Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz olyan app amibõl kimarad az 512MB ram miatt, és alternatív böngészõ sem lesz az ie mellett.
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
A ram az látszik, hogy kevés, modern combatot, gta sa-t ki sem dobja a market találatnak.
A nokia zene app is szeret egy sort gondolkodni, amikor a multitaskingból elõhívod újra, a netezési élmény pedig elég fapados az ie miatt, mert a több lap kezelése megfelel a 2.3-as android stock böngészõjével, csak itt még le sem tudod cserélni.
Az már a hab a tortán amikor itt sg-n megnyitom a humiarit és a képek 80%-át be sem tölti (de legalább gyorsan nem tölti be ezt el kell ismerni), néha még vissza is dob a kezdõképernyõre, ritkábban a telefont is resetbe vágja és a jelszavaidat pötyögheted naponta tucatszor. Száz szónak is egy a vége a böngészõ egy retek, alap dolgokra használható azért.
Facebook, viber sima ügy, ugyan akkor a youtube... na abból nincs egy rendes (az alap a mobil weboldalt nyitja, a többibõl meg mindbõl hiányoznak funkciók), és ha böngészõbõl nyitod meg, akkor sem az appot használja, hanem megintcsak a mobil oldalt (ugyan ez a 9gaggel is).
Mint telefon tetszik, a 4 éves galaxy 3-amat nem igazán sírom vissza, de az internet explorer az sajnos nem hazudtolta meg magát 😊
Egy pont egy ilyen telefon tulaja lettem a télen. Az 512ram egyáltalán nem kevés ( több program egyszerre mûködésénél sincs egy darab akadás sem ). A kijelzõje elég nagy ( nekem más túlságosan is, persze ez egyéni vélemény), viszont ehhez mérten lehetne nagyobb felbontású (720p legalább), de így is szép képet ad. Legnagyobb elõnye, hogy átlagos használat mellett is bír több mint 2 napot! A kamera a gyengéje, viszont ha nem vagy fotomágus, akkor tökéletes.
Váltanék Windows Phone-ra és van már készülék amit néztem,egy Nokia Lumia 625.Vélemény róla hogy milyen? Meg egy kérdésem lenne még, hogy nem kevés az 512MB ram benne?
Egyébként csak netezésre (facebook,viber), zene hallgatásra és kis játékra használnám.
Válaszokat elõre is köszönöm!
Manchester United FC
bon: ennek örülök, de egy ilyen appért, fõleg ahogy most van, nem volt szívem pénzt kérni 😊 majd komplexebb, több munkát igénylõ, vagy baromi hasznos alkalmazásnál/játéknál^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Valószínû tényleg a reklám a jó megközelítés :/
Kezdõ kis apró appnak jó volt, ingyenes, reklámmentes (és talán hétvégén ki is adom az újabb változatot). A következõben valószínûleg lesznek reklámok, amit csak in-app fizetéssel lehetne kilõni 😊 Persze ez attól is függ, hogy a több ötletem közül melyiket valósítom meg elõször ^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Persze akkor gondolom nem töltötték le volna ennyien, meg a Mikrosoftnak is jut belõle némi sáp.
Köszi!
Mikor haverom mondta, hogy a barátjának windows phone ja van, és látta rajta az Álmoskönyv alkalmazást... és azt mondta imádja, mikor felkel mindig lecsekkolja amit álmodott 😊 ez jó érzés volt :p
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
Milyen programmal tölthetem át a névjegyeket a számítógéprõl a telefonra?
Milyen programmal tölthetem át a névjegyeket a számítógépre?
Aztán imádkozzon, hogy az ügyfélszoli ne legyen kecseg'.
Próbáljatok alap kódokat még, pl. 0000 vag 1234
((Szerintem azért nem kaptál választ, mert ez egyértelmû hogy nem tesz kárt.))
13 éve itt. Szép idő.
A véleményeteket szeretném kérni errõl a dologról https://www.youtube.com/watch?v=t-4SI_Yq8C4 és, hogy az a kis karika ugye mágneses és ha azt ráhelyezem a telefonra nem fogja elrontani a telót vagy a kamerát ? Válaszotokat elõre is köszönöm .
hogy nem frissítette, ezért a windows phone ideiglenesen zárolás alatt tartja a telefont. És kér valami jelszót
vki találkozott már ilyennel?
GGMU
Droidnál csak letöltöm a képfáljt és ráflasheltem géprõl. <#vigyor>#vigyor>
Itt ilyenkor mi a teendõ?
(ha angolul használod, mint én: Setting-> Update Phone)
13 éve itt. Szép idő.
Alkalmazások bezárása a GDR3 frissítés után úgy lehetséges, ha hosszan nyomod a "Vissza" gombot, majd az appokon lévõ "X" jellel bezárod õket 😊
13 éve itt. Szép idő.