5743
  • papi08
    .xap fájlokkal lehet, ha a készülék mint regisztrált fejlesztői eszköz is funkcionál (ez is ingyenes). De feltétele hogy legyen memóriakártya a készülékbe.
  • joshua
    Sziasztok.
    Ma vettem észre az egyik nagy magyar torrentoldalon, hogy vannak windows phone-os alkalmazások is fenn. Lehet már warezolni erre is?
  • kifli
    már nem csak előrendelni lehet ezeket a készülékeket?
  • recko2234
    Abból a szempontból nem egészen, hogy a 630,635 és 930-on már a Nokia Cyan van a 8.1-el gyárilag. Szóval igen, minden más készülékre a fejlesztői van kint, és nem, mert már van normál is :D

• kifli
    de
  • papucsálatka
    A 8.1-nek még csak a fejlesztői verziója van kint nem?
  • benőmenő
    Nekem a spotify vált be leginkább a szolgáltatásával együtt.
  • kifli
    én gyárit használom, nekem minden igényemet kielégíti...

8.1-el amúgy változik sokat, így mégjobb :)
  • papucsálatka
    Egyszerű kérdésem lenne: Melyik a legjobb zenelejátszó program ilyen mobilra?
  • Lantee
    Koszi, kiprobalom!
  • papi08
    Az futhat amit szeretnél, de komoly üzemidő javulás érhető el ezek kikapcsolásával. Időjárás progi ha ki van tűzve élőcsempével akkor futhat; Viber, ha szükség van az instant értesítésekre futhat. De ha sem instant értesítés, sem élő csempe nem működik, akkor felesleges.
  • Lantee
    Ahh...igen, nezegettem azt is, de mondjuk egy idojaras vagy egy Viber nem KELL hogy fusson? Mindent nyugodtan kilohetek?
  • papi08
    Nem érted a lényeget, a beállításokban kikapcsoltad hogy ne futhassanak a háttérben? (a háttérben futó, és a megnyitott app nem ugyan az)
  • Lantee
    A hatterben futo appokat aranylag surun kilovom, de sokat nem er.
  • papi08
    A háttérben futó appokat kikapcsolgattad?
  • Lantee
    Hat...alapvetoen meg vagyok elegedve a Lumia 925-el, de az aksi siralmasan gyenge. Alig hasznalat mellett (nemi Internetezes, egy-ket perc hivas, kis facebook, kis egyeb) delutan 3h-ra siman lemerul a reggelig toltott telo. :(
  • maffioso
    Az van, csak lusta vagyok. :D
  • bon
    Nekem érezhetően javult az üzemidő.
  • bon
    Nem tapasztaltam ilyet.
  • papi08
    Amennyiben Nokiád van, gond nélkül visszarakhatod a 8-at :)
  • maffioso
    Azt írták, hogy javítja az akkumulátor használatát. Valóban javult, megint gyorsabban merül. Visszasírom lassan a 8-at.
  • kifli
    ha valaki netán fejlesztésbe akarna kezdeni, akkor ötletnek tudom javasolni a telekom tv go app-ját. Nem lenne rossz wp-re is :)
  • wantonly
    Én nem tapasztalok ilyet, viszont nem veszek észre semmi változást a telefonon.

Ami hiba volt az is megmaradt.
  • Gladiator
    nekem amugy elegge szetkurta a rendszert. kb minden masodik app befagy, amikor return-olni akarok. ugyhogy ki kell belole lepnem es ujra kell inditanom, ha mar egyszer megnyitotta. valamint nehany app, amivel regen semmi baj nem volt, most allandoan kifagy. masnal ilyesmi?
  • wantonly
    Nem is kicsi, mert nagyon sokáig telepít nálam. Kíváncsi leszek mi változott.
  • bon
    Frissítés érkezett a 8.1-hez.
  • SigS
  • papi08
    Addig már fél lábon is kibírjuk PfD nélkül :) :D
  • bon
    Hivatalos: Windows Phone 8.1 június 24.-től lesz elérhető.
  • Lantee
    Na, maradtam a 925-nél. Ma hozta a futár, gondolom most jön pár órányi testreszabás. :)
  • SigS
  • papi08
    WinMagazon cikk :D
  • SigS
    Nem ismerem a többit. Linket?
  • papi08
    Nem hogy a többi fícsört várnád :P :D
  • SigS
    Uh, addig hogy fogom kibírni háttér nélkül
  • papi08
    Sokan legkésőbb augusztusra saccoljuk :)
  • bon
    Passz, Preview of developer formában elérhető egy fejlesztői regisztrécióért cserébe.
  • SigS
    Kösz.
    És mikor jön?
  • kifli
    cortana csak us területi és nyelvbeállításokkal van
  • joshua
    Felraktam a 8.1-et Preview of developerrel, de nem találom Cortanát. Meg elvileg nem úgy volt, hogy most már csengéssel együtt is rezegni fog a telefon? Mert nálam most is úgy van, mint régen. (lumia 620)