Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
szia, angol menüs? navi tud magyarul így is, ugye nem a telefon nyelvét használja?
Ezt android szokta csinálni 😄

De kapcsold ki az autó csatlakozást wifihez (Wifi->Speciális gomb)
Evogordon
Sziasztok
htc 8x-em van imadom a telot meg a windows phoe-t de azt valahogy ki akarom iktatni hogy amikor beszelgetek a laptopomon facebook-on egyszer cask bekapcsol a telo wifi-je es elkezdi lecsipogni meg rezgetni egyenkent azt a kb 100 uj uzenetet. Hogy ez ellen mit lehet tenni?? Nem hiszem el hogy ez meg senkinek nem tunt fel mint zavaro dolog.

Nekem is van kérdésem 😊

A tárterület-ellenõrzés Beta(Storage Check) szerint az E-mail+névjegyek 112MB.

Hogy tudok e-maileket törölni, vagy más egyebet, amik a névjegyhez tartoznak? Mert a kapcsolatokon belül csak az aktuális névjegyek vannak meg a hozzájuk tartozó telefonszámok, de nem hiszem hogy az elvinne akár 50MB-ot is.
Hát ilyet még nem pipáltam! :|
Sziasztok ,

van egy 820-as Lumiam , teljesen meg vagyok vele elégedve viszont egy dologban nem tudok dülöre jutni : mivel szlovákiából járok melózni esztergomba (szlovák a szolgáltatóm) is,naponta ingázom a határon , a hálozatválasztást kézire állítottam mivel a melóba van térerö igaz néha elmegy ... Wifi van ott is meg itthon is... , miért van az hogy a ha ott csatlakozik újraindul a telefon , majd ha hazaérek akkor itthon is ? Ha roamingr a váltok akkor is újraindul ... Elég idegesítõ , találkozott valaki ilyennel ?

Jim Morrison
ráér^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Holnap lesz 😄 😊

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Login van, splashscreen, app ikon jöhet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Login, és Splash screen-t is szeretnél? 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Szerintem ez így elég frankó!
(Jelenleg a bejelentkezéssel szenvedek)

papi08
Na. Valahogy így?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Várom a kommenteket. 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Tudom mit akarsz, és már dolgozom az ügyön 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
ha már lúd, legyen kövér
(ha tudod mit akarok ezzel mondani :c)

papi08
Másik verzió. (Jim-féle)

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni!! A WP telefonomon nem akarja az igazságot a családi szobában a messenger. Pedig nekem nagy szükségem lenne rá!! A gyakori kérdéseken már segített nekem valaki és azt tanácsolta, hogy kapcs. offline állapotba a chatet, azután kapcsoljam be a takarékos üzemmódot, majd ugyanott a speciálisban alulról felfelé aktiváljam szép sorban a pontokat, majd kikapcsolni a tak. üzemmódot és visszaállítani a chatet elérhetõvé. Tök jó is volt, mert csatlakozott, újra tudtam használni, de azóta (2 napja volt mindez) többször el kellett ezt játszanom, ma meg már ez sem jött be, mindig azt írja ki, hogy "nem indítható el a csevegés, a rendszer tovább próbálkozik"! Kérlek benneteket, segítsetek megjavítani..!! Köszönöm szépen!!
papi08
Te írod meg, én csak ötletelek 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
mi lenne ha 3 oldalas lenne? középen a default, ahova csak azok kerülnek ahol van új hozzászólás, balra az összes olyan ahova nem érkezett új, jobbra meg a kategóriák?

papi08
A világos téma kedvelõinek:

A "új hozzászólás" szöveg kattintható. Amikor pirosan "világít", akkor csak azokat a témákat jeleníti meg, amikhez új hozzászólás érkezett. 😄

13 éve itt. Szép idő.

A változáshoz:

Na ezt jó lenne tudni!
asysoft
Valami lassacskán talán változni fog. Nálunk ~1 éve egy projektnél semmilyen szinten nem merült fel megrendelõ részérõl egy WP-s kliens elkészítésének igénye, míg mostanában már legalább elméleti szinten foglalkoznak vele (ugyanarról a -hazai- partnerrõl van szó).

Ha már változás: GDR3-ban már megy az egyszerre rezgés és csörgés?

/*WTF?!*/

papi08
Jim ügyes, megoldja..😄

13 éve itt. Szép idő.

kifli
tervezd át valami egyszerûre, paintel rajzolj pár kockát aztán szevasz 😄
papi08
Akkor abbahagyjam? 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
kösz szépen, ha ezek után nem ilyen lesz mindenki hümmögni fog<#mf2>

Tibi7
haha <#banplz>
kifli
jobb klikk a képre és Kép mentése másként... <#banplz>
Tibi7
Hol lehet letölteni??? 😄 Fuuu de kellene egy ilyen!
Jim Morrison
Ilyen még nincs?
Én kicsivel összetettebbre gondoltam, hogy a 3 platformon is ki lehetne adni. Most a héten a cél álmoskönyv updatet befejezni és elkezdeni az sg klienst. Míg ezek nincsenek kész annyira nem akarom tervezgetni a nagyon jövõt.

Játékötlet:

A Microsoft Solitaire Collection-höz hasonlóan csinálhatnál egy magyar kártyajáték gyûjteményt 😄

Lehetne benne 66,21,makaó,lórum, meg a tököm tudja mi létezik még 😊
Jim Morrison
"Ha már 5-10 ember használná elég is lenne^^ )"

Tudom (gondolom) hogy nem 3-4ezer olvassa sg-t wp-ról. Természetesen ebbõl is tanulni fogok, ehhez hasonlót még nem csináltam. (Facebookot nem csinálnék only sg tagoknak)

Álmoskönyvnél olyan 500 emberrel számoltam, de mivel a store elején is volt mint új app, gondolom többen letöltöttés és így tovább. (Már 12k+)

Internetet kell használni, több mindennel kell majd számolni (hibák) móka és kacagás lesz 😄 legalább pár embernek majd hasznos is lehet.

Késõbbre terveztem játékot készíteni (3platformra) elõtte ilyen app ujjgyakorlatnak tökéletes.

papi08
Gyors esti frissítés.
-Kinyitott menüsávval
-Kijelölt elemmel

13 éve itt. Szép idő.

GregSB
Háát nem tudom, én csak akkor ölnék energiát SG-s app fejlesztésébe ha tanulsz belõle valami komolyat. Egyébként a fórumot max pár száz, 1-2 ezer ember használja okostelefonról, abból is ki tudja mennyiWP-s, szerintem éppen hogy csak súrolhatja a 100-as kategóriát. Nagyon nem nagy felhasználói bázis, ha nem tanulsz belõle semmi újat akkor én inkább másba ölném az idõmet /energiámat.

Gladiator
kurva jó. annyi, hogy a második képen felesleges ekkora csempe, fõleg, hogy minden csempén ugyanaz a logó van. az sem kell, hogy fórumai, mivel az egész alkalmazás a fórumokról szól, szóval más nem is lehetne. úgyhogy inkább csak a kategória neve, két oszlopban, és akkor az egész kiférne egy oldalra, nem kéne görgetni.

esetleg ha tényleg valakinek 150 kedvenc topikja van, lehetne legfelül egy olyan gomb, ami szûri õket, és csak azokat mutatja, amihez jött új hozzászólás, így kevesebbet kell görgetni. egy kattintással meg mutatja az összeset.

papi08
😊

+ötlet:
A menüben kapcsolható lenne a képek megjelenítése/elrejtése, gondolva azokra akik esetleg mobilnetrõl használnák (pl. én 😄)

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
<#eljen>
papi08
Ez ilyen v -0.1 -es verzió 😄

Persze mindenki véleményét várom 😄
(Bírom a kritikát, de jobb szeretem a tényleges építõ jellegû kritikákat..😄)

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
amiatt nem kell aggódnod, azt csak kíváncsiságból kérdezem majd meg. Ilyenért nekem nincs szívem pénzt kérni^^

Gladiator
én használnám, de biztosan nem fizetnék😊

papi08
Mit akarok csinálni hozzá? 😄
Ha már egyszer WP-re tervezed, fel kell vegye a WP alap elemeit, pl a flat design kialakítást..de majd meglátod 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Nem tudom mit akarsz csinálni hozzá 😄 de hajrá, érdekel te hogyan gondolod el 😊 (én max külön tile háttereket tudnék elképzelni témakörönként. De ott még nem tartok hogy a tile is pontosan miket jelezzen ki. Nagy vonalakban skicceld, aztán majd mikor HA a program is íródik csiszolhatod a képeid, nehogy annyi plusz munkád legyen mint a 26 színû álmoskönyv képpel 😄

papi08
dupla: kezdhetem a grafikus terveket? 😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Akkor megint lesz munkám? 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
kéne valamilyen piackutatás ezzel kapcsolatban. Ha jól emlékszem Nagy szavazó topikban volt is, mindjárt megnézem akik szavaztak átlagosan hány kedvenc topikkal rendelkeztek. Remélem nem nagyon csal a script, nem volt kedvem megszámolni
ez 248 at-számol nálam:

$('#ext_left_sidebar .cikk-bal-etc2').length

és ez olyan 15 kategória, ami szerintem sok ha lapozni szeretnék. Szerintem nem marad más mint egy light és heavy user beállítás 😄 egyiknél így, másiknál úgy.

Közben megtaláltam, 262 szavaztak, 25,6% -nak 10 és 20 között. (link, Hány topik van bent a kedvenceid között?)
Szerintem teszek fel egy kérdést, hogy ki használna sg fórum mobil klienst, ki fizetne érte, milyen platformon használná. (Tudom nem minden fórumozó szavaz de érdekelne kb hányan örülnének neki ^^ Ha már 5-10 ember használná elég is lenne^^ )

Tibi7
Ezért az SG kliensért még fizetnék is, csak minél hamarabb legyen kész, mert agyfaszt kapok már tõle 😄
Gladiator
Miért nem csinálod úgy, hogy így oldalra kelljen lapozni a kategóriák között? Kategóriánként 15-20 topik már nem olyan sok. Meg szerintem a 150+ kedvenc topik elég kiugró. Nekem speciel 6 van, pedig lassan 15 éve vagyok SG-s...

Jim Morrison
igen, megfordult a fejemben egyelõre ez tûnik a legjobb megoldásnak. Még gondolkodom, de lehet majd kéne beletenni beállításokba opciót, hogy csempés legyen e vagy sem. Akinek 10-20 topic van a kedvencei között ne kelljen annyit klikkelnie ^^

benőmenő
dejó ez a fórum
Shut up and take my money!
benőmenő
kifli
csempés megoldás kategórián belül?

Gondolok itt arra, hogy kedvencek kategóriákra lennének bontva, kiegészítve egy olyan kategóriával, ahol vannak olvasatlan üzenetek.
És akkor egyszerre csak 1-1 kategória topikjait listázná ki.