Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*WTF?!*/
A L925öm bejövõ hívásnál csak a telefonszámot írja ki, a nevet nem.Eddig kiírta a nevet is. Ez mitõl lehet? Köszi
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
925 vs 1020: én nem vagyok nagy fotóbubu, de mióta megvan a 920, párom kompaktját sehová nem viszem.
Egy dolog hiányzik, néha, de akkor nagyon ... a zoom 😊
Ha én most vennék, akkor 1020 lenne (Vagy 1520). De lehet várnék még a 930-ra 😊 Nekem az 5" jön be méretre leginkább.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
13 éve itt. Szép idő.
925-öst csak akkor válaszd ha az alukeretet preferálod a polikarbonáttal szemben, vagy ha zavar a dudor a 1020 hátulján. Minden más esetben 1020.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
meg most ha megnyitom a cortana, azt mondja, hogy nincs mit mutatnia, pedig a hireket betettem, hogy erdekel.
1020 vagy 925 ? Jelenleg egy 820-om van ...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amúgy akkor tûnik el, ha nem csak 1 fajta bill van telepítve.
/*WTF?!*/
pedig még csak fél órája nézem,de annyi az újdonság hogy hú.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Én ahol lehet, próbálom védeni a WP appokat, az egyetlen kivétel, ami tragikus (Nekünk magyaroknak mármint ...) az a Kindle app.
Sajnos nem kezeli a saját fileokat, csak az amazonon vásárolt könyveket (Érdekes, mert az androidos, a browseres és a Win8-as elvileg simán, remélem ezt a verziót is rendbeszedik gyorsan ) és a szótár sem mûködik benne.
Én Bookviser-t használtam sokáig, majdnem tökéletes is volt, csak sajnos egy két dolog felidegesített benne (apróságok) ezért most a Mohoo readert kezdtem elpróbálgatni, eddig bejön.
A mobi-kat csak át kell konvertálni epub-ba és máris tudod õket olvasni, Calibre nevõ SW megoldja ezt és ingyenes. Sajnos az IOS szinronizációt nem tudom, nem volt rá szükségem.
Youtube-ra pedig Metrotube-ot használok.
Windows Phone 8x by HTC - Független! - Sürgõsen, áron alul!
http://aprod.hu/hirdetes/windows-phone-8x-by-htc-fuggetlen-surgosen-aron-alul-ID22PPZ.html
13 éve itt. Szép idő.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Olyan problémám van hogy leformáztam a memóriakártyámat és azóta hiába másolok rá képet/zenét/videót nem látja a telefon! Lumia 520, 8GB microSD
Elõtte tökéletesen mûködött, csak annyi volt hogy egy-két kép vagy videó többször jelent meg. Az is érdekes viszont hogyha visszamásolok mindent a kártyára a lumia ugyanúgy nem lát rajta semmit sem, viszont a c5-03 tökéletesen kezeli! A kártyát már formáztam laptopban, lumiában, c5-ben is. Valami ötlet?