5743
-
Én meg mondjuk az sg.hu appot használnám :D :P -
Fun fact: Kammerer Zoltánnak is lumiája van, és használja(/használta) az Álmoskönyv appot!
-
Egy újraindítás megoldotta a problémát, de nem mindig jut eszembe újraindítani, és nem örülnék neki ha emiatt a hülyeség miatt nekem kéne visszahívogatni az embereket :D -
Ezért nem raktam fel inkább a Lumia 520 telefonomra a 8.1-t, ettől félek... :/ -
Sziasztok,
A 8.1-es frissítés óta rakoncátlankodik a telefonom. Lumia 520, amikor valaki hív, egyszerűen "kikapcsol" az érintőképernyő. Látom hogy hívnak, rezeg a telefon, de hiába próbálom "felhúzni" a képernyőt, hogy rányomhassak a válasz/elutasítás gombra, egyszerűen nem húzza fel. Valamint ma reggel az ébresztő hangja helyett arra ébredtem, hogy csak rezeg a telefon. Hangot nem adott ki, csak rezgett. Valaki találkozott hasonló problémákkal? -
Ha angolul van, az már jó. Pár év múlva talán még a japán. :) Köszönöm. -
8.1 van rá, cortana is, de csak bizonyos nyelveken érhető el a Cortana. -
Hűha, mi az a Glance? A vaku hiányával viszont lehet, hogy a 625 felé dől a mérleg. Nem olyan rég életet mentett a kis lámpa.
A quadcore ereje mennyire érezhető telefonoknál, illetve a 625-re is van-e WP8.1 meg Cortana?
Ezután nincs több kérdés, köszönöm a segítségetek. -
haver 630-at vett, elégedett vele, előlapi távolságérzékelő szenzor pl nincs, így glance se, vaku sincs hátul. Viszont nagyon gyors, jól összerakott készülék. -
Köszönöm, még választáshoz kérnék segítséget. A Lumia 625 és 630, esetleg 635 között vacillálok.
Ha jól látom a 635 annyival tud többet a 630-nál, hogy támogatja az LTE-t, amire nem tudom mekkora szükségem van, vagy inkább lesz a jövőben.
A 625 és 630 között viszont nem igazán találok összehasonlítást. 625 nagyobb, de kisebb a felbontása, van benne előlapi kamera, jobb a hátoldali kamerája (vagy legalábbis a felbontása nagyobb videofelvételnél, ami még semmit nem jelent). 630 meg Quad-core, de kisebb az aksija, rövidebb ideig bírja. Milyen különbségek vannak még? Vagy célszerű ezek és az ár alapján dönteni? -
www.edigital.hu, www.emag.hu, www.expansys.hu oldalakat javasolnám. -
Megoldottam, spanyol nyelvnél maradt ki valami, kihagytam a frissítésből, nem volt kedvem manuálisan végigmenni rajta.
Viszont ezt félretéve haldoklik már a telefon, néha gondol egyet és kikapcsol, majd újraindulásnál beakad a HTC logónál, és melegszik. Jobb esetben reseteli magát (Welcome to your new windows phone, yeee), rosszabb esetben nekem kell hard resetelni. Ezt egyre gyakrabban csinálja.
Ha úgy alakulna, hogy lecserélem, honnan tudnék jó áron új telefont venni? Gondolom ennél már az alsóbb kategóriás Lumiák is jobbak (HTC T8788-nál). Vodafone, vagy kártyafüggetlen érdekel. -
Sziasztok! Próbálkozott itt valaki anno SevenEighterrel? Van egy AT&T-s HTC Surround T8788-am, és gondoltam updatelem. 7740-ig sikerült, de tovább nem engedi language pack hiba miatt. Több nyelvi csomag volt alapból a telefonon, mint amit a seveneighter felajánlott. -
Megoldottam, rossz email-lel jelentkeztem be. :) -
Sziasztok! Ma adtam szervízbe a 800-asomat. Ott a csaj mutatta, hogy live.hu-n keresztül elérem a névjegyeimet, és a hozzá tartozó telefonszámokat. Most ugyanezt próbálom itthonról, de nem hozza be a névjegyeket. Mit csinálok rosszul? -
gyári visszaállítás után sem? nekem dp-vel és most cyanal+8.1 update 1 dp-vel is működik -
Dark Geo #4727 Köszönöm a tippet, erre nem is gondoltam,de sajnos így se működik. -
dregnarr1 #4726 Takarékos üzemmód bezavarhat, nézd át az ottani beállításokat. -
Így már értem, köszi. Nem tudom amúgy, nekem működik. -
Dark Geo #4724 Pontosan -
Glance Screen englisül -
Mi az a gyors nézet? -
Dark Geo #4721 Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnék kérni. 920-am van, amióta a developer verzió volt fent nem működött a gyorsnézet, egyik beállítással sem. Tegnap felraktama cyan frissítést de ezzel se változott. Esetleg valami ötlet? -
De T, 920 LTE n van (van is) 520 meg 3G-n. -
milyen hálózaton vannak használva? ha nem tmobile akkor 3g legyen beállítva. Lehet próbál folyamatosan 4g-t keresni, de nincs.... -
Telefon szinte full csík, utána lévő appok csíkja kb 1-2mm hosszú, semmi kirívó app. -
Köszi majd meglesem. Fotó sync be van kapcsolva, de nem volt vele ilyen gond, annyit meg nem fotoznak hogy nagyon meritené. -
Hard reset segít rajta. Amúgy én nem tapasztaltam ilyet. -
takarékos üzemmód nem írja melyik app eszi?
nézd meg a háttérben futó alkalmazásokat, szinkronizálási beállításokat. Onedrive ha automatán tolja fel a képeket és videókat akkor az pl zabálja az akkut.
Nekem dp 8.1-el sem volt vészes a merülés, bár rövidebb ideig bírta, mint előtte. De ez lehet annak tudható be, hogy sokat mentem kocsival és cellaváltás sok energiát zabál fel viszonylag.
De cyan javított ezen is...
lumia 920
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.08.17. 18:56:44 -
Előzőre nem érkezett válasz, erre talán fog:
Szüleim frissítettem 8.1-re azóta mindegyiküknek volt már hogy pár óra alatt lemerült csontra a telefon (használat nélkül). 520/920 a két telefon, ergó 8.1 hibája lesz. Más is tapasztalt ilyet vagy ez valami furcsa véletlen? -
Ja, akinek nokia készüléke van és dev prev van a telefonján, az Nokia recovery toolaltud frissíteni cyanra. Érdemes, még akkor is ha teljesen alaphelyzetbe all a telefon, mert sokat javul az üzemidő pl. Nekem most 2 nap 1 órát ír 82%-on. A frissítés után érdemes a dp appot visszateni mert megkapjuk a 8.1 update 1-et. A csempe mappa támogatással. -
T-s 520ra és 1020ra is kijött bár a hivatalos oldal még under testinget ír. -
Az is van, de néha az már túl nagy :)
Mondjuk a 925-höz képest a 920 is nagy xD Furcsa is, a 920-ast nem féltem, de a 925 az olyan kis törékenynek tűnik mellette ...
A 1320 meg más tészta xD -
Arra van a 8-10" tablet.
MOBIL telefon szerintem férjen el a zsebemben és a markomban. Dehát igen, mások vagyunk más igényekkel. -
Nekem van 1320-asom :) Szerinted a 930 nagy? xD
Mondjuk tény, hogy embere válogatja, SZÁMOMRA pont az 5 col a tökéletes méret - mint a 930. A 1320 napi használatra már túl nagy, viszont videót nézni, nezetni, játszani, olvasni - tartalomfogyasztásra - szuper. -
Megjelent a Swarm -
Időközben nekem is megjott a 8.1 :)
Más: Haver ma vett 930-at, kicsit próbálgattam. Hova növelik még a telefonok méretét? Egy batár a 925 mellett :S -
920-ra megkaptam a cyant :) (német vodás) -
köszi mindenkinek,sikerült rájönnöm a dologra :) -
A programon belül add hozzá a saját térképekhez a szlovén térképet és utána fasza lesz. Én is ezt csináltam Horvátországban és gond nélkül működött, ráadásul nagyon pontos és részletes térképek vannak.