Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Ezt most nem értem, átállítod pl usa-ra és angol nyelvre a telefont és műkődik.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Azt nem értem, hogy miért nem engedik leszedni más országok Cortanáit azokban az országokban azol nem lesz saját verzió. Kit érdekel, hogy nem működnének a geo-releváns elemei, ha egyszer annyi minden mást is tud. Csak tudni kell angolul és kész, érthetetlen miért ragaszkodnak ennyire a teljes pakkhoz, annak ellenére hogy a legtöbb országban az alfa-béta fázisban ugyanúgy ki volt kapcsolva egy-két funkció.

Kaknub12
Instagram BÉTA van. Megfelelően működik nálam. <#circling>
Kaknub12
Nemrég lettem egy Lumia 520 tulajdonosa, nekem eddig bevált a készülék és a Win. Op. rendszer is. Gyors a net, jól futnak az alkalmazások. A fényképező része is bevált számomra, sokan azt mondják, hogy zajos meg gagyi, nem egy szuperfényképezőgép, de szerintem szép képet lehet vele csinálni megfelelő környezetben és amire kell, arra jó. Okos kis mobilnak tartom, ajánlom a Nokiát mindenkinek.
kifli
egyszer talán
Jim Morrison
azon a készüléken amin van onedrive szinkronizáció, és azon amin nincs egyaránt jelentkezik ez a probléma. És amelyiken van, értelem szerűen nem csak a készüléken, de a felhőben is duplán vannak képek.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bon
Nem lesz elérhető.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Jim Morrison
Fotók miért vannak duplán? telefonon, onedriveon egyaránt?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Cortanaról mit tudtok?? Elérhető lesz Magyarországon?
Az Alap Instagram nem elérhető wp8 előtti oprendszeres telefonokra, de vannak alternatív appok ( #instaWith massiveLove, metrogram, instagraph, pictastic for instragram stb)

Szerintetek melyik ma az az app, ami a legstabilabban, jobban és széleskörűbben hozza az Intagram használatának sajátosságait, azaz melyik a legjobb, melyiket érdemes használni?

Sziasztok,
egy ismerősöm szeretne egy új telefont, akinél én csak annyira értek jobban a Windowst futtató készülékekhez, hogy tudom, hogy hova lehet sg-n segítségért fordulni. <#vigyor5>
A jelöltek: Lumia 625, 635 és 820. Elsősorban személyes tapasztalatoknak örülnénk(ha vannak).
Előre is köszi! 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Gladiator
Sracok, meg mindig van elado 920 jo arert!

GregSB
Ez lesz a megoldás. Nem szürkeimport, csak mivel globális cég vagyunk európa összes országának 1 helyről szereztek be független telókat. Azt nem tudták megmondani honnan van, de tuti nem magyar :S

papi08
(( Ha kell még valami rajz bele, szólj ám 😛 😄 ))

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
((csitt ! 😄 ma este/holnap meg talán holnapután még sg bővítményezek, utána jöhet újra az sg app. Sajnos ezeken kívül is lenne mit csinálnom, szóval ez még változhat.))

papi08
Preview for Developers / Fejlesztői WP 8.1 előzetes.

((sg app? 😄))

13 éve itt. Szép idő.

Jim Morrison
az micsoda?

papi08
PfD használók, keressetek frissítést! 😊

13 éve itt. Szép idő.

kifli
Biztos nem szürkeimport a készülék?
GregSB
925-re már rég elérhető:

Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0004 Available Available Available
Lumia 925 T-Mobile 3051.50009.1424.0006 Available Available Available
Lumia 925 Vodafone 3051.50009.1424.0004 Available Available Available

Ennek ellenére kedd óta minden nap rányomok a frissítés keresésére és nem dobja fel.

Jim Morrison
920ra és 520ra jöhetne már :/

benőmenő
Azon, hogy elérhető-e már az update 😄
Továbbra is itt lehet megnézni.
GregSB
Én is ettől tartok...

Kérdés: 8.0-val kaptam meg a telefont, és még mindig nem ajánlotta fel a frissítést 8.1-re. Pedig naponta rányomok a phone updaten belül a frissítések keresésére 😄

Min múlik hogy mikor tudok frissíteni?

bon
Igen gyengébb minőségű kijelző és gyengébb hardvert kapnak, de az androiddal szemben itt garantált a gördülékeny és gyors hardver. A képernyő mérete miatt szerintem neked az új iphone se fog tetszenni.

GregSB
5 nap használat után vélemény:

WP: továbbra is nagyon tetszik. Egyszerű, letisztult, jól néz ki, jó használni. Ha az app támogatottsága pariban lenne az Android + iOS-el akkor komolyan elgondolkodnék azon hogy elsődleges rendszernek ezt használjam. (bár ez nem ennyire egyszerű, eléggé "beszippantott" már az iOS, csomó mindent megvettem rá, csomó stolgáltatását használom amit nem lenne kedven átköltöztetni / újra megvenni más platformon. Valami nagyon áttörőt, újat kéne felmutatnia valakinek ahhoz hogy váltsak)

Lumia 925: nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.

Első sorban le a kalappal a Nokia/Microsoft előtt, mert a hardver minősége az csillagos 5-ös, és ha a rendszer színsémáját is a telefonhoz állítom (fekete telefon / steel színséma) akkor baromi jó techno-feelingje van az egész cuccnak, nagyon tetszk ez a mindenol fekete háttér / minimál dinamikus UI.

Másrészt egyszerűen képtelen vagyok megszokni ezt a nagy méretet. Pár dologra kétségtelenü jobb, pl ebookot olvasni, meg jutúb videókat is jobb nézni ezen a méreten, de minden másra (on the go kommunikáció/IM/email, térképezés, moziműsor, időjárás, zenehallgatás, online bankolás, rövid hírek olvasása, stbstb) bőven kielégítő nekem a 3,5-4", és az én kézméretemnek egyértelmúen ez a max méret ami még ideális. A 925-ön pl minden fontosabb csempét a képernyő jobb alsó harmadába pakoltam, hogy elérjem a hüvelykujjammal, a kevésbé használatos dolgokat meg ezen a területen kívül rakom, mert azok indíásához már kell a másik kezem. De még íg sem tudom kényelmesen fogni egy kézzel, valahogy túl széles. A 4-es szifonra rá tudok markolni olyan "beton biztosan" hogy lehetetlen hogy kiessen a kezemből tömegközlekedésen, a 925-öt elő sem merem venni miközben kapaszkodom mert lehetetlen biztosan ráfogni és kezelni egyszerre.

Mindegy, ez leginkább az én egyéni szoc problémám, akinek nagyobb keze van az gondolom nem szembesül ezekkel a problémákkal. Viszont az érdekes kérdés hogy a kissebb méretű telefonok milyenek WP-n? Itt is az van mint Androidon hogy csak gyengébb kijelzőt meg lassab hardvert kapnak? Ha igen ez eléggé elszomorító lenne...

bakkerman
Hali,találtam egy bugot a telómban (L925). Egyik pillanatról a másikra elmegy a hang,hiába állítgatom,ha hívnak nincsen csengőhang,ha facebook értesités jön nincsen hang,vagy akármilyen értesités néma teljesen. Kikapcsolom a telót,majd vissza,és akkor jó,de 2 nap mulva ezt megint eljátssza csak úgy. wp 8.1 van rajta

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tudom, nem wp, de kicsit azért kapcsolódik 😊 és itt azért nagyobb esélye van,hogy megfordul egy olyan ember, aki tud valamit,mint egy másik topikban.

egyébként eddig annyit találtam,hogy lesz X2,androiddal, de nem folytatják tovább az X projektet. hogy mikortól lesz elérhető, arról viszont nem találtam semmit.

lehet mégis inkább lumia-t kellene vennem

How much can you take,before you snap?

kifli
mintha olyat olvastam volna, hogy ms lelövi a projektet, megvallom őszintén annyira nem érdekelt a téma, hogy utána nézzek, de ilyesmire emlékszem.

De nem wp rendszer, szóóóóóval annyira nem is ide való.
hali.

valaki tud infót arról, hogy mikor lesz X2 megjelenés EU-ban, már ha lesz egyáltalán?

How much can you take,before you snap?

Gladiator
Na, ugy dontottem, hogy nem varok tovabb, veszek 930-t. Ugyhogy lenne egy elado fekete 920-m. Kivulrol vallalhato allapotban van, nyilvan van rajta karcolas, de semmi durva. Doboza, meg ilyen szarsagok ninscenek meg, csak a tolto.

Mennyit kerhetnek erte? Itt nem kell valakinek?

benőmenő
Arról sem volt szó, hogy ne lennének copy-paste fingóappok, mint ahogy androidon is vannak.
Írd meg a fejlesztőknek az észrevételt, lévén ő tud is tenni érte.
bardocz
Nem, valóban, csak végigfikázott mindenkit, hogy miért akarnak fb-on megosztani xy tartalmat. A legjobb, hogy egy szóval sem mondtam, hogy én bármelyiket is használnám, sőt, az ebook olvasónál külön ki is emeltem 😄D Aki meg azt mondja, hogy a 6tag jobb, mutassa már meg hogyan tölt fel egy a telefonon már meglévő videót, ami megy androidon és iphonon is. Ja, hogy sehogy. De ezt oda fölösleges beírnom, mert én leszek a hülye, amiért ilyet szeretnék csinálni.
Másik meg, hogy a cikkben arról is szó esik, hogy a fejlesztők nem csinálnak semmit wp-re. Az, hogy a felhasználóknak 6tag, 4th&mayor, és hasonló 3rd party app-okat kell használni, ezt tökéletesen igazolja is, de nem látják át. Ha a fejlesztők csinálnák ide az alkalmazásokat, akkor erre nem lenne szükség. A fingós appos érv meg szintén nagyon erős, flappy birdsből meg 2048-ból úgy találtam 10-10 darabot, hogy nem is kerestem, bizonyára itt nincsen egy rakás szar a 200k app között 😄D
benőmenő
Semmi fikázás meg sértegetés nem volt szvsz.
Egyszerűen ez egy másik platform, benne van, hogy nincs, vagy kevésbé jól van megírva rá az az app, amit egy másik rendszeren használnál.
bardocz
Ó, hát akkor pont igazuk volt 😄
Amúgy vicces, ahogy a hiányosságokat próbálják megmagyarázni, amikor meg nem sikerül, megy a fikázás, és sértegetés. Nem értem az ilyen embereket.
Jim Morrison
Angry Birdsből is elég lenne 1 <#crazya>

GregSB
Et írtam: " top 5ből 1 volt használható"

És pont a BookViser az az 1, azt is használom 😄

Azért így is gáz, hogy a top 5 legjobbra értékelt appból 1 használható, a többi kuka.

bardocz
"E-book olvasonak ott van a BookViser, ne mondd hogy nem jo - szinkronizal a W8.1-es appal, es meg sorolhatnam mi mindent tud."

Ezt írja egy fanboyklub tagja, amikor megemlítettem, hogy a 200k app, amiről beszélnek nem ér semmit, amikor népszerű programok nem működnek rendesen. Szóval nehogy azt mondd, hogy nem jó 😄
bardocz
Sajnos ez igaz, vannak eléggé hiányos dolgok ilyen téren.
GregSB
De hogy ne csak rosszat írjak róla tényleg tetszik maga a rendszer. Baromi jó munkatelefonnak használni. Én alapvetően a minimalizmusra törekszem a munkahelyi gépemen is, mivel rengeteg dologgal kell foglalkoznom ezért mindent megteszek hogy lecsökkentsem a "zajt" és tudjak a legfontosabb dolgokra fókuszálni (pont emiatt el nem tudnék képzelni pl egy widgetekkel meg minden "földi jóval" telehányt Androidos telefont munkára). Ebben a WP baromi jó, csak a releváns csempék vannak kint a számomra legfontosabb infókkal, semmi sallang, nem vonja el semmi a figyelmemet.

Privát használatra, elsődleges rendszernek viszont nem tudnám elképzelni iOS / Android helyett.

GregSB
Szerinted más platformokon nincs több tucatnyi alternatíva? 😄

Dehogy nincs, és próbáltam már rengeteget, de nekem ez vált be a legjobban, ezt szeretem a legjobban használni (Snapseed)

Mindegy, ez még pont az a kategória amit túlélnék, és fanyalogva de képes lennék más appot használni.

De hogy a pár hete Budapesten is elindult Wundercar-nak nincs appja az gáz, mert azt szeretném használni de nem tudom, és annak nincs alternatívája.

Pontosabban tudom használni: az iPhoneomról, és pont emiatt nem válnék meg az iOS-től. A WP nem képes még helyettesíteni teljes mértékben szerintem. Lehet mondani hogy erről a nem a Microsoft tehet, mert a 3rd party cég nem csinál appot, de ez engem mint végfelhasználó pont nem érdekel. Korlátozva érzem magam a másik két platformhoz képest.

DummyBoy
E-bookra én freda-t használom, a Kindle semmire sem jó sajnos, de emellett ott a Bookviser, a Mohoo reader, azok sem rosszak, csak valami kis bosszantó apróság miatt a freda-nál kötöttem ki.

Ennek nagy előnye lenne (Bár nekem még nem sikerült működésre bírni 😊 hogy ha több eszközödön is fent van, akkor tudja szinkronizálni, hogy hol tartasz ... Na ez több WP, Surface és Win 8.1 mellett igen jó tulajdonság lenne 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

papi08
"Kedvenc képszerkesztő appom".. annyi alternatíva van hogy a Dunát kétszer befedné.. 😄
-Fotor
-Nokia féle Creative Studio
-Adobe PS Express
-Fantasia Painter

hogy csak a legjobb ingyeneseket említsem..

13 éve itt. Szép idő.

GregSB
2 nap használat után egy rövid pró kontra:

+ "metro" felület nagyon tetszik. Letisztult, funkcionális, gyors, jó élmény vele dolgozni.
- botrányos alkalmazás felhozatal a másik 2 platformhoz képest. Rákerestem e-book olvasóra, a top 5ből 1 volt használható, a többi vagy ocsmány volt, vagy állandóan lefagyott, vagy bugzott. Kedvenc képszerkesztő appom sehol, és még csomó minden hiányzik. Ez nagyon gáz ennyi év után.

Amazonrol vettem, az elsot vissza kellett kuldenem, mert hibas volt. Ugy latszik kifogtam a 'selejtes doboz' feliratu ladat. 😞
Nekem is 925 van, de ezeket problémákat nem tapasztaltam

papi08
Hangerőállítás: Egyedi, ugyan ilyen HW-vel rendelkező 1020-on semmi panasza.
Fagyás: Szintén egyedi, fél év alatt egyszer nem akadt meg. (Pedig isten a tanúm, használom én 😄)
Internet: Dettó hibátlan, piszokgyorsan kapcsolódik, és meg is tartja a hálózatot.
3g/4g: Be van kapcsolva? A díjcsomagod tartalmazza a 4g-t?
Másik hangerő: Média lenémításhoz elegendő a hangerő le gombot nyomni hosszan.

Remélem valamennyit segítettem 😄

13 éve itt. Szép idő.

Nyuzom par honapja a 925-ot, ime a velemenyem:
+ A rendszer gyors, a menu atlathato.
+ Akksi teljesen rendben, hosszabb jatszos idoszakok alatt tud csak kikeszulni.
+ A kamera gyonyoru kepeket csinal, a kepernyo egeszen elfogadhato minosegu kepet ad.

- Nem tudom, hogy HW vagy SW hiba, de pl. a hangero allitas egy remalom. YouTube video nezese kozben hiaba nyomom a hangerogombot, csak huszadjara kezdi el novelni/csokkenteni a hangerot.
- Hetente egyszer nullara fagy a rendszer. Egyszer meg a vibrator is bekattant, es vagy 10 percig rezgett szetfagyva, mire hajlado volt ujraindulni
- Az internettel nem tud mit kezdeni, teljesen mindegy, hogy WiFi vagy mobil. Akadozik, neha percekig csak gondolkozik.
- Kollegammal ugyanannal a szolgaltatonal vagyunk, es az o keszuleken (iphone) rendszeres a 4G, az enyemen meg max a HSDP+...nem hogy 4G, de meg 3G sincs. Azt hiszem, egyszer sikerul olyan helyen lennem, ahol egy pillanatra felvillant a 3G jel.
- A hangero allitas es a multimedia lejatszas siralmas. Ahhoz, hogy lenemitsam, kb. 4-5 helyre kell klikkelnem...tenyleg?!

Na, most vagy megcafoltok, es kiderul hogy en vagyok bena, vagy elkonyvelem szeretheto de gyenge keszuleknek.
GregSB
Ok 😊

Praktikus kérdéseim lennének így az elején: a feketét kaptam, mennyire karcolodik a ház? Nem akarok rá tokot venni, így is baromi nagy telefon ez nekem, nem akarom hogy még bumszlibb legyen 😄 + leginkabb a farmer zsebemben fogom tartani a bőr pénztárcám mellett, kell rá fólia, vagy bírni fogja a kijelző?

Jim Morrison
majd azért írd le milyen, meg egy kis ios-wp pro kontra a számodra összefoglalót is szívesen olvasnánk 😊

GregSB
Mai naptól sűrübben fogom látogatni ezt a topicot, mert hozzám vágtam egy Nokia 925-t.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végre lecserélték a céges blekkbörimet 😄