5743
  • Harvey89
    Sziasztok!
    Nem rég vettem egy Lumia 925-öt és most telefonálás közben elkezdett recsegni a hangszóró és nagyon halkan hallom akivel beszélek! Valakinek jelentkezett már ez a probléma? Gondolom szervíz lesz...
  • kifli
    amúgy jut eszembe, lehet resetelni online is, ha van net a telefonon. Mégpedig ITT
  • kifli
    a probléma az, hogy nem akarja odaadni valakinek a telefont tele a személyes adataival...
  • Gladiator
    gondolom azert venned meg, hogy te hasznald, szoval kesobb megjavittatnad. javittassa meg o, resetelje, azt a javitast vonja le az eladasi arbol:D
  • kifli
    "Press and hold Volume Up button + Power Key"

Auzután hangerőgombot kell valamerr vagy fel vagy le nyomni, de keress rá :)

Vagy találtam ilyet:

If your Nokia wouldn’t boot up, or if it failed booting up. I remember doing this three hand salute hard reset ,Well, if your Nokia Lumia 800 is not turning on or fails to boot up, you can try performing a button hard reset on your Lumia 800. It will erase everything, but it will hopefully save the phone. Here’s how to do it:
    The phone should be off. Hold in this order and at the same time the volume down, camera and power buttons.
    Keep holding the keys for another 5 seconds after you get some kind of response.
    You are done, hopefully your Lumia is booting up by now.

• fook
    lumia 800
  • kifli
    hát talán, hangerő le+bekapcs gomb, belépni bootloaderbe. Ott a legegyszerűbb talán...
    de milyen telefon? mert nem biztos mindegyiknél így van.
  • fook
    Sziasztok!Olyan kérdésem lenne , hogy valahogyan lehet úgy resetelni , mindent letörölni a készülékről , hogy nimcs képernyő? Egyik barátomnak leesett , és elszállt a kijelzője. Megvennék tőle , de úgy nem akarja eladni hogy sok személyes dolga rajta van. Előre is köszönöm a választ !
  • plu604
    Egy működő facebook messenger appot nem ismertek véletlenül? ami eddig működött az már nem enged belogolni.
  • papi08
    Srácok!
    az lehet hogy a myTube app egyik pillanatról a másikra megbolondul?
    egyszerűen nem nyílik meg újra a program.. :/
  • Tatyla
    ma a feleségem bement a szervizbe a múlthét hétfőn leadott telefonomért (Lumia 520,térerő hiba miatt),mondja a gyereknek próbálja ki mert a sim kártya az ugye nálam volt egy másik telefonban ,a srác belerakott egy másik simet,erre mondja hogy nem adja ide mégse mert ez ugyan olyan szar mint volt így visszaküldi pestre,mivaaaaan????milyen szerviz rendszer működik a nokia care-ben ,jesszus 2014-et írunk és odaadott egy ócska szar nokia cseretelefont a nejemnek....
  • papi08
    Nope. Az MS majd a saját konferenciáján debütáltatja a készülékeket.
  • Gladiator
    MWC-en nem mutattak be semmit sem az X-en kivul, vagy mi van?
  • DummyBoy
    És egyszerűbben magyarul:

http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp8/music/music-and-videos-faq
  • DummyBoy
    Nem ... azért mert a kódolása olyan ...

Ezt az "avi" dolgot el kell felejteni, mert az avi-t ezerféleképp lehet kódolni.

Mivel az asztali dvix lejátszónk nem mai csirke, ezért általában xvid-el kódolt filmeket töltök le, azt lejátssza a WP.

Ezeket a formátumokat játssza le a WP:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/ff462087(v=vs.105).aspx#BKMK_VideoSupport
  • Freedy23
    Sziasztok! Tegnap lettem egy Lumia 620 tulajdonosa.
    Olyan problémám lenne, hogy https://calendar.live.com -on szépen beimportáltam a naptáramat, de a telefonon egyszerűen nem jelenik meg. Természetesen ugyanazt az accountot használom. Megnéztem a fiókbeállításokat a telefonon, és nincs is oylan funkció, hogy naptár szinkronizálása.
    Próbaképp megcsináltam ugyanezt google fiókkal is, ott rögtön ment minden...

A másik kérdésem, hogy 8.1-es frissítés nem tudjátok, hogy mikor várható? bár erre a lumiára még a GDR3 sem jött ki, szóval... Gondoom nem mostanában fog megjelenni a 8.1.
  • Harvey89
    Gondolom mert az mp4 fájl nem?
  • DummyBoy
    Nekem a netről leszedett xvid sorozatokat lejátssza a 920-am, esetleg meg lehet próbálni a MoliPlayert is ...
  • Harvey89
    Sziasztok!
    A Lumia 925el le lehet valahogy játszani .avi fájlt? Jó lenne ha nem kéne órákon keresztül konvertálnom egy filmet...
  • Belton
    Hali lenne egy eladó lumia 520 asom garanciás , telenoros , karc es hiba mentes állapotban. Minden tartozékával +szilikon tok +4gb os memo kártyával. Akit érdekel pm itt forumon vagy mail. 28.000ft Miskolcon.
  • ent9hc
    Köszi a választ mindenkinek.
  • kifli
    attól függ, hogy milyen nyelv van a telefonon, hogy milyen régióból hozták. Amiben nincs magyar nyelv, az mind szürkeimportos. Nokiákban aszem nincs ilyen korlátozás. De htc 8x-ből is a legtöbb, amit itthon lehet kapni függetlenként, az nem tartalmaz magyar nyelvet.

Mivel az oprendszer frissítése központilag történik, nem te választod ki milyen romot raksz rá, így nem lehet utólag magyar nyelvet rárakni.

Az ative s lehet pont kivétel, mert azt az egy wp8-as telefont tudták már interop unlockolni, így annál bele lehet nyúlni az os-be. De xda-n kell utána nézni ennek.
  • recko2234
    Ha Nokiát veszel, rengeteg plusz funkcióval és alkalmazással használhatsz többet!

Ez csak egy tipp :D
  • maffioso
    Nem vagyok expert a témában, de szerintem ilyen lokalizációs probléma az internet világában már nincsen. Fogod és letöltöd rá a magyar nyelvet, ha nincs benne. Persze javítsatok ki, ha tévedek.
  • ent9hc
    Üdv Mindenkinek!

Én is tervezem, hogy belépek a windows phone táborba egy samsung ativ s telefonnal. Az lenne a problémám, hogy szinte mindenhol csak olyat találok amin nincs magyar nyelv. Ezen lehet segíteni, vagy mindenképpen olyan telót nézzek amiben benne van a magyar lokalizáció?

Köszi
  • benőmenő
    Ahogy kifli is írta.
    De én még olyan avi-t nem tudtam rátenni, amit megevett volna, hd film/sorozat meg sokat foglal még sd kártyán is.
    Már alapból az a gáz, hogy nem lehet pl. a keresőn az ujjamat mozgatva tekerni, csak a gombbal. Ilyenek, hogy felirat(ok) kezelése, vagy hangsávok közötti váltás nem is merek álmodni.
  • kifli
    zenék+videó az app neve.
  • maffioso
    Én raktam filmet a video mappába, de fogalmam sincs mivel tudnám lejátszani. Olvastam valami xbox video player-ről de ilyet nem találtam. Hülye vagyok, vagy tényleg ennyire körülményes?
  • papi08
    WinMagazin-os összefoglaló a WP8.1 újdonságaiból:

http://winmagazin.blog.hu/2014/02/17/felhasznaloink_kertek
  • benőmenő
    Az konkrét :D
    Egyébként elég hasznos lenne, mivel az alap videó lejátszó egy hokoládé.
  • recko2234
    !!!FIGYELEM, FIGYELEM!!!

VLC for WP8 hamarosan érkezik! Itt a levelezésem velük, amit még ma meg válaszoltak!

Én:
    "Hello, my name is Greg!

I'd like to ask, when can we expect the WP8 version of VLC?

Thanks forward your answer!"

Ők:
    "As soon as its developed is finished. We will publish VLC for WinRT first, then for WinRT on ARM followed by VLC for WP8.

Best regards,

Felix"

Jupíííííí
  • Evogordon
  • papi08
    A HTC megerősítette hogy a 8X megkapja a WP 8.1-et! :)

http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81
  • Harvey89
    Nokia Lumia 925-nél az óra képernyőkímélőt le lehet valahogy szedni, illetve amikor vissza lépegetek a rezgést valahogy ki lehet kapcsolni?
  • papi08
    Új kiderült fícsörök:

"Google Calendar back, may have Miracast, and uploads from the browser"

http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-miracast-uploads-google-cal?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
  • Gladiator
    most igy jobban belegondolva, szolhattam volna nektek, de leven minden WP-s oldalon fent volt hirkent, meg az Ebay is kulon emailt kuldott rola, gondoltam vagjatok. bocsi
  • Jim Morrison
    O.o
  • Gladiator
    ebayen volt akcio, 170 dollarert. plusz 40 a billentyuzet.
  • Jim Morrison
    az le is maradt, hogy: zsír :D jó dolog, de nekem még túl drága, annyit nem használnám :(
  • Jim Morrison
    link