Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asysoft
Ez szerintem egy nagyon kényelmes feature - bár én nem WP-n találkoztam vele - hamar rááll az ember keze.

/*WTF?!*/

Gladiator
Nem tudom eddig is igy volt-e, de most mar a telefonon is lehet ugy hasznalni az explorert, mint tableten. tehat ha jobbra huzod az oldalt, akkor visszalep, ha balra, akkor elore. csak mondom.

Sziasztok!
A L925öm bejövõ hívásnál csak a telefonszámot írja ki, a nevet nem.Eddig kiírta a nevet is. Ez mitõl lehet? Köszi
Két napja néha úgy tûnik mintha elfogyna a RAM ... L820 WP8.1

Gladiator
nem tudjatok milyen utasitasoknal mondja ki Cortana a nevem? olyan fasza nevet talaltam ki magamnak, de ez a ribanc sose szolit rajta😄

maffioso
Ahogy nézem nekem a fülem botját sem kell mozdítanom. Minden szoftvert automatikusan újra letölt a telefon.

\"If in doubt, flat out!\"

Nekem jelenleg 820-am van , rajta a 8.1 , igen törlödnek a HERE softverek,de simán le lehet tölteni , NSU for Retail alkalmazással vissza tudod tenni az eredeti softvert ha baj lenne ...

maffioso
A másik kérdésem pedig a HERE szoftverek, Nokia szoftverek. Azt olvastam, hogy törlõdnek, de letölthetõek maradnak?

DummyBoy
Kétlem, hiszen az csak egy applikáció 😊 Ráadásul Microsoft ...

925 vs 1020: én nem vagyok nagy fotóbubu, de mióta megvan a 920, párom kompaktját sehová nem viszem.

Egy dolog hiányzik, néha, de akkor nagyon ... a zoom 😊

Ha én most vennék, akkor 1020 lenne (Vagy 1520). De lehet várnék még a 930-ra 😊 Nekem az 5" jön be méretre leginkább.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

bon
Csak elviekben ugrik.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

maffioso
ha feldobom a 8.1 dev-t akkor valóban ugrik a garancia?

bardocz
Keress egy boltot ahol megfogdoshatod mindkettõt.
Köszi a sok hozzászólást , de még így se tudok dönteni ....

bardocz
Ha a pénz nem számít én az 1020-at venném inkább. Méretre ugyan akkora a dudort leszámítva, viszont kétszer akkora benne a tárhely.
kifli
ha inkább mindennapra telefont szeretnél 925. 1020 csak akkor ha szinte lépten nyomon fotózol
papi08
Elõször én is azt hittem hogy rossz lesz a "dudor", de aztán rá kellett jönnöm hogy nem az. Sõõt, stabilan lehet fogni vele a telót netezés közben is 😄

13 éve itt. Szép idő.

Hát fotózni szeretek,de a dudor is zavar,meg 16 G memória a 925-ben ... az alu keretre meg xarok,de nemtudok dönteni... akkor se.

DummyBoy
Ha fotózni szeretnél akkor nem kérdés: 1020.

925-öst csak akkor válaszd ha az alukeretet preferálod a polikarbonáttal szemben, vagy ha zavar a dudor a 1020 hátulján. Minden más esetben 1020.

papi08
De utána nézd is meg kérlek az elkészült képeket...😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Kisebb felbontásnál is?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Gladiator
akkor azt mondd mar el, hogy a cortana miert nem kerdezoskodott rolam, mikor eloszor elinditottam?

meg most ha megnyitom a cortana, azt mondja, hogy nincs mit mutatnia, pedig a hireket betettem, hogy erdekel.

Gladiator
szerintem 925. 1020-szal 2mp egy kep keszitese.

Hát nem tudom .... nehéz dönteni ....

papi08
1020. Abszolúte.

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok , segítség kellene !

1020 vagy 925 ? Jelenleg egy 820-om van ...

Sok mindenre rájöttem a 8.1-el kapcsolatban, akinek problémája van írjon, hátha tudok segíteni 😊
bon
Nekem is jelentõsen jobban bírja az akksi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

kifli
nekem éppen hogy zabálja és a lista szerint a facebook beta. ráadásul egy csomószor mikor indítom azzal kezd, akarok-e hibajelentést küldeni, és ilyenkor nem is jönnek értesítések, gondolom kifagy a háttérben. Elõtte egyszer nem volt ilyen.
Gladiator
na, mindjart mas😄

amugy nekem jelentosen tovabb birja az aksija a frissites ota.

kifli
bill beállításokba kapcsold vissza, elég egyszerû 😊

Amúgy akkor tûnik el, ha nem csak 1 fajta bill van telepítve.
Gladiator
Feltettem a 8.1-t es lehet, hogy rosszul emlekszem, de a regi verziokban uzenet irasnal ott volt a szokoz mellett a vesszo gomb is, nem? mert most mar csak a pont van, a vesszo csak a spec karaktereknel talalhato. ez eleg idegesito...

asysoft
Akkor félreértettelek. Csak múltkor mikor keresgettem ez ügyben, erre a threadre akadtam - de úgy látom, tegnapi kommentek cáfolják😞

/*WTF?!*/

bardocz
Nekem nincsen 8.1, én csak a 8.0-ról tudok beszélni!
asysoft
Jól értem, hogy ez akkor mégsem került javításra?

/*WTF?!*/

Nektek megy az áruház,nálam azt írja pillanatnyilag nem érhetö el hibakód :805a01f7

kifli
általában zenét hallgatok út közben, ezért könnyen észrevettem, ha le volt halkítva 😊
bardocz
Nekem nem megy, néha le kell húznom, elfelejtem visszavenni, és ha hívnak nem hallom. A rezgés meg nagyon gáz, az elején rezeg kettõt, aztán abbahagyja ahogy észrevettem, de zsebben még soha sem vettem észre 😄D
kifli
Mint böngészõ, sebességben és tudásban (tördelés és egyebek) eddig is jó volt. Ez hiányzott nekem belõle eddig.
benőmenő
"és az ie menti a jelszavakat"
Lassan már böngészõnek is lehet majd nevezni.
kifli
Ami nekem tetszik eddig, az a háttérkép, elég jól megoldották, azt hittem gagyi lesz, de egy jól kiválasztott képpel tökéletes. Az értesítési felület is jól mûködik és az ie menti a jelszavakat. A külön hangerõ is hasznos. Mondjuk én megtanultam már együtt élni azza, hogy csak master van 😊
bardocz
Engem csak a külön hangerõszabályzás érdekel nagyon(több dolog is természetesen, de most felsorolni nem tudom õket), de ezért én még nem raktam fel.
tutituti
hát nagyon klafa a 8.1
pedig még csak fél órája nézem,de annyi az újdonság hogy hú.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Örm
Írtam az amazon supportnak. Azt vlaszolták, hogy továbbítják az app fejlesztéséért felelõs részére. Állítólag a közeljövõben megoldják a problémát.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

kifli
tõõõtöm 😊
papi08
Tölthetõ a WP 8.1 Preview for Developers! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Örm
Köszi a választ. A Kindle tökéletes lenne, ha mûködne. Megvárom hátha a közeljövõben lesz javítás. Addig nem olvasok a wp-n.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

DummyBoy
Sajnos el kell keserítselek 😞

Én ahol lehet, próbálom védeni a WP appokat, az egyetlen kivétel, ami tragikus (Nekünk magyaroknak mármint ...) az a Kindle app.

Sajnos nem kezeli a saját fileokat, csak az amazonon vásárolt könyveket (Érdekes, mert az androidos, a browseres és a Win8-as elvileg simán, remélem ezt a verziót is rendbeszedik gyorsan ) és a szótár sem mûködik benne.

Én Bookviser-t használtam sokáig, majdnem tökéletes is volt, csak sajnos egy két dolog felidegesített benne (apróságok) ezért most a Mohoo readert kezdtem elpróbálgatni, eddig bejön.

A mobi-kat csak át kell konvertálni epub-ba és máris tudod õket olvasni, Calibre nevõ SW megoldja ezt és ingyenes. Sajnos az IOS szinronizációt nem tudom, nem volt rá szükségem.

Youtube-ra pedig Metrotube-ot használok.

papi08
Csak nem kapok ki ezért:

Windows Phone 8x by HTC - Független! - Sürgõsen, áron alul!

http://aprod.hu/hirdetes/windows-phone-8x-by-htc-fuggetlen-surgosen-aron-alul-ID22PPZ.html

13 éve itt. Szép idő.

625om van, vibert nem hasznalok, de a 2 mag tokeletesen eleg mindenre. Teljesen gordulekeny, jatekok, HD videok is jol mennek, soha egy pillanatra sem akadt meg. Sokkal jobban kezeli a hardvert mint az android. Egyetlen gond az 512 mb ram. Nehany app nem hajlando feltelepulni miatta 😞

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy leformáztam a memóriakártyámat és azóta hiába másolok rá képet/zenét/videót nem látja a telefon! Lumia 520, 8GB microSD
Elõtte tökéletesen mûködött, csak annyi volt hogy egy-két kép vagy videó többször jelent meg. Az is érdekes viszont hogyha visszamásolok mindent a kártyára a lumia ugyanúgy nem lát rajta semmit sem, viszont a c5-03 tökéletesen kezeli! A kártyát már formáztam laptopban, lumiában, c5-ben is. Valami ötlet?