Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég vettem egy Lumia 925-öt és most telefonálás közben elkezdett recsegni a hangszóró és nagyon halkan hallom akivel beszélek! Valakinek jelentkezett már ez a probléma? Gondolom szervíz lesz...
Auzután hangerõgombot kell valamerr vagy fel vagy le nyomni, de keress rá 😊
Vagy találtam ilyet:
If your Nokia wouldn’t boot up, or if it failed booting up. I remember doing this three hand salute hard reset ,Well, if your Nokia Lumia 800 is not turning on or fails to boot up, you can try performing a button hard reset on your Lumia 800. It will erase everything, but it will hopefully save the phone. Here’s how to do it:
The phone should be off. Hold in this order and at the same time the volume down, camera and power buttons.
Keep holding the keys for another 5 seconds after you get some kind of response.
You are done, hopefully your Lumia is booting up by now.
de milyen telefon? mert nem biztos mindegyiknél így van.
az lehet hogy a myTube app egyik pillanatról a másikra megbolondul?
egyszerûen nem nyílik meg újra a program.. :/
13 éve itt. Szép idő.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ezt az "avi" dolgot el kell felejteni, mert az avi-t ezerféleképp lehet kódolni.
Mivel az asztali dvix lejátszónk nem mai csirke, ezért általában xvid-el kódolt filmeket töltök le, azt lejátssza a WP.
Ezeket a formátumokat játssza le a WP:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windowsphone/develop/ff462087(v=vs.105).aspx#BKMK_VideoSupport
Olyan problémám lenne, hogy https://calendar.live.com -on szépen beimportáltam a naptáramat, de a telefonon egyszerûen nem jelenik meg. Természetesen ugyanazt az accountot használom. Megnéztem a fiókbeállításokat a telefonon, és nincs is oylan funkció, hogy naptár szinkronizálása.
Próbaképp megcsináltam ugyanezt google fiókkal is, ott rögtön ment minden...
A másik kérdésem, hogy 8.1-es frissítés nem tudjátok, hogy mikor várható? bár erre a lumiára még a GDR3 sem jött ki, szóval... Gondoom nem mostanában fog megjelenni a 8.1.
A Lumia 925el le lehet valahogy játszani .avi fájlt? Jó lenne ha nem kéne órákon keresztül konvertálnom egy filmet...
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Mivel az oprendszer frissítése központilag történik, nem te választod ki milyen romot raksz rá, így nem lehet utólag magyar nyelvet rárakni.
Az ative s lehet pont kivétel, mert azt az egy wp8-as telefont tudták már interop unlockolni, így annál bele lehet nyúlni az os-be. De xda-n kell utána nézni ennek.
Ez csak egy tipp 😄
\"If in doubt, flat out!\"
Én is tervezem, hogy belépek a windows phone táborba egy samsung ativ s telefonnal. Az lenne a problémám, hogy szinte mindenhol csak olyat találok amin nincs magyar nyelv. Ezen lehet segíteni, vagy mindenképpen olyan telót nézzek amiben benne van a magyar lokalizáció?
Köszi
De én még olyan avi-t nem tudtam rátenni, amit megevett volna, hd film/sorozat meg sokat foglal még sd kártyán is.
Már alapból az a gáz, hogy nem lehet pl. a keresõn az ujjamat mozgatva tekerni, csak a gombbal. Ilyenek, hogy felirat(ok) kezelése, vagy hangsávok közötti váltás nem is merek álmodni.
http://winmagazin.blog.hu/2014/02/17/felhasznaloink_kertek
13 éve itt. Szép idő.
VLC for WP8 hamarosan érkezik! Itt a levelezésem velük, amit még ma meg válaszoltak!
Én:
"Hello, my name is Greg!
I'd like to ask, when can we expect the WP8 version of VLC?
Thanks forward your answer!"
Õk:
"As soon as its developed is finished. We will publish VLC for WinRT first, then for WinRT on ARM followed by VLC for WP8.
Best regards,
Felix"
Jupíííííí
http://www.wpcentral.com/htc-confirms-8x-windows-phone-81
13 éve itt. Szép idő.
"Google Calendar back, may have Miracast, and uploads from the browser"
http://www.wpcentral.com/windows-phone-81-miracast-uploads-google-cal?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
13 éve itt. Szép idő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Appok közül amit sehol nem találtam az a youtube. csak youtube pro meg hasonlókat hoz be , ezekben pedig én nem nagyon bízok. Soundcloud appot sem találtam , és hírappot sem. Ami még érdekes számomra , hogy a tilos rádió applikációját win phonera nem engedi leszedni. ha böngészõbõl próbálom akkor azt írja hogy a fiókomhoz nincs winphone kapcsolva , pedig ugyanazzal az accal szedtem le az áruházból is. Áruházban pedig nem találom.
Videón az asszisztensünk, Cortana 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
13 éve itt. Szép idő.
Igen, ez normális. Azonban ha törölsz, akkor is megmaradnak sajnos 😊
13 éve itt. Szép idő.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
más: Felraktam egy rakat alkalmazást, és a listában betûnként rakja ki, ez normális?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az eddigi véleményem a telefonról és a rendszerrõl:
+ Egyrészt piszok gyors, ez tagadhatatlan 😄 ;
+ Jól reagál az érintésekre (ez nem az összes tapizós telefonról mondható el);
+ Telefonhoz képest egész kellemes fotókat csinál, még az kamera is;
+ Nekem az üzemidõ nagyon nagy, egy Desire HD után szinte felüdülés;
- Nekem néha egy kicsit jobban felmelegszik, de lehet csak én fogtam ki "hibás" darabot;
- A frissítések kuszasága. Van aki már egy hónapja használja a GDR2-es updatet, és van aki még most sem kapta meg.
- A böngészõ nem jegyez meg jelszavakat, és e-mail címeket, az néha kiakaszt 😄
+/- Ez egy zárt op rendszer, ennek vannak elõnyei, hátrányai. (testreszabhatóság, programok mennyisége)
Hiányossága...hmm...engem zavar hogy nem az új HTC hangszórók, a BoomSound™ van a telefonban 😛
Én eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Elvégre megdönthetetlen a szoftvere (nem fagy le, nem akad), és nem indul újra random. 😄
Ha kérdezik is, el tudom mondani hogy koptattam már Androidos, Symbian-os, telefont, volt már BlackBerry-m, de egyik sem volt ennyire stabil 😄
Példának okáért az Androidos telefonom egyszerûen újraindult, ha vakuval fényképeztem, és naná hogy a képet sem mentette el 😄 De volt olyan is, hogy majdnem elkéstem reggel, mert az éjszaka folyamán kikapcsolt, pedig teli volt az akksija. 😄
Miért váltottam WP-re? Nem is tudom..
Ez egy zárt rendszer, és nem fér hozzá minden harmadik program a fájlrendszerhez, nem tudnak belepiszkálni az OPrendszerbe, mint az Androidon. Igaz hogy nincs rá egy billentyûzet progi sem, (én azért hiányolom a SwiftKey-t 😞 ) de legalább tudom hogy senki nem fér hozzá a személyes adataimhoz egy programon keresztül. 😄
((A pm- egy HTC 8x-rõl szól))
Lehet kicsit elfogultnak tûnik, de a mai napig ugyan ezt állítom a rendszerrõl.
Chatre, böngészésre, videónézésre tökéletes. Akár egyszerre is. 😄
13 éve itt. Szép idő.
Szerintem a legstabilabb rendszer, én egy régebbit használok fejlesztésekhez (omnia7), de van a családban egy lumia 920 és 520 (?), és egyiken se tapasztaltam még akadást se (Ellenben androiddal meg ios-el ugye).Fagyásról se tudok nagyon, apukám a lumia 920-at elég intenzíven használja, de nem emlékszem, hogy valaha is szidta volna, mert döcögött, stb. Appokról majd a többiek beszélnek, de ha minden igaz Viber már megfelelõen mûködik.