Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
most lehet beindulok megint az app fejlesztéssel. Elárulom gondolkodok SG fórum kliensen, de a fejben tervezésnél mindig megakadok. Ugye a kedvencek a lényeg ez logikus. Viszont csak nekem 200+ van (vagy 150+ csak?). És egymás alá felsorolva meg hosszú lenne a lista. Olyanra gondoltam, hogy a fõfülön csak az olvasatlanok lennének, a második fülön meg az olvasottak, és ezekhez kéne olyan, valami gyorsa navigáció (bár lehet a görgetés is elég gyors:..😊 Olyasmi kéne mint az alkalmazásoknál, ha kevés van nincsenek ott a betûk, bizonyos mennyiség után már igen. De még mindig csak a fejben ötletelésnél tartok :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
Kérdésem lenne, a 8x amit vennék nem tud magyarul. Ettõl függetlenül pl navigáció tud magyarul? Magyar nyelvû bill van? Van belõle valami hátrány, hogy nem magyar nyelvû?
Hogy a beállítások menü angol, és hasonlók az nem zavar...
kifli
már csak az kellene, hogy ne droid és iphone legyen az elsõdleges platform a népszerû appoknak, amikbõl talán jön késõbb wp verzió is. De ha így halad a dolog, akkor szerintem nem kell sokat várni...
Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Olvasva a véleményeket..nem. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
surfcube 3d nem jó browser?

bon
MS partner? Megvette a Microsoft.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

benőmenő
Sajnos nincs.
Nekem is ez a legnagyobb problémám a wp-vel (szintén 620), meg hogy még nincs rá gdr 3.
joshua
Van a gyárin kívül valami normális böngészõ? Úgyértve, amiben esetleg van oldaltördelés ha nagyítok, és jelszómentés? Amúgy semmi bajom az explorerrel, de ezen nagyon nagyon hiányoznak már egy ideje. (lumia 620)

kifli
nokia wp8 fícsöröket valaki fel tudja sorolni? Mik azok amiket csak a nokia tud? glance screen pl
papi08
oneal1-el értek egyet. 😄

Bár a Nokia fele billenti a mérleget az összes Nokia app, és hogy MS partner lett a gyártó. De a HTC akkor is igen jó. 😄

13 éve itt. Szép idő.

kifli
memória 820-nál bõvíthetõ, 8x-nél nem. De énis 8x felé hajlok inkább. Ahogy nézem arra pl van mód, hogy nokia appokat telepítsek htc-re is...
oneal1
ha ugyan olyan árban vannak akkor htc 8x, több memória, jobb kijelzõ

!Forza Ferrari!

kifli
Szerintetek lumia 820 vagy htc 8x?

8x-et eddig még csak 1x fogtam kézbe, ma megyek tapizni kicsit még 😄
Nekem 820 van és még nem kaptam meg a Blacket, így sajna nem tudok segíteni.
Sziasztok. Lumia 920-am van és az a bajom, hogy amikor megkaptam a telót decemberben akkor még Amber volt ugye rajta, és akkor még lehetett állítani az ip-t kézzel. Aztán a héten jött a Black frissités, és most nem találom sehol, csak szürke az ipnél meg a maszk.. minden. :S A másik meg az hogy a frissités után az Viber nem jelez ha írnak. Elõre is köszönöm a segítségeket.
Nincs közelire állítva?
oneal1
nincs esetleg már valami értesítési képernyõ? vagy erre külön program?

!Forza Ferrari!

Hát nem nagyon messzirõl, már 2-3 méternél is elég homályos. Amire ráfókuszál az nem lesz homályos csak körülötte :/
benőmenő
A "messzirõl" eléggé relatív 😊
Talán a villanó már nem tud olyan távolságra elég fényt eljuttatni.
Sziasztok. A Lumia 920-nál az normális, hogy ha sötétben messzirõl csinálok vakus képet homályos lesz, pedig ha közelrõl csinálom akkor nagyon jó képeket lehet csinál. Nem értem, valami megoldás ?
Ha megadod a Microsoft fiókodat, amit az MSN-hez használtál, akkor tudsz beszélni az ottani ismerõseiddel. Beteszi õket a névjegyekbe.

DummyBoy
Nekem megy a FB cset a sima üzenetek között (L920).

Valamint 520-ra meg 720-ra van kitalálva a Drive plus, nem értem miért nem tudod megvenni ... A nem támogatja az igen érdekes, mivel csak licence 😊

Tudsz a hibaüzenetrõl dobni egy screenshotot?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bardocz
A messenger jól mûködik? Lehet veszek majd egy 520-at.. Meg az instagram is rendesen fut? Böngészésen kívül eddig is fõleg ezeket használtam. Ilyen tepsi telefonnal nem fogok a zsebemben longboarddal dh-zni, hogy sebességet mérjek, szóval az már nem annyira mérvadó, hogy ilyesmi van-e rajta.
Én személy szerint még mindig ódzkodom a nem béta Facebook alkalmazástól, bár mostanában a béta csinál olyat, hogy hiába van minden értesítés kikapcsolva, akkor is kapom õket csempére 😄

No de legalább jön és idõben x)

A navigációra nem tudok mit mondani, nekem L820-on alapból volt telepítve a Nokia Drive+, késõbb Here Drive+ lett belõle.
Írj visszajelzést a Nokiának, hogy mennyire bekaphatják a kiskutyád hosszú, de egyébként rettentõen szõrös farkát x)
bujcsik555
A térképek mennek, nem a GPS részével van a gond, az megy bárhol, de a navigáció korlátozott az 520-ban. Ezért kérdeztem tud-e valaki valami alternatívát a drive plusra. Nézegettem a storeba navigációkat, de vagy net kell hozzá, ami offline is megy annál meg az értékeléseknél eléggé le voltak húzva. Gondoltam hátha itt tud valaki valami használhatót.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

oneal1
köszi!!😊

!Forza Ferrari!

hykao
Ha az SMS-es részbe integrált MSN-Facebook chat lehetõségre gondolsz, akkor az kula...legalábbis nálam szinte mindig csak a nem lehet csatlakozni dumát nyomja...még egy dolog, ami WP7 alatt már viszonylag jól mûködött, bár éjjel-nappal online-nak mutatott, hacsak nem állítottam az állapotomat kilépés elõtt láthatatlanra vagy offline-ra...

viszont ahogy papi08 is mondta: a hivatalos Facebook app (nem csak a béta) már képes "valósidejû" értesítésekre (legfölsõ sáv a kijelzõn) és élõ csempés megjelenítésre (legnagyobb csempe esetén akár háttérkép, felhasználó avatar, üzenet-értesítés, darabszám megjelenítés)
Golyo69
papi08
Én fb chatre a Facebook Beta appot használom. Ott tökéletes 😄

13 éve itt. Szép idő.

oneal1
köszi a részletes beszámolót, pozitív az összegzés amit kaptam!😊

facebook chat mûködik?😊

!Forza Ferrari!

hykao
Market kínálat folyamatosan bõvül természetesen, legfõképp a Nokia saját alkalmazásai - talán már túl sok is a jóból e téren, nem véletlenül próbálják összevonogatni az azonos kategóriájú appokat.

Nagyon nem érzem hiányát semmilyen appnak, Instagram van, bár még béta állapotú, de én amúgy is a 6tag-ot használom helyette, mert a hivatalos Instagram alkalmazás élõ csempe mûsorozása - legalábbis a béta esetében - kimerül az Iphone számmegjelenítési attrakciójában, míg a 6tag az aktuális utolsó képet is képes megjeleníteni a csempe felületen.

Vine is van már, VK és a Facebook gyári appok is sokat javultak-javulnak, bõvülnek folyamatosan. VK-nál van már angol nyelv is (orosszal nehezen boldogulóknak), a hivatalos Face app értesítési és élõ csempe mûködése szinte már tökéletes. (már van értelme a legnagyobb méretû csempe használatának...)

A nem bõvíthetõ 32 giga elegendõnek tûnik egyelõre. Csomó országtérkép, vagy 20 játék, és elég sok app telepítve van, és még mindig van majd 8 giga szabad hely...a legfõbb bajom a 820-szal a nagyon szûkösnek bizonyult gyári 8 giga volt. (hiába volt bõvíthetõ, az utólagosan behelyezett microSD kártyára csak a képek, zenék videók és talán dokumentumok voltak rakhatók) Néhány játék és alkalmazás - neadj isten offline térkép - letöltése után már ki is fújt a beépített 8 giga...

A Lumia Black (GDR3) frissítés lassan talán megérkezik majd a melegfelvonulás reklámozására is alkalmas színvilágú szolgáltató készülékeire is, és akkor kiderül mennyire finomodott tovább az egész WP8 rendszer, és élesben is levizsgáznak a bannerban olvasható új fícsörök az L1020-as csudifonon...

Üzemidõ tekintetében nem érzek lényeges különbséget a korábbi L710, L820 és a mostani L1020 között: ha sokat nyomogatom, hamar lemerül, ha keveset, azért akkor sem fogja 2 napig bírni...az L1520-nál már valószínûleg jobban tetten érhetõ a többlet üzemidõ. Azon már a kamera is kevésbé bontja meg a hátlap vonalvezetését - igaz az "csak" 20Mpixeles -, viszont az L1520 már tényleg baromi nagy...mintha valami mûanyag vágódeszkát emelgetne az ember a füléhez. Fõleg, ha még védõ gumibugyi is kerül rá, nyári hónapokban, lengébb öltözetben zavaró lehet egész nap (zsebben?) hurcibálni ...

oneal1
üzemidõrõl mi a tapasztalatod?

!Forza Ferrari!

oneal1
😄

!Forza Ferrari!

Jim Morrison
meg van álmoskönyv is, azt hallottam már azért megéri WP-t venni <#whatever>

oneal1
köszi!😊

azóta a véleményed?😊

összességében gondolom pozitív így, hogy még megvan😄
1 éve volt lumia 920-am, azóta változótt valami a market kínálat?

azt olvastam, hogy van pl instagram is már.

!Forza Ferrari!

hykao
hykao
520-ra, ill. 720-ra azt hiszem régiókorlátozott a Drive.
Nokiákon elvileg a plus van telepítve.

De ha letöltöd az aktuális ország térképét, szerintem offline lesz az is.
Gladiator
Bocs, Drive PLus-om van😄 Sosem tûnt fel😄

Gladiator
Ezt honnan vetted, hogy csak abban az országban mûködik, ahova a SIM kártya való? Nekem magyar T-s 920-am van, most voltam Puerto Ricoban, teljesen faszán mûködött a navigálás. Beállításokban tudsz letölteni plusz térképeket.

bujcsik555
Sziasztok!
Lumia 520-ra kellene nekem offline navigáció. Alapból csak a here drive van rajta, de az csak abban az országban müködik ahova a sim kártya való a telóban. A drive plust pedig nem tudom megvenni rá, azt írja nem támogatja. Mi más lehetõségem van egész európát támogató, normális offline navigációra a telefonra?

Illetve a drive plus valamikor elérhetõ lesz 520 is?

Köszi!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

oneal1
használ itt valaki lumia 1020-at?

!Forza Ferrari!

daeemoon
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Próbálom telepíteni a Zune 4.8-at, de minden próbálkozás ellenére is beleütközök abba, hogy panaszkodik a Windows Media Format SDK hiányára. A 11-es verziót telepítettem, de ezek után sem találja a telepítõ. Windows XP kompatibilitási módban futtattam az SDK telepítõjét. Mit tudnék tenni a hiba elhárítása érdekében?

papi08
Olyan appot tud valaki, ami képes idõt, és naptár eseményeket megjeleníteni egy nagy csempén? Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
Szerintem 820.
Jobb kamera, jobb kijelzõ panel, magasabb ppi, magasabb cpu órajel, 1 GB ram. Plusz így képrõl nehéz megmondani, de mintha a képernyõ szimmetrikusabban lenne elhelyezve.
A 625-ben talán jobb a gpu, illetve ha tepsikedvelõ vagy egy teljes 0,2"-el nagyobb a kijelzõje.
Sziasztok. Az igaz, hogy már nem gyártanak Nokia Lumia 920-at ? 😮 A barátnõm szeretne venni ilyen telót mert én is vettem pár hónapja és nagyon tetszik neki, el ment a városba megkérdezte a szolgáltatónál és aztmondták neki, hogy már nem gyártanak ilyen telefont 😮 .
Sziasztok!
Telefon vásárlás elõtt állok. A lumia 820 és 625 között döntenék!
Segítséget kérnék, hogy szerintetek, melyiket érdemes? Érvek, ellenérvek, stb..
Illetve hasonló áron milyen alternatívák vannak?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Gladiator
Nem csak csúcsmodelleket mutatnak be rajta. Amúgy meg nem ez a lényeg, hanem hogy lenyomja a többi teló árát, mert a cégek kiszórják a készletüket. Vagy csak simán látod, hogy merre haladnak a dolgok, és lehet, hogy olyat jelentenek be, ami miatt rohadtul nem akar majd mégse WP-s telót venni.

Az MWC után egy jobb telefon legalább 1 év, mire elérhetõ árban lesz.