5743
-
.xap fájlokkal lehet, ha a készülék mint regisztrált fejlesztői eszköz is funkcionál (ez is ingyenes). De feltétele hogy legyen memóriakártya a készülékbe. -
Sziasztok.
Ma vettem észre az egyik nagy magyar torrentoldalon, hogy vannak windows phone-os alkalmazások is fenn. Lehet már warezolni erre is? -
már nem csak előrendelni lehet ezeket a készülékeket? -
recko2234 #4496 Abból a szempontból nem egészen, hogy a 630,635 és 930-on már a Nokia Cyan van a 8.1-el gyárilag. Szóval igen, minden más készülékre a fejlesztői van kint, és nem, mert már van normál is :D
-
de -
A 8.1-nek még csak a fejlesztői verziója van kint nem? -
Nekem a spotify vált be leginkább a szolgáltatásával együtt. -
én gyárit használom, nekem minden igényemet kielégíti...
8.1-el amúgy változik sokat, így mégjobb :) -
Egyszerű kérdésem lenne: Melyik a legjobb zenelejátszó program ilyen mobilra? -
Lantee #4490 Koszi, kiprobalom! -
Az futhat amit szeretnél, de komoly üzemidő javulás érhető el ezek kikapcsolásával. Időjárás progi ha ki van tűzve élőcsempével akkor futhat; Viber, ha szükség van az instant értesítésekre futhat. De ha sem instant értesítés, sem élő csempe nem működik, akkor felesleges. -
Lantee #4488 Ahh...igen, nezegettem azt is, de mondjuk egy idojaras vagy egy Viber nem KELL hogy fusson? Mindent nyugodtan kilohetek? -
Nem érted a lényeget, a beállításokban kikapcsoltad hogy ne futhassanak a háttérben? (a háttérben futó, és a megnyitott app nem ugyan az) -
Lantee #4486 A hatterben futo appokat aranylag surun kilovom, de sokat nem er. -
A háttérben futó appokat kikapcsolgattad? -
Lantee #4484 Hat...alapvetoen meg vagyok elegedve a Lumia 925-el, de az aksi siralmasan gyenge. Alig hasznalat mellett (nemi Internetezes, egy-ket perc hivas, kis facebook, kis egyeb) delutan 3h-ra siman lemerul a reggelig toltott telo. :( -
Az van, csak lusta vagyok. :D -
Nekem érezhetően javult az üzemidő. -
Nem tapasztaltam ilyet. -
Amennyiben Nokiád van, gond nélkül visszarakhatod a 8-at :) -
Azt írták, hogy javítja az akkumulátor használatát. Valóban javult, megint gyorsabban merül. Visszasírom lassan a 8-at. -
ha valaki netán fejlesztésbe akarna kezdeni, akkor ötletnek tudom javasolni a telekom tv go app-ját. Nem lenne rossz wp-re is :) -
Én nem tapasztalok ilyet, viszont nem veszek észre semmi változást a telefonon.
Ami hiba volt az is megmaradt. -
nekem amugy elegge szetkurta a rendszert. kb minden masodik app befagy, amikor return-olni akarok. ugyhogy ki kell belole lepnem es ujra kell inditanom, ha mar egyszer megnyitotta. valamint nehany app, amivel regen semmi baj nem volt, most allandoan kifagy. masnal ilyesmi? -
Nem is kicsi, mert nagyon sokáig telepít nálam. Kíváncsi leszek mi változott. -
Frissítés érkezett a 8.1-hez. -
-
Addig már fél lábon is kibírjuk PfD nélkül :) :D -
Hivatalos: Windows Phone 8.1 június 24.-től lesz elérhető. -
Lantee #4470 Na, maradtam a 925-nél. Ma hozta a futár, gondolom most jön pár órányi testreszabás. :) -
-
WinMagazon cikk :D -
Nem ismerem a többit. Linket?
-
Nem hogy a többi fícsört várnád :P :D -
Uh, addig hogy fogom kibírni háttér nélkül
-
Sokan legkésőbb augusztusra saccoljuk :) -
Passz, Preview of developer formában elérhető egy fejlesztői regisztrécióért cserébe. -
Kösz.
És mikor jön? -
cortana csak us területi és nyelvbeállításokkal van -
Felraktam a 8.1-et Preview of developerrel, de nem találom Cortanát. Meg elvileg nem úgy volt, hogy most már csengéssel együtt is rezegni fog a telefon? Mert nálam most is úgy van, mint régen. (lumia 620)