Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
De 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Na, ez már valami!

((Nem írnád át a névjegyben a nevem "sszemtelen"-re? Kérlek. Köszönöm! 😄))

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Tegnap elég sok mindent megcsináltam, olyan problémákat is amiket tegnap nem vettem észre mert nem indítottam újra az emulátort.. Omnia7re feltettem, ezen azért nem olyan gyors mint gépen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!

Lecseréltük a párom régi telefonját egy L520-ra, amivel tökéletesen megvagyunk elégedve. De! Miután az elõfizetõi csomagjához tartozó internet adatmennyiség elfogyott, mert ugye utána lelassítják a netet, nem tud csatlakozni az msn-re. Hibát ír ki neki. Csak wifi-vel tud fellépni. Ez létezõ hiba vagy Õ állíthatott el valamit véletlenül a készüléken? Ha ez mégis valós dolog akkor van valami más program amit chat szinten tudnánk használni? Elõre is köszi a válaszokat.

Nekem a napokban kezdett el fosozni: Mindennel felveszi a kapcsolatot csak androidos telókkal nem :|

A régi N95-ömmel, a kínai bluetooth-os hangszórómmal, egy szóval minden mással kommunikál, de valamiért nem csipáza az androidot. Pedig régen nem volt ilyen!
Üdvözlök minden kedves fórumtárat.
Egy olyan kérdéssel fordulok most hozzátok, hogy egy nokia lumia 820-as készülék vásárlásán gondolkozok, de azt hallottam rólla, hogy a benne lévõ bluetooth gyakorlatilag használhatatlan (ezt egyik ismerõsöm ismerõse mondta aki ismer valakit akinek a kérdéses készüléke van). A kérdésem az volna, hogy ebbõl mennyi igaz?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
A poén az, hogy ezt már a Creative Studio is tudta.
Királyság 😊
Jim Morrison
bocsánat 😄 sok volt mára ^^

Jim Morrison
Na, ma is bütykölgettem a programot. Inkább motorháztetõ alatti fejlesztések voltak, de sikerült megcsinálnom pár apróságot is:

(Recko!) -Beállításokban nem sikerült még rendes nevet adnom neki, de be lehet állítani, hogy amikor a csempére bökünk ami ugye 1-1 fogalmat dob ki utána mi történjen ha megnyomjuk a backgombot (alapértelmezett lépjen ki, vagy menjen a fõmenübe)
-Teljesen véletlenszerû fogalmak
-Kezdõképernyõn a betûk már nem egymás alatt vannak
-Névjegy oldal hozzáadva, de még nincs minden benne
-Isolated Storage
-Bugfix 😄

Golyo69
azt nemtom 😄 de sztem ne 😄

GGMU

papi08
gondolom ne is próbáljam ezt 8x-el. pedig hasznos app lenne .D

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nem akarok én konkurenciát. Nekem jó ez a grafika készítés, de szeretnék a sima Win helyett egy kis Wp-t is már 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
hogy sokkal rosszabb lenne azt nem hiszem, miután én is felraktam lassabbnak éreztem a rendszerindítást meg ezeket, gondolom hyper-v vagy mi (nem tudom, valamilyen virtualizációs technológia kell neki vagy mi) okozhatja a hibát. Miért most konkurenciát akarsz nekem? 😄

papi08
Az lehet hogy a WP SDK miatt rendesen szarabb lett az oprendszer?
Fõleg játékoknál érzõdik, az eddigi 60 fps helyett, van hogy 10-20 van csak..

13 éve itt. Szép idő.

Golyo69
Ez a Nokia progi is letölthetõ az ismert proxy beállítással! 😊
Lumia 620-on nekem fent van! 😊
Nokia Refocus!

GGMU

Az királyság. 😊

papi08
Akkor gondolom a szintaktikája sem épp ugyan az mint ha egyszerû Windows progit írnék.. lehet meg kellene ezt is tanulnom..😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Igen, de ha designerben belehúzogat elemeket akkor azokat még a xaml fájlban kell pontosítgatni, a mögõtte lévõ kód lehet vb, c#.

papi08
VB nyelven is lehet bele programozni, nem? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Azért ez nem egészen így mûködik 😄 igen van emulátor, de nem arra kell dobálni a gombokat hanem a design viewra 😊 de írhatod helyette a xaml kódot is 😊 ahhoz hogy mi történjen (gomb megnyomásakor pl) neked kell megírni a kódot. Gondolom nincs sok programozási tapasztalatod, de egy gagyi játékot talán akkor is össze tudsz rakni (lehet mûködik majd de gagyi lesz). De nem akarom kedved szabni 😊

Recko: szerintem az úgy fog menni hogy olyankor mondjuk megjelenik az alsó sávban egy fõmenü gomb, vagy valahol.

Nem úgy mondom 😊 Csempén kint van az "agy". Rátapp-> megnyílik a progi -> nehozza az agyat és annak jelentését.

De én a program fõmenüjébe szeretnék kijutni 😄 Az menni fog egy jobbra söpréssel mondjuk? 😊
Gladiator
Amúgy nézegettem videókat jútúbon, hogy hogy kell alkalmazást csinálni, és eléggé egyszerûnek tûnt. Ott az az emulátor, arra rádobálod a gombokat, képeket, stb, tehát nem is nagyon kell programozni.

Hogy ha nem ilyen bonyolult játékot akarok csinálni, csak alkalmazást, akkor is megtudom úszni, hogy minimális kódolás mellett csinálják ilyen adatbázis appokat?

Jim Morrison
Látod látod, ez van ha az ember nem gondolja át rendesen :-) elõbb csinálj meg egyet, azzal megnézzük és ha frankò csinálhatod a többit 😊 de ha ráérsz, nekem jó :-D

papi08
Most látom, akkor az összes rohadt csempére kell tennem egy alsó sávot.. remek 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Tileszöveg fehér színû, valszeg nem vetted észre 😄 splah screen addig van aíg tölt a progi. Lassab készülékeken valszeg tovább lesz 😊
recko: asszem back gombbal kilép, de most nem vagyok biztos benne : remélem tetszik a
Color picker, szenvedtem vele 😄

papi08
Nem láttam, mi nem tökéletes a csempénél? 😄

Amúgy a splash screen nem mutatható hosszabb ideig? Csak mert a legtöbb progi úgy megy 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ok 😊

Vagy ha rá is megyek az éppen aktuális szóra csempén keresztül, akkor vissza lehet lépni onnan, programon belül mondjuk a fõmenübe?
Jim Morrison
Majd megpróbálom megcsinálni, hogy mondjuk percenként változzon. Még nem tudom pontosan azt hogy lehet, ennek még utána kell néznem.

Le a kalappal 😉
De ha kirakok egy másodlagos csempét, akkor a színes csempe csak arra az egy szóra fog rávezetni?
Jim Morrison
Frankón letöltöttem CamStudiot, hogy felveszem milyen most a program, de se aviba, se semmibe nem tudott menteni csak swf be... remélem a többi nem érdekel senkit sem a sztori többi része 😄

Akit érdekel most hogy mûködik a program: link
A csempénél ugye a kép nem tökéletes, papi08-nak kell majd valamit csinálnia vele ( 😊), de összességében szerintem jól állok az egész programot tekintve. Természetesen a felvétel miatt akadozott az egész, nincs semmilyen lagg az appban. (miért is lenne ilyen kicsi programnál... 😄)

A menüt meg már megcsináltam egyszer jól, de nagyon gagyi módon, ezért keresek valami jobb megoldást. ilyen lesz:

papi08
Kész van ez is, ha megfelel. Megcsinálhatom akár mekkorába, a fejes logóból már mentettem ki vektort 😄

Ugye már érik a credits oldal? 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Ez mekkora méretekben kell?

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
hmm ez is nagyon fincsi. Modern Élmoskönyv jó, de lehet majd Krúdy Gyulás álmoskönyv lesz 😊 (lehet meg kéne jeleníteni majd app névben ha így lesz).

itt láthatsz egy kis guidod a designhoz. Összes képed megfelel a kritériumoknak, de ha már a csempeméretûeket unod, jöhetne a splash screen 😊 (alap mérete: 480*800)

papi08
Bocsi a dupláért, de közben pörög a kezem és az agyam.. Valami ilyesmit reklámképnek majd a boltba? 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nagyon szívesen, én köszönöm hogy részese lehetek egy progi elkészülésének 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Huhú, alig várom hogy hazaérjek és beizzítsam :p 😄
22 köszi!

papi08
Ment a logo mind a 22 féle háttérrel ami a HTC 8x-ben bentvan 😄
Szépen rgb kód a nevük 😄

A credits rész meg nem rossz ötlet 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Nagyon örülök, hogy az álmoskönyves ötletem ilyen szinten burjándzik, és jönnek az ötletek és él a fórum 😊

Nagy királyság lesz úgy érzem, és nem kell netre menni/gép elé ülni hogy álmot fejtsek 😄
kifli
szerintem nem gond hogy itt megy a diskurzus 😊
Kicsit él a topik 😛

Btw can ts3 api, nemtudom pontosan mit tud, de esetleg teal speak appot is próbálhatsz, ha valami bonyolultabbra vágysz 😄

Bár szerintem azért nincs, mert nem lehet 😞
Jim Morrison
<#eljen>bazeg, a programot senki se fogja használni, mindenki csak az ikont fogja bámulni 😄 nagyon jó, ebben benne van minden! mentsd el ezekkel a színekkel is:

#FF1BA1E2
#FFA05000
#FF339933
#FFE671B8
#FFA200FF
#FFE51400
#FF00ABA9
#FF8CBF26
#FFA2C139
#FFFF0097
#FFD80073
#FFF09609

😄
ha minden igaz ezek a színek vannak Windows Phoneban (ránézésre settingsben lecsekkolhatod 😄
Ha mind megcsinálod kénytelen leszek credits oldalt csinálni és oda beleírni téged, nem lesz megfelelõ helyed "csak" kint a marketes leírásban 😉

papi08
Amúgy ötlet:

A háttérre kilehetne rakni az SG-sek által készített appok QR kódját is.. esetleg 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Spoilerben csináljuk, a többivel meg legalább nõ a hsz-ek száma 😛 😄D

Még ilyen ötletem van esetleg😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
>.<

így már jobb 😄 köszi
am nem tudom kifli ez még elfér ide vagy vonuljunk át máshova? mondjuk szerintem már a nagy részén túljutottunk :p

papi08

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
menühöz gondolom mellékelsz felirat nélküli képet :p

most ahogy így ránéztem azon gondolkodom kell e valami alvásra utaló jel? mert lehet így sima puzzle játék ikonnak is elmenne (fogalmam sincs 😄)

papi08
Közben kérlek, mutass majd olyan képet, hogy hogy mutat menüben, és kitûzve is 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
<#eljen> szerintem ez még jobb

papi08
Ez meg mehetne kitûzött, nem livetile csempének. Legalább egységes legyen 😄

13 éve itt. Szép idő.