5743
  • papi08
    6Tag, Instagram app? Ezek nem jók? :D
  • bardocz
    Ami hatrany, higy rendes instagram, es hasonlo appok hianyosak, mondjuk nekem csak az kene a videofelrakas miatt.
  • papi08
    2 év Android után kb. 1 nap. Mondjuk többet nem vennék sem droidot, sem iOS-t a kezembe..:D
  • bakkerman
    szerdán érkezik meg a Lumia 925-öm,újonc leszek a WP világában,de ráuntam az androidra,és jókat olvastam a legutóbbi 8.1-ről,és ezért döntöttem a váltás mellett :) Mik azok a dolgok amikre érdemes figyelni ennél az oprendszernél,meg úgy általánosságban aki andro-ról váltott hány nap alatt szokta meg úgy teljesen ezt a rendszert?
  • TJLavin
    Köszönöm a választ ott tartok hogy leszedtem az említett programot el is indul majd figyelmeztet hogy garancia vesztéssel járhat. Merjem folytatni vagy esélyes hogy kár eshet a telefonban? Illetve mennyi az esély hogy ez elég lenne?
  • recko2234
    Ha ezután sem megy, akkor lehet végig kell csinálni a Preview for Developers programot, mármint a regisztrálást.

Itt a leírás hozzá:

http://winmagazin.hu/wiki/index.php/A_Windows_Phone_8.1_fejleszt%C5%91i_el%C5%91zetes%C3%A9nek_kipr%C3%B3b%C3%A1l%C3%A1sa
  • recko2234
    Szerintem töltsd le a Preview for Developers-et, m,ásold fel SD kártyára a telepítőt és az Áruházból próbáld feltenni.

Jelzem: Szerintem.
  • TJLavin
    Sziasztok. A napokban vettem új telefont és hosszas variálás után a jól bevált Android helyett Windows-os telefont vettem. Azonban ahogy az nálam illik bele is futottam számomra egy fontos bökkenőbe, a játék támogatásba. A készülék egy 630-as, számomra első osztályú, nagyon tetszik ez az op rendszer is de ugyebár vannak játékok amik megkövetelik az 1GB ramot. Viszont találtam neten már több játékot is patchelve 512-es telefonokra csak odáig nem jutok el hogy miként kell ezeket telepíteni. Odáig eljutottam hogy fejlesztői telefon kell hozzá de azt miként lehet megcsinálni? Ezer örömmel vásárolnék és vásárolok is az áruházból de így gyakorlatilag megtagadják tőlem, ezért szeretném ezeket letölteni amik nem elérhetőek számomra az áruházban. A választ előre is köszönöm!
  • benőmenő
    Olvasd el kifli linkjét. Ez a dev preview.
    Hivatalosan kb. a 630-ra jött még ki és nagyjából ennyi :D
  • zritya
    925 re is jött frissítés? Mert nekem még nem írta
  • benőmenő
    Már befejeződtek a frissítések, tényleg baromi jó ez a 8.1!
  • kifli
    azért nem olyan sokáig. Egyébként már van gyári 8.1-es teló és az én 920-amon is stabil (barátom 630-ra nem panaszkodik)

Nem is bonyolult felrakni egyébként. 3 katt :)

Az ITT leírt megoldás elég egyszerű dev acc nélkül is...

Korábban akku időre volt panasz pl, haver 630-a nyomkodva is van mobilnet stb...
  • benőmenő
    Jó, de én nem akarok a fejlesztői verzióval szórakozni.
    Szóval 8.0 gdr 3 (ez sincs túl rég) és marad az irkálás.
  • kifli
    nekem ie beírja magától a mail+jelszó párost

8.1 ie11 ;)
  • benőmenő
    Most épp elmegy, mert lehet kommentálni, egy időben nem működött ez a fícsör.
    Ami miatt jó lenne az app, hogy ne kelljen a mail + jelszó párost állandóan beírogatni, meg lehessen szmájlikat beszúrni.
  • papi08
    Most már igen várós az sg progi, egyre jobban unom a böngészőből való írást :D
  • Jim Morrison
    Most sg bovitmenyt irom at maxthonra, majd utana jon az is...:D
  • papi08
    Neked most az sg appot kellene csinálnod! :DDD
  • kifli
    fasza lenne :)
    nem néztem nagyon milyen formátumba lehet lekérni az adatokat, de az ms mapjába integrálva elég fasza lenne :)
  • Jim Morrison
    Ránézek majd :c :p
  • kifli
    valaki fejlesztő kedvű emberkének nincs kedve villám radar appot csinálni?

A http://www.blitzortung.org/-ról lehet húzni a realtime adatokat. Illetve van már hozzá GITHUBON segítség is :)
  • Gladiator
    ujra van tinder (6tin).
  • kifli
    nokia már csinált rá appot korábban
  • bardocz
    8.0 is tudja ugyan ezt nem? Legalábbis nekem egy mappában vannak a navigációs cuccok.
  • Jim Morrison
    jonnek a mappak
  • papi08
    Idő kérdése, és elindul a frissítés :)
  • bardocz
    920-ra se még.
  • benőmenő
    A lumia 630 már ezzel jött ki.
    A 620-amra még tuti nincs hivatalos frissítés.
  • bardocz
    És ez már megjelent hivatalosan is, nem? Mármint nem csak developer verzió érhető el belőle, hanem néhány telón kint vn a mindenkinek elérhető.
  • Jim Morrison
    hivatalosan_is_elerheto_a_wp_8_1_frissites_osszefoglaloja
  • muscleup
    lumia 520
  • recko2234
    A glance screen ilyen, milyen telód van?
  • muscleup
    Bocsi, rosszul irtam, a lockscreen-en persze h kijelzi nekem is...
    Én azt szeretném, h ha példaul fél óráig nem nyulok a telefonhoz, ne kelljen semmit megnyomnom és első ránézésre lássam h keresett valaki...
  • kifli
    beállítások -> zárolási képernyő -> gyors állapotadatokat mutató alkalmazások

A telefonnak és üzeneteknek alapból ott kell hogy legyenek.
  • muscleup
    Nekem nem jelzi a lockscreenen... hogy állitom azt be? Köszi
  • Jim Morrison
    Épp ez az , hogy a lockscreenen látod, ha valaki keresett. Egyébként szerintem nincs mivel van alap.
  • muscleup
    Mert az androidon megszoktam, és jó dolog...
    Nem kell megnyomnod semmit a mobilon, egyből látod messziről is, hogy valaki keresett...
    De a kérdésemre szerettem volna választ kapni: WP-re létezik ilyen alkalmazás, vagy nem?
  • bon
    Minek erre külön program? Ha nem fogadott hívásod volt azt az üdvözlő képernyőn jelzi. De a hívásnaplóban is ott van kiemelt szüveggel, hogy nem fogadott hívás
  • muscleup
    Helo!
    2 hete tértem át a WP-re. Nem lehet letölteni a nem fogadott hivásokat kijelző alkalmazást? Az áruházban nem találtam... A régi androidomon volt ilyen alkalmazás én nagyon hiányzik...
  • Jim Morrison
    nincs itten hirdetős rész (legalábbis én nem tudok róla :))