Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
beállítások zárolási képernyõ részénél tudod beállítanbi, milyen értesítéseket jelenítsen meg neked
bon
Bármilyen lumia-ra felrakható, csak egy fejlesztõi regisztráció kell.

link De hamarosan megjelenik a végleges is.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bakkerman
kipróbálom köszi! Még annyit kérdeznék,hogy mik a feltételei a 8.1-re frissitésnek? Tudtommal a 925-re már rálehet húzni. Telenoros a készülék ha számít

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Nokia camera beta. Akksihoz battery nevû alkalmazás. FB és hasonló értesítéseket meg a csempéken látod, emaileket rakja ki feloldási képernyõre, vagy hogy hívják.
bakkerman
ja és még valami,fotózáshoz melyik a jobb? a Pro Cam,vagy a Smart Cam?

bakkerman
megjött a telóm! (Lumia 925) 😊
na lenne pár kérdésem:
-honnan kaparhatom elõ,hogy százalékban mutassa nekem az akksi töltöttségét?
-nem találok értesítési sávot,hallottam a pittyegést hogy haverom írt nekem facen,de se a feloldási képernyõn,se a fõmenüben nem találtam az értesitést,csak a Facebook ikonján volt egy kis 1-es
-ti sötét,vagy világos háttérrel használjátok a telót? nekem a sötét kibassza a szemem,nincs valami kontraszt állító téma a telefonon?

bardocz
Csak nem teljesen világos, hogy a kocsi-játék videók menüpont mit is takar 😄 Meg hiába van összekötve facebookkal, olyan, mintha nem lenne, nem az igazi. Tudom biztos faszságnak hangzik, hogy ezt akarom hogy mûködjön, de néha kifejezetten jó lenne 😄
kifli
ITT a bo-val kezdõdõ projektek lehetnek segítségedre, illetve ITT már vannak kész appok is, droidra.
papi08
Minek-minek?
El kell érni a közönséget a saját nyelvén, meg google translate-l fél perc lefordítani 😄

13 éve itt. Szép idő.

bardocz
Nem annyira, mint ami androidon volt, az phone változattól meg valószínû még az androidos is elmarad. 6tag-ban a fordítás nagyon szar, szóról szóra van minden, van ami érthetetlen benne. Nem tudom angolról minek fordítanak le ilyen programokat.
papi08
6Tag, Instagram app? Ezek nem jók? 😄

13 éve itt. Szép idő.

bardocz
Ami hatrany, higy rendes instagram, es hasonlo appok hianyosak, mondjuk nekem csak az kene a videofelrakas miatt.
papi08
2 év Android után kb. 1 nap. Mondjuk többet nem vennék sem droidot, sem iOS-t a kezembe..😄

13 éve itt. Szép idő.

bakkerman
szerdán érkezik meg a Lumia 925-öm,újonc leszek a WP világában,de ráuntam az androidra,és jókat olvastam a legutóbbi 8.1-rõl,és ezért döntöttem a váltás mellett 😊 Mik azok a dolgok amikre érdemes figyelni ennél az oprendszernél,meg úgy általánosságban aki andro-ról váltott hány nap alatt szokta meg úgy teljesen ezt a rendszert?

Köszönöm a választ ott tartok hogy leszedtem az említett programot el is indul majd figyelmeztet hogy garancia vesztéssel járhat. Merjem folytatni vagy esélyes hogy kár eshet a telefonban? Illetve mennyi az esély hogy ez elég lenne?
Ha ezután sem megy, akkor lehet végig kell csinálni a Preview for Developers programot, mármint a regisztrálást.

Itt a leírás hozzá:

http://winmagazin.hu/wiki/index.php/A_Windows_Phone_8.1_fejleszt%C5%91i_el%C5%91zetes%C3%A9nek_kipr%C3%B3b%C3%A1l%C3%A1sa
Szerintem töltsd le a Preview for Developers-et, m,ásold fel SD kártyára a telepítõt és az Áruházból próbáld feltenni.

Jelzem: Szerintem.
Sziasztok. A napokban vettem új telefont és hosszas variálás után a jól bevált Android helyett Windows-os telefont vettem. Azonban ahogy az nálam illik bele is futottam számomra egy fontos bökkenõbe, a játék támogatásba. A készülék egy 630-as, számomra elsõ osztályú, nagyon tetszik ez az op rendszer is de ugyebár vannak játékok amik megkövetelik az 1GB ramot. Viszont találtam neten már több játékot is patchelve 512-es telefonokra csak odáig nem jutok el hogy miként kell ezeket telepíteni. Odáig eljutottam hogy fejlesztõi telefon kell hozzá de azt miként lehet megcsinálni? Ezer örömmel vásárolnék és vásárolok is az áruházból de így gyakorlatilag megtagadják tõlem, ezért szeretném ezeket letölteni amik nem elérhetõek számomra az áruházban. A választ elõre is köszönöm! <#wink>
benőmenő
Olvasd el kifli linkjét. Ez a dev preview.
Hivatalosan kb. a 630-ra jött még ki és nagyjából ennyi 😄
925 re is jött frissítés? Mert nekem még nem írta

benőmenő
Már befejezõdtek a frissítések, tényleg baromi jó ez a 8.1! <#eljen>
kifli
azért nem olyan sokáig. Egyébként már van gyári 8.1-es teló és az én 920-amon is stabil (barátom 630-ra nem panaszkodik)

Nem is bonyolult felrakni egyébként. 3 katt 😊

Az ITT leírt megoldás elég egyszerû dev acc nélkül is...

Korábban akku idõre volt panasz pl, haver 630-a nyomkodva is van mobilnet stb...
benőmenő
Jó, de én nem akarok a fejlesztõi verzióval szórakozni.
Szóval 8.0 gdr 3 (ez sincs túl rég) és marad az irkálás.
kifli
nekem ie beírja magától a mail+jelszó párost

8.1 ie11 😉
benőmenő
Most épp elmegy, mert lehet kommentálni, egy idõben nem mûködött ez a fícsör.
Ami miatt jó lenne az app, hogy ne kelljen a mail + jelszó párost állandóan beírogatni, meg lehessen szmájlikat beszúrni.
papi08
Most már igen várós az sg progi, egyre jobban unom a böngészõbõl való írást 😄

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
Most sg bovitmenyt irom at maxthonra, majd utana jon az is...😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

papi08
Neked most az sg appot kellene csinálnod! 😄DD

13 éve itt. Szép idő.

kifli
fasza lenne 😊
nem néztem nagyon milyen formátumba lehet lekérni az adatokat, de az ms mapjába integrálva elég fasza lenne 😊
Jim Morrison
Ránézek majd :c :p

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
valaki fejlesztõ kedvû emberkének nincs kedve villám radar appot csinálni?

A http://www.blitzortung.org/-ról lehet húzni a realtime adatokat. Illetve van már hozzá GITHUBON segítség is 😊
Gladiator
ujra van tinder (6tin).

kifli
nokia már csinált rá appot korábban
bardocz
8.0 is tudja ugyan ezt nem? Legalábbis nekem egy mappában vannak a navigációs cuccok.
Jim Morrison

papi08
Idõ kérdése, és elindul a frissítés 😊

13 éve itt. Szép idő.

bardocz
920-ra se még.
benőmenő
A lumia 630 már ezzel jött ki.
A 620-amra még tuti nincs hivatalos frissítés.
bardocz
És ez már megjelent hivatalosan is, nem? Mármint nem csak developer verzió érhetõ el belõle, hanem néhány telón kint vn a mindenkinek elérhetõ.
Jim Morrison

lumia 520
A glance screen ilyen, milyen telód van?
Bocsi, rosszul irtam, a lockscreen-en persze h kijelzi nekem is...
Én azt szeretném, h ha példaul fél óráig nem nyulok a telefonhoz, ne kelljen semmit megnyomnom és elsõ ránézésre lássam h keresett valaki...
kifli
beállítások -> zárolási képernyõ -> gyors állapotadatokat mutató alkalmazások

A telefonnak és üzeneteknek alapból ott kell hogy legyenek.
Nekem nem jelzi a lockscreenen... hogy állitom azt be? Köszi
Jim Morrison
Épp ez az , hogy a lockscreenen látod, ha valaki keresett. Egyébként szerintem nincs mivel van alap.

Mert az androidon megszoktam, és jó dolog...
Nem kell megnyomnod semmit a mobilon, egybõl látod messzirõl is, hogy valaki keresett...
De a kérdésemre szerettem volna választ kapni: WP-re létezik ilyen alkalmazás, vagy nem?
bon
Minek erre külön program? Ha nem fogadott hívásod volt azt az üdvözlõ képernyõn jelzi. De a hívásnaplóban is ott van kiemelt szüveggel, hogy nem fogadott hívás

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Helo!
2 hete tértem át a WP-re. Nem lehet letölteni a nem fogadott hivásokat kijelzõ alkalmazást? Az áruházban nem találtam... A régi androidomon volt ilyen alkalmazás én nagyon hiányzik...
Jim Morrison
nincs itten hirdetõs rész (legalábbis én nem tudok róla 😊)