRick
Van. A Képek alatt középen kell lennie egy csoportos kijelölés gombnak. Arra kell bökni, ekkor lehet több képet egyidejûleg kijelölni. Ha be van kapcsolva a Bluetooth már küldhetõ is 😊

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Tibi7
Én sem akarom elhinni, de tényleg nincs. Megosztás bluetooth-on programmal próbálkoztam.
Nemár! 😮
Tibi7
Sajnos nincs ilyen :/
Köszi a segítséget!! Megoldódott a problémám. Soha nem jöttem volna rá!!!!!

Azt nem tudom. Menj a küldendõ képekhez, nyomd meg a ... sávot a képernyõ alján és ott kell lennie.
Tibi7
Van ilyen wp 7.8-on?
Megtapintod a kijelölés gombot.
Tibi7
Ha bluetoothon küldök képeket, hogyan lehet egyszerre több képet kijelölni, hogy ne egyesével kelljen küldeni?
Kontrasztos mód ki van kapcsolva?
Nem tudok sem fényképet betenni zárolási képernyõnek sem a kezdõ képernyõre. A kezdõképernyõn csak feketében láthatók a csempék.

papi08
Gyakran az élõ csempék színe nem változtatható, ilyen pl a Játékok, és a Zene csempéje is.

13 éve itt. Szép idő.

Nem tudom tud-e valaki segíteni. Problémám van a Nokia Lumia 520-al.Nem tudok színt váltani a kezdõ képernyõn az élõ csempéken.

Firebala
Hát ezt szomorúan hallom. Köszönöm a tájékoztatást!

Sajnos nem lehet.

WP8-as készülékeken is csak akkor lehet, ha megjön majd a GDR3-as frissítés, ami elvileg decemberben érkezik.
Firebala
Sziasztok! Vettem egy Nokia Lumia 610-t. Be tudok állítani rajta saját sms jelzõ hangot valahogy? Csengõhangot már sikerült de jelzõhangra nem találok megoldást. Légyszi segítsetek! Köszönöm!

Tibi7
Lehet valahogy 7.8 alatt pdf fájlt másolni a telefonra úgy, hogy net nélkül is olvasható legyen?
Muszáj lesz neki 😊
Próbáltam már többször is kézileg wifin keresztûl minden nap, de mindíg azt írja ki hogy naprakész. Gyári független a telóm. Na mindegy, egyszer majdcsak magához tér a drága.
Állandó mobil adatkapcsolatom van. Domino Go net vagy Domino Surf csomagot ajánlom.

De az én készülékem egyébként független, a T-sek mindenhol panaszkodnak hogy nehezen kapják meg a frissítéseket, mármint a T függõ készülékekre.
Ha csak wifid van, nyomd be, aztán keress kézileg frissítést a beállítások/telefonfrissítés menüpont alatt.
Hát én nem látok az extrák+infó-n belûl semmi olyan kiírást hogy Lumia Amber. Egyszerûen nem tudom elhinni..... Létezik hogy modellen belûl is késõbb lesz elérhetõ egy frissítés? Ez kizárt..... Hogy frissítettél? Wifin? Számítógéprõl, progival? Kezd a t.köm tele lenni ezzel az amber mizériával.
Vagy csak én vagyok béna....
extrák+infóra rámész, és ki kell, hogy írja narancssárgával hogy "Lumia Amber"

Elvileg csak L820-tól fölfelé van órakijelzõs-duplatapis kijelzõ ébresztés.

Tegnap elõtt kaptam egy frissítést, ami szétszedte a funkciókat így már nem tudom elmondani hogy volt ezelõtt három napja a beállításokban 😄
skinnyman

Regards,

bon
Verzió szám a lényeg, a név csak fejlesztéskor használt elnevezés.

Nekem amúgy sehol nem írja a teló hogy amber lenne rajta.
Annyi ideje már nekem is fent van az általad említett verzió, mégsincs a kijelzõ+érintés menüpont alatt olyan funkció amivel be tudom állítani a dupla érintéses éledést.-> Glance + nincs lezárt képernyõnél idõ kijelölés. Neked van?
De. 8.0.10328.78. Nokia Lumia Amber. A készülékem független.

Már lassan két hete meg van. Kérsz screenshotot?
Te recko2234!

Neked hogy van Amber mikor nekem még nincs?Pedig nekem is 820-am van ami független.Ha neked is úgy kezdõdik a szoftverzió hogy 8.0.1....stb, akkor az még nem amber.
Tibi7
Hát nem tudom. Nekem wp 7.8-on nagyon gáz. Whats app-ot használok, az úgy ahogy türhetõ. Mert viberen is, ha írok valakinek, akkor szépen megkapja, tudunk is beszélni. De ha nekem írnak, akkor csak késve jelez a telefon, van hogy 20-30 perccel is. Na de így nem lehet gyorsan üzenetet váltani, mert mire jelez hogy írtak, már lehet tárgytalan a dolog vagy bármi.
Ja, és wifin keresztül ne várd a frissítést, csak állandó adatkapcsolattal... hogy miért, ne kérdezd.
Nálam nincs ilyen baj, indítsd újra a telót! Ha 6-nál több alkalmazás fut a háttérben, akkor az is probléma!

© wamo!

Az áruház automatikusan adja a frissítést, csak te vagy türelmetlen 😊 PL. nekem mindennap 13 és 14 között mutat új frissítéseket, de ma megelõztem a Facebook beta-t 😄
Tibi7
Nekem az a bajom, hogy írnak, és késõbb jelzi ha le van zárva a képernyõ.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy WP8-on be lehet-e állítani azt, hogy az Áruházból letöltött alkalmazásokhoz ha elérhetõ frissítés, akkor a telefon azt automatikusan jelezze? Mert jelenleg csak akkor látom, ha az Áruházon belül rámegyek az egyik más telepített alkalmazásra.
Vannak jelszavazó progik, nézz szét közöttük, de szerintem elég ha gyereksarokba teszed õket és teszel képernyõzárat a telóra.
Skacok egy app-ot hogyan lehet levédeni? Akár jelszóval akár egy kombinációval akár elrejteni minden megoldás érdekel...
Pont a Viber az egyetlen a mi jól mûködik nekem L820-on Amberrel karöltve. De Amber elõtt is amíg sima WP8-am volt, még korlátozott kapcsolattal is gyorsan tudtam írni.