5743
-
akkor azt mondd mar el, hogy a cortana miert nem kerdezoskodott rolam, mikor eloszor elinditottam?
meg most ha megnyitom a cortana, azt mondja, hogy nincs mit mutatnia, pedig a hireket betettem, hogy erdekel. -
szerintem 925. 1020-szal 2mp egy kep keszitese. -
xxx007 #4417 Hát nem tudom .... nehéz dönteni .... -
1020. Abszolúte. -
xxx007 #4415 Sziasztok , segítség kellene !
1020 vagy 925 ? Jelenleg egy 820-om van ... -
recko2234 #4414 Sok mindenre rájöttem a 8.1-el kapcsolatban, akinek problémája van írjon, hátha tudok segíteni :) -
Nekem is jelentősen jobban bírja az akksi. -
nekem éppen hogy zabálja és a lista szerint a facebook beta. ráadásul egy csomószor mikor indítom azzal kezd, akarok-e hibajelentést küldeni, és ilyenkor nem is jönnek értesítések, gondolom kifagy a háttérben. Előtte egyszer nem volt ilyen. -
na, mindjart mas:D
amugy nekem jelentosen tovabb birja az aksija a frissites ota. -
bill beállításokba kapcsold vissza, elég egyszerű :)
Amúgy akkor tűnik el, ha nem csak 1 fajta bill van telepítve. -
Feltettem a 8.1-t es lehet, hogy rosszul emlekszem, de a regi verziokban uzenet irasnal ott volt a szokoz mellett a vesszo gomb is, nem? mert most mar csak a pont van, a vesszo csak a spec karaktereknel talalhato. ez eleg idegesito... -
Akkor félreértettelek. Csak múltkor mikor keresgettem ez ügyben, erre a threadre akadtam - de úgy látom, tegnapi kommentek cáfolják:( -
Nekem nincsen 8.1, én csak a 8.0-ról tudok beszélni! -
Jól értem, hogy ez akkor mégsem került javításra? -
xxx007 #4405 Nektek megy az áruház,nálam azt írja pillanatnyilag nem érhetö el hibakód :805a01f7 -
általában zenét hallgatok út közben, ezért könnyen észrevettem, ha le volt halkítva :)
-
Nekem nem megy, néha le kell húznom, elfelejtem visszavenni, és ha hívnak nem hallom. A rezgés meg nagyon gáz, az elején rezeg kettőt, aztán abbahagyja ahogy észrevettem, de zsebben még soha sem vettem észre :DD -
Mint böngésző, sebességben és tudásban (tördelés és egyebek) eddig is jó volt. Ez hiányzott nekem belőle eddig. -
"és az ie menti a jelszavakat"
Lassan már böngészőnek is lehet majd nevezni. -
Ami nekem tetszik eddig, az a háttérkép, elég jól megoldották, azt hittem gagyi lesz, de egy jól kiválasztott képpel tökéletes. Az értesítési felület is jól működik és az ie menti a jelszavakat. A külön hangerő is hasznos. Mondjuk én megtanultam már együtt élni azza, hogy csak master van :) -
Engem csak a külön hangerőszabályzás érdekel nagyon(több dolog is természetesen, de most felsorolni nem tudom őket), de ezért én még nem raktam fel. -
hát nagyon klafa a 8.1
pedig még csak fél órája nézem,de annyi az újdonság hogy hú. -
Írtam az amazon supportnak. Azt vlaszolták, hogy továbbítják az app fejlesztéséért felelős részére. Állítólag a közeljövőben megoldják a problémát. -
tőőőtöm :) -
Tölthető a WP 8.1 Preview for Developers! :) -
Köszi a választ. A Kindle tökéletes lenne, ha működne. Megvárom hátha a közeljövőben lesz javítás. Addig nem olvasok a wp-n. -
Sajnos el kell keserítselek :(
Én ahol lehet, próbálom védeni a WP appokat, az egyetlen kivétel, ami tragikus (Nekünk magyaroknak mármint ...) az a Kindle app.
Sajnos nem kezeli a saját fileokat, csak az amazonon vásárolt könyveket (Érdekes, mert az androidos, a browseres és a Win8-as elvileg simán, remélem ezt a verziót is rendbeszedik gyorsan ) és a szótár sem működik benne.
Én Bookviser-t használtam sokáig, majdnem tökéletes is volt, csak sajnos egy két dolog felidegesített benne (apróságok) ezért most a Mohoo readert kezdtem elpróbálgatni, eddig bejön.
A mobi-kat csak át kell konvertálni epub-ba és máris tudod őket olvasni, Calibre nevő SW megoldja ezt és ingyenes. Sajnos az IOS szinronizációt nem tudom, nem volt rá szükségem.
Youtube-ra pedig Metrotube-ot használok. -
Csak nem kapok ki ezért:
Windows Phone 8x by HTC - Független! - Sürgősen, áron alul!
http://aprod.hu/hirdetes/windows-phone-8x-by-htc-fuggetlen-surgosen-aron-alul-ID22PPZ.html -
MuldR #4391 625om van, vibert nem hasznalok, de a 2 mag tokeletesen eleg mindenre. Teljesen gordulekeny, jatekok, HD videok is jol mennek, soha egy pillanatra sem akadt meg. Sokkal jobban kezeli a hardvert mint az android. Egyetlen gond az 512 mb ram. Nehany app nem hajlando feltelepulni miatta :( -
Jason24 #4390 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy leformáztam a memóriakártyámat és azóta hiába másolok rá képet/zenét/videót nem látja a telefon! Lumia 520, 8GB microSD
Előtte tökéletesen működött, csak annyi volt hogy egy-két kép vagy videó többször jelent meg. Az is érdekes viszont hogyha visszamásolok mindent a kártyára a lumia ugyanúgy nem lát rajta semmit sem, viszont a c5-03 tökéletesen kezeli! A kártyát már formáztam laptopban, lumiában, c5-ben is. Valami ötlet? -
ezt csak megerősíteni tudom, nemcsak hogy gördülékenyebb, de stabilabb is. -
androiddal szembeállítva a telefon összehasonlíthatatlanul gördülékenyebb minden helyzetben. Matricák vannak, blokkolást nemtudom -
Marton95 #4387 Én most gondolkodom egy Nokia Lumia 625-ön,mert elég jó áron van a Media Markt webshopjában. Csak félek egy két dologtól:
pl azt hallottam,hogy windows phone-nál nem lehet blockolni egy viber beszélgetést!Én a vibert használom leginkább az összes programom közül..Nálatok sem lehet blockolni?Matricák sincsenek valakinél,de azt elviselném :)
Egy android 4.3-hoz képest milyen ez a két mag? Gyorsabb vagy lassabb? Vagy ugyanolyan?:) Köszi az infókat előre is -
recko2234 #4386 A lényeg, hogy van választási lehetőség :) Én annó rászántam egy kis időt, és ami nekem kellett, arra mindegyik változatot kipróbáltam :D -
Köszönöm, ez jónak tűnik. Csak a beállításokban nem találom az angol nyelvet. -
6tag. Legjobb. -
Igen, párat találtam, de hogy melyik a legjobb...:)
Amúgy én eddig egyedüli hátránynak ennyit vettem észre a többi mobilhoz képest. Olyan programok nincsenek még, amik androidon meg iphoneon teljesen alapnak számítanak régóta. Viszont pl a térkép nálam sokkal jobban működik itt, mint tette azt androidon. Ott letöltöttem a térképet, és két hét múlva nem működött, ugyan már nem tudtam leszedni, és oda vissza kellett nagyítanom, hogy találjak egy olyan méretet, amit le lehet szedni. Itt meg megmondom, hogy szedje le a komplett Magyarország térképet, és kész, ennyi. -
recko2234 #4382 Vannak alternatívák, bár én nem ismerem őket, nem vagyok instás :) -
És az instagram beta helyett van jobb? Legfelül mutat pár új képet, aztán utána több napos, meg hetes dolgok következnek, neten nézve meg látom, hogy csomó cucc kimarad. -
A gyári yt kliens az lényegében nem létező fogalom wp-on, mert az csak a mobil oldalt hozza be ie-ben.
Tudom ajánlani a Metrotube-ot. A próbaverzióban sincs semmi korlátozás. Annyi, hogy ha ott nézel videót, akkor az más yt kliensben/weboldalon nem jelenik meg előzményként.