5743
  • adamfesto
    Hi! Tudtok torrent progit telefonra? Simán a telefonra szeretnék filmet letölteni.
  • maffioso
    Akkor elvileg nem szabadna. (lehet rosszul tudom)
  • Örm
    Köszi a választ. 1gb-os céges csomagom van.
  • maffioso
    @me:
    -wifi csempe megszokásból van csak kinit
    -app neve cool tiles (van egy jobb, csak fizetős) illetve a transparency tiles-t is használtam

@Örm: Elő, a legkisebb csomagoknál jellemző.
  • Örm
    Az előfordulhat, hogy a T blokkolja a mobilnetes skype hívásokat?
  • mardal
    Sziasztok

Nem tudjátok hogy a 730 mikor érkezhet és milyen áron lesz majd elérhető kb?Már régóta várom hogy egy jó dual WP jöjjön.
  • bakkerman
    érteeem,mi a neve a cuccosnak? Köszi!
  • kifli
    van app ami kirak csempéket amiből egy képet tudsz kirakni, tehát az nem a csempék mögötti kép.
  • bakkerman
    hogy tudtál két képet is kirakni? Én is próbálkozok mostanában valami fasza kezdőképernyővel,de addig jutottam hogy beraktam egy fasza képet,és úgy igazítgattam a csempéket hogy szépen látszódjon
  • kifli
    én inkább funkcionálisra csináltam. pl az a wifikapcsoló minek? ott van notification barban is
  • fodorpetii
    A 4-6csempes képeket milyen alkalmazással tetted ki?
  • maffioso
    Rákattantam most kezdőképernyő gusztusosabbá tételére. Jelenlegi állást megosztom, de könnyen változhat a napokban, amint új ihletet kapok.
  • kifli
    ebben az árkategóriában szerintem lumia 730 az ami legjobb vétel. Kisebb a 1320-nál de jobb benne a processzor-gpu páros.
  • Ryder159
    Hát legyen olcsó és jó. nem mellesleg nagy. Az 1320 még árba is megfelelő lenne, 70-80-nál nem akarok többet adni telefonért. Ez megtetszett, kicsit nyomkodtam, elsőre zavart hogy nem érem el a vissza gombot de majd megszoknám.
    Abszolút nem ismerem a WP-t, de mindenhol azt olvasom, hogy egyre jobb és stabilabb mint az android. Ezért is gondolkozok rajta hogy ki kéne próbálni.
    A kamera nem igazán érdekel, nem fő szempont, viszont böngészni, youtube-on videózni szoktam, és ha unatkozok akkor játszani. Az érdekelne főképp hogy erős használat mellett mennyit bír az aksi.
    És még a zene. Olvastam hogy elég fapados a zenelejátszója, de gondolom csak van rá más app.
    És még annyit hogy ha esetleg vásárlás mellett döntenék, hol lenne érdemes megvenni, megrendelni?
  • kifli
    mik a kritériumok? mekkora kijelző, ár stb? Ha veszel nokiát vegyél szerintem
  • Ryder159
    Sziasztok. Azon gondolkodok, hogy android helyett WP telefont vennék. Ma MediaMarkt-ban kezembe vettem ez Nokia 1320-at, és nagyon tetszett. Jó nagy és szép is. Van valakinek tapasztalata vele? Nekem még nem volt WP telefonom, és igazából most fogtam a kezembe először ilyet.
  • papi08
    4 mag; 1,2 GHz. :D
  • Gladiator
    lumia 830. kartyafuggetlenul mar tudsz rendelni 450 dollarert. bar fogalmam sincs hany magos proci van benne, szerintem csak 2.
  • fodorpetii
    Lumia925
  • k0trapali #4804
    Sziasztok!

Melyik most a WP telók közül az úgymond "arany középút" ?
    Gondolok itt olyanra, hogy 4-4,7 kijelző, 4 mag, 1gb ram, 6-8mp kamera?
  • Gladiator
    Ez regen alap volt a WP-s telefonoknal meg a 7-es verzio megjelenesekor, azt hittem azota megoldottak. Ezek szerint nem, bar szerintem nekem nem csinalja (920).
  • SigS
    Igen, de nem mindig. És kb csak az első 1-2 mp-t nem "adja" .
  • Jim Morrison
    mikrofon későn kapcsol be nála?
  • SigS
    Sziasztok, mitől lehet hogy amikor felhívom a párom (Lumia 620-at) akkor az első ált. "Hello" :) hangokat nem hallom ?
  • fodorpetii
    Nekem se még(925)..
  • Jim Morrison
    L930
  • bakkerman
    milyen teloja van? nekem még nem jött meg (L925)
  • Örm
    Milyen zenelejátszó programot ajánlanátok az xbox music helyett? Az utóbbi időben hiába teszek fel albumokat a telefonra a program nem ismeri fel az összes számot.
  • Jim Morrison
    Apukam telojara ejjel jött frissites, megjelentek a mappak.
  • DummyBoy
    Ha van fólia a kijelzőn, akkor vágd ki felül, ugyanis az okoz ilyen anomáliákat ... Vagy ha valami van az érzékelő előtt (Általában az előlapi kamera közelében szokott lenni ...)
    Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.10.03. 11:31:41
  • dregnarr1 #4793
    Azért, mert azt csinálja a készülék (felteszem szoftverhiba), hogy sötét marad azután is a képernyő, hogy elveszem a fülemtől és véget ért a beszélgetés, és ha hozzá akarok nyúlni, akkor ugyanúgy mindig elsötétül (pedig a kamera előtt nincs semmi, gondolom érintésre is így reagál) és ki-be villog, mintha játszadozni akarna:) Csak többszöri lezárás-nyitás után áll vissza normál működésbe.

Ha ki lehetne kapcsolni, akkor nem kellene foglalkoznom vele.
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2014.10.03. 05:47:08
  • kifli
    azért van, hogy ne nyomkodd az arcoddal/füleddel a képernyőt miközben telefonálsz. tudtommal nem kikapcsolható. Egyébként miért?
    ha elveszed onnan úgyis visszakapcsol.
  • bon
    Mi értelme van ha megy a kijelző amikor úgyse látod?
  • bardocz
    Viberen belül a hangokat hogyan lehet kikapcsolni? Alapból nem ad hangot, ha írnak, viszont ha benne vagyok a programban, és akkor írnak, vagy én küldök valamit,akkor pityeg.
  • dregnarr1 #4789
    Ki lehet kapcsolni azt a feature-t, hogy a telefon elsötétítse a képernyőt hívás közben, ha eltakarja valami közelről a kamerát (füléhez teszi az ember a telefont)?
  • wantonly
    Ár/érték szempontból a legjobb szerintem. Most lehetne itt ecsetelni, hogy miért, de van róla ezer teszt.

Egy időben én is tapasztaltam fagyást, ez vásárlás után fél évvel jelentkezett, aztán abbahagyta, viszont nekem feltelepülnek a preview for developers-es bétás frissítések, ettől is lehetett, de egy ideje abbahagyta. Amúgy folyamatosan frissítik a rendszert, az alkalmazásokat.
  • armageddon666
    Köszönöm, ez tökéletes érv mellette.
  • kifli
    pár órás tapasztalatom van vele. Különösebb baj nincs vele. De belépő modell csodát sem kell várni. Annyi biztos, hogy egy hasonló árú droidos telefonnál, messze stabilabb, és gyorsabb...
  • maffioso
    Belépőmodell. Biztos jó a maga szintjén, de én láttam a képét és pl az nekem nagyon nem tetszik.
  • armageddon666
    Köszi.

Esetleg Lumia 530 (meg személyes tapasztalat 520-ról továbbra is érdekel).