5743
-
Így van, ha elfér a sim-en, ha nem, ezt mindenképp érdemes megcsinálni. -
dregnarr1 #4862 Ha van microsoft fiókod (hotmail, outlook), akkor a telefonkönyvedet minden mással is szinkronizálhatod, összevonhatod, és a felhőben is tárolhatod. Szóval teljeskörű egységesítés van a legtöbb rendszer között, igen hasznos dolog. -
kl24h #4861 Köszönöm a válaszokat! (Vannak ilyen apró dolgok, amiket nem írnak le a hivatalos oldalon ezért is kérdeztem.)
"Naptár, Telefonkönyv" esetében is kell a microsoft fiók?
A jelenlegi telefonomon a telefonkönyv a SIM kártyán van, mert mindig úgy állítom be a telefonokat (ahányat használtam eddig), hogy a telefonszámokat a SIM kártyára mentse le és a telefonra meg semmit sem. Nekem így is elegendő hely van.
A 3-as kérdésemben inkább arra céloztam, hogy böngészés közben nem kerülhet-e be valami, ami esetleg futna WP 8.1 alatt. Ami az alkalmazásokat illeti, azokat tényleg csak a windowsphone... lehet letölteni és persze azok tiszták.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.11.06. 18:19:35 -
Nekem az sg-n megjelennek a videók, de másik fórumon nem. -
1. inkább a játékok miatt de abból is rengeteg van ami 512 ram-al is megy
2. így férsz csak hozzá a piactérhez, illetve azok az okok, amit előttem írtak
3. nem halottam még vírusról. wp-n kicsit sokkal izoláltabban futnak egymástól az appok mint mondjuk androidon
4. lejátsza a beágyazott videókat is ugyanúgy mint pc-n (sg mobilnézetben nem jelennek meg a youtube videók bug miatt, de az nem wp specifikus). Minden gond nélkül ki tudsz tenni videót teljes képernyőre
5. bluethoot vagy wifi használható erre a célra -
Kijavítanak ha nagy butaságot írok:
1. Találkoztam appokkal, amikre azt mondta nem kompatibilis. Nem tudom hogy a RAM miatt-e. De ezeknek nem éreztem hiányát.
2. OneDrive, Naptár, Telefonkönyv.
3. Tudtommal(!!) appek szoktak vírushordozók lenni, itt meg csak a Storeból tölthetsz, azok meg be vannak vizsgálva
4. Kis frameben játssza le, ki lehet nagyítani teljes képernyőre. Eddig még nem szaggatott semmi
5. Mobilnetet tovább lehet osztani, de szerintem akkor wifirouterként üzemel a telefon. -
kl24h #4857 Szeretnék venni egy Nokia Lumia 635 okostelefont, mivel árban és tudásban is elfogadható. Szeretnék kérdezni egy pár technikai dolgot.
1. A fent említett telefonnak csak 512 MB RAM-ja van, ez elegendő a szoftvereknek, amiket fel lehetne telepíteni vagy a RAM inkább a játékok miatt kell?
2. A microsoft fiók csak a telefon szoftverfrissítésért és az Office alkalmazások miatt szükség vagy még más esetekben is kell?
3. Mennyire biztonságos internetezni? A Windows Phone 8.1 rendszerre nem írnak az antivírus fejlesztő cégek antivírust (csak Android-ra és iOS) kivéve az AVG-t és még van kettő a windowsphone.com oldalon.
4. Az Internet Explorer 11 hogy játssza le a videókat egy adott oldalon és mennyire működik a teljes képernyő mód?
5. Meglehet-e oldani az internetkapcsolatot PC-n a Nokia Lumia 635 telefonnal (kábelen? Bluetooth?)? Nokia 113 telefonnal megoldottam hogy a PC Bluetooth-on keresztül csatlakozott a hálózatra.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.11.05. 18:37:25 -
gotchaaa #4856 Már nem először fordul elő, hogy gondol egyet a telefonom(625), és elfelejti az linket a telefonszámaim és a hozzájuk tartozó facebook profil között. Lehet ezzel valamit kezdeni? -
Lehet, de ahogy elnézem tud aannyit mint egy droid óra/apple watch. -
Inkabb karperec / fitness tracker. Microsoft is hivatalosan igy definiálja.
Szóval nem az órák piacán "megy versenybe", hanem a Nike Fuelban, Fitbit, Jawbone Up ellen. -
Változtatható a színe. -
zritya #4852
-
ez ugyanúgy igaz a samsung gear-re meg az epplvaccsra is,lényegében értelmük nincs,hasznuk nagyon nagyon csekély,de újabb pénzbeszedési forrás. Milyen röhejes már 0:55-nél a videóban,hogy beszél a csuklójához :DD
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.30. 17:22:07 -
Jezus isten, ennyire borzalmas marketinget:D Ez kurva gaz:D Tutira veszem, hogy halalra fogjak miatta cikizni a Microsoftot. Most komolyan, telefongyarto ceg vagy es arra buzditod a vasarloiodat, hogy ne hasznaljak a termekedet?:D Kb. mintha a Mercedes mondana, hogy jarj biciklivel, mert konkretan ciki, ha kocsival jarsz.
Raadasul meg csunya is. Na mindegy. -
jól néz ki, de ha csak lila van, akkor nem kell.. :D -
Tetszik, nekem kell egy ilyen. :) -
Ezért elég egy olcsó lumia:) -
vegyél egy fasza lumia telefont full hd kijelzővel, aztán meg vegyél hozzá egy ilyen órát, hogy ki se kelljen venned a zsebedből, mert az egészséges. :) -
-
Láttátok az órát?:) -
Igen, ez tényleg bosszantó, de ha komoly baj van a telefonnal, úgy is központi szerviz, arról meg én nem nagyon hallottam és tapasztaltam rosszat. Mindenesetre ehhez a telóhoz több szerencsét! :) -
Nem konkrétan a Nokia szervíz a szar,hanem az itteni (Nyíregyháza) hivatalos nokia szervízpont,ahol nekem azt mondták,nem tudnak erről a hibáról,még sose találkoztak vele. És ezt akkor azért furcsállottam,mert az interneten 5 perc alatt talál az ember nem egy precedenst :) De tényleg meglepődtem ezen a korrektségen,szóval nekem most ez a komplett készülékcsere eléggé újdonságként hatott. Persze ettől még ugyanúgy fogok vigyázni a telóra mint eddig (meg az eddigiekre),de jó tudni hogy ilyen is van,és lehet okkal bízni a jótállásban :) -
Korrekt. Még hogy szar a Nokia szerviz :D
Utoljára szerkesztette: Tibi7, 2014.10.29. 17:53:31 -
ma hívtak a telenortól hogy mehetek a készülékemért,el is mentem,aztán látom hogy hiányzik a jobb alsó sarkából a telefonnak a kis karcolása,amit én okoztam rajta véletlenül. Meg kérdeztem a csajt,hogy ez biztos az én telefonom? Mondta igen,kezembe nyomta a szervízlapot,amin az állt,hogy a hiba ami miatt fel lett küldve a szervízbe a telefon annak a javítása meghaladja a telefon piaci értékét,ezért adnak egy ugyanolyat vadonatújonnan,és a mai naptól újraindult az 1 év jótállás :D pedig az eredeti telómat júliusban vettem :) -
Sziasztok!
Van már valami hír, hogy mikorra várhatók az új néven futó Microsoft Lumia-k? -
ajánlom a mobilarena.hu tesztjeit... elég alaposak. -
Rony94 #4837 Van valakinek Lumia 735-e? Megéri a telefon? Mert én most jobban utánaolvastam és videót is néztem róla és azt kell hogy mondjam, NAGYON megtetszett. Érdekes amúgy, mert pár hónapja még Xperia M2-t akartam, de most mégis Nokia felé kacsintgatok. -
SAY HELLO TO MICROSOFT LUMIA
Ilyen dizájn elemek lesznek a jövőben a Lumiakon a NOKIA helyett.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 14:29:15 -
Hello!
Tudja valaki hogy a here.com-on kreált kedvenc pontokat ha elnevezem egyénileg, az miért nem jelenik meg a telefonon? Ugyan úgy a címet írja csak ki mint ha a Here+ban adtam volna hozzá :(
(Lumia 625) -
google fiókot tudsz szinkronizálni.
Az app árakkal annyira nem vagyok tisztában mi mennyi play-be de nem láttam horror árakat ms store-ban sem.
Ezt a csürüg-rezeg dilemmát soha nem értettem, én speciel nem tudnám megmondani hogy csinálja pontosan annyira nem veszem észre.
Appból lényegesen kevesebb van, de minden szükséges megtalálható. Javaslom nézd át a store-t hogy milyen appokra van szükséged, megvannak-e.
Én mikor váltottam sokkal inkább örültem a gördülékeny rendszernek, és annak, hogy minden működik ahogy kell, jön a frissítés ahogy kell, mint amennyire hiányoltam bármilyen appot is pl. Bár az áruház vonal most fejlődik szerencsére. -
mennyi pénzt szánnál telefonra? ha nem akarod lekötni magad,és picit félsz a wp-től,hogy nem tudnád megszokni,akkor próbáld megvenni függetlenbe,garit akkoris kapsz rá,és bármikor "kiszállhatsz" belőle ha nem jön be. -
Alkalmazások hiányosságai zavartak kicsit, váltás meg azért volt, mert untam, hogy kéthetente kellett gyári visszaállítást csinálnom androidon, hogy fusson rendesen. -
Miguel125 #4831 Valaki aki androidról jött át WP-re és nem feltétlenül azért mert utálta a robotot fel tudna világostani, hogy számára mik voltak a fő hiányosságok amikkel szembesült? Hol kellett kompromisszumokat kötnie? 5 éve droidon (2.1-el kezdtem) vagyok és nagyon szeretem, semmi komoly vagy megoldhatatlan, de még csak zavaró gondom sem volt vele sohasem, viszont nagyon jó áron hozzáférnék egy Lumia 735-höz ami nagyon tetszik. A fő dilemmám, hogy van még 2 telefon a konkurens OS-el amik azonos árban vannak, teljesen megegyező hardverrel rendelkeznek, csak kicsivel kijelzőben gyengébbek de nem zavaróan.
Láttam, tapogattam már WP8-as telefont, de még nem használtam, amik elsőre zavarnak az alkalmazások lényegesen drágábbak mint play store-ban. Mindenem gmail címemhez van szinkronizálva és nem tudom hogyan tudnám áthozni őket. Ha jól tudom még mindig meg van a sajátságos rezeg majd csörög megoldás ill. a mobilnet kapcsoló beállításának hiánya a lehúzható értesítési sávban.
Nagyon tetszik ugyanakkor a rendszer smooth-sága, iOS szerű folyamatosság mindenhol és a ha jól tudom határozottan hosszú távú támogatottság rendszer szinten. Jah és a here drive+ ami már végre alap és teljes offline eu térképpel van, nem csak a magyarral.
Félek lekötni magam 2 évre, hogy ha mégsem tetszene a rendszer, viszont sajnos nincs módom próbálgatni tényleges használatban. -
zritya #4830 Én még nem hallottam ilyenekről... , pedig utána néztem rengeteg hibának mikor vetten a L925-t. Lehet kifogtad nem tudom, de nekem az kicsit vicces hogy egy hiba miatt vagy ennyire meg ingott a hited "az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába".
Keres rá androidra na ott van hiba.. -
Ok, minden rendben, letőltöttem pár dolgot. Viszont megnyitni nem tudtam, a letöltött fileokat csak a Wptorrenten belül látom. -
Nokia szerviz... -
- Skype problémám is akadt. A skypon belül felajálnja, hogy töltsem le a skypot... ? Ezt nem értem. Fura.
- A régi skype nevemet nem tudom használni, ehelyett be kellett lépnem a Microsoft fiókommal. Állítólag be lehet lépni a régi nickemmel is, de ezt sehol nem találom. Tud valaki erre megoldást? -
Köszi, jó, működik. -
wpTorrentet próbáltad? Simán beírod a boltba,hogy torrent és kidob egy párat. Ezek közül az elején említett jön be nekem a legjobban. Semmi problémám nem volt vele. Ajánlom. -
L925-ös telóm ma délelőtt útjára indult Pestre szervízbe...
Tegnap használtam a kamerát,lőttem pár képet,aztán 5 perc múlva megint csináltam volna,de nem lépett be az alkalmazásba,gondoltam az szarakodik...rámentem egy másik kamera app-ra,de szintén csak a "betöltés" feliratig jutottam,és visszadobott a kezdőképernyőre. Kamera gomb hosszan megnyom,szintén visszadobott,nem jött fel a kamera. Telefon kikapcs,majd vissza,rámegyek a kamera alkalmazásra,szintén kidob,na ezután vált élessé a dolog,amikor a kamera rezgő hangot kezdett kiadni,és rohadt gyorsan felmelegedett. Kurvára bepánikoltam,kikapcsoltam a telót,itthon nekiestem az internetnek megoldás után kutatva,és kiderült nem egyedi a problémám...L500-as,L1000-es,L1300-as sorozatoknál szintén jelentkezett ez a dolog WP 8.1-es felhasználóknál. Olvasgattam a vélt megoldásokat,jópáran írták hogy rakjam vissza a WP8-at,akkor megszűnik,de én nem tudtam,nem engedte downgradelni. Csináltam factory reset-et PC-ről,meg telórol is,de a hiba nem szűnt meg,és a kamera továbbra is berregő hangot adott,kibaszottul meleg volt,és kb 10 perc alatt szedte le az 5%-okat az akksiból. Minden más funkció a telefonon tökéletesen működött,és most is működne,csak már úton van a szervízbe. Az interneten többen írták hogy valakinek 2 hét után már jelentkezett ez a probléma,valakinek közvetlenül WP 8.1-re frissités után,valakinek csak 2 hónap után egyik napról a másikra,ahogyan nekemis. Ahogy kihoztam a telót a telenortól júliusban,másnap tettem rá a WP 8.1-et,eddig tökéletesen működött,de tegnap beadta az unalmast. Csak remélni tudom hogy megtudják javítani,de igazából az aggaszt,hogy nem tudom biztosra hogy hardveres,vagy netán szoftveres a hiba miértje...bármelyik is legyen,megrendült a bizalmam az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába,és az egész Windows Phone irányába. 2 hét múlva kiderül minden.
Azért írtam ezt ide,hátha valakinek ez újdonság.
Azt meg említeni se merem,hogy a HIVATALOS Nokia szervízben azt mondták,ők nem tudnak erről a problémáról,nekik ez teljesen új...Csak a kibaszott interneten 5 perc alatt lehetett találni millió egy ilyen esetet,de azok akik egy SZERVÍZBEN dolgoznak,azok érdekes módon nem tudnak róla.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.15. 17:02:27