5743
-
Arról sem volt szó, hogy ne lennének copy-paste fingóappok, mint ahogy androidon is vannak.
Írd meg a fejlesztőknek az észrevételt, lévén ő tud is tenni érte. -
Nem, valóban, csak végigfikázott mindenkit, hogy miért akarnak fb-on megosztani xy tartalmat. A legjobb, hogy egy szóval sem mondtam, hogy én bármelyiket is használnám, sőt, az ebook olvasónál külön ki is emeltem :DD Aki meg azt mondja, hogy a 6tag jobb, mutassa már meg hogyan tölt fel egy a telefonon már meglévő videót, ami megy androidon és iphonon is. Ja, hogy sehogy. De ezt oda fölösleges beírnom, mert én leszek a hülye, amiért ilyet szeretnék csinálni.
Másik meg, hogy a cikkben arról is szó esik, hogy a fejlesztők nem csinálnak semmit wp-re. Az, hogy a felhasználóknak 6tag, 4th&mayor, és hasonló 3rd party app-okat kell használni, ezt tökéletesen igazolja is, de nem látják át. Ha a fejlesztők csinálnák ide az alkalmazásokat, akkor erre nem lenne szükség. A fingós appos érv meg szintén nagyon erős, flappy birdsből meg 2048-ból úgy találtam 10-10 darabot, hogy nem is kerestem, bizonyára itt nincsen egy rakás szar a 200k app között :DD -
Semmi fikázás meg sértegetés nem volt szvsz.
Egyszerűen ez egy másik platform, benne van, hogy nincs, vagy kevésbé jól van megírva rá az az app, amit egy másik rendszeren használnál. -
Ó, hát akkor pont igazuk volt :D
Amúgy vicces, ahogy a hiányosságokat próbálják megmagyarázni, amikor meg nem sikerül, megy a fikázás, és sértegetés. Nem értem az ilyen embereket. -
Angry Birdsből is elég lenne 1
-
Et írtam: " top 5ből 1 volt használható"
És pont a BookViser az az 1, azt is használom :D
Azért így is gáz, hogy a top 5 legjobbra értékelt appból 1 használható, a többi kuka. -
"E-book olvasonak ott van a BookViser, ne mondd hogy nem jo - szinkronizal a W8.1-es appal, es meg sorolhatnam mi mindent tud."
Ezt írja egy fanboyklub tagja, amikor megemlítettem, hogy a 200k app, amiről beszélnek nem ér semmit, amikor népszerű programok nem működnek rendesen. Szóval nehogy azt mondd, hogy nem jó :D -
Sajnos ez igaz, vannak eléggé hiányos dolgok ilyen téren. -
De hogy ne csak rosszat írjak róla tényleg tetszik maga a rendszer. Baromi jó munkatelefonnak használni. Én alapvetően a minimalizmusra törekszem a munkahelyi gépemen is, mivel rengeteg dologgal kell foglalkoznom ezért mindent megteszek hogy lecsökkentsem a "zajt" és tudjak a legfontosabb dolgokra fókuszálni (pont emiatt el nem tudnék képzelni pl egy widgetekkel meg minden "földi jóval" telehányt Androidos telefont munkára). Ebben a WP baromi jó, csak a releváns csempék vannak kint a számomra legfontosabb infókkal, semmi sallang, nem vonja el semmi a figyelmemet.
Privát használatra, elsődleges rendszernek viszont nem tudnám elképzelni iOS / Android helyett. -
Szerinted más platformokon nincs több tucatnyi alternatíva? :D
Dehogy nincs, és próbáltam már rengeteget, de nekem ez vált be a legjobban, ezt szeretem a legjobban használni (Snapseed)
Mindegy, ez még pont az a kategória amit túlélnék, és fanyalogva de képes lennék más appot használni.
De hogy a pár hete Budapesten is elindult Wundercar-nak nincs appja az gáz, mert azt szeretném használni de nem tudom, és annak nincs alternatívája.
Pontosabban tudom használni: az iPhoneomról, és pont emiatt nem válnék meg az iOS-től. A WP nem képes még helyettesíteni teljes mértékben szerintem. Lehet mondani hogy erről a nem a Microsoft tehet, mert a 3rd party cég nem csinál appot, de ez engem mint végfelhasználó pont nem érdekel. Korlátozva érzem magam a másik két platformhoz képest. -
E-bookra én freda-t használom, a Kindle semmire sem jó sajnos, de emellett ott a Bookviser, a Mohoo reader, azok sem rosszak, csak valami kis bosszantó apróság miatt a freda-nál kötöttem ki.
Ennek nagy előnye lenne (Bár nekem még nem sikerült működésre bírni :) hogy ha több eszközödön is fent van, akkor tudja szinkronizálni, hogy hol tartasz ... Na ez több WP, Surface és Win 8.1 mellett igen jó tulajdonság lenne :) ) -
"Kedvenc képszerkesztő appom".. annyi alternatíva van hogy a Dunát kétszer befedné.. :D
-Fotor
-Nokia féle Creative Studio
-Adobe PS Express
-Fantasia Painter
hogy csak a legjobb ingyeneseket említsem.. -
2 nap használat után egy rövid pró kontra:
+ "metro" felület nagyon tetszik. Letisztult, funkcionális, gyors, jó élmény vele dolgozni.
- botrányos alkalmazás felhozatal a másik 2 platformhoz képest. Rákerestem e-book olvasóra, a top 5ből 1 volt használható, a többi vagy ocsmány volt, vagy állandóan lefagyott, vagy bugzott. Kedvenc képszerkesztő appom sehol, és még csomó minden hiányzik. Ez nagyon gáz ennyi év után. -
Lantee #4647 Amazonrol vettem, az elsot vissza kellett kuldenem, mert hibas volt. Ugy latszik kifogtam a 'selejtes doboz' feliratu ladat. :( -
zritya #4646 Nekem is 925 van, de ezeket problémákat nem tapasztaltam -
Hangerőállítás: Egyedi, ugyan ilyen HW-vel rendelkező 1020-on semmi panasza.
Fagyás: Szintén egyedi, fél év alatt egyszer nem akadt meg. (Pedig isten a tanúm, használom én :D)
Internet: Dettó hibátlan, piszokgyorsan kapcsolódik, és meg is tartja a hálózatot.
3g/4g: Be van kapcsolva? A díjcsomagod tartalmazza a 4g-t?
Másik hangerő: Média lenémításhoz elegendő a hangerő le gombot nyomni hosszan.
Remélem valamennyit segítettem :D -
Lantee #4644 Nyuzom par honapja a 925-ot, ime a velemenyem:
+ A rendszer gyors, a menu atlathato.
+ Akksi teljesen rendben, hosszabb jatszos idoszakok alatt tud csak kikeszulni.
+ A kamera gyonyoru kepeket csinal, a kepernyo egeszen elfogadhato minosegu kepet ad.
- Nem tudom, hogy HW vagy SW hiba, de pl. a hangero allitas egy remalom. YouTube video nezese kozben hiaba nyomom a hangerogombot, csak huszadjara kezdi el novelni/csokkenteni a hangerot.
- Hetente egyszer nullara fagy a rendszer. Egyszer meg a vibrator is bekattant, es vagy 10 percig rezgett szetfagyva, mire hajlado volt ujraindulni
- Az internettel nem tud mit kezdeni, teljesen mindegy, hogy WiFi vagy mobil. Akadozik, neha percekig csak gondolkozik.
- Kollegammal ugyanannal a szolgaltatonal vagyunk, es az o keszuleken (iphone) rendszeres a 4G, az enyemen meg max a HSDP+...nem hogy 4G, de meg 3G sincs. Azt hiszem, egyszer sikerul olyan helyen lennem, ahol egy pillanatra felvillant a 3G jel.
- A hangero allitas es a multimedia lejatszas siralmas. Ahhoz, hogy lenemitsam, kb. 4-5 helyre kell klikkelnem...tenyleg?!
Na, most vagy megcafoltok, es kiderul hogy en vagyok bena, vagy elkonyvelem szeretheto de gyenge keszuleknek. -
Ok :)
Praktikus kérdéseim lennének így az elején: a feketét kaptam, mennyire karcolodik a ház? Nem akarok rá tokot venni, így is baromi nagy telefon ez nekem, nem akarom hogy még bumszlibb legyen :D + leginkabb a farmer zsebemben fogom tartani a bőr pénztárcám mellett, kell rá fólia, vagy bírni fogja a kijelző? -
majd azért írd le milyen, meg egy kis ios-wp pro kontra a számodra összefoglalót is szívesen olvasnánk :) -
Mai naptól sűrübben fogom látogatni ezt a topicot, mert hozzám vágtam egy Nokia 925-t.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre lecserélték a céges blekkbörimet :D -
!444!!!
-
930 kapható 180ezerért, az 530 meg augusztustól árat nem tudok. -
Tapasztalat ugyan nincs, de a 930 nagyon komolynak cucc így videók és tesztek alapján. -
fodorpetii #4637 igen ezek az utolsó lumia-k..más fantázia névvel fognak elvileg érkezni csak én dátumról nem igazán hallottam se pontosabb adatokról. -
Új nokiák mér megjöttek. pl. 930, 530 -
fodorpetii #4635 Sziasztok, most szeretnék én is váltani androidról, wp-re. 925 és 1520-ban gondolkoztam ezekkel kapcsolatban valamilyen tapasztalatok,vélemények? érdemes beruházni az 1520-ra? esetleg az újabb 'nokiák' mikorra várhatóak? köszi előre is! -
MauroN #4634
-
wp8-as készülékekre értettem :) -
KIvéve a 7.8-as készülékek. -
mindegyik készülék megkapja a 8.1-es frissítést, nem számít mennyibe került. Ebből a szempontból inkább olyan mint az apple, ha jön frissítés azt mindenki megkapja.
lumia cyan név alatt fut a 8.1-es frissítés nokiákra. ITT meg tudod nézni, hogy elérhető-e már az adott telefonra. -
MauroN #4630 Sziasztok.
Eddig androidom volt, de most szeretném/fogom elcserélni a telefonom egy 520-as lumiára. Windows Phone-ban nem vagyok otthon, és érdeklődnék pár dolog iránt.
WP8-ről 8.1-re lehet frissíteni? Vagy ez is olyan, mint a droid, hogy a drágább telefonra jön ki frissítés, de az olcsókat leszarják? -
Lantee #4629 A frissitesek nalam is megvoltak, de Skype-on csak az Uninstall/reinstall segitett. -
dregnarr1 #4628 Nekem a gyári frissítés után az áruházból a legtöbb apphoz töltött le frissítést. Most már van olyan lehetőség, hogy bemész az Áruházba, és rányomsz a frissítésre, és akkor nem kell várni míg magától el kezd keresgélni újításokat. -
Lantee #4627 Nos, odaig meg nem jutottam, de este megejtem. Hatha... :) -
újratelepítést próbáltad? -
Lantee #4625 Lumia 925 - Frissites utan Skype nem mukodik. Reboot, restart - Skype elindit, bejelentkezik, majd szinte azonnal ki is lep. Hasonlo tapasztalat, esetleg megoldas? -
dregnarr1 #4624 1520, telepít! 3 órája még nem volt semmi, gondoltam poénból ismét megnézem, és reboot-os telepítést csinál. Reménykedem. -
Pc-n elég realisztik fizikája volt a cuccnak, megjelent wp-re is :O -
Finland's Minister of Finance Antti Rinne has said Microsoft has "betrayed" his country. Rinne is angry with the layoffs announced yesterday, 12,500 of are due to Nokia's Devices and Services division, which Microsoft acquired in April. Rinne feels that Microsoft hasn't lived up to the commitment it made when the acquisition was originally announced, according to Finnish business paper Kauppalehti:
"This is, of course, Nokia and Microsoft trade. But when the deal was made, Microsoft announced its commitment to Finland in Finnish know-how. Now, it seems that all parts of this are not met. From this point of view, I presume that the company will build a bridge from job to job, with employees from now on. "
Has Microsoft betrayed Finland with the recent layoffs? Leave us your thoughts in the comments below.
Source: Kauppalehti -
elméletileg hétfőn este vagy kedd este indul a publikus verzió :)