5743
  • kill3r21
    Srácok van itt olyan alfórum ahol teló tartozékokat lehet hirdetni? :D
  • Jim Morrison
    nem :(
  • plu604
    magyarul?
  • Jim Morrison
    Livesoccer app androidos valtozataban mar lehet hallgatni a kozvetiteseket. Keress ra, lehet wp-n is megy.
  • plu604
    hogyan lehet élő VB közvetítéseket hallgatni WP-on? nézni nem akarom mert már nincs sok az adatcsomagomból, de hallgatnám. valami netrádió vagy vagy app van erre?
  • borban
    Kösz a tippet,utána nézek a Jongla-nak
  • maffioso
    Remélhetőleg az új 8.1 miatt majd kijavítják ezeket, mert amúgy ezt használtam elsődlegesen. Most itthon gépről viberezek, az úton pedig a jongla-n kommunikálok. Az is néha csinál olyat, hogy nem küldi vagy mutatja az üzenetet, de kilépek belépek (~2másodperc) és már fasza is.
  • borban
    A Viber tényleg elég sz@r Windows Phone rendszeren.
    Nekem is,meg még jó pár ismerősömnek csinálja azokat amiket írtál.
    /napok múlva jönnek meg az üzenetek,nem csöng ki stb/
  • Örm
    Várható olyan skype frissítés amivel lehet majd 8.1-en fájlokat küldeni?
  • maffioso
    Ja megnéztem azon a linken, ami alant látható. Undorító, és akkor arra hivatkoznak, hogy nehogy lemenjen a net. Jól van. Szerencsére engem nem érint, gondolom ezért is nem tudtam róla.
  • kifli
    mindegyik szolgáltató korlátozza a voip hívásokat, csak a drágább mobilnet előfizetéseknél van engedélyezve. De ez nem helyi szarrágás, mindenhol ígyvan kb.
  • borban
    Klikk ide akart lenni,csak ezen a fórumon nem lehet javítani a hozzászóláson :)
  • borban
    Klill ide
  • maffioso
    De az eredeti kérésedre nem tudok megoldást kínálni, viszont pofátlanságnak tartom a voda részéről ezt.
  • maffioso
    "Let me rephrase this."

A viber olyan szinten foshalmaz, hogy nem lép be sokszor az alkalmazásba, vagy ha belép, akkor nem küldi el az irományokat, esetleg 2-3 órás csúszással jelez még akkor is, ha már korábban gépről válaszoltam az üzenetre. Ez különösen jó, amikor éjjel 2 körül arra ébredek, hogy ez a szar csipog meg rezeg. Tegnap ugyanez volt, próbáltam kikapcsolni a toast érdesítéseket, de nem tudtam, mivel ez a szar nem lép be a programba, hanem órákig jelzi, hogy tölt és utána semmi. Használhatatlan. A skype-pal nincs bajom, az fasza.
  • borban
    Na most valami ehhez hasonló,kellene nekem Windows Phonera,mert mindenen müx csak azon nem.
  • borban
    Itt most nem azon van a hangsúly,hogy a Víber foshalmaz vagy nem /mondhattam volna a Skypot is vagy bármi más foshalmazt/hanem arra kellene nekem megoldás,hogy ezek a foshalmazok működjenek Voda hálózatban,mert igen a Voda sajnos korlátozza az összes Voip alkalmazást. Kivétel a Red díjcsomagban ami ugye havi 10k körül van,de mivel korlátlan beszélgetés van benne bármilyen hálózatba itt már nincs is jelentősége a Víbernek /
    Androidra van a SurfEasy app ami nem egy VOIP alkalmazás mint a Víber,csak csinál egy VPN kapcsolatot amin keresztül már nem él a korlátozás mert nem érzékeli.
  • maffioso
    A viber mindenkféleképpen egy használathatatlan foshalmaz windows phone-n, kár erőltetni. Használj mást, van valami j betűs, ami normálisabb.

(a voda korlátozza amúgy a vibert? az kurvagáz)
  • borban
    Üdv!
    Vodás Viber korlátozásra szeretnék megoldást Windows Phone 8 alatt.
    Androidon a Surf Easy progi VPN nyújt erre megoldást,ami tőkéletesen müx az Androidos telómon. Lecseréltem a telefonomat Lumia 520 ra.
    Sajnos Windows Phonra nem találtam ilyen alkalmazást.
    Windows Phone alatt van-e a Surf Easy nek valamilyen alternatívája,vagy esetleg valami más megoldás?
    Csak értelmes és segítőkész válaszokat várok,az "ejnye-bejnye ilyet nem szabad csinálni" meg "mi a francnak nem maradtál az Androidnál,ha azon működött" és egyéb nem a kérdésemre érdemleges választ adó fórumtársak kérem kíméljenek. :)
    Köszönöm annak aki tud segíteni

• papi08
    Szerencse ezek engem elkerülnek.. Amúgy sem szeretek a tárgyakhoz beszélni, inkább írok :D
  • maffioso
    Az új ios rendszer támogatja a magyar nyelvű diktálást. Kicsit irigy vagyok.
  • papi08
    Az nem jött össze, még mindig Cortana köteles a csendes órák :)
  • maffioso
    Nem figyeltem meg, de cortana beállításaiban találkoztam vele. Szóval most már anékül is, gondolom.
  • bon
    Cortana-t használva, ha jól tudom.
  • maffioso
    az volt a sima 8.1-el is már
  • bon
    Meg valami "csendes órák" funkciót.
  • papi08
    Igen. Sokan csak egy kis gyorsulást, illetve bizonyos készülékeken változtatott bootképernyőt vettek észre.
  • maffioso
    Jött az éjjel valami developer frissítés.
  • recko2234
    Az előző hozzászólásom kiírásának napján már kapni lehetett a 630-at :) Elnéztem a tervrajzot.
  • bardocz
    Kiváncsi vagyok az enyémre mikor jön ki majd a 8.1. Független, meg elvileg nem is magyarországban vásárolt, hanem dán.
  • kifli
    Akkor még nincs normál 8.1 mert nem tudod megvenni és használni azokat a telefonokat, amiken gyárilag az van.
  • recko2234
    De. Még csak.
  • bon
    Júni 24-től lesz elárhető.
  • Lantee
    Várom...nagyon. Állítólag június közepén jön, igaz?
  • bon
    Akku üzemidőben a 8.1 hozott javulást a legutóbbi frissítés után.
  • Lantee
    Lumia 925 - első két hét tapasztalatai:

PRO
    - A rendszert régi barátomként üdvözöltem (Lumia 800 - iPhone 4S - Lumia 925). Gyors, átlátható, nekem a piacon lévő rendszerek közül ez a kedvencem.
    - Gyönyörű fényképeket csinál, az iPhone elbújhat mellette. Rengeteg szuper alkalmazás is leszedhető, amikkel amatőr fotósok minden vágyukat kielégíthetik.
    - A böngésző meglepően jó
    - A játékok szintén nagyon szépek, gyorsan futnak, hibátlanok.

KONTRA
    - Siralmas akksi - intenzív használat mellet 6-7 óra alatt simán lemerül. Minden trükköt bevetettem, de semmi eredménye.
    - A számomra alap alkalmazások nem igazán működnek. A Viber siralmas: Vagy a fogadó fél nem hall engem, vagy én nem őt. Skype egy kicsit jobb, de messze nem tökéletes. Némely egyéb alkalmazás (amik mondjuk iPhone-on tökéletesen futottak) néha gondol egyet, és simán kidob.
    - A wifi antenna mintha nem lenne tökéletes. Itthoni wifi-vel is néha irtózatosan belassul - mind a böngészés, mind az online játékok.

AMúgy imádom, szeretem, de remélem a 8.1 hoz némi javulást. Illetve a 930-asra azonnal rávetem majd magam.
  • kifli
    ha jóltudom csak samsung telefonra van interop unlock, és csak úgy oldható meg. Már ha wp8-ról beszélünk, wp7-nél szélesebb a törhető telefonok listája...
  • fodorpetii
    Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy most szeretnék vásárolni egy Lumia 925-t használt, de annyi hogy Angliából van és kérdezném hogy itthoni viszonylatban hogy működnek ezek a telefonok? mert hallottam hogy az Ázsiában készültekkel akadozik a mobilnet stb..valakinek valamilyen tapasztalat ezekkel kapcsolatban?
  • joshua
    nMag
  • plu604
    Meg szabad kérdezni melyiken találtad? nMag, vagy Bethon?