Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Srácok van itt olyan alfórum ahol teló tartozékokat lehet hirdetni? 😄
Jim Morrison
nem 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

plu604
magyarul?

Jim Morrison
Livesoccer app androidos valtozataban mar lehet hallgatni a kozvetiteseket. Keress ra, lehet wp-n is megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

plu604
hogyan lehet élõ VB közvetítéseket hallgatni WP-on? nézni nem akarom mert már nincs sok az adatcsomagomból, de hallgatnám. valami netrádió vagy vagy app van erre?

Kösz a tippet,utána nézek a Jongla-nak
maffioso
Remélhetõleg az új 8.1 miatt majd kijavítják ezeket, mert amúgy ezt használtam elsõdlegesen. Most itthon géprõl viberezek, az úton pedig a jongla-n kommunikálok. Az is néha csinál olyat, hogy nem küldi vagy mutatja az üzenetet, de kilépek belépek (~2másodperc) és már fasza is.

\"If in doubt, flat out!\"

A Viber tényleg elég sz@r Windows Phone rendszeren.
Nekem is,meg még jó pár ismerõsömnek csinálja azokat amiket írtál.
/napok múlva jönnek meg az üzenetek,nem csöng ki stb/
Örm
Várható olyan skype frissítés amivel lehet majd 8.1-en fájlokat küldeni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

maffioso
Ja megnéztem azon a linken, ami alant látható. Undorító, és akkor arra hivatkoznak, hogy nehogy lemenjen a net. Jól van. Szerencsére engem nem érint, gondolom ezért is nem tudtam róla.

kifli
mindegyik szolgáltató korlátozza a voip hívásokat, csak a drágább mobilnet elõfizetéseknél van engedélyezve. De ez nem helyi szarrágás, mindenhol ígyvan kb.
Klikk ide akart lenni,csak ezen a fórumon nem lehet javítani a hozzászóláson 😊
maffioso
De az eredeti kérésedre nem tudok megoldást kínálni, viszont pofátlanságnak tartom a voda részérõl ezt.

maffioso
"Let me rephrase this."

A viber olyan szinten foshalmaz, hogy nem lép be sokszor az alkalmazásba, vagy ha belép, akkor nem küldi el az irományokat, esetleg 2-3 órás csúszással jelez még akkor is, ha már korábban géprõl válaszoltam az üzenetre. Ez különösen jó, amikor éjjel 2 körül arra ébredek, hogy ez a szar csipog meg rezeg. Tegnap ugyanez volt, próbáltam kikapcsolni a toast érdesítéseket, de nem tudtam, mivel ez a szar nem lép be a programba, hanem órákig jelzi, hogy tölt és utána semmi. Használhatatlan. A skype-pal nincs bajom, az fasza.

Na most valami ehhez hasonló,kellene nekem Windows Phonera,mert mindenen müx csak azon nem.
Itt most nem azon van a hangsúly,hogy a Víber foshalmaz vagy nem /mondhattam volna a Skypot is vagy bármi más foshalmazt/hanem arra kellene nekem megoldás,hogy ezek a foshalmazok mûködjenek Voda hálózatban,mert igen a Voda sajnos korlátozza az összes Voip alkalmazást. Kivétel a Red díjcsomagban ami ugye havi 10k körül van,de mivel korlátlan beszélgetés van benne bármilyen hálózatba itt már nincs is jelentõsége a Víbernek /
Androidra van a SurfEasy app ami nem egy VOIP alkalmazás mint a Víber,csak csinál egy VPN kapcsolatot amin keresztül már nem él a korlátozás mert nem érzékeli.
maffioso
A viber mindenkféleképpen egy használathatatlan foshalmaz windows phone-n, kár erõltetni. Használj mást, van valami j betûs, ami normálisabb.

(a voda korlátozza amúgy a vibert? az kurvagáz)

Üdv!
Vodás Viber korlátozásra szeretnék megoldást Windows Phone 8 alatt.
Androidon a Surf Easy progi VPN nyújt erre megoldást,ami tõkéletesen müx az Androidos telómon. Lecseréltem a telefonomat Lumia 520 ra.
Sajnos Windows Phonra nem találtam ilyen alkalmazást.
Windows Phone alatt van-e a Surf Easy nek valamilyen alternatívája,vagy esetleg valami más megoldás?
Csak értelmes és segítõkész válaszokat várok,az "ejnye-bejnye ilyet nem szabad csinálni" meg "mi a francnak nem maradtál az Androidnál,ha azon mûködött" és egyéb nem a kérdésemre érdemleges választ adó fórumtársak kérem kíméljenek. 😊
Köszönöm annak aki tud segíteni

papi08
Szerencse ezek engem elkerülnek.. Amúgy sem szeretek a tárgyakhoz beszélni, inkább írok 😄

13 éve itt. Szép idő.

maffioso
Az új ios rendszer támogatja a magyar nyelvû diktálást. Kicsit irigy vagyok.

papi08
Az nem jött össze, még mindig Cortana köteles a csendes órák 😊

13 éve itt. Szép idő.

maffioso
Nem figyeltem meg, de cortana beállításaiban találkoztam vele. Szóval most már anékül is, gondolom.

bon
Cortana-t használva, ha jól tudom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

maffioso
az volt a sima 8.1-el is már

bon
Meg valami "csendes órák" funkciót.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

papi08
Igen. Sokan csak egy kis gyorsulást, illetve bizonyos készülékeken változtatott bootképernyõt vettek észre.

13 éve itt. Szép idő.

maffioso
Jött az éjjel valami developer frissítés.

Az elõzõ hozzászólásom kiírásának napján már kapni lehetett a 630-at 😊 Elnéztem a tervrajzot.
bardocz
Kiváncsi vagyok az enyémre mikor jön ki majd a 8.1. Független, meg elvileg nem is magyarországban vásárolt, hanem dán.
kifli
Akkor még nincs normál 8.1 mert nem tudod megvenni és használni azokat a telefonokat, amiken gyárilag az van.
De. Még csak.
bon
Júni 24-tõl lesz elárhetõ.

Várom...nagyon. Állítólag június közepén jön, igaz?
bon
Akku üzemidõben a 8.1 hozott javulást a legutóbbi frissítés után.

Lumia 925 - elsõ két hét tapasztalatai:

PRO
- A rendszert régi barátomként üdvözöltem (Lumia 800 - iPhone 4S - Lumia 925). Gyors, átlátható, nekem a piacon lévõ rendszerek közül ez a kedvencem.
- Gyönyörû fényképeket csinál, az iPhone elbújhat mellette. Rengeteg szuper alkalmazás is leszedhetõ, amikkel amatõr fotósok minden vágyukat kielégíthetik.
- A böngészõ meglepõen jó
- A játékok szintén nagyon szépek, gyorsan futnak, hibátlanok.

KONTRA
- Siralmas akksi - intenzív használat mellet 6-7 óra alatt simán lemerül. Minden trükköt bevetettem, de semmi eredménye.
- A számomra alap alkalmazások nem igazán mûködnek. A Viber siralmas: Vagy a fogadó fél nem hall engem, vagy én nem õt. Skype egy kicsit jobb, de messze nem tökéletes. Némely egyéb alkalmazás (amik mondjuk iPhone-on tökéletesen futottak) néha gondol egyet, és simán kidob.
- A wifi antenna mintha nem lenne tökéletes. Itthoni wifi-vel is néha irtózatosan belassul - mind a böngészés, mind az online játékok.

AMúgy imádom, szeretem, de remélem a 8.1 hoz némi javulást. Illetve a 930-asra azonnal rávetem majd magam.
kifli
ha jóltudom csak samsung telefonra van interop unlock, és csak úgy oldható meg. Már ha wp8-ról beszélünk, wp7-nél szélesebb a törhetõ telefonok listája...
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy most szeretnék vásárolni egy Lumia 925-t használt, de annyi hogy Angliából van és kérdezném hogy itthoni viszonylatban hogy mûködnek ezek a telefonok? mert hallottam hogy az Ázsiában készültekkel akadozik a mobilnet stb..valakinek valamilyen tapasztalat ezekkel kapcsolatban?

joshua
nMag

plu604
Meg szabad kérdezni melyiken találtad? nMag, vagy Bethon?

papi08
.xap fájlokkal lehet, ha a készülék mint regisztrált fejlesztõi eszköz is funkcionál (ez is ingyenes). De feltétele hogy legyen memóriakártya a készülékbe.

13 éve itt. Szép idő.

joshua
Sziasztok.
Ma vettem észre az egyik nagy magyar torrentoldalon, hogy vannak windows phone-os alkalmazások is fenn. Lehet már warezolni erre is?

kifli
már nem csak elõrendelni lehet ezeket a készülékeket?
Abból a szempontból nem egészen, hogy a 630,635 és 930-on már a Nokia Cyan van a 8.1-el gyárilag. Szóval igen, minden más készülékre a fejlesztõi van kint, és nem, mert már van normál is 😄

kifli
de
papucsálatka
A 8.1-nek még csak a fejlesztõi verziója van kint nem?

benőmenő
Nekem a spotify vált be leginkább a szolgáltatásával együtt.
kifli
én gyárit használom, nekem minden igényemet kielégíti...

8.1-el amúgy változik sokat, így mégjobb 😊
papucsálatka
Egyszerû kérdésem lenne: Melyik a legjobb zenelejátszó program ilyen mobilra?

Koszi, kiprobalom!