5743
-
Valami lassacskán talán változni fog. Nálunk ~1 éve egy projektnél semmilyen szinten nem merült fel megrendelő részéről egy WP-s kliens elkészítésének igénye, míg mostanában már legalább elméleti szinten foglalkoznak vele (ugyanarról a -hazai- partnerről van szó).
Ha már változás: GDR3-ban már megy az egyszerre rezgés és csörgés? -
Jim ügyes, megoldja..:D -
tervezd át valami egyszerűre, paintel rajzolj pár kockát aztán szevasz :D -
Akkor abbahagyjam? :D -
kösz szépen, ha ezek után nem ilyen lesz mindenki hümmögni fog
-
haha
-
jobb klikk a képre és Kép mentése másként...
-
Hol lehet letölteni??? :D Fuuu de kellene egy ilyen! -
Ilyen még nincs?
Én kicsivel összetettebbre gondoltam, hogy a 3 platformon is ki lehetne adni. Most a héten a cél álmoskönyv updatet befejezni és elkezdeni az sg klienst. Míg ezek nincsenek kész annyira nem akarom tervezgetni a nagyon jövőt. -
recko2234 #4210 Játékötlet:
A Microsoft Solitaire Collection-höz hasonlóan csinálhatnál egy magyar kártyajáték gyűjteményt :D
Lehetne benne 66,21,makaó,lórum, meg a tököm tudja mi létezik még :) -
"Ha már 5-10 ember használná elég is lenne^^ )"
Tudom (gondolom) hogy nem 3-4ezer olvassa sg-t wp-ról. Természetesen ebből is tanulni fogok, ehhez hasonlót még nem csináltam. (Facebookot nem csinálnék only sg tagoknak)
Álmoskönyvnél olyan 500 emberrel számoltam, de mivel a store elején is volt mint új app, gondolom többen letöltöttés és így tovább. (Már 12k+)
Internetet kell használni, több mindennel kell majd számolni (hibák) móka és kacagás lesz :D legalább pár embernek majd hasznos is lehet.
Későbbre terveztem játékot készíteni (3platformra) előtte ilyen app ujjgyakorlatnak tökéletes. -
Gyors esti frissítés.
-Kinyitott menüsávval
-Kijelölt elemmel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Háát nem tudom, én csak akkor ölnék energiát SG-s app fejlesztésébe ha tanulsz belőle valami komolyat. Egyébként a fórumot max pár száz, 1-2 ezer ember használja okostelefonról, abból is ki tudja mennyiWP-s, szerintem éppen hogy csak súrolhatja a 100-as kategóriát. Nagyon nem nagy felhasználói bázis, ha nem tanulsz belőle semmi újat akkor én inkább másba ölném az időmet /energiámat. -
kurva jó. annyi, hogy a második képen felesleges ekkora csempe, főleg, hogy minden csempén ugyanaz a logó van. az sem kell, hogy fórumai, mivel az egész alkalmazás a fórumokról szól, szóval más nem is lehetne. úgyhogy inkább csak a kategória neve, két oszlopban, és akkor az egész kiférne egy oldalra, nem kéne görgetni.
esetleg ha tényleg valakinek 150 kedvenc topikja van, lehetne legfelül egy olyan gomb, ami szűri őket, és csak azokat mutatja, amihez jött új hozzászólás, így kevesebbet kell görgetni. egy kattintással meg mutatja az összeset. -
:)
+ötlet:
A menüben kapcsolható lenne a képek megjelenítése/elrejtése, gondolva azokra akik esetleg mobilnetről használnák (pl. én :D) -
-
Ez ilyen v -0.1 -es verzió :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Persze mindenki véleményét várom :D
(Bírom a kritikát, de jobb szeretem a tényleges építő jellegű kritikákat..:D) -
amiatt nem kell aggódnod, azt csak kíváncsiságból kérdezem majd meg. Ilyenért nekem nincs szívem pénzt kérni^^ -
én használnám, de biztosan nem fizetnék:) -
Mit akarok csinálni hozzá? :D
Ha már egyszer WP-re tervezed, fel kell vegye a WP alap elemeit, pl a flat design kialakítást..de majd meglátod :D -
Nem tudom mit akarsz csinálni hozzá :D de hajrá, érdekel te hogyan gondolod el :) (én max külön tile háttereket tudnék elképzelni témakörönként. De ott még nem tartok hogy a tile is pontosan miket jelezzen ki. Nagy vonalakban skicceld, aztán majd mikor HA a program is íródik csiszolhatod a képeid, nehogy annyi plusz munkád legyen mint a 26 színű álmoskönyv képpel :D -
dupla: kezdhetem a grafikus terveket? :D -
Akkor megint lesz munkám? :P :D -
kéne valamilyen piackutatás ezzel kapcsolatban. Ha jól emlékszem Nagy szavazó topikban volt is, mindjárt megnézem akik szavaztak átlagosan hány kedvenc topikkal rendelkeztek. Remélem nem nagyon csal a script, nem volt kedvem megszámolni
ez 248 at-számol nálam:
$('#ext_left_sidebar .cikk-bal-etc2').length
és ez olyan 15 kategória, ami szerintem sok ha lapozni szeretnék. Szerintem nem marad más mint egy light és heavy user beállítás :D egyiknél így, másiknál úgy.
Közben megtaláltam, 262 szavaztak, 25,6% -nak 10 és 20 között. (link, Hány topik van bent a kedvenceid között?)
Szerintem teszek fel egy kérdést, hogy ki használna sg fórum mobil klienst, ki fizetne érte, milyen platformon használná. (Tudom nem minden fórumozó szavaz de érdekelne kb hányan örülnének neki ^^ Ha már 5-10 ember használná elég is lenne^^ ) -
Ezért az SG kliensért még fizetnék is, csak minél hamarabb legyen kész, mert agyfaszt kapok már tőle :D -
Miért nem csinálod úgy, hogy így oldalra kelljen lapozni a kategóriák között? Kategóriánként 15-20 topik már nem olyan sok. Meg szerintem a 150+ kedvenc topik elég kiugró. Nekem speciel 6 van, pedig lassan 15 éve vagyok SG-s... -
igen, megfordult a fejemben egyelőre ez tűnik a legjobb megoldásnak. Még gondolkodom, de lehet majd kéne beletenni beállításokba opciót, hogy csempés legyen e vagy sem. Akinek 10-20 topic van a kedvencei között ne kelljen annyit klikkelnie ^^ -
dejó ez a fórum
Shut up and take my money! -
-
csempés megoldás kategórián belül?
Gondolok itt arra, hogy kedvencek kategóriákra lennének bontva, kiegészítve egy olyan kategóriával, ahol vannak olvasatlan üzenetek.
És akkor egyszerre csak 1-1 kategória topikjait listázná ki. -
most lehet beindulok megint az app fejlesztéssel. Elárulom gondolkodok SG fórum kliensen, de a fejben tervezésnél mindig megakadok. Ugye a kedvencek a lényeg ez logikus. Viszont csak nekem 200+ van (vagy 150+ csak?). És egymás alá felsorolva meg hosszú lenne a lista. Olyanra gondoltam, hogy a főfülön csak az olvasatlanok lennének, a második fülön meg az olvasottak, és ezekhez kéne olyan, valami gyorsa navigáció (bár lehet a görgetés is elég gyors:..:) Olyasmi kéne mint az alkalmazásoknál, ha kevés van nincsenek ott a betűk, bizonyos mennyiség után már igen. De még mindig csak a fejben ötletelésnél tartok :/ -
Kérdésem lenne, a 8x amit vennék nem tud magyarul. Ettől függetlenül pl navigáció tud magyarul? Magyar nyelvű bill van? Van belőle valami hátrány, hogy nem magyar nyelvű?
Hogy a beállítások menü angol, és hasonlók az nem zavar... -
már csak az kellene, hogy ne droid és iphone legyen az elsődleges platform a népszerű appoknak, amikből talán jön később wp verzió is. De ha így halad a dolog, akkor szerintem nem kell sokat várni... -
Amióta megjelent Windows Phonera az Álmoskönyv, visszaesett az iphone iránti kereslet -
Olvasva a véleményeket..nem. :D -
surfcube 3d nem jó browser? -
MS partner? Megvette a Microsoft. -
Sajnos nincs.
Nekem is ez a legnagyobb problémám a wp-vel (szintén 620), meg hogy még nincs rá gdr 3. -
Van a gyárin kívül valami normális böngésző? Úgyértve, amiben esetleg van oldaltördelés ha nagyítok, és jelszómentés? Amúgy semmi bajom az explorerrel, de ezen nagyon nagyon hiányoznak már egy ideje. (lumia 620) -
nokia wp8 fícsöröket valaki fel tudja sorolni? Mik azok amiket csak a nokia tud? glance screen pl