Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor már tudja a franc 😄 Vagyis most már tudom 😊
kifli
920 és 820 is 2012 novemberében jelent meg, 8x pedig már szeptemberben kapható volt.

De ez sem változtat azon, hogy a 8x a wp8 referencia modell.
Tudtommal a Lumia 820 és 920 voltak az elsõ WP8-asok.
papi08
Igen, azért került ide a 8x-es HTC, mert ezen mutatkozott be a WP 8, és valószínû erre érkezik meg elõször a 8.1 is 😊

13 éve itt. Szép idő.

Hmmm... érdekes. Kösz az infót.
kifli
jelenleg a 8x a hivatalos referenciamodell. Hivatalosan a neve is Windows Phone 8x by HTC
Hogy-hogy HTC teló? 😊 Elvileg a Nokia a nagy "WP huszár" nájn? 😊
kifli
Banner kész nagyjából, a képért köszönet papi08-nak ismételten.

Ha valakinek van valamilyen felvetése, ötlete stb, akkor azt írja meg 😊
papi08
Akkor alakulunk szépen lassan! 😊

Gombra még tedd ki õket kérlek, nagyon jó blog, app-juk is van a Store-ban 😊

winmagazin

13 éve itt. Szép idő.

kifli
megkaptam a hg jogot lassan meg is kezdem a mûködésemet 😊
Baba!
papi08
Éééés az új textbox kép:

Várom az észrevételeket 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Így titokban jegyzem meg, már készül az új textbox kép, és háttér 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
hg = házigazda

be tudja állítani mi legyen a bannerban, hogy nézzen ki a topik, illetve törölni tudja a hozzászólásokat. (off/flame)
bon
Részemrõl is OK.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem tudom mi az a HG, úgy hogy legyen! 😄
Tibi7
Elfogadlak 😊
papi08
Nekem aztán édes mindegy, valaki frissítse fel a topikot, ha kell csinálok egy hátteret is... Csak változzunk mááár. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Dante73
elfogadna hg-nek

http://www.freetvmaci.info/

kifli
akinek nincs ellenvetése, írja be, hogy elfogadna hg-nek, mert csak így tudok hg jogot kérni 😊
papi08
Szívesen megdoblak pár hasznos linkkel akkor 😊 😄

13 éve itt. Szép idő.

kifli
hg nincs csak témaindító, szóval Hegi90 sem tud mitcsinálni a topikkal. Átnevezést is moderátor topikban kellett kérnem anno. (windows phone 7-rõl simán windows phone-ra)

Egyébként, én elvállalnám a hg szerepet. Már ha nincs senkinek ellenvetése 😊
papi08
Köszönöm 😊

((Amúgy a háttérben az én csempéim láthatóak 😄))

Amúgy ha gondoljátok, összegyûjtök pár fõ linket, és a HG-vel megbeszélve lehetne frissíteni azokat is.

13 éve itt. Szép idő.

bon
Jó lett!

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Lajk'! 😊
papi08
Most csináltam hamar gyorsan..

Viszont akkor a gombokat nem a bannerra kellene rakni 😄

13 éve itt. Szép idő.

Gladiator
nem akarja valaki hozzáértõ frissíteni a bannert?😊

bujcsik555
Köszi! Akkor hálisten nem kell boltba rohannom még suli után.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kifli
töltõdik csak lassabban
bujcsik555
Sziasztok!

Lehet kicsit off, de nem tudom hol lenne alkalmasabb megkérdezni:
Sikerült otthagynom a töltõmet az õsöknél, és 2 hétig még legalább nem tudok érte menni. Ha aZ USB kábellel rárakom a gépre a telót, azzal töltõdik? És arányaiban kb hogy a rendes töltéshez képest ha igen?

Köszi.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Pl. a Facebook Beta, Névnap, Viber hamarabb és gyorsabban jeleznek/frissülnek még korlátozott mobil kapcsolat esetén is. A Weather Flow szintén.

Linket nem tudok, 2 avagy 3 alkalmazásnál olvastam.
DummyBoy
Le tudnád írni bõvebben, ez miben nyilvánul meg? (No offense, tényleg érdekel...)

Ha több mint 6 folyamat van engedélyezve a háttérben akkor nem frissülnek a csempék? Vagy csak néhány? Vagy esetleg adott appok engedélyezése miatt nem frissül pár másik?

Én nem vettem még észre hogy gond lenne a csempékkel, de akkor leellenõrizném.

Esetleg dobsz egy linket, hol ovlastad ezt?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sajnos ezt nem tudom, én az XXL-bõl vettem.
kifli
gondolom egy t-s lumia 820, nem fog voda kártyámmal mûködni ugye? Csak mert szokott lenni, hogy független a telefon még akkor is, ha szolgáltatónál veszi az ember.
Ez a ténymegállapítás egyrészt saját tapasztalat és fejlesztõk figyelmeztetésén alapul 😊

Nyugodtan ki lehet próbálni: a háttérben futó alkalmazásoknál -aki ilyen problémát tapasztal- tiltson le az összes, kivétel 3-4 alkalmazást, és észrevehetõen jobban fog és gyorsabban frissülni annál a 3-4 alkalmazásnál az élõcsempe.
DummyBoy
Ez roppant érdekes ... jövõ héten utánanézek, de szerintem ez nem biztos hogy igaz.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

820 királyság!

Egyébként aki alkalmazásokat készít, annak nincs kedve egy álmoskönyv alkalmazást csinálni? Mondjuk Krúdy félét, vagy bármilyet!
kifli
hd2 meghóóóót. 820-at néztem helyette. Hasonló kategóriában van valami még?
asysoft
Magán az eszközön, vagy PC-re dugva? Mindenesetre köszönöm, ez újdonság volt nekem😊

/*WTF?!*/

kifli
devunlockal tud
asysoft
Lumia 900-on WP7.x fut, ez pedig nem tud képernyõképet készíteni.

/*WTF?!*/

Köszi, de így nem jó:/ Valaki vmi ötlet?

Elvileg WP8-on a start gomb és képernyõfeloldó gomb együttes lenyomása.
Hali, valaki megmondaná hogy Nokia Lumnia 900-n hogy lehet képernyõfelvételt készíteni?! köszi elõre!

Egy kis emlékeztetõ friss WP8 tulajdonosoknak:

Az élõ csempe sajnos csak akkor mûködik, ha a háttérben futtatott és engedélyezett alkalmazások száma kevesebb, mint 6.

Ezt azért írom, mert az áruházban rengeteg alkalmazást pontoznak le csak azért, mert "nem mûködik az élõcsempe". Sajnos ez valami Mikrofostos korlátozás, még az Amberben sincs javítva.
Értem. Köszönöm.
Tibi7
Bocsánat, az nem tiszta, hogy marad a régi számod, vagy új lesz?
Tibi7
Sim-re felmásolod a számokat, beviszed egy gsm boltba, 500 Ft-ért levágják microsimre, beleteszed a wp8-as telefonba, szinkronizálsz egyet, és kész.
Üdvözlök mindenkit.

Olyan kérdésem lenne, hogy egy normál sim-es androidról minden gond nélkül át tudok-e költözni egy microsim-es wp 8-as telóra, valamint hogy a normál sim-hez tartozá számomat és a telefonszámokat amik rajta vannak át tudom vagy át tudjá-e tenni a microsim-re.
Ez azért lenne fontos, mert gondolkozok azon, hogy le cserélem a telefonom és lehet, hogy egy wp 8-as készülékre fog esni a választás.

Elnézést kérek ha kicsit zavarosra sikrelült az írás.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Szerintetek mi igaz ebbõl? Szerintem semmi oka nem lenne ezt tenni a Microsoftnak.

http://www.telefonguru.hu/hir/A_Microsoft_eltuntetne_a_Nokiat_2013-9-19