5743
-
Köszi a választ. A 925-öst választottam. Kellemesen csalódtam a wp-ben. Igazából két alkalmazásra lenne szûkségem
1. Gyári youtube kliens
2. Olyan ebook olvasó, amely képes szinkronizálni ios-el. -
recko2234 #4378 Nos, mindkét készülékkel vannak gondok, de az S3-al több probléma van.
A Kindle appot nem tudom, nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni. Így szerintem L925 jó választás, ha azt nézed hogy a rendszer stabil, gyors, biztonságos. -
Lumia 925-ről mi a véleményetek. A cégem leakarja cserélni a telefonom és egy 925-ös illetve egy S 3 között választhatok. Kindle app millyen wp 8-on, lehet rá küldeni saját mobi fájlokat? -
recko2234 #4376 Kb. a bejelntések után már írt mindenről a wpcentral.com.
-
http://buildliveblog.azurewebsites.net/ -
Harvey89 #4374 Elvileg ma kezdődött a Windows Build 2014, mégse lehet róla olvasni semmit sehol, semmi windows phoneos portálon....Ez miért van? -
Nekem is van az egyéb mappában 500-600MB, igazából ez kitörölhetetlen. Az ideglenes fájlok törlésével kell próbálkozni, illetve vannak Storage Cleanerprogramok, nekem volt, hogy segített. Nem tudom, hogy pont ez volt-e az, de az Asphalt 8 fennhagyott nekem több száz MB-ot aés sikerült leszednem valamelyikkel. Ha van még bőven helyed, akkor ne foglalkozz vele, ha nincs, akkor hard reset. :p -
L520-on ha belmegyek a lumia tárterület ellenőrzésbe, akkor lesz az egyéb füln alatt egy olyan a sávos lebontásnál h EGYÉB, ez majdnem 1 gigát foglal, fingom nincs h mit mert minden média fájl sd kártyán van, de nem tudom h hogyan tudnám megnézni ezeket az "egyéb" dolgokat? törölni szeretném annak a mappának a tartalmát, esetleg van rá mód? -
Ha minden jól megy, holnap érkezik a Lumia 925-öm, és végre lesz WP8-as telefonom. A HTC Trophy-t meg nyugdíjazhatom. :) -
Nekem eddig elég pontos volt. Egyébként várni kell a pontosításra ameddig gps bekeresi, mert csak akkor nézi a telefon a pontos pozicíót, ha valaminek szüksége van rá, amúgy zabálná az akkut a folyamatos gps kapcsolat. -
Nekem jól mutatta. -
sg alkalmazásban nem tökéletes a bejelentkezés :/ ez a legmacerásabb rész, emiatt csúszok vele.
más: T-nél magyar alkalmazással akarják eladni a lumiákat :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nagyon épkézláb szolgáltatás. A térképe szerint a suliban van a telóm, a város másik végén :D -
nyilván neten keresztül működik :) -
Viszont, ha a keresés pillanatában nincs működő internetkapcsolat a telefonon, akkor nem találja meg (tapasztalat). -
Köszönöm, ezt eddig észre sem vettem. Egyre jobban tetszik az egész rendszer:) -
nem kell program, be van építve a rendszer, beállításokba bekapcsolod a telefon nyomon követése funkicót, majd windowsphone.com-on bejelentkezve tudod ellenőrizni hol a telefon, de tudod csörgetni, lezárni és törölni a tartalmát. -
Van olyan program, hogy ha elhagyom, ellopják, akkor gépről gps alapján meg tudom nézni hol van a telefon éppen? -
Ez nagyon kiraly ahogy az explorer alapbol nagyitja a betuket a forumban. Androidon mindig nekem kellett ranahyitani, es ugy a kepek nem lqtszodtak rendesen -
Na most írt az eladó, a töltő a hibás valszeg, mert másikkal nem csinálja, és azt is adott hozzá :) -
volt régen olcsó szar usb töltőm, az csinálta ezt minden telefonnal. -
Vettem használtam egy 920-ast. Fú, hát ez valami csoda. Amilyen simán fut, gyors, na meg a kamera benne. Nagyon jó. Viszont töltés közben nem tudom használni, a képernyő nem igazán működik. Kép van, meg az érintést is érzékeli, de nem eléggé. Gépről töltve semmi ilyen nincsen. Lehet a töltővel van valami? -
hali
van egy lg optimus 7 7.8as mobilom
belesett hétfőn a fűrdőkádba sajna, úszott egy kevesett...
egyből kivettem az aksit szárítgattam
hagytam máig
most berakom az aksit
kiírja, hogy cold boot...kiválasztom a nyelvet stb.. és mindig ugyan ez a folyamat jön elő
cold boot...nyelvválasztás...
kuka a telefon? -
kár, akkor ezek szerint sok módom nincs rá :, amúgy a wp 8.1 mikorra várható? csak mert már szívesen telepítenék appot SD-re is... -
nyugi, majd szólok ha kell :D -
Ejj, így nem kerülök bele a credits-be :D
Kell még valamilyen splash kép, vagy ikon, vagy valami? :P :D -
mivel a terv kb az alap séma csak más színekkel, eléggé :D -
És mennyire fog hasonlítani a tervekhez? :P :D
Amúgy várjuk már, nagyon is! :P -
tudtomal csak samsung-hoz van interop unlock -
Sziasztok, mivel warez témát nem igen találtam ezért bátorkodom ide beírni: vettem egy Lumia 520-at tök jó, meg vagyok vele elégedve csak jó lenne rá felrakni pár appot aránytalan összegek kifizetése nélkül... fórumokon meg oldalakon találtam is, de ott írják h csak unlockolt wp8-val megy. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám unlockolni, van neki leírása, csináld magad dolog? wp8 verzióm 8.0.10517.150 -
okok :) -
Tudok appot bétaként felrakni, megadom az emaileket, hogy kik tölthessék le, így nem kell devunlockolni:) azért köszi, majd emaileket kérek ha eljön az idő:) -
ha kell tesztelő, dev unlockolt a készülékem, tudok deployolni appot :) -
öröm és bodottá :D -
Most egy kicsit pihentetnen kellett, de holnap ujra nekiallok. Ha jol haladok lehet hét végére lesz beta. -
Meg bizony.
Hol van már a 8.1? :D
Jim Morrison: Hogy halad az sg app?
Már alig várom, hogy az ie-ben ne keljen naponta 20x bepötyögni a pw-m és még hsz-t sem lehet írni a mobil oldalon -.- -
recko2234 #4343 Na, most már mindenki megnyugodott? Meg van a Black? :D -
jaja még nem írja de én én már felraktam és már T-mobilos ismerős is :) -
ITT még nem írja, de legalább már elkezdődött a frissítés :) -
Lumia 620! Telenor! ( de azt hiszem a T-mobile is! )
Lumia Black tölthető :)