Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De kapcsold ki az autó csatlakozást wifihez (Wifi->Speciális gomb)
htc 8x-em van imadom a telot meg a windows phoe-t de azt valahogy ki akarom iktatni hogy amikor beszelgetek a laptopomon facebook-on egyszer cask bekapcsol a telo wifi-je es elkezdi lecsipogni meg rezgetni egyenkent azt a kb 100 uj uzenetet. Hogy ez ellen mit lehet tenni?? Nem hiszem el hogy ez meg senkinek nem tunt fel mint zavaro dolog.
A tárterület-ellenõrzés Beta(Storage Check) szerint az E-mail+névjegyek 112MB.
Hogy tudok e-maileket törölni, vagy más egyebet, amik a névjegyhez tartoznak? Mert a kapcsolatokon belül csak az aktuális névjegyek vannak meg a hozzájuk tartozó telefonszámok, de nem hiszem hogy az elvinne akár 50MB-ot is.
van egy 820-as Lumiam , teljesen meg vagyok vele elégedve viszont egy dologban nem tudok dülöre jutni : mivel szlovákiából járok melózni esztergomba (szlovák a szolgáltatóm) is,naponta ingázom a határon , a hálozatválasztást kézire állítottam mivel a melóba van térerö igaz néha elmegy ... Wifi van ott is meg itthon is... , miért van az hogy a ha ott csatlakozik újraindul a telefon , majd ha hazaérek akkor itthon is ? Ha roamingr a váltok akkor is újraindul ... Elég idegesítõ , találkozott valaki ilyennel ?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(Jelenleg a bejelentkezéssel szenvedek)
(ha tudod mit akarok ezzel mondani :c)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A "új hozzászólás" szöveg kattintható. Amikor pirosan "világít", akkor csak azokat a témákat jeleníti meg, amikhez új hozzászólás érkezett. 😄
13 éve itt. Szép idő.
Na ezt jó lenne tudni!
Ha már változás: GDR3-ban már megy az egyszerre rezgés és csörgés?
/*WTF?!*/
Én kicsivel összetettebbre gondoltam, hogy a 3 platformon is ki lehetne adni. Most a héten a cél álmoskönyv updatet befejezni és elkezdeni az sg klienst. Míg ezek nincsenek kész annyira nem akarom tervezgetni a nagyon jövõt.
A Microsoft Solitaire Collection-höz hasonlóan csinálhatnál egy magyar kártyajáték gyûjteményt 😄
Lehetne benne 66,21,makaó,lórum, meg a tököm tudja mi létezik még 😊
Tudom (gondolom) hogy nem 3-4ezer olvassa sg-t wp-ról. Természetesen ebbõl is tanulni fogok, ehhez hasonlót még nem csináltam. (Facebookot nem csinálnék only sg tagoknak)
Álmoskönyvnél olyan 500 emberrel számoltam, de mivel a store elején is volt mint új app, gondolom többen letöltöttés és így tovább. (Már 12k+)
Internetet kell használni, több mindennel kell majd számolni (hibák) móka és kacagás lesz 😄 legalább pár embernek majd hasznos is lehet.
Késõbbre terveztem játékot készíteni (3platformra) elõtte ilyen app ujjgyakorlatnak tökéletes.
-Kinyitott menüsávval
-Kijelölt elemmel
13 éve itt. Szép idő.
esetleg ha tényleg valakinek 150 kedvenc topikja van, lehetne legfelül egy olyan gomb, ami szûri õket, és csak azokat mutatja, amihez jött új hozzászólás, így kevesebbet kell görgetni. egy kattintással meg mutatja az összeset.
+ötlet:
A menüben kapcsolható lenne a képek megjelenítése/elrejtése, gondolva azokra akik esetleg mobilnetrõl használnák (pl. én 😄)
13 éve itt. Szép idő.
Persze mindenki véleményét várom 😄
(Bírom a kritikát, de jobb szeretem a tényleges építõ jellegû kritikákat..😄)
13 éve itt. Szép idő.
Ha már egyszer WP-re tervezed, fel kell vegye a WP alap elemeit, pl a flat design kialakítást..de majd meglátod 😄
13 éve itt. Szép idő.
ez 248 at-számol nálam:
$('#ext_left_sidebar .cikk-bal-etc2').length
és ez olyan 15 kategória, ami szerintem sok ha lapozni szeretnék. Szerintem nem marad más mint egy light és heavy user beállítás 😄 egyiknél így, másiknál úgy.
Közben megtaláltam, 262 szavaztak, 25,6% -nak 10 és 20 között. (link, Hány topik van bent a kedvenceid között?)
Szerintem teszek fel egy kérdést, hogy ki használna sg fórum mobil klienst, ki fizetne érte, milyen platformon használná. (Tudom nem minden fórumozó szavaz de érdekelne kb hányan örülnének neki ^^ Ha már 5-10 ember használná elég is lenne^^ )