Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szerintetek melyik ma az az app, ami a legstabilabban, jobban és széleskörűbben hozza az Intagram használatának sajátosságait, azaz melyik a legjobb, melyiket érdemes használni?
egy ismerősöm szeretne egy új telefont, akinél én csak annyira értek jobban a Windowst futtató készülékekhez, hogy tudom, hogy hova lehet sg-n segítségért fordulni. <#vigyor5>#vigyor5>
A jelöltek: Lumia 625, 635 és 820. Elsősorban személyes tapasztalatoknak örülnénk(ha vannak).
Előre is köszi! 😊
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Lumia 925 Country variant 3051.50009.1424.0004 Available Available Available
Lumia 925 T-Mobile 3051.50009.1424.0006 Available Available Available
Lumia 925 Vodafone 3051.50009.1424.0004 Available Available Available
Ennek ellenére kedd óta minden nap rányomok a frissítés keresésére és nem dobja fel.
Kérdés: 8.0-val kaptam meg a telefont, és még mindig nem ajánlotta fel a frissítést 8.1-re. Pedig naponta rányomok a phone updaten belül a frissítések keresésére 😄
Min múlik hogy mikor tudok frissíteni?
WP: továbbra is nagyon tetszik. Egyszerű, letisztult, jól néz ki, jó használni. Ha az app támogatottsága pariban lenne az Android + iOS-el akkor komolyan elgondolkodnék azon hogy elsődleges rendszernek ezt használjam. (bár ez nem ennyire egyszerű, eléggé "beszippantott" már az iOS, csomó mindent megvettem rá, csomó stolgáltatását használom amit nem lenne kedven átköltöztetni / újra megvenni más platformon. Valami nagyon áttörőt, újat kéne felmutatnia valakinek ahhoz hogy váltsak)
Lumia 925: nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
Első sorban le a kalappal a Nokia/Microsoft előtt, mert a hardver minősége az csillagos 5-ös, és ha a rendszer színsémáját is a telefonhoz állítom (fekete telefon / steel színséma) akkor baromi jó techno-feelingje van az egész cuccnak, nagyon tetszk ez a mindenol fekete háttér / minimál dinamikus UI.
Másrészt egyszerűen képtelen vagyok megszokni ezt a nagy méretet. Pár dologra kétségtelenü jobb, pl ebookot olvasni, meg jutúb videókat is jobb nézni ezen a méreten, de minden másra (on the go kommunikáció/IM/email, térképezés, moziműsor, időjárás, zenehallgatás, online bankolás, rövid hírek olvasása, stbstb) bőven kielégítő nekem a 3,5-4", és az én kézméretemnek egyértelmúen ez a max méret ami még ideális. A 925-ön pl minden fontosabb csempét a képernyő jobb alsó harmadába pakoltam, hogy elérjem a hüvelykujjammal, a kevésbé használatos dolgokat meg ezen a területen kívül rakom, mert azok indíásához már kell a másik kezem. De még íg sem tudom kényelmesen fogni egy kézzel, valahogy túl széles. A 4-es szifonra rá tudok markolni olyan "beton biztosan" hogy lehetetlen hogy kiessen a kezemből tömegközlekedésen, a 925-öt elő sem merem venni miközben kapaszkodom mert lehetetlen biztosan ráfogni és kezelni egyszerre.
Mindegy, ez leginkább az én egyéni szoc problémám, akinek nagyobb keze van az gondolom nem szembesül ezekkel a problémákkal. Viszont az érdekes kérdés hogy a kissebb méretű telefonok milyenek WP-n? Itt is az van mint Androidon hogy csak gyengébb kijelzőt meg lassab hardvert kapnak? Ha igen ez eléggé elszomorító lenne...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
egyébként eddig annyit találtam,hogy lesz X2,androiddal, de nem folytatják tovább az X projektet. hogy mikortól lesz elérhető, arról viszont nem találtam semmit.
lehet mégis inkább lumia-t kellene vennem
How much can you take,before you snap?
De nem wp rendszer, szóóóóóval annyira nem is ide való.
valaki tud infót arról, hogy mikor lesz X2 megjelenés EU-ban, már ha lesz egyáltalán?
How much can you take,before you snap?
Mennyit kerhetnek erte? Itt nem kell valakinek?
Írd meg a fejlesztőknek az észrevételt, lévén ő tud is tenni érte.
Másik meg, hogy a cikkben arról is szó esik, hogy a fejlesztők nem csinálnak semmit wp-re. Az, hogy a felhasználóknak 6tag, 4th&mayor, és hasonló 3rd party app-okat kell használni, ezt tökéletesen igazolja is, de nem látják át. Ha a fejlesztők csinálnák ide az alkalmazásokat, akkor erre nem lenne szükség. A fingós appos érv meg szintén nagyon erős, flappy birdsből meg 2048-ból úgy találtam 10-10 darabot, hogy nem is kerestem, bizonyára itt nincsen egy rakás szar a 200k app között 😄D
Egyszerűen ez egy másik platform, benne van, hogy nincs, vagy kevésbé jól van megírva rá az az app, amit egy másik rendszeren használnál.
Amúgy vicces, ahogy a hiányosságokat próbálják megmagyarázni, amikor meg nem sikerül, megy a fikázás, és sértegetés. Nem értem az ilyen embereket.
És pont a BookViser az az 1, azt is használom 😄
Azért így is gáz, hogy a top 5 legjobbra értékelt appból 1 használható, a többi kuka.
Ezt írja egy fanboyklub tagja, amikor megemlítettem, hogy a 200k app, amiről beszélnek nem ér semmit, amikor népszerű programok nem működnek rendesen. Szóval nehogy azt mondd, hogy nem jó 😄
Privát használatra, elsődleges rendszernek viszont nem tudnám elképzelni iOS / Android helyett.
Dehogy nincs, és próbáltam már rengeteget, de nekem ez vált be a legjobban, ezt szeretem a legjobban használni (Snapseed)
Mindegy, ez még pont az a kategória amit túlélnék, és fanyalogva de képes lennék más appot használni.
De hogy a pár hete Budapesten is elindult Wundercar-nak nincs appja az gáz, mert azt szeretném használni de nem tudom, és annak nincs alternatívája.
Pontosabban tudom használni: az iPhoneomról, és pont emiatt nem válnék meg az iOS-től. A WP nem képes még helyettesíteni teljes mértékben szerintem. Lehet mondani hogy erről a nem a Microsoft tehet, mert a 3rd party cég nem csinál appot, de ez engem mint végfelhasználó pont nem érdekel. Korlátozva érzem magam a másik két platformhoz képest.
Ennek nagy előnye lenne (Bár nekem még nem sikerült működésre bírni 😊 hogy ha több eszközödön is fent van, akkor tudja szinkronizálni, hogy hol tartasz ... Na ez több WP, Surface és Win 8.1 mellett igen jó tulajdonság lenne 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
-Fotor
-Nokia féle Creative Studio
-Adobe PS Express
-Fantasia Painter
hogy csak a legjobb ingyeneseket említsem..
13 éve itt. Szép idő.
+ "metro" felület nagyon tetszik. Letisztult, funkcionális, gyors, jó élmény vele dolgozni.
- botrányos alkalmazás felhozatal a másik 2 platformhoz képest. Rákerestem e-book olvasóra, a top 5ből 1 volt használható, a többi vagy ocsmány volt, vagy állandóan lefagyott, vagy bugzott. Kedvenc képszerkesztő appom sehol, és még csomó minden hiányzik. Ez nagyon gáz ennyi év után.
Fagyás: Szintén egyedi, fél év alatt egyszer nem akadt meg. (Pedig isten a tanúm, használom én 😄)
Internet: Dettó hibátlan, piszokgyorsan kapcsolódik, és meg is tartja a hálózatot.
3g/4g: Be van kapcsolva? A díjcsomagod tartalmazza a 4g-t?
Másik hangerő: Média lenémításhoz elegendő a hangerő le gombot nyomni hosszan.
Remélem valamennyit segítettem 😄
13 éve itt. Szép idő.
+ A rendszer gyors, a menu atlathato.
+ Akksi teljesen rendben, hosszabb jatszos idoszakok alatt tud csak kikeszulni.
+ A kamera gyonyoru kepeket csinal, a kepernyo egeszen elfogadhato minosegu kepet ad.
- Nem tudom, hogy HW vagy SW hiba, de pl. a hangero allitas egy remalom. YouTube video nezese kozben hiaba nyomom a hangerogombot, csak huszadjara kezdi el novelni/csokkenteni a hangerot.
- Hetente egyszer nullara fagy a rendszer. Egyszer meg a vibrator is bekattant, es vagy 10 percig rezgett szetfagyva, mire hajlado volt ujraindulni
- Az internettel nem tud mit kezdeni, teljesen mindegy, hogy WiFi vagy mobil. Akadozik, neha percekig csak gondolkozik.
- Kollegammal ugyanannal a szolgaltatonal vagyunk, es az o keszuleken (iphone) rendszeres a 4G, az enyemen meg max a HSDP+...nem hogy 4G, de meg 3G sincs. Azt hiszem, egyszer sikerul olyan helyen lennem, ahol egy pillanatra felvillant a 3G jel.
- A hangero allitas es a multimedia lejatszas siralmas. Ahhoz, hogy lenemitsam, kb. 4-5 helyre kell klikkelnem...tenyleg?!
Na, most vagy megcafoltok, es kiderul hogy en vagyok bena, vagy elkonyvelem szeretheto de gyenge keszuleknek.
Praktikus kérdéseim lennének így az elején: a feketét kaptam, mennyire karcolodik a ház? Nem akarok rá tokot venni, így is baromi nagy telefon ez nekem, nem akarom hogy még bumszlibb legyen 😄 + leginkabb a farmer zsebemben fogom tartani a bőr pénztárcám mellett, kell rá fólia, vagy bírni fogja a kijelző?