5743
-
ja, T-s 920. -
aki esetleg erőltetni akarja a Black frissítést, az változtassa meg a telefon nyelvét. Én most átállítottam franciára, újraindítottam, és egyből jelzett is, hogy van frissítés, pedig előtte kb. egy órával kerestem rá manuálisan a beállításokban. -
nálam black van 920-on és viber működik gond nélkül. -
Nekem sem működik most a Viber, bár még nincs Blackem. Elindítom és azt mondja, hogy Ops, an error occured. Try again later. Nálatok? -
recko2234 #4255 Lumia 820-ra négy napja megjött a Black frissítés... Hogy mit megszoptam a Viberrel, az leírhatatlan! Jött egy frissítés, aztán még utána újra kellett telepíteni, és csak azóta működik!
-
na megjött végre az új telefon, nem bírtam magammal, és lumia 920 lett a vége :) -
recko2234 #4253 Közben kiderült: Viber probléma. Frissítettek azóta :)
-
recko2234 #4252 Ma hajnalban megkaptam a Black-et a 820-amra, és egy kicsit csalódtam :S
Viberen, ha írnak nem jelenik meg a push értesítő sáv fent, és nem ad hangot sem. Azt ígérték jobb lesz a tárhellyel bíbelődni, de ez lófing, a tárterület-ellenőrzés már az Amber-ben is ott volt, és több adatot szolgáltat.
Tud valaki a Push értesítéses problémámra valami megoldást? -
21Ancsi #4251 Köszi, hogy legalább írtál.. -
Vannak infók miszerint a következő Windows nem 8.2 lesz. Most kijön a ONEdrive.... ezt a hsz-ed meg lefényképeztem, legyen mivel eszedbe juttatni az ígéretet :D -
Ha a következő desktop OS-ük neve Windows One lesz én esküszöm csak parancssoros linuxot fogok használni életem végéig. :D -
Én szeretem a SkyDrive-ot :D
Ez meg ha még jobb lesz...:D -
recko2234 #4247 Egy hülyeség! -
recko2234 #4246 Passzolom. -
OneDrive. -
21Ancsi #4244 Légyszi, légyszi, nekem is adjatok valami tanácsot a messengerrel kapcsolatban. A kérdésem kicsit lejjebb olvasható.. Nem tudom megoldani.. :( -
recko2234 #4243 Akkor kapcsold ki, a csevegést telefonon.
Ha facebook dumálás közben csipog, akkor csak az lehet még a másik variáció. -
Van benne Magyar nyelv is. -
és magyarra nem is lehet állítani? -
wifi-t nem akarom kikapcsolni mert az kell.. cask ne csipogna 100x hanem egyszer cask es kesz.
Angol menus mivel kulfoldon elek es nekem az kell meg a navi is angolul karattyol am de ahogy irtam nekem ugy jo. -
szia, angol menüs? navi tud magyarul így is, ugye nem a telefon nyelvét használja? -
recko2234 #4238 Ezt android szokta csinálni :D
De kapcsold ki az autó csatlakozást wifihez (Wifi->Speciális gomb) -
Sziasztok
htc 8x-em van imadom a telot meg a windows phoe-t de azt valahogy ki akarom iktatni hogy amikor beszelgetek a laptopomon facebook-on egyszer cask bekapcsol a telo wifi-je es elkezdi lecsipogni meg rezgetni egyenkent azt a kb 100 uj uzenetet. Hogy ez ellen mit lehet tenni?? Nem hiszem el hogy ez meg senkinek nem tunt fel mint zavaro dolog. -
recko2234 #4236 Nekem is van kérdésem :)
A tárterület-ellenőrzés Beta(Storage Check) szerint az E-mail+névjegyek 112MB.
Hogy tudok e-maileket törölni, vagy más egyebet, amik a névjegyhez tartoznak? Mert a kapcsolatokon belül csak az aktuális névjegyek vannak meg a hozzájuk tartozó telefonszámok, de nem hiszem hogy az elvinne akár 50MB-ot is. -
recko2234 #4235 Hát ilyet még nem pipáltam! :| -
xxx007 #4234 Sziasztok ,
van egy 820-as Lumiam , teljesen meg vagyok vele elégedve viszont egy dologban nem tudok dülöre jutni : mivel szlovákiából járok melózni esztergomba (szlovák a szolgáltatóm) is,naponta ingázom a határon , a hálozatválasztást kézire állítottam mivel a melóba van térerö igaz néha elmegy ... Wifi van ott is meg itthon is... , miért van az hogy a ha ott csatlakozik újraindul a telefon , majd ha hazaérek akkor itthon is ? Ha roamingr a váltok akkor is újraindul ... Elég idegesítő , találkozott valaki ilyennel ? -
ráér^^ -
Holnap lesz :D :) -
Login van, splashscreen, app ikon jöhet. -
Login, és Splash screen-t is szeretnél? :P :D -
Szerintem ez így elég frankó!
(Jelenleg a bejelentkezéssel szenvedek) -
Na. Valahogy így?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Várom a kommenteket. :D -
Tudom mit akarsz, és már dolgozom az ügyön :D -
ha már lúd, legyen kövér
(ha tudod mit akarok ezzel mondani :c) -
Másik verzió. (Jim-féle)
-
21Ancsi #4224 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!! A WP telefonomon nem akarja az igazságot a családi szobában a messenger. Pedig nekem nagy szükségem lenne rá!! A gyakori kérdéseken már segített nekem valaki és azt tanácsolta, hogy kapcs. offline állapotba a chatet, azután kapcsoljam be a takarékos üzemmódot, majd ugyanott a speciálisban alulról felfelé aktiváljam szép sorban a pontokat, majd kikapcsolni a tak. üzemmódot és visszaállítani a chatet elérhetővé. Tök jó is volt, mert csatlakozott, újra tudtam használni, de azóta (2 napja volt mindez) többször el kellett ezt játszanom, ma meg már ez sem jött be, mindig azt írja ki, hogy "nem indítható el a csevegés, a rendszer tovább próbálkozik"! Kérlek benneteket, segítsetek megjavítani..!! Köszönöm szépen!! -
Te írod meg, én csak ötletelek :P :D -
mi lenne ha 3 oldalas lenne? középen a default, ahova csak azok kerülnek ahol van új hozzászólás, balra az összes olyan ahova nem érkezett új, jobbra meg a kategóriák? -
A világos téma kedvelőinek:
A "új hozzászólás" szöveg kattintható. Amikor pirosan "világít", akkor csak azokat a témákat jeleníti meg, amikhez új hozzászólás érkezett. :D -
recko2234 #4220 A változáshoz:
Na ezt jó lenne tudni!