Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
link De hamarosan megjelenik a végleges is.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
na lenne pár kérdésem:
-honnan kaparhatom elõ,hogy százalékban mutassa nekem az akksi töltöttségét?
-nem találok értesítési sávot,hallottam a pittyegést hogy haverom írt nekem facen,de se a feloldási képernyõn,se a fõmenüben nem találtam az értesitést,csak a Facebook ikonján volt egy kis 1-es
-ti sötét,vagy világos háttérrel használjátok a telót? nekem a sötét kibassza a szemem,nincs valami kontraszt állító téma a telefonon?
El kell érni a közönséget a saját nyelvén, meg google translate-l fél perc lefordítani 😄
13 éve itt. Szép idő.
13 éve itt. Szép idő.
Itt a leírás hozzá:
http://winmagazin.hu/wiki/index.php/A_Windows_Phone_8.1_fejleszt%C5%91i_el%C5%91zetes%C3%A9nek_kipr%C3%B3b%C3%A1l%C3%A1sa
Jelzem: Szerintem.
Hivatalosan kb. a 630-ra jött még ki és nagyjából ennyi 😄
Nem is bonyolult felrakni egyébként. 3 katt 😊
Az ITT leírt megoldás elég egyszerû dev acc nélkül is...
Korábban akku idõre volt panasz pl, haver 630-a nyomkodva is van mobilnet stb...

Szóval 8.0 gdr 3 (ez sincs túl rég) és marad az irkálás.
Ami miatt jó lenne az app, hogy ne kelljen a mail + jelszó párost állandóan beírogatni, meg lehessen szmájlikat beszúrni.
13 éve itt. Szép idő.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nem néztem nagyon milyen formátumba lehet lekérni az adatokat, de az ms mapjába integrálva elég fasza lenne 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A http://www.blitzortung.org/-ról lehet húzni a realtime adatokat. Illetve van már hozzá GITHUBON segítség is 😊
Én azt szeretném, h ha példaul fél óráig nem nyulok a telefonhoz, ne kelljen semmit megnyomnom és elsõ ránézésre lássam h keresett valaki...
A telefonnak és üzeneteknek alapból ott kell hogy legyenek.
Nem kell megnyomnod semmit a mobilon, egybõl látod messzirõl is, hogy valaki keresett...
De a kérdésemre szerettem volna választ kapni: WP-re létezik ilyen alkalmazás, vagy nem?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
2 hete tértem át a WP-re. Nem lehet letölteni a nem fogadott hivásokat kijelzõ alkalmazást? Az áruházban nem találtam... A régi androidomon volt ilyen alkalmazás én nagyon hiányzik...