Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
De milyen már hogy már a GTA V-ben is a Wp ellen mennek, irónikusan, persze, de egy komplett missiót áldoztak rá 😄
milyen (gondolom felhõ alapú) megoldást tudnátok erre?
nekem lumia 920-am van, valamint windowsos gépem. fõnökömnek iphone-ja, valamint macbookja. túraszervezõ cégnél dolgozok, mind a ketten kapjuk folyamatosan a foglalásokat és egy ilyen netes excell tábla szerûséget szeretnék, amit mind a ketten tudunk frissíteni a telónkról, vagy a gépünkrõl, valamint az alvállalkozóink is látják, hogy éppen hogy állunk, de nem tudnak belenyúlni. kicsit ilyen google docs szeráségre gondoltam, lényeg, hogy mind windows, mind pedig apple cuccokról elérhetõ legyen.
Frissítés után megszûnt ez a gond...
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
13 éve itt. Szép idő.
WP8-as készülékeken is csak akkor lehet, ha megjön majd a GDR3-as frissítés, ami elvileg decemberben érkezik.
De az én készülékem egyébként független, a T-sek mindenhol panaszkodnak hogy nehezen kapják meg a frissítéseket, mármint a T függõ készülékekre.
Ha csak wifid van, nyomd be, aztán keress kézileg frissítést a beállítások/telefonfrissítés menüpont alatt.
Vagy csak én vagyok béna....
Elvileg csak L820-tól fölfelé van órakijelzõs-duplatapis kijelzõ ébresztés.
Tegnap elõtt kaptam egy frissítést, ami szétszedte a funkciókat így már nem tudom elmondani hogy volt ezelõtt három napja a beállításokban 😄
Már lassan két hete meg van. Kérsz screenshotot?
Neked hogy van Amber mikor nekem még nincs?Pedig nekem is 820-am van ami független.Ha neked is úgy kezdõdik a szoftverzió hogy 8.0.1....stb, akkor az még nem amber.
© wamo!
Az áruház automatikusan adja a frissítést, csak te vagy türelmetlen 😊 PL. nekem mindennap 13 és 14 között mutat új frissítéseket, de ma megelõztem a Facebook beta-t 😄
Azt szeretném kérdezni, hogy WP8-on be lehet-e állítani azt, hogy az Áruházból letöltött alkalmazásokhoz ha elérhetõ frissítés, akkor a telefon azt automatikusan jelezze? Mert jelenleg csak akkor látom, ha az Áruházon belül rámegyek az egyik más telepített alkalmazásra.