Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, nokia lumia 925-öt szeretnék venni, de nem igazán ismerem a windows phonet. Tudnátok mondani róla véleményt? Elsõsorban a megbízhatóság a fontos, akadások, fagyások szoktak-e jelentkezni? Nagyrész chatelésre, böngészésre, videó nézésre használnám, láttam hogy van rá viber, whatsapp, fb...ezek jól mûködnek? Köszi a segítséget!
Jim Morrison
windowsos tab beállításokon mire gondolsz?

Ha leírod milyen appokat keresel, szerintem tudunk írni alternatívákat/linkeket hozzájuk.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Annyi újdonság lesz hogy csuda!

Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Verge cikk: http://www.theverge.com/2014/2/11/5400660/windows-phone-8-1-features-leaked

WPCentral cikk: http://www.wpcentral.com/developers-leak-new-features-windows-phone-81-sdk

WPCentral cikk(2): http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-sdk-gallery

Én igen csak várom 😄

13 éve itt. Szép idő.

fook
Tudna nekem valaki segiteni Windowsos tab beállításokban?
Ez az elsõ wines rendszerem , és sok mindent nem tudok benne. Elsõsorban az appokkal vagyok bajban. elsõ kérdásem az lenne , hogy az egyik fiókra már feltelepített alkalmazásokat hogyan tudom felrakni egy másikra ? érdekes módon az áruházban nem találok semmit , amit a másikpn egybõl behozza. (itt olyan appokra gondolok mint pl: facebook , gmail, viber stbb...). Másik kérdésem pedig az hogy tényleg ennyire nagy hiány van az appoknál vagy csak én balf****kodok , és nem tudom hol kell keresni?
Annak (Azoknak) a kedves Emberek/nek akik tudnának segíteni , elõre is köszönöm

maffioso
820 lett, ma reggel vettem át. Eddig tetszik.

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
az lesz, de mit értetek az alatt, hogy csak memóriába tud telepíteni? Belsõ tárhelyre? Tehát nem sd-re? Nem gond az.

Ha nem használsz sok alkalmazást, akkor 820 tökéletes, mivel a WP8 csak telefonmemóriába tud alkalmazásokat telepíteni.

De mindenképp Nokiát válassz, mert millió extrával gazdagodol!
Gladiator
csak a nokia.

maffioso
Üdv!
Tudnátok segíteni a döntésben? Xperia p-rõl váltanék wp8-ra, de nem igazán tudok dönteni. Felmerült az 525, mert olcsó, a htc 8x, mert már nem vészes és cserébe elég sokat tud, a 820 használtan. Vagy esetleg van valami, amit még érdemes számításba venni? Valamelyiknek van valami nyûgje? Esetleg van amelyik telefon szoftveresen hiányt szenved bizonyos funkciókban?
Köszi a válaszokat elõre is.

Jim Morrison
ne add fel, lehet hogy most a 8.1 bemutatókor megint lemegy a dev acc ára, 8.1 dollárra :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wantonly
Már rég elmúltak a diák éveim. 😊
benőmenő
Igen, a bme-s nyíltnapon is mondták, hogy lehetõség van arra, hogy appot készíts úgy, hogy fizetik akár mind a 3 platformra a dev díjat és biztosítanak teszt készüléket is.
kifli
egyetemi diákoknak ingyenes, ha esetleg ez vonatkozik rád 😊
wantonly
Aha, köszi. Közben olvasgattam és igazából ez bonyolultabb, mint gondoltam.

Úgy látom, hogy itt a fejlesztéshez Windows 8 oprendszer kell (nekem 7-es van és nem szeretném cserélni) és ez mellett amit írsz, hogy elõ kell fizetni rá (ami jelenleg legolcsóbb csomagban is 4.000Ft felett mozog).
Jim Morrison
Feltenni egyszerû, submit app 😄 WPDevCenter
Kell egy developer account (elõ kell rá fizetni). Én még anno akkor fizettem be, mikor még 8eurót kellett érte fizetni (rá egy évvel késõbb fejlesztettem az elsõ appomat ^^)
Miután lett egy dev accot, be tudsz jelentkezni egy online felületre, ahol van egy nagy submit app gomb. Azután már csak fel kell tölteni a xap fájlt, meg ki kell tölteni pár dolgot az alkalmazással kapcsolatban. Utána pár nap míg leellenõrzik, és ha minden jó kikerül az Áruházba.
Pontosan melyik része érdekel? 😊

wantonly
Ha nem titok, hogyan lehet ilyen applikációkat feltenni a Windows Store-ba, mint például ez az Álmoskönyv?
Olvastam pár cikket, de idáig nekem feleslegesnek tûnik 😊
Jim Morrison
jól néz ki

leaked

Tibi7
Nekem 7.8 van 😞 Bárcsak lenne 800-asra is wp8. Simán elbírná a hardver.
papi08
Szóval nem 😞 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
A külcsín lesz az utolsó dolog amivel foglalkozni fogok... 😄

papi08
Ééééés, hasonlítani fog az én terveimre a progi? 😛 😄

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
szintén wp8
Én szívem szerint írnék a Microsoftnak, hogy a WP7-et szüntessék meg a p*cs*ba 😄

WP8 itt is 😊

(De tényleg, nagyon gyér op.rendszer a 7-es)
Jim Morrison
akkor egy kicsit megnyugodtam, mert nem akart menni a bejelentkezés, de mint kiderült, csak rossz Content-Type-ot használtam <#falbav> (emiatt szarakodtam pár órát), így végre mûködik a bejelentkezés.

papi08
Én is WP8-al használnámmmm 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
én wp8-al használnám 😊
Jim Morrison
Itt akik használnának SG fórum klienset, tõlük kérdem:
Ugy win8 van a telefonjukon?
Mert a 7.x verzió sok mindent nem támogat, nagyon nagy macera azzal is kompatibilissé tenni az appot (persze HA sikerül a win8as, akkor lehet hogy megpróbálom 7.1+ os támogatást is)

kifli
hát nemtudom, az enyém német vodás. Magyarra volt állítva végig, de így is frissített....
Gladiator
ja, T-s 920.

Gladiator
aki esetleg erõltetni akarja a Black frissítést, az változtassa meg a telefon nyelvét. Én most átállítottam franciára, újraindítottam, és egybõl jelzett is, hogy van frissítés, pedig elõtte kb. egy órával kerestem rá manuálisan a beállításokban.

kifli
nálam black van 920-on és viber mûködik gond nélkül.
Gladiator
Nekem sem mûködik most a Viber, bár még nincs Blackem. Elindítom és azt mondja, hogy Ops, an error occured. Try again later. Nálatok?

Lumia 820-ra négy napja megjött a Black frissítés... Hogy mit megszoptam a Viberrel, az leírhatatlan! Jött egy frissítés, aztán még utána újra kellett telepíteni, és csak azóta mûködik!
kifli
na megjött végre az új telefon, nem bírtam magammal, és lumia 920 lett a vége 😊
Közben kiderült: Viber probléma. Frissítettek azóta 😊
Ma hajnalban megkaptam a Black-et a 820-amra, és egy kicsit csalódtam :S

Viberen, ha írnak nem jelenik meg a push értesítõ sáv fent, és nem ad hangot sem. Azt ígérték jobb lesz a tárhellyel bíbelõdni, de ez lófing, a tárterület-ellenõrzés már az Amber-ben is ott volt, és több adatot szolgáltat.

Tud valaki a Push értesítéses problémámra valami megoldást?
Köszi, hogy legalább írtál..
papi08
Vannak infók miszerint a következõ Windows nem 8.2 lesz. Most kijön a ONEdrive.... ezt a hsz-ed meg lefényképeztem, legyen mivel eszedbe juttatni az ígéretet 😄

13 éve itt. Szép idő.

benőmenő
Ha a következõ desktop OS-ük neve Windows One lesz én esküszöm csak parancssoros linuxot fogok használni életem végéig. 😄
papi08
Én szeretem a SkyDrive-ot 😄
Ez meg ha még jobb lesz...😄

13 éve itt. Szép idő.

Egy hülyeség!
Passzolom.
papi08

13 éve itt. Szép idő.

Légyszi, légyszi, nekem is adjatok valami tanácsot a messengerrel kapcsolatban. A kérdésem kicsit lejjebb olvasható.. Nem tudom megoldani.. 😞
Akkor kapcsold ki, a csevegést telefonon.
Ha facebook dumálás közben csipog, akkor csak az lehet még a másik variáció.
Evogordon
Van benne Magyar nyelv is.

kifli
és magyarra nem is lehet állítani?
Evogordon
wifi-t nem akarom kikapcsolni mert az kell.. cask ne csipogna 100x hanem egyszer cask es kesz.

Angol menus mivel kulfoldon elek es nekem az kell meg a navi is angolul karattyol am de ahogy irtam nekem ugy jo.