5743
-
Egyik ismerősömnek az van, és nagyon szidja :D Azt mondja, hogy az neki folyton lefagy meg újraindul. Személyes tapasztalatom nincsen vele. -
Nem rég vettem Lumia 630-t, eddig meg vagyok elégedve vele. Járt azóta a kezemben egy 620 is, és több szempontból jobbnak találom (az apró extrák a teljesítmény és ár rovására). Az ár lényeges szempont volt, szóval nem panaszkodom. Anyukám is belekóstolt az okostelefonok világába, és ezek a kütyük függőséget váltanak ki. :)
Kinéztünk neki egy Lumia 520-t, mert már elég jó áron kapható, és bízom benne, hogy az is minőségi. Esetleg próbálta már valaki? Jó telefon? -
Bocsánat közben dülőre jutottam. Nem tudom mi oldotta meg, egyszer csak engedte. -
újratelepítés? -
Más:
Anyám 625-ösén a here drive-ban nem lehet letölteni a hangvezérlést, mert azt írja ki, hogy nem sikerült a letöltés. Mi a lőcstől lehet ez? -
Csúnyát tudnék mondani. :D Nekem meg ma a szervízben kicserélték 5 perc alatt a hangszórót a telefon tetején és most már van hang hívás közben. Ez szerencsére garanciális manőver volt. -
Mégis csak lesz rá garancia, nokia szervíz 2 év! :)
Elintézték! :)
Holnap kapom a fekete 930at :) -
-
most jött ki a cyan, amúgy minden készülék megkapja, beállításoknál van telefon frissítés menüpont. Elvileg magától is keres időnként.... -
fodorpetii #4774 Sziasztok, Lumia925-re érkezik a Denim nevű frissítés? Es ha igen mikorra várható? Valamit mivel nem rég kezdtem használni a telefont igy nem tudom hogy fogja-e jelezni vagy nekem kell vhonnan leszedni? Köszi előre is! -
Na fasza, hívás közben nincs hang. Engem hallanak, csengőhang és zene van, de hívás közben süket a telefon. Holnap vihetem vissza, kurvára boldog vagyok. Ráadásul a kamera lapját és ferdén tették vissza és kiáll a hátlapból, de gondoltam ezt még leszarnám. Ja és persze papírt meg semmit nem kaptam a javításról, pedig rendes szervizben voltam. -
zritya #4772 
-
Sajnos nem, de én is azt hallottam, hogy korrektek, de ezúttal nem cserélték gariban. Valószínüleg ez a gorilla glass gyengesége. Enyémet valószínüleg a léghoki asztalának sarka nyomta meg. -
Azért a nokia szervízelésben elég korrekt, én egy próbát mindenképp tennék. -
Az ilyen vajon mitől lehet?
Ismerősöm mesélte, hogy egyszer recsegésre ébredt és az iphone 4s kijelzője repedt be épp az éjjeliszekrényen. -
hát, mondod nekik, hogy nézzék meg sehol egy ejtésnyom, vagy fizikai károsodás jele, ami ütésből vagy ejtésből származik. -
Összetört a telefonom kijelzője a ZSEBEMBEN. Nagyon fasza, érvényesíthető erre a garancia? Van egy gyanúm, hogy nem, pedig a samsungnál lehetett. -
15gb igen,de a 30gb egy új akció szeptember 30.-ig. Filmtekercshez jár most 15gb bónusz. -
De csak ios felhasznaloknak nem? -
dregnarr1 #4764 már egy hónapja van elvileg. -
Ha jól látom ingyenes tárhely 30Gb-ra fog nőni. -
Van valamiféle megoldás arra, hogy hasonló lejátszási listát tudjak létrehozni mint például Androidon a Winampba? Lényege az lenne, hogy tetszőlegesen pakolhassam egy listába a zenéket, és egymás után automatikusan játssza le őket.
Utoljára szerkesztette: RS, 2014.09.19. 21:47:43 -
Van valami könnyű mód arra, hogy youtube-on lévő lejátszási listát letöltsek, és albumként hallgathassam? -
Értem, hogy sokat jelent, de nem 30-40%-ot :)
A 60-ért megvásárolt készülékek fele 80-ért újból a piacon lesz napokon belül :)
Elég ritka a hirtelen előbukkanó garanciális hiba ahogy tudom. -
Azért az sokat jelent hogy a telefon nem garanciális. Semennyire sem. -
80-90 alatt ne add el szerintem, persze hogy mindenki le akarja nyomni az árát :)
Vállalj rá pár hét próbagarit és kész. -
60ezreket mondanat, annyiért inkább stressz tesztelem :D -
elcserélem egy garis 920-ra ;)
Egyébként ha tudsz valami jó árat rá érdekelne privátban :) -
Még vagyok, de jaja :) -
Volt Nokia dolgozó? :P :D -
Sziasztok! Van itt pár szaki, a véleményetekre lennék kiváncsi!
Szerintetek milyen összeget lehetne elérni ezért?
Lumia 930 Fekete Érintetlen, teljesen új, viszont nincs garancia!
Szerintetek? -
Engem meg 1 hónap használat után sem tudott meggyőzni a WP, nem tudnám elsődleges platformnak használni... -
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a 8.1-es frissítés óta egy rakás **** a zenelejátszó. Más számokat játszik le, random ugrál lejátszás közben, lassú. Van valami használható zenelejátszó app? -
Na, iden sem sikerult elcsabitania az Applenek:D -
Tárgytalan -
Apukám lecserélte a 920-as készülékét 930-ra.
Bekapcsoláskor átállt 920-ról, viszont a google accountok nem akarnak menni... tipp hogy mi lehet a baj? mert azt tudjuk, hogy googli előszeretettel szúr(t) ki WP sekkel... -
Gauge #4747 L 820 hoz megjött a 8.1. Elég sokáig tartott míg felrakta, de tetszik!!! -
Megvettem a Lumia 630-t. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Az AMOLED kijelző után kicsit visszalépés az IPS, de ez is tökéletesen megfelel, és igen szép képe van. A vaku még hiányozni fog úgy érzem. De összességében élmény használni. Nem értem az Android-fanok WP utálatát. Kicsit talán hiányosak az appek, de számomra talán még így is több áll rendelkezésre mint amire szükségem van.
Cortanával meg lehet oldani valahogy kényelmesebben a magyar nevek hívását? Ugye kicsit másképp értelmezi a magyarul leírt neveket, mint ahogy kéne. -
Én a Hyperlapse Instagram appot várom, bejön, igen tudom, várhatok jó sokat rá... :) -
Én meg SuhiPra várok^^ ha ő kész lesz utána nem sokkal én is.