Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségeteket szeretném kérni, nokia lumia 925-öt szeretnék venni, de nem igazán ismerem a windows phonet. Tudnátok mondani róla véleményt? Elsõsorban a megbízhatóság a fontos, akadások, fagyások szoktak-e jelentkezni? Nagyrész chatelésre, böngészésre, videó nézésre használnám, láttam hogy van rá viber, whatsapp, fb...ezek jól mûködnek? Köszi a segítséget!
Ha leírod milyen appokat keresel, szerintem tudunk írni alternatívákat/linkeket hozzájuk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Verge cikk: http://www.theverge.com/2014/2/11/5400660/windows-phone-8-1-features-leaked
WPCentral cikk: http://www.wpcentral.com/developers-leak-new-features-windows-phone-81-sdk
WPCentral cikk(2): http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-sdk-gallery
Én igen csak várom 😄
13 éve itt. Szép idő.
Ez az elsõ wines rendszerem , és sok mindent nem tudok benne. Elsõsorban az appokkal vagyok bajban. elsõ kérdásem az lenne , hogy az egyik fiókra már feltelepített alkalmazásokat hogyan tudom felrakni egy másikra ? érdekes módon az áruházban nem találok semmit , amit a másikpn egybõl behozza. (itt olyan appokra gondolok mint pl: facebook , gmail, viber stbb...). Másik kérdésem pedig az hogy tényleg ennyire nagy hiány van az appoknál vagy csak én balf****kodok , és nem tudom hol kell keresni?
Annak (Azoknak) a kedves Emberek/nek akik tudnának segíteni , elõre is köszönöm
\"If in doubt, flat out!\"
De mindenképp Nokiát válassz, mert millió extrával gazdagodol!
Tudnátok segíteni a döntésben? Xperia p-rõl váltanék wp8-ra, de nem igazán tudok dönteni. Felmerült az 525, mert olcsó, a htc 8x, mert már nem vészes és cserébe elég sokat tud, a 820 használtan. Vagy esetleg van valami, amit még érdemes számításba venni? Valamelyiknek van valami nyûgje? Esetleg van amelyik telefon szoftveresen hiányt szenved bizonyos funkciókban?
Köszi a válaszokat elõre is.
\"If in doubt, flat out!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy látom, hogy itt a fejlesztéshez Windows 8 oprendszer kell (nekem 7-es van és nem szeretném cserélni) és ez mellett amit írsz, hogy elõ kell fizetni rá (ami jelenleg legolcsóbb csomagban is 4.000Ft felett mozog).
Kell egy developer account (elõ kell rá fizetni). Én még anno akkor fizettem be, mikor még 8eurót kellett érte fizetni (rá egy évvel késõbb fejlesztettem az elsõ appomat ^^)
Miután lett egy dev accot, be tudsz jelentkezni egy online felületre, ahol van egy nagy submit app gomb. Azután már csak fel kell tölteni a xap fájlt, meg ki kell tölteni pár dolgot az alkalmazással kapcsolatban. Utána pár nap míg leellenõrzik, és ha minden jó kikerül az Áruházba.
Pontosan melyik része érdekel? 😊
WP8 itt is 😊
(De tényleg, nagyon gyér op.rendszer a 7-es)
Ugy win8 van a telefonjukon?
Mert a 7.x verzió sok mindent nem támogat, nagyon nagy macera azzal is kompatibilissé tenni az appot (persze HA sikerül a win8as, akkor lehet hogy megpróbálom 7.1+ os támogatást is)
Viberen, ha írnak nem jelenik meg a push értesítõ sáv fent, és nem ad hangot sem. Azt ígérték jobb lesz a tárhellyel bíbelõdni, de ez lófing, a tárterület-ellenõrzés már az Amber-ben is ott volt, és több adatot szolgáltat.
Tud valaki a Push értesítéses problémámra valami megoldást?
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Ha facebook dumálás közben csipog, akkor csak az lehet még a másik variáció.