5743
-
oneal1-el értek egyet. :D
Bár a Nokia fele billenti a mérleget az összes Nokia app, és hogy MS partner lett a gyártó. De a HTC akkor is igen jó. :D -
memória 820-nál bővíthető, 8x-nél nem. De énis 8x felé hajlok inkább. Ahogy nézem arra pl van mód, hogy nokia appokat telepítsek htc-re is... -
ha ugyan olyan árban vannak akkor htc 8x, több memória, jobb kijelző -
Szerintetek lumia 820 vagy htc 8x?
8x-et eddig még csak 1x fogtam kézbe, ma megyek tapizni kicsit még :D -
recko2234 #4175 Nekem 820 van és még nem kaptam meg a Blacket, így sajna nem tudok segíteni. -
szapor #4174 Sziasztok. Lumia 920-am van és az a bajom, hogy amikor megkaptam a telót decemberben akkor még Amber volt ugye rajta, és akkor még lehetett állítani az ip-t kézzel. Aztán a héten jött a Black frissités, és most nem találom sehol, csak szürke az ipnél meg a maszk.. minden. :S A másik meg az hogy a frissités után az Viber nem jelez ha írnak. Előre is köszönöm a segítségeket. -
recko2234 #4173 Nincs közelire állítva? -
nincs esetleg már valami értesítési képernyő? vagy erre külön program? -
izirajder197366 #4171 Hát nem nagyon messziről, már 2-3 méternél is elég homályos. Amire ráfókuszál az nem lesz homályos csak körülötte :/ -
A "messziről" eléggé relatív :)
Talán a villanó már nem tud olyan távolságra elég fényt eljuttatni. -
izirajder197366 #4169 Sziasztok. A Lumia 920-nál az normális, hogy ha sötétben messziről csinálok vakus képet homályos lesz, pedig ha közelről csinálom akkor nagyon jó képeket lehet csinál. Nem értem, valami megoldás ? -
recko2234 #4168 Ha megadod a Microsoft fiókodat, amit az MSN-hez használtál, akkor tudsz beszélni az ottani ismerőseiddel. Beteszi őket a névjegyekbe.
-
Nekem megy a FB cset a sima üzenetek között (L920).
Valamint 520-ra meg 720-ra van kitalálva a Drive plus, nem értem miért nem tudod megvenni ... A nem támogatja az igen érdekes, mivel csak licence :)
Tudsz a hibaüzenetről dobni egy screenshotot? -
A messenger jól működik? Lehet veszek majd egy 520-at.. Meg az instagram is rendesen fut? Böngészésen kívül eddig is főleg ezeket használtam. Ilyen tepsi telefonnal nem fogok a zsebemben longboarddal dh-zni, hogy sebességet mérjek, szóval az már nem annyira mérvadó, hogy ilyesmi van-e rajta. -
recko2234 #4165 Én személy szerint még mindig ódzkodom a nem béta Facebook alkalmazástól, bár mostanában a béta csinál olyat, hogy hiába van minden értesítés kikapcsolva, akkor is kapom őket csempére :D
No de legalább jön és időben x)
A navigációra nem tudok mit mondani, nekem L820-on alapból volt telepítve a Nokia Drive+, később Here Drive+ lett belőle.
Írj visszajelzést a Nokiának, hogy mennyire bekaphatják a kiskutyád hosszú, de egyébként rettentően szőrös farkát x) -
A térképek mennek, nem a GPS részével van a gond, az megy bárhol, de a navigáció korlátozott az 520-ban. Ezért kérdeztem tud-e valaki valami alternatívát a drive plusra. Nézegettem a storeba navigációkat, de vagy net kell hozzá, ami offline is megy annál meg az értékeléseknél eléggé le voltak húzva. Gondoltam hátha itt tud valaki valami használhatót. -
köszi!!:) -
Ha az SMS-es részbe integrált MSN-Facebook chat lehetőségre gondolsz, akkor az kula...legalábbis nálam szinte mindig csak a nem lehet csatlakozni dumát nyomja...még egy dolog, ami WP7 alatt már viszonylag jól működött, bár éjjel-nappal online-nak mutatott, hacsak nem állítottam az állapotomat kilépés előtt láthatatlanra vagy offline-ra...
viszont ahogy papi08 is mondta: a hivatalos Facebook app (nem csak a béta) már képes "valósidejű" értesítésekre (legfölső sáv a kijelzőn) és élő csempés megjelenítésre (legnagyobb csempe esetén akár háttérkép, felhasználó avatar, üzenet-értesítés, darabszám megjelenítés) -
Sony WP telók 2014-től :) -
Én fb chatre a Facebook Beta appot használom. Ott tökéletes :D -
köszi a részletes beszámolót, pozitív az összegzés amit kaptam!:)
facebook chat működik?:) -
Market kínálat folyamatosan bővül természetesen, legfőképp a Nokia saját alkalmazásai - talán már túl sok is a jóból e téren, nem véletlenül próbálják összevonogatni az azonos kategóriájú appokat.
Nagyon nem érzem hiányát semmilyen appnak, Instagram van, bár még béta állapotú, de én amúgy is a 6tag-ot használom helyette, mert a hivatalos Instagram alkalmazás élő csempe műsorozása - legalábbis a béta esetében - kimerül az Iphone számmegjelenítési attrakciójában, míg a 6tag az aktuális utolsó képet is képes megjeleníteni a csempe felületen.
Vine is van már, VK és a Facebook gyári appok is sokat javultak-javulnak, bővülnek folyamatosan. VK-nál van már angol nyelv is (orosszal nehezen boldogulóknak), a hivatalos Face app értesítési és élő csempe működése szinte már tökéletes. (már van értelme a legnagyobb méretű csempe használatának...)
A nem bővíthető 32 giga elegendőnek tűnik egyelőre. Csomó országtérkép, vagy 20 játék, és elég sok app telepítve van, és még mindig van majd 8 giga szabad hely...a legfőbb bajom a 820-szal a nagyon szűkösnek bizonyult gyári 8 giga volt. (hiába volt bővíthető, az utólagosan behelyezett microSD kártyára csak a képek, zenék videók és talán dokumentumok voltak rakhatók) Néhány játék és alkalmazás - neadj isten offline térkép - letöltése után már ki is fújt a beépített 8 giga...
A Lumia Black (GDR3) frissítés lassan talán megérkezik majd a melegfelvonulás reklámozására is alkalmas színvilágú szolgáltató készülékeire is, és akkor kiderül mennyire finomodott tovább az egész WP8 rendszer, és élesben is levizsgáznak a bannerban olvasható új fícsörök az L1020-as csudifonon...
Üzemidő tekintetében nem érzek lényeges különbséget a korábbi L710, L820 és a mostani L1020 között: ha sokat nyomogatom, hamar lemerül, ha keveset, azért akkor sem fogja 2 napig bírni...az L1520-nál már valószínűleg jobban tetten érhető a többlet üzemidő. Azon már a kamera is kevésbé bontja meg a hátlap vonalvezetését - igaz az "csak" 20Mpixeles -, viszont az L1520 már tényleg baromi nagy...mintha valami műanyag vágódeszkát emelgetne az ember a füléhez. Főleg, ha még védő gumibugyi is kerül rá, nyári hónapokban, lengébb öltözetben zavaró lehet egész nap (zsebben?) hurcibálni ...
-
üzemidőről mi a tapasztalatod? -
:D
-
meg van álmoskönyv is, azt hallottam már azért megéri WP-t venni
-
köszi!:)
azóta a véleményed?:)
összességében gondolom pozitív így, hogy még megvan:D
1 éve volt lumia 920-am, azóta változótt valami a market kínálat?
azt olvastam, hogy van pl instagram is már. -
[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1292928964&no=4009]#4009[/URL] -
520-ra, ill. 720-ra azt hiszem régiókorlátozott a Drive. -
recko2234 #4151 Nokiákon elvileg a plus van telepítve.
De ha letöltöd az aktuális ország térképét, szerintem offline lesz az is.
-
Bocs, Drive PLus-om van:D Sosem tűnt fel:D -
Ezt honnan vetted, hogy csak abban az országban működik, ahova a SIM kártya való? Nekem magyar T-s 920-am van, most voltam Puerto Ricoban, teljesen faszán működött a navigálás. Beállításokban tudsz letölteni plusz térképeket. -
Sziasztok!
Lumia 520-ra kellene nekem offline navigáció. Alapból csak a here drive van rajta, de az csak abban az országban müködik ahova a sim kártya való a telóban. A drive plust pedig nem tudom megvenni rá, azt írja nem támogatja. Mi más lehetőségem van egész európát támogató, normális offline navigációra a telefonra?
Illetve a drive plus valamikor elérhető lesz 520 is?
Köszi! -
használ itt valaki lumia 1020-at? -
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Próbálom telepíteni a Zune 4.8-at, de minden próbálkozás ellenére is beleütközök abba, hogy panaszkodik a Windows Media Format SDK hiányára. A 11-es verziót telepítettem, de ezek után sem találja a telepítő. Windows XP kompatibilitási módban futtattam az SDK telepítőjét. Mit tudnék tenni a hiba elhárítása érdekében? -
Olyan appot tud valaki, ami képes időt, és naptár eseményeket megjeleníteni egy nagy csempén? Köszönöm! -
Szerintem 820.
Jobb kamera, jobb kijelző panel, magasabb ppi, magasabb cpu órajel, 1 GB ram. Plusz így képről nehéz megmondani, de mintha a képernyő szimmetrikusabban lenne elhelyezve.
A 625-ben talán jobb a gpu, illetve ha tepsikedvelő vagy egy teljes 0,2"-el nagyobb a kijelzője. -
izirajder197366 #4143 Sziasztok. Az igaz, hogy már nem gyártanak Nokia Lumia 920-at ? :O A barátnőm szeretne venni ilyen telót mert én is vettem pár hónapja és nagyon tetszik neki, el ment a városba megkérdezte a szolgáltatónál és aztmondták neki, hogy már nem gyártanak ilyen telefont :O . -
HDave #4142 Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. A lumia 820 és 625 között döntenék!
Segítséget kérnék, hogy szerintetek, melyiket érdemes? Érvek, ellenérvek, stb..
Illetve hasonló áron milyen alternatívák vannak?
Előre is köszönöm a segítséget. -
Nem csak csúcsmodelleket mutatnak be rajta. Amúgy meg nem ez a lényeg, hanem hogy lenyomja a többi teló árát, mert a cégek kiszórják a készletüket. Vagy csak simán látod, hogy merre haladnak a dolgok, és lehet, hogy olyat jelentenek be, ami miatt rohadtul nem akar majd mégse WP-s telót venni. -
recko2234 #4140 Az MWC után egy jobb telefon legalább 1 év, mire elérhető árban lesz.