Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tudom beállitani, hogy a router ne tiltsa a telóm, vagy valaki tanácsolta, hogy a routerem nem engedi fel a telót mert már sokmindennel csatlakoztam rá és azt mondta, hogy reseteljem, de akkor nem fog kérni uj jelszót vagy valamit ?
GregSB
Lencse nem zsíros, maszatos?

ja igen bocs közbe rájöttem csak szlovákiában élek és hát nem sûrûn hallom ugy, hogy útválasztó. Hát én nem tudom , hogy kell baállitani de ha szólok valakinek aki itt dolgozik az internet szolgáltatónál az gondolom meg tudja csinálni.
idegen nevén: router
Nem értek ehez elmagyaráznád mi az az útválasztó ? 😄
Semmi köze hozzá!

De ha a psp-ddel sem ment a wifi akkor az útválasztóddal van baj!
Gladiator
Mostanában egész sûrûn csinál ilyen képet a telóm (920), és újraindítás sem segít rajta, magától múlik el, amikor úgy gondolja. Ötlet?

Még mindég nem oldódott meg a probléma.Köze lehet ehez annak, hogy nincs még bent SIM kártya a telóba ?
Köszi!
Megnéztem mindent de igy sem tudok kapcsolódni a wifire de ugyen az volt a pspmen is azzal se ment a wifi nem tudom miért lehet :/.Ha valaki tud még valami tippet adni kérem irja le. Köszi
Nem érdemes Nem Nokiát venni, mert a legtöbb támogatás, meg minden extra szir-szar erre jön ki a legjobb minõségben/leghamarabb/legtöbb stb.

A GDR2 mondjuk hamarabb jött HTC-re, de nem is olyan jó, mint Lumián 😊
Nézd meg az útválasztód beállításaiban, nem tiltja-e le a készüléket, vagy nincs más egyéb gixer'!
Az én kérdésemhez: Ha a réfi telómból csinálok hordozható wifit arra kapcsolódik de a rendes otthonira nem :/ miért ?
kifli
lumia 1020
Srácok! Mi most a legjobb WP8-as készülék? Még mindig a Lumia dominál?
Sziasztok megint. Miért irja azt a Nokia Lumia 920,hogy nem tud csatlakozni a wifihez?
papi08
6tag a jelenlegi legjobb insta kliens. Regisztrációd pedig az instagramra szólt, nem pedig a droidos appra 😄

13 éve itt. Szép idő.

Ja meg még annyit szeretnék kérdezni, hogy van most ez az Instagram BETA, 6tag és van olyan is, hogy InPic. Ezekbõl valamelyikre be tudok jelentkezni már meglévõ még Droidon használt felhasználómmal is vagy ez mind csak a WP-s telókon mûködik és nem rendes instagram ?
Jim Morrison
most egy ideig minden fejlesztést szüneteltetek 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gladiator
Király, akkor most már jöhet az én alkalmazásom?😄

Rengeteggel találkoztam, de hirtelen egynek a nevét sem tudom 😄

Keress az Áruházban olyan névvel, hogy lock meg picture ilyenek...
Köszi. Igazából csak pár unalomûzõ játék kellett programokat csak azért irtam ha valaki tudna valami jót,de Android-on volt egy program a neve KeepSafe volt azthiszem. Ha volt olyan fényképed, amit nem akartál, hogy lássanak le tudtad zárni és csak jelszóval lehetett belépni és megnézni a képeket, kivancsi vagyok, hogy WP8-on is van-e ilyen.
papi08
Van egy rahedli jó program (tudom mire gondolsz 😄), de sajnos nem tudom Neki milyen funkció betöltésére kell..😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
biztos nem jut eszedbe jó program ? 😮O

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Napok óta, a nem rég megjelent Hill Climb Racing-et tolom. Eszméletlen volt droidon is, és itt is. 😄
Valamint a szintén droidon megszeretett Jetpack Joyride. Számomra a két best játék.
Továbbá: Rayman Jungle Run.

Hirtelen ennyi jutott eszembe... programból meg.. kérdezz milyen fajta kellene, és segítünk. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Helló. Most vettem ugye a Nokia Lumia 920-at és ez az elsõ WP8-as telóm, ugyhogy nem nagyon ismerem a Store-t, az alkalmazásokat és a játékokat.Ha valakinek akaródzik mondhatna nekem pár jó alkalmazás vagy játékot. Köszi. 😊
Jim Morrison
nekem sem, csak devcenteren látom. Ma még kivárok, hátha csak egy hét után jelennek meg az értékelések :/ ha nem, akkor felveszem velük a kapcsolatot.

Baba! 😊 Sajnos az értékeléseket nem jeleníti meg az áruház nekem...
Nekem jobban tetszik a szögletesebb forma, mondom ezt úgy, hogy nekem is 820-am van 😄 Ha bejön az országba (és nem lesz tõle jobb) akkor én 1520-ast fogok venni 😊

Kösz az infót és a leírást a 1020-ról.
Jim Morrison
túl az ezer letöltésen :p

hykao
A beállításoknál találod. Az már más kérdés, hogy a kisebb idõközi frissítésük az áruház felületérõl történik általában.

Más: lecseréltem a Lumia 820-amat egy 1020-ra. Ha van esetleg kérdése valakinek ezzel kapcsolatban, tegye fel bátran. (amúgy kûlcsínre még mindig a 820 tetszik legjobban a WP8-as telefonok közül - ha a 620-ast nem számítjuk 😄 -, a mérete is még épp elfogadható - szintén a 620-ast leszámítva... 😄 Nekem a 8 giga beépített memória sajnos kevésnek bizonyult.

1020 elsõ benyomásra kicsit esetlen fogású. Lefele túl vékony, és könnyû, a kamera kipúposodását elég nehéz megszokni a szemnek (tényleg, mint egy púp...valamint a készülék sarkainak szögletességét mégjobban hangsúlyozó kijelzõ üveg beágyazás stb. nekem még mindig olyasmi hatást kelt, mintha az egész telefon egy valahova berakható, beépítendõ elem lenne - oly módon, hogy a szélek takarásba kerülnek...szóval még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a dizájnnal...anno emiatt kerültem a 800-ast, 900-ast, majd a 920-ast...), és nagyon érezni az egész készülék egyenetlen súlyelosztását (kamera, mintha egy nehezék lenne, vagy röpsúly... 😄) ...alul a széleknél gyengén vagy figyelmetlenül két ujjal megfogva többször át akart fordulni a teló a nehezék szerû felsõ kamera rész súlya miatt.

A 2 giga ram helyett én megelégedtem volna 1-gyel, de újabb, kissé erõsebb prociért cserébe. Ill az egész készülék szélességét a kamerához igazítottam volna egységesen (a többlet helyen nagyobb aksi lett volna elhelyezhetõ - ki nem örült volna a plusz üzemidõnek?!), és a telefon még így is elfogadható vastagságú lenne - de egységes, letisztultabb formavilágú! (a szögletes és ellaposított széleket-végeket számûztem volna, lekerekített, az üveglap vonalát követõ barátságosabb formára váltva...a Lumia sorozat legfelsõ szegmensében...mint az L820-nál...aztán lehet, csak idõ kérdése és hozzászokok ehhez a polikarbonát szegletes izéhez...de akkor is kissé faragatlannak érzem ezt a formavilágot...fõleg, hogy az összes felsõ kategóriás modell ilyen...(sajnos még a 925-ös is élõben kissé baltával faragott, zavaró, befejezetlen hatást kelt...)

Érdekes, hogy a legújabb masinériák esetében is maradt ez a trend, és csak az olcsóbb, középkategóriás 1320 lett a 820-hoz hasonló - szerintem a szemnek és kéznek kellemesebb, barátságosabb vonalú - pedig a felsõ kategóriában elvárható lett volna egy lekerekítettebb formavilágú alternatíva...így maradt a maximalisták keserédes választéka - "ha a felsõ kategóriát akarod, szokd meg az - alsóbb kategóriákhoz képest - ormótlannak tûnõ méretet, és táblacsoki szerû széleket" 😛

Talán a kissé jobb fogást biztosító, és védelmet nyújtó párszáz forintos kínai "gumibugyi" majd tompítja a nekem még mindig nem szép kontrasztos, laposított éleket... 😊 (...vagy ha a T-nél nem csak fekete színû készülék lenne...sárga színnel szokhatóbb lett volna a szegletes formavilág? 😮)

Amúgy a lecserélt L820-as 40-ért vihetõ, ha esetleg valakit érdekelne...minden tartozék, doboz megvan + gumibugyi, garancia...sajnos T-függõ...
Csak én nem találom a rendszer cuccokat az Áruházban? Rá akartam keresni az extrákinfóra, meg az Audióra stb. stb. de nem talál semmit :|
Mi ez az ismert proxy beállítás?

Köszönöm a választ. 😊
Királyság x)
ÉN a helyedben 925-ön gondolkodnék, hamár midnenképpen 9-es sorozat, de az SD kártya miatt lehet jobban járnál egy 820-assal, mert hamar betelik az a 32GB a 920-nál 😊
Jim Morrison
Megjelent reggel az Áruházban az Álmoskönyv 1.1+es változata!

-több K betûs álomkép
-a leírások betûméretét lehet változtatni a beállításokban!
-fixálva, hogy egyes álomképeknél a részletezett oldal jött be üresen.

Sajnos egy nagy hibára tegnap hívták fel a figyelmem, ez majd következõ nagy updateban lesz fixálva, de majd az új ficsõrök remélhetõl majd kárpótolnak mindenkit :p

Sziasztok. A közeljövõben szeretnék vásárolni egy WP-s telefont, én konkrétan a Nokia Lumia 920-ra gondoltam. Meg néztem a neten, hogy milyen telefon, hamar romlik-e, milyen a WP8, stb.... Igy találtam rá erre a fórumra is és gondoltam legjobb lesz ha meg kérdezem olyanoktól, akik esetleg ilyen fajta telefont használnak, vagy használtak. Azt tudni kell, hogy én Androidos telót használtam eddig, ami egyáltalán nem nyûgözött le.Egy Sony Ericsson Xperia X10i nevezetû készülék volt, ami nem a legújabb model tudom, de már újkorában is elég lassú volt és hallottam, hogy ezek az új Xperiák se valami jók úgy hogy lemondtam az Androidról.Szóval biztos nehéz lesz átállni, de ez legyen a legkevesebb.
Néztem több videót is a Nokia Lumia 920-ról és elég jónak tûnt. Megkérdeztem egyik ismerõsömet, aki ilyen telefonos boltban dolgozik és azt mondta, hogy nem a legújabb Lumia, de ez a legjobb, csak figyelni kell arra, hogy honnan veszem mert van amelyik nem itteni piacra lett gyártva vagy mi 😄 . Nem nagyon értek hozzá, valami ilyesmit mondott.
Na szóval összességében arra lennék kiváncsi, hogy milyen a telefon, hogy birja, nem lassul-e hamar, megéri-e megvenni és ez a piacos dolog nem tudom, hogy van de nem szeretnék valami másolatot venni 😄.
A válaszotokat elõre is köszönöm. Ne haragudjatok ha helyesirási hibáim voltak, nem Magyarországon élek.
Állj készenlétben 😉
papi08
tervezni lehet, nemde? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Várjál még azzal 😄
papi08
beszállok grafikákkal 😄

13 éve itt. Szép idő.

Tibi7
Azért ez az ötlet lehet, hogy a programozni nem tudókat is érdekelné 😊
Írtam e-mailt, és értékeltem! 😊

Felhívás minden programozni tudó/vágyó embernek! 😊

Van kettõ darab új ötletem alkalmazás írásra, ezek közül egy, biztos nem létezik se Androidra, se iOS-re, legalábbis nem találtam hasonlót 😊
Akit érdekel, legyen szíves írjon privátot! 😊
Jim Morrison
Üdv ismét!
Végre kikerült az áruházba az álmoskönyv! <#awink>

Letöltés

Azt szeretném kérni mindenkitõl, hogy töltse le gyorsan és szóljon ha valami nem jó. Elsõ appom, lehet elsiklottam valami fölött <#vigyor2>

Már ki is találtam milyen funkciót kellene még beleépítenem, valószínûleg csak pár hét múlva fogom belerakni, sajnos elég sûrû lesz a következõ idõszakom.

Köszönet a képekért papi08-nak ! <#worship>

Jim Morrison
na, ez vállalható kategória 😊

Itt van egy krúdy féle pdf-ben

Krúdy féle

Eselleg' ez?

http://affection.add-to.net/?i=almoskonyv-almok_a
Jim Morrison
basszus. Kész lennék ha tényleg lenne egy rendes álmoskönyv fent a neten... http://alom.puha.hu jó lenne, mert van minden, de nem tudom feldolgozni a fogalmakat, egyesével meg biztos hogy nem megyek rajta végig. Innen szedtem eddig, olyan 10 lépésbõl megvolt egy rendes xml fájl, de most hogy megyek végig minden egyes betûn, észreveszem, hogy egy csomó üresen áll...

Királysááááááág! 😄

Olyan jó látni az ötletemet "élõben" 😄