5743
  • bon
    Majd 8.1-nél.
  • SigS
    Sziasztok!
    Lehet hogy hülye a kérdés, de ugye nem lehet háttérképet rakni W8-as telefonra (Lumia 620)
  • papi08
    Volt, igen.
    Mikor átnevezték OneDrive-ra, az első 100.000 bejelentkező kapott 100 gigát ajándékba :D
  • maffioso
    Jó nem akartam faszmérő versenyt, csak mondtam. :D Nem értem miért, állítólag volt valami osztogatás.
  • bon
    Nekem 248gb
  • bardocz
    Nekem meg 10. De nem érzem, hogy nagyon több kéne.
  • papi08
    Nekem meg 150 giga jövő májusig. Egy fillért nem költöttem :D
  • maffioso
    Nekem 110 gb van. Pedig nem vásároltam.
  • Rockynhooo
    Köszi! Van egy haverom, akinek volt egy ideig ilyen telója. Majd őt leültetem, hogy szépen kalibrálja be :D A designet meg én is megtudom ízlésem szerint.
  • bon
    Nem skydrive, hanem onedrive és nem live fiók, hanem microsoft.
  • bardocz
    Skydrive-ra regisztrálj egy live-os fiókkal, és állítsd be először, hogy a képeket amiket csinálsz automatikusan töltse fel. Így kapsz majd 3 giga plusz tárhelyet(össz 10giga), és ezt utána ki is kapcsolhatod. Én beállítgattam minden fiókot, meg szinkronizáltam. Illetve ezelőtt androidot használtam, és google contactokba voltak mentve a számaim, innen is megpróbáltam mindent átrakni, majd poeple.live.com-on a többször szereplő embereket összevontam, fb accountok, email címek, számok, ezeket. Alkalmazások közül szerintem szedd le a nokia camera app-ot, meg valami battery alkalmazást, ami több infot ad, mint alapból.
  • Rockynhooo
    Üdv!

Ma vettem egy nokia lumia 520as mobilt. Wp-m még soha sem volt, sőt okos telóm is csak egyszer, szóval elég újdonság nekem. Tudtok ajánlani valami leírást, esetleg pár alap dolgot, amit érdemes beállítani ? Még csak most ismerkedem vele.
  • dregnarr1 #4447
    Üdv!
    Ismertek olyan ebook/pdf olvasót, aminél ha egy adott szóra rányomok, körbeírja azt/lefordítja?

Pl.: rányomok arra, hogy "apple", és akkor "a delicious, round fruit", vagy valami hasonló.

Androidon volt egy tökéletes app, talán valaki megcsinálta WP-re is.
  • papi08
    Nekem olyan, pöpec teló, pöpec kamera :D
  • Lantee
    Köszi, megnézem ezt a 1020-ast.
  • papi08
    Abban a méretben a 920, vagy a 1020.
  • bardocz
    Ha találsz 920-at, szerintem érdemesebb azt venni. Nagyjából ugyan az a kettő, csak a 920 32 gigás.
  • Lantee
    Köszi, de ahogy nézem az már 6"-os, ami szerintem már túl nagy lenne. 925-ös méretben a 925-ös a jelenlegi legjobb?
  • papi08
    Lumia 1520. Kétségtelen.
  • Lantee
    Bakker! Ma jött meg az Amazonról rendelt 925-öm, de sajna NO SIM hibás, úgyhogy küldhetem vissza. Feltúrtam a netet, és ahogy olvasom, ez egy eléggé jellemző probléma. Amúgy szép, pont jó méretű készülék, de csak kíváncsiságból kérdezem: Melyik most a legjobb Windows Phone?
  • asysoft
    Ez szerintem egy nagyon kényelmes feature - bár én nem WP-n találkoztam vele - hamar rááll az ember keze.
  • Gladiator
    Nem tudom eddig is igy volt-e, de most mar a telefonon is lehet ugy hasznalni az explorert, mint tableten. tehat ha jobbra huzod az oldalt, akkor visszalep, ha balra, akkor elore. csak mondom.
  • Harvey89
    Sziasztok!
    A L925öm bejövő hívásnál csak a telefonszámot írja ki, a nevet nem.Eddig kiírta a nevet is. Ez mitől lehet? Köszi
  • xxx007
    Két napja néha úgy tűnik mintha elfogyna a RAM ... L820 WP8.1
  • Gladiator
    nem tudjatok milyen utasitasoknal mondja ki Cortana a nevem? olyan fasza nevet talaltam ki magamnak, de ez a ribanc sose szolit rajta:D
  • maffioso
    Ahogy nézem nekem a fülem botját sem kell mozdítanom. Minden szoftvert automatikusan újra letölt a telefon.
  • xxx007
    Nekem jelenleg 820-am van , rajta a 8.1 , igen törlödnek a HERE softverek,de simán le lehet tölteni , NSU for Retail alkalmazással vissza tudod tenni az eredeti softvert ha baj lenne ...
  • maffioso
    A másik kérdésem pedig a HERE szoftverek, Nokia szoftverek. Azt olvastam, hogy törlődnek, de letölthetőek maradnak?
  • DummyBoy
    Kétlem, hiszen az csak egy applikáció :) Ráadásul Microsoft ...

925 vs 1020: én nem vagyok nagy fotóbubu, de mióta megvan a 920, párom kompaktját sehová nem viszem.

Egy dolog hiányzik, néha, de akkor nagyon ... a zoom :)

Ha én most vennék, akkor 1020 lenne (Vagy 1520). De lehet várnék még a 930-ra :) Nekem az 5" jön be méretre leginkább.
  • bon
    Csak elviekben ugrik.
  • maffioso
    ha feldobom a 8.1 dev-t akkor valóban ugrik a garancia?
  • bardocz
    Keress egy boltot ahol megfogdoshatod mindkettőt.
  • xxx007
    Köszi a sok hozzászólást , de még így se tudok dönteni ....
  • bardocz
    Ha a pénz nem számít én az 1020-at venném inkább. Méretre ugyan akkora a dudort leszámítva, viszont kétszer akkora benne a tárhely.
  • kifli
    ha inkább mindennapra telefont szeretnél 925. 1020 csak akkor ha szinte lépten nyomon fotózol
  • papi08
    Először én is azt hittem hogy rossz lesz a "dudor", de aztán rá kellett jönnöm hogy nem az. Sőőt, stabilan lehet fogni vele a telót netezés közben is :D
  • xxx007
    Hát fotózni szeretek,de a dudor is zavar,meg 16 G memória a 925-ben ... az alu keretre meg xarok,de nemtudok dönteni... akkor se.
  • DummyBoy
    Ha fotózni szeretnél akkor nem kérdés: 1020.

925-öst csak akkor válaszd ha az alukeretet preferálod a polikarbonáttal szemben, vagy ha zavar a dudor a 1020 hátulján. Minden más esetben 1020.
  • papi08
    De utána nézd is meg kérlek az elkészült képeket...:D
  • Jim Morrison
    Kisebb felbontásnál is?