Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez sem változtat azon, hogy a 8x a wp8 referencia modell.
13 éve itt. Szép idő.
Ha valakinek van valamilyen felvetése, ötlete stb, akkor azt írja meg 😊
Gombra még tedd ki õket kérlek, nagyon jó blog, app-juk is van a Store-ban 😊
winmagazin
13 éve itt. Szép idő.
be tudja állítani mi legyen a bannerban, hogy nézzen ki a topik, illetve törölni tudja a hozzászólásokat. (off/flame)
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
13 éve itt. Szép idő.
Egyébként, én elvállalnám a hg szerepet. Már ha nincs senkinek ellenvetése 😊
((Amúgy a háttérben az én csempéim láthatóak 😄))
Amúgy ha gondoljátok, összegyûjtök pár fõ linket, és a HG-vel megbeszélve lehetne frissíteni azokat is.
13 éve itt. Szép idő.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Viszont akkor a gombokat nem a bannerra kellene rakni 😄
13 éve itt. Szép idő.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Lehet kicsit off, de nem tudom hol lenne alkalmasabb megkérdezni:
Sikerült otthagynom a töltõmet az õsöknél, és 2 hétig még legalább nem tudok érte menni. Ha aZ USB kábellel rárakom a gépre a telót, azzal töltõdik? És arányaiban kb hogy a rendes töltéshez képest ha igen?
Köszi.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Linket nem tudok, 2 avagy 3 alkalmazásnál olvastam.
Ha több mint 6 folyamat van engedélyezve a háttérben akkor nem frissülnek a csempék? Vagy csak néhány? Vagy esetleg adott appok engedélyezése miatt nem frissül pár másik?
Én nem vettem még észre hogy gond lenne a csempékkel, de akkor leellenõrizném.
Esetleg dobsz egy linket, hol ovlastad ezt?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nyugodtan ki lehet próbálni: a háttérben futó alkalmazásoknál -aki ilyen problémát tapasztal- tiltson le az összes, kivétel 3-4 alkalmazást, és észrevehetõen jobban fog és gyorsabban frissülni annál a 3-4 alkalmazásnál az élõcsempe.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyébként aki alkalmazásokat készít, annak nincs kedve egy álmoskönyv alkalmazást csinálni? Mondjuk Krúdy félét, vagy bármilyet!
Az élõ csempe sajnos csak akkor mûködik, ha a háttérben futtatott és engedélyezett alkalmazások száma kevesebb, mint 6.
Ezt azért írom, mert az áruházban rengeteg alkalmazást pontoznak le csak azért, mert "nem mûködik az élõcsempe". Sajnos ez valami Mikrofostos korlátozás, még az Amberben sincs javítva.
Olyan kérdésem lenne, hogy egy normál sim-es androidról minden gond nélkül át tudok-e költözni egy microsim-es wp 8-as telóra, valamint hogy a normál sim-hez tartozá számomat és a telefonszámokat amik rajta vannak át tudom vagy át tudjá-e tenni a microsim-re.
Ez azért lenne fontos, mert gondolkozok azon, hogy le cserélem a telefonom és lehet, hogy egy wp 8-as készülékre fog esni a választás.
Elnézést kérek ha kicsit zavarosra sikrelült az írás.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
http://www.telefonguru.hu/hir/A_Microsoft_eltuntetne_a_Nokiat_2013-9-19