5743
  • DummyBoy
    A navigáció teljesen offline ha úgy állítod be, csak felajánlja a kereséskor hogy Online keressen-e, mert az asszem gyorsabb.

Ha a térkép a telefonon van akkor működik.
  • benőmenő
    Szerintem is az lesz a megoldás, mert nekem simán megy offline a tervezés is.
    Töltsd le a térképet a telóra.
  • bon
    Tudtommal a régió váltás teljesen legális (most már) és havi 1x lehetséges. Ja amúgy nekem már évek óta UK a régióm.
    Utoljára szerkesztette: bon, 2014.08.11. 22:25:00
  • dregnarr1 #4697
    De a microsoft live accounton Magyarországra van beállítva, és ha azzal variálok, akkor büntetnek, nem? Mint Xboxon. Ban, tiltás, stb.
    Valami olyasmit is olvastam, hogy ha valaki régiótvált, akkor a garanciát is elfelejtheti, hiszen az is országhoz/régióhoz kötött.
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2014.08.11. 21:26:07
  • papi08
    Letöltött térképpel nekem bőven, mindenféle net nélkül navigálgat :)
  • bardocz
    Szerintem igen, nem hiszem hogy utána lenne rá szüksége. Próbáld ki, amíg itthon vagy.
  • bakkerman
    de ha már betervezte az utat,utána kinyomhatom a netet?
  • bardocz
    Én úgy vettem észre, hogy a tervezéshez kellett neki net, nem nagy adatmennyiség, de külföldön az is elég drága :S
  • bakkerman
    valaki elmagyarázná pontosan hogy is van ez a here drive+ alkalmazás? én úgy tudtam,hogy ez offline navigáció,csak a helymeghatározásnak kell belőve lenni,de ha nincs se wifi,se mobilnet,akkor nem tud útvonaltervet készíteni a progi,és abszolút nincs navigáció.

1 hét múlva utazunk le a szlovén határhoz,és most kitudnám használni a teló ezt az oldalát is,de nem örülnék ha mobilnetről menne
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.08.11. 19:15:33
  • bardocz
    Gondolom arra gondol, hogy miért nem lehet magyar nyelvre meg területre állítva leszedni.
  • bon
    Ezt most nem értem, átállítod pl usa-ra és angol nyelvre a telefont és műkődik.
  • dregnarr1 #4689
    Azt nem értem, hogy miért nem engedik leszedni más országok Cortanáit azokban az országokban azol nem lesz saját verzió. Kit érdekel, hogy nem működnének a geo-releváns elemei, ha egyszer annyi minden mást is tud. Csak tudni kell angolul és kész, érthetetlen miért ragaszkodnak ennyire a teljes pakkhoz, annak ellenére hogy a legtöbb országban az alfa-béta fázisban ugyanúgy ki volt kapcsolva egy-két funkció.
  • Kaknub12
    Instagram BÉTA van. Megfelelően működik nálam.
  • Kaknub12
    Nemrég lettem egy Lumia 520 tulajdonosa, nekem eddig bevált a készülék és a Win. Op. rendszer is. Gyors a net, jól futnak az alkalmazások. A fényképező része is bevált számomra, sokan azt mondják, hogy zajos meg gagyi, nem egy szuperfényképezőgép, de szerintem szép képet lehet vele csinálni megfelelő környezetben és amire kell, arra jó. Okos kis mobilnak tartom, ajánlom a Nokiát mindenkinek.
  • kifli
    egyszer talán
  • Jim Morrison
    azon a készüléken amin van onedrive szinkronizáció, és azon amin nincs egyaránt jelentkezik ez a probléma. És amelyiken van, értelem szerűen nem csak a készüléken, de a felhőben is duplán vannak képek.
  • bon
    Nem lesz elérhető.
  • Jim Morrison
    Fotók miért vannak duplán? telefonon, onedriveon egyaránt?
  • Konyigery
    Cortanaról mit tudtok?? Elérhető lesz Magyarországon?
  • Alice Sabbat
    Az Alap Instagram nem elérhető wp8 előtti oprendszeres telefonokra, de vannak alternatív appok ( #instaWith massiveLove, metrogram, instagraph, pictastic for instragram stb)

Szerintetek melyik ma az az app, ami a legstabilabban, jobban és széleskörűbben hozza az Intagram használatának sajátosságait, azaz melyik a legjobb, melyiket érdemes használni?
  • gotchaaa
    Sziasztok,
    egy ismerősöm szeretne egy új telefont, akinél én csak annyira értek jobban a Windowst futtató készülékekhez, hogy tudom, hogy hova lehet sg-n segítségért fordulni.
    A jelöltek: Lumia 625, 635 és 820. Elsősorban személyes tapasztalatoknak örülnénk(ha vannak).
    Előre is köszi! :)
  • Gladiator
    Sracok, meg mindig van elado 920 jo arert!
  • GregSB
    Ez lesz a megoldás. Nem szürkeimport, csak mivel globális cég vagyunk európa összes országának 1 helyről szereztek be független telókat. Azt nem tudták megmondani honnan van, de tuti nem magyar :S
  • papi08
    (( Ha kell még valami rajz bele, szólj ám :P :D ))
  • Jim Morrison
    ((csitt ! :D ma este/holnap meg talán holnapután még sg bővítményezek, utána jöhet újra az sg app. Sajnos ezeken kívül is lenne mit csinálnom, szóval ez még változhat.))
  • papi08
    Preview for Developers / Fejlesztői WP 8.1 előzetes.

((sg app? :D))
  • Jim Morrison
    az micsoda?
  • papi08
    PfD használók, keressetek frissítést! :)
  • kifli
    Biztos nem szürkeimport a készülék?
  • GregSB
    925-re már rég elérhető:

Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0004 Available Available Available
    Lumia 925 T-Mobile 3051.50009.1424.0006 Available Available Available
    Lumia 925 Vodafone 3051.50009.1424.0004 Available Available Available

Ennek ellenére kedd óta minden nap rányomok a frissítés keresésére és nem dobja fel.
  • Jim Morrison
    920ra és 520ra jöhetne már :/
  • benőmenő
    Azon, hogy elérhető-e már az update :D
    Továbbra is itt lehet megnézni.
  • GregSB
    Én is ettől tartok...

Kérdés: 8.0-val kaptam meg a telefont, és még mindig nem ajánlotta fel a frissítést 8.1-re. Pedig naponta rányomok a phone updaten belül a frissítések keresésére :D

Min múlik hogy mikor tudok frissíteni?
  • bon
    Igen gyengébb minőségű kijelző és gyengébb hardvert kapnak, de az androiddal szemben itt garantált a gördülékeny és gyors hardver. A képernyő mérete miatt szerintem neked az új iphone se fog tetszenni.
  • GregSB
    5 nap használat után vélemény:

WP: továbbra is nagyon tetszik. Egyszerű, letisztult, jól néz ki, jó használni. Ha az app támogatottsága pariban lenne az Android + iOS-el akkor komolyan elgondolkodnék azon hogy elsődleges rendszernek ezt használjam. (bár ez nem ennyire egyszerű, eléggé "beszippantott" már az iOS, csomó mindent megvettem rá, csomó stolgáltatását használom amit nem lenne kedven átköltöztetni / újra megvenni más platformon. Valami nagyon áttörőt, újat kéne felmutatnia valakinek ahhoz hogy váltsak)

Lumia 925: nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.

Első sorban le a kalappal a Nokia/Microsoft előtt, mert a hardver minősége az csillagos 5-ös, és ha a rendszer színsémáját is a telefonhoz állítom (fekete telefon / steel színséma) akkor baromi jó techno-feelingje van az egész cuccnak, nagyon tetszk ez a mindenol fekete háttér / minimál dinamikus UI.

Másrészt egyszerűen képtelen vagyok megszokni ezt a nagy méretet. Pár dologra kétségtelenü jobb, pl ebookot olvasni, meg jutúb videókat is jobb nézni ezen a méreten, de minden másra (on the go kommunikáció/IM/email, térképezés, moziműsor, időjárás, zenehallgatás, online bankolás, rövid hírek olvasása, stbstb) bőven kielégítő nekem a 3,5-4", és az én kézméretemnek egyértelmúen ez a max méret ami még ideális. A 925-ön pl minden fontosabb csempét a képernyő jobb alsó harmadába pakoltam, hogy elérjem a hüvelykujjammal, a kevésbé használatos dolgokat meg ezen a területen kívül rakom, mert azok indíásához már kell a másik kezem. De még íg sem tudom kényelmesen fogni egy kézzel, valahogy túl széles. A 4-es szifonra rá tudok markolni olyan "beton biztosan" hogy lehetetlen hogy kiessen a kezemből tömegközlekedésen, a 925-öt elő sem merem venni miközben kapaszkodom mert lehetetlen biztosan ráfogni és kezelni egyszerre.

Mindegy, ez leginkább az én egyéni szoc problémám, akinek nagyobb keze van az gondolom nem szembesül ezekkel a problémákkal. Viszont az érdekes kérdés hogy a kissebb méretű telefonok milyenek WP-n? Itt is az van mint Androidon hogy csak gyengébb kijelzőt meg lassab hardvert kapnak? Ha igen ez eléggé elszomorító lenne...
  • bakkerman
    Hali,találtam egy bugot a telómban (L925). Egyik pillanatról a másikra elmegy a hang,hiába állítgatom,ha hívnak nincsen csengőhang,ha facebook értesités jön nincsen hang,vagy akármilyen értesités néma teljesen. Kikapcsolom a telót,majd vissza,és akkor jó,de 2 nap mulva ezt megint eljátssza csak úgy. wp 8.1 van rajta
  • sirdond
    tudom, nem wp, de kicsit azért kapcsolódik :) és itt azért nagyobb esélye van,hogy megfordul egy olyan ember, aki tud valamit,mint egy másik topikban.

egyébként eddig annyit találtam,hogy lesz X2,androiddal, de nem folytatják tovább az X projektet. hogy mikortól lesz elérhető, arról viszont nem találtam semmit.

lehet mégis inkább lumia-t kellene vennem
  • kifli
    mintha olyat olvastam volna, hogy ms lelövi a projektet, megvallom őszintén annyira nem érdekelt a téma, hogy utána nézzek, de ilyesmire emlékszem.

De nem wp rendszer, szóóóóóval annyira nem is ide való.
  • sirdond
    hali.

valaki tud infót arról, hogy mikor lesz X2 megjelenés EU-ban, már ha lesz egyáltalán?
  • Gladiator
    Na, ugy dontottem, hogy nem varok tovabb, veszek 930-t. Ugyhogy lenne egy elado fekete 920-m. Kivulrol vallalhato allapotban van, nyilvan van rajta karcolas, de semmi durva. Doboza, meg ilyen szarsagok ninscenek meg, csak a tolto.

Mennyit kerhetnek erte? Itt nem kell valakinek?