5743
  • papi08
    Sajna a 7-eshez nem értek :/
  • Gladiator
    MWC másfél hónap múlva lesz, én addig már nem vennék új telót.
  • benőmenő
    Most utána olvastam és tényleg nem (holott androidra és iOS-re már egy ideje megjelent, innen mertem feltételezni, hogy már itt is van), a lényegen viszont nem változtat.
    Lesz olyan app amiből kimarad az 512MB ram miatt, és alternatív böngésző sem lesz az ie mellett.
  • lang14
    Sziasztok, ezzel kapcsolatban valaki?
  • papi08
    Mert a GTA már megjelent? Szerintem nem..
  • benőmenő
    Nekem 620 van lassan egy hónapja, ami ugyan az, csak kisebb kijelzővel.
    A ram az látszik, hogy kevés, modern combatot, gta sa-t ki sem dobja a market találatnak.
    A nokia zene app is szeret egy sort gondolkodni, amikor a multitaskingból előhívod újra, a netezési élmény pedig elég fapados az ie miatt, mert a több lap kezelése megfelel a 2.3-as android stock böngészőjével, csak itt még le sem tudod cserélni.
    Az már a hab a tortán amikor itt sg-n megnyitom a humiarit és a képek 80%-át be sem tölti (de legalább gyorsan nem tölti be ezt el kell ismerni), néha még vissza is dob a kezdőképernyőre, ritkábban a telefont is resetbe vágja és a jelszavaidat pötyögheted naponta tucatszor. Száz szónak is egy a vége a böngésző egy retek, alap dolgokra használható azért.
    Facebook, viber sima ügy, ugyan akkor a youtube... na abból nincs egy rendes (az alap a mobil weboldalt nyitja, a többiből meg mindből hiányoznak funkciók), és ha böngészőből nyitod meg, akkor sem az appot használja, hanem megintcsak a mobil oldalt (ugyan ez a 9gaggel is).
    Mint telefon tetszik, a 4 éves galaxy 3-amat nem igazán sírom vissza, de az internet explorer az sajnos nem hazudtolta meg magát :)
  • Korrozioallo
    Üdv!

Egy pont egy ilyen telefon tulaja lettem a télen. Az 512ram egyáltalán nem kevés ( több program egyszerre működésénél sincs egy darab akadás sem ). A kijelzője elég nagy ( nekem más túlságosan is, persze ez egyéni vélemény), viszont ehhez mérten lehetne nagyobb felbontású (720p legalább), de így is szép képet ad. Legnagyobb előnye, hogy átlagos használat mellett is bír több mint 2 napot! A kamera a gyengéje, viszont ha nem vagy fotomágus, akkor tökéletes.
  • kgb12
    Sziasztok!

Váltanék Windows Phone-ra és van már készülék amit néztem,egy Nokia Lumia 625.Vélemény róla hogy milyen? Meg egy kérdésem lenne még, hogy nem kevés az 512MB ram benne?
    Egyébként csak netezésre (facebook,viber), zene hallgatásra és kis játékra használnám.

Válaszokat előre is köszönöm!
  • papi08
    ((wp-n lehetetlen warezolni jelenleg :P))
  • Jim Morrison
    mondjuk ami itt jó, az az hogy lehetőség van fizetős appoknál trialra. Szerintem ez egy baromi jó dolog, nem az van, hogy: jajj mi van ha megveszem és két nap után rájövök hogy nem is kell? inkább letöltöm warez verziót, aztán meglátom érdemes e megvenni. Ha meg jó: á minek jó nekem ez. (bár lehet wp-n nem egyszerű a warezolás, ezt speciel nem tudom).

bon: ennek örülök, de egy ilyen appért, főleg ahogy most van, nem volt szívem pénzt kérni :) majd komplexebb, több munkát igénylő, vagy baromi hasznos alkalmazásnál/játéknál^^
  • bon
    Engem pl. biztos nem riasztott volna el a 200 ft-os ár.
  • GregSB
    Pedig egy ilyen appért bagatel összeg a 200 HUF. Evy rágógumira kerül annyiba, nem értem az emberek miért sajnálják softwarere itthon a pénzt.

Valószínű tényleg a reklám a jó megközelítés :/
  • papi08
    Ha kellene hozzá grafikai elemek, szólj ám :P :D
  • Jim Morrison
    Elképzeltem, de egyből a második mondatodra jutottam :)
    Kezdő kis apró appnak jó volt, ingyenes, reklámmentes (és talán hétvégén ki is adom az újabb változatot). A következőben valószínűleg lesznek reklámok, amit csak in-app fizetéssel lehetne kilőni :) Persze ez attól is függ, hogy a több ötletem közül melyiket valósítom meg először ^^
  • GregSB
    Képzeld el ha 200- Ft-ért adtad volna, most lenne 2 millió Ft-od :P

Persze akkor gondolom nem töltötték le volna ennyien, meg a Mikrosoftnak is jut belőle némi sáp.
  • Ricsi234
    Hali! Nekem olyasmi segítség kéne hogy..Ugye androidon engedi nézni a netes adásokat(stream), de wpn nem..Van erre valami mód hogy tudhassam nézni a FOX Sportsot, vagy egyátalán streamet?..Nagyon idegesít, hogy a WP nem tudja ezt..
  • recko2234
    Nagyon örülök neki :) Igazi kis csapat munka x)
  • papi08
    Te csináltad, és mégis dobbant a szívem :D

Jó ötlet volt ;) :D
  • Jim Morrison
    Látod mekkora biznisz velem üzletelni ^^ :D
    Köszi!

Mikor haverom mondta, hogy a barátjának windows phone ja van, és látta rajta az Álmoskönyv alkalmazást... és azt mondta imádja, mikor felkel mindig lecsekkolja amit álmodott :) ez jó érzés volt :p
  • papi08
    Na ennyi helyre eljutottak a képeim :P :D

Gratula! :P :D
  • Jim Morrison
    Túl a 10.000 letöltésen :p
  • izirajder197366
    Sziasztok. Találkoztatok már olyannal, hogy felraktátok tölteni a telótokat és kikapcsolt ugy, hogy nem lehetett bekapcsolni? Resetelés után már ment, de elég ilyesztő volt, vagy néha szokott ilyet másnak is ?
  • lang14
    Sziasztok, találkoztatok már olyannal, hogy Win7 alól WP-re másolt képek (régi telefonról lettek áthúzva) minden egyes gépre dugásnál felmásolódik? A mentett képek mappába van olyan nem is egy kép amiből már 26 db van. Régi mappa: minden mappáján belül ugyan ez. Egy ismerősömnek meséltem aki most vett, neki zenékkel csinálja ugyan ezt.
  • recko2234
    Tán ha letöltöd a hivatalos WP progit, akkor azzal tudsz ilyet, de már nem emlékszem pontosan.
  • bepi
    Boldog Új Évet mindenkinek!

Milyen programmal tölthetem át a névjegyeket a számítógépről a telefonra?
  • bepi
    Boldog Új Évet mindenkinek!

Milyen programmal tölthetem át a névjegyeket a számítógépre?
  • recko2234
    Boldog Új Évet Kívánok nektek Windows Phone-osok :)
  • kifli
    basszus, törölte szerverről a csempéket :D

Hamarosan pótolva lesznek...
  • recko2234
    Szervíz!
    Aztán imádkozzon, hogy az ügyfélszoli ne legyen kecseg'.

Próbáljatok alap kódokat még, pl. 0000 vag 1234
  • izirajder197366
    Köszönöm a választ :)
  • papi08
    Tuti nem teszi tönkre, különben nem forgalmaznák, és a wpcentral sem foglalkozna vele.

((Szerintem azért nem kaptál választ, mert ez egyértelmű hogy nem tesz kárt.))
  • izirajder197366
    Sziasztok. Feltettem már ezt a kérdést nektek a multkor is de nem válaszolt rá senki ugyhogy megpróbálom még egyszer hátha valaki használ ilyet vagy tud róla valamit.
    A véleményeteket szeretném kérni erről a dologról https://www.youtube.com/watch?v=t-4SI_Yq8C4 és, hogy az a kis karika ugye mágneses és ha azt ráhelyezem a telefonra nem fogja elrontani a telót vagy a kamerát ? Válaszotokat előre is köszönöm .
  • Jim Morrison
    Találkozott már valaki olyan problémával, hogy nem lehetett a telefonon zenét lejátszani? Lumia 920 (Lumia Amber (3047.0000.1326.2002), opr: 8.0.10328.78) ról van szó, se az alap Zenék + Videók app, se más zenelejátszó app képtelen zene lejátszására. Elég érdekes hibának tűnik, neten nem találtam erre megoldást.
  • wantonly
    Értem, de nekem még a régi verzió van és nem talál frissítést a telefon. Gondolom ez több mindentől függ, telefon típusa, szolgáltató, stb.
  • Golyo69
    Egyik ismerősömnek Nokia Lumia 925 van és ilyet írt ki neki a teló:
    hogy nem frissítette, ezért a windows phone ideiglenesen zárolás alatt tartja a telefont. És kér valami jelszót
    vki találkozott már ilyennel?
  • papi08
    a bannerban a GDR3 látható. Az már rég kijött hivatalosan is :D
  • wantonly
    Mert még nem jelent meg hivatalosan, elvileg 2014 első felében adják ki. Ami megjelent az egy béta változat kizárólag fejlesztőknek.
  • benőmenő
    Ez a frissítés dolog engem is érdekelne, mert mind a banner, mind pedig a nokia honlapja szerint van újabb verzió, (ami már tudná a screen rotation lockot és az appok könnyebb kilövését a multitaskból), mégsem találja a teló.
    Droidnál csak letöltöm a képfáljt és ráflasheltem gépről.
    Itt ilyenkor mi a teendő?
  • wantonly
    Lehet GDR3 frissítés nélkül is. Az alkalmazásokból kilépni mindig a vissza gombbal lehet. Ha a Windows gombbal visszamész a kezdőképernyőre az alkalmazás futtatása közben, akkor a futtatott alkalmazást a háttérbe teszi, amit a vissza gombot hosszan tartva tudsz ismét megnyitni és bezárni.
  • izirajder197366
    oké köszi :)