Windows 10 Mobile

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibi7
Igen, ez tényleg bosszantó, de ha komoly baj van a telefonnal, úgy is központi szerviz, arról meg én nem nagyon hallottam és tapasztaltam rosszat. Mindenesetre ehhez a telóhoz több szerencsét! 😊
bakkerman
Nem konkrétan a Nokia szervíz a szar,hanem az itteni (Nyíregyháza) hivatalos nokia szervízpont,ahol nekem azt mondták,nem tudnak erről a hibáról,még sose találkoztak vele. És ezt akkor azért furcsállottam,mert az interneten 5 perc alatt talál az ember nem egy precedenst 😊 De tényleg meglepődtem ezen a korrektségen,szóval nekem most ez a komplett készülékcsere eléggé újdonságként hatott. Persze ettől még ugyanúgy fogok vigyázni a telóra mint eddig (meg az eddigiekre),de jó tudni hogy ilyen is van,és lehet okkal bízni a jótállásban 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tibi7
Korrekt. Még hogy szar a Nokia szerviz 😄
Utoljára szerkesztette: Tibi7, 2014.10.29. 17:53:31
bakkerman
ma hívtak a telenortól hogy mehetek a készülékemért,el is mentem,aztán látom hogy hiányzik a jobb alsó sarkából a telefonnak a kis karcolása,amit én okoztam rajta véletlenül. Meg kérdeztem a csajt,hogy ez biztos az én telefonom? Mondta igen,kezembe nyomta a szervízlapot,amin az állt,hogy a hiba ami miatt fel lett küldve a szervízbe a telefon annak a javítása meghaladja a telefon piaci értékét,ezért adnak egy ugyanolyat vadonatújonnan,és a mai naptól újraindult az 1 év jótállás 😄 pedig az eredeti telómat júliusban vettem 😊

k0trapali
Sziasztok!

Van már valami hír, hogy mikorra várhatók az új néven futó Microsoft Lumia-k?
mgenya911
ajánlom a mobilarena.hu tesztjeit... elég alaposak.

Van valakinek Lumia 735-e? Megéri a telefon? Mert én most jobban utánaolvastam és videót is néztem róla és azt kell hogy mondjam, NAGYON megtetszett. Érdekes amúgy, mert pár hónapja még Xperia M2-t akartam, de most mégis Nokia felé kacsintgatok.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

GregSB
SAY HELLO TO MICROSOFT LUMIA

Ilyen dizájn elemek lesznek a jövőben a Lumiakon a NOKIA helyett.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 14:29:15

0ppika
Hello!
Tudja valaki hogy a here.com-on kreált kedvenc pontokat ha elnevezem egyénileg, az miért nem jelenik meg a telefonon? Ugyan úgy a címet írja csak ki mint ha a Here+ban adtam volna hozzá 😞
(Lumia 625)

http://epica.nl

kifli
google fiókot tudsz szinkronizálni.
Az app árakkal annyira nem vagyok tisztában mi mennyi play-be de nem láttam horror árakat ms store-ban sem.
Ezt a csürüg-rezeg dilemmát soha nem értettem, én speciel nem tudnám megmondani hogy csinálja pontosan annyira nem veszem észre.

Appból lényegesen kevesebb van, de minden szükséges megtalálható. Javaslom nézd át a store-t hogy milyen appokra van szükséged, megvannak-e.

Én mikor váltottam sokkal inkább örültem a gördülékeny rendszernek, és annak, hogy minden működik ahogy kell, jön a frissítés ahogy kell, mint amennyire hiányoltam bármilyen appot is pl. Bár az áruház vonal most fejlődik szerencsére.
bakkerman
mennyi pénzt szánnál telefonra? ha nem akarod lekötni magad,és picit félsz a wp-től,hogy nem tudnád megszokni,akkor próbáld megvenni függetlenbe,garit akkoris kapsz rá,és bármikor "kiszállhatsz" belőle ha nem jön be.

bardocz
Alkalmazások hiányosságai zavartak kicsit, váltás meg azért volt, mert untam, hogy kéthetente kellett gyári visszaállítást csinálnom androidon, hogy fusson rendesen.
Valaki aki androidról jött át WP-re és nem feltétlenül azért mert utálta a robotot fel tudna világostani, hogy számára mik voltak a fő hiányosságok amikkel szembesült? Hol kellett kompromisszumokat kötnie? 5 éve droidon (2.1-el kezdtem) vagyok és nagyon szeretem, semmi komoly vagy megoldhatatlan, de még csak zavaró gondom sem volt vele sohasem, viszont nagyon jó áron hozzáférnék egy Lumia 735-höz ami nagyon tetszik. A fő dilemmám, hogy van még 2 telefon a konkurens OS-el amik azonos árban vannak, teljesen megegyező hardverrel rendelkeznek, csak kicsivel kijelzőben gyengébbek de nem zavaróan.

Láttam, tapogattam már WP8-as telefont, de még nem használtam, amik elsőre zavarnak az alkalmazások lényegesen drágábbak mint play store-ban. Mindenem gmail címemhez van szinkronizálva és nem tudom hogyan tudnám áthozni őket. Ha jól tudom még mindig meg van a sajátságos rezeg majd csörög megoldás ill. a mobilnet kapcsoló beállításának hiánya a lehúzható értesítési sávban.
Nagyon tetszik ugyanakkor a rendszer smooth-sága, iOS szerű folyamatosság mindenhol és a ha jól tudom határozottan hosszú távú támogatottság rendszer szinten. Jah és a here drive+ ami már végre alap és teljes offline eu térképpel van, nem csak a magyarral.

Félek lekötni magam 2 évre, hogy ha mégsem tetszene a rendszer, viszont sajnos nincs módom próbálgatni tényleges használatban.

infidel

Én még nem hallottam ilyenekről... , pedig utána néztem rengeteg hibának mikor vetten a L925-t. Lehet kifogtad nem tudom, de nekem az kicsit vicces hogy egy hiba miatt vagy ennyire meg ingott a hited "az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába".
Keres rá androidra na ott van hiba..

adamfesto
Ok, minden rendben, letőltöttem pár dolgot. Viszont megnyitni nem tudtam, a letöltött fileokat csak a Wptorrenten belül látom.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
Nokia szerviz...

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
- Skype problémám is akadt. A skypon belül felajálnja, hogy töltsem le a skypot... ? Ezt nem értem. Fura.
- A régi skype nevemet nem tudom használni, ehelyett be kellett lépnem a Microsoft fiókommal. Állítólag be lehet lépni a régi nickemmel is, de ezt sehol nem találom. Tud valaki erre megoldást?

adamfesto
Köszi, jó, működik.

papucsálatka
wpTorrentet próbáltad? Simán beírod a boltba,hogy torrent és kidob egy párat. Ezek közül az elején említett jön be nekem a legjobban. Semmi problémám nem volt vele. Ajánlom.

bakkerman
L925-ös telóm ma délelőtt útjára indult Pestre szervízbe...
Tegnap használtam a kamerát,lőttem pár képet,aztán 5 perc múlva megint csináltam volna,de nem lépett be az alkalmazásba,gondoltam az szarakodik...rámentem egy másik kamera app-ra,de szintén csak a "betöltés" feliratig jutottam,és visszadobott a kezdőképernyőre. Kamera gomb hosszan megnyom,szintén visszadobott,nem jött fel a kamera. Telefon kikapcs,majd vissza,rámegyek a kamera alkalmazásra,szintén kidob,na ezután vált élessé a dolog,amikor a kamera rezgő hangot kezdett kiadni,és rohadt gyorsan felmelegedett. Kurvára bepánikoltam,kikapcsoltam a telót,itthon nekiestem az internetnek megoldás után kutatva,és kiderült nem egyedi a problémám...L500-as,L1000-es,L1300-as sorozatoknál szintén jelentkezett ez a dolog WP 8.1-es felhasználóknál. Olvasgattam a vélt megoldásokat,jópáran írták hogy rakjam vissza a WP8-at,akkor megszűnik,de én nem tudtam,nem engedte downgradelni. Csináltam factory reset-et PC-ről,meg telórol is,de a hiba nem szűnt meg,és a kamera továbbra is berregő hangot adott,kibaszottul meleg volt,és kb 10 perc alatt szedte le az 5%-okat az akksiból. Minden más funkció a telefonon tökéletesen működött,és most is működne,csak már úton van a szervízbe. Az interneten többen írták hogy valakinek 2 hét után már jelentkezett ez a probléma,valakinek közvetlenül WP 8.1-re frissités után,valakinek csak 2 hónap után egyik napról a másikra,ahogyan nekemis. Ahogy kihoztam a telót a telenortól júliusban,másnap tettem rá a WP 8.1-et,eddig tökéletesen működött,de tegnap beadta az unalmast. Csak remélni tudom hogy megtudják javítani,de igazából az aggaszt,hogy nem tudom biztosra hogy hardveres,vagy netán szoftveres a hiba miértje...bármelyik is legyen,megrendült a bizalmam az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába,és az egész Windows Phone irányába. 2 hét múlva kiderül minden.
Azért írtam ezt ide,hátha valakinek ez újdonság.

Azt meg említeni se merem,hogy a HIVATALOS Nokia szervízben azt mondták,ők nem tudnak erről a problémáról,nekik ez teljesen új...Csak a kibaszott interneten 5 perc alatt lehetett találni millió egy ilyen esetet,de azok akik egy SZERVÍZBEN dolgoznak,azok érdekes módon nem tudnak róla.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.15. 17:02:27

adamfesto
Hi! Tudtok torrent progit telefonra? Simán a telefonra szeretnék filmet letölteni.

maffioso
Akkor elvileg nem szabadna. (lehet rosszul tudom)

\"If in doubt, flat out!\"

Örm
Köszi a választ. 1gb-os céges csomagom van.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

maffioso
@me:
-wifi csempe megszokásból van csak kinit
-app neve cool tiles (van egy jobb, csak fizetős) illetve a transparency tiles-t is használtam

@Örm: Elő, a legkisebb csomagoknál jellemző.

Örm
Az előfordulhat, hogy a T blokkolja a mobilnetes skype hívásokat?

Sziasztok

Nem tudjátok hogy a 730 mikor érkezhet és milyen áron lesz majd elérhető kb?Már régóta várom hogy egy jó dual WP jöjjön.

bakkerman
érteeem,mi a neve a cuccosnak? Köszi!

kifli
van app ami kirak csempéket amiből egy képet tudsz kirakni, tehát az nem a csempék mögötti kép.
bakkerman
hogy tudtál két képet is kirakni? Én is próbálkozok mostanában valami fasza kezdőképernyővel,de addig jutottam hogy beraktam egy fasza képet,és úgy igazítgattam a csempéket hogy szépen látszódjon

kifli
én inkább funkcionálisra csináltam. pl az a wifikapcsoló minek? ott van notification barban is
A 4-6csempes képeket milyen alkalmazással tetted ki?

maffioso
Rákattantam most kezdőképernyő gusztusosabbá tételére. Jelenlegi állást megosztom, de könnyen változhat a napokban, amint új ihletet kapok.

kifli
ebben az árkategóriában szerintem lumia 730 az ami legjobb vétel. Kisebb a 1320-nál de jobb benne a processzor-gpu páros.
Ryder159
Hát legyen olcsó és jó. nem mellesleg nagy. Az 1320 még árba is megfelelő lenne, 70-80-nál nem akarok többet adni telefonért. Ez megtetszett, kicsit nyomkodtam, elsőre zavart hogy nem érem el a vissza gombot de majd megszoknám.
Abszolút nem ismerem a WP-t, de mindenhol azt olvasom, hogy egyre jobb és stabilabb mint az android. Ezért is gondolkozok rajta hogy ki kéne próbálni.
A kamera nem igazán érdekel, nem fő szempont, viszont böngészni, youtube-on videózni szoktam, és ha unatkozok akkor játszani. Az érdekelne főképp hogy erős használat mellett mennyit bír az aksi.
És még a zene. Olvastam hogy elég fapados a zenelejátszója, de gondolom csak van rá más app.
És még annyit hogy ha esetleg vásárlás mellett döntenék, hol lenne érdemes megvenni, megrendelni?

kifli
mik a kritériumok? mekkora kijelző, ár stb? Ha veszel nokiát vegyél szerintem
Ryder159
Sziasztok. Azon gondolkodok, hogy android helyett WP telefont vennék. Ma MediaMarkt-ban kezembe vettem ez Nokia 1320-at, és nagyon tetszett. Jó nagy és szép is. Van valakinek tapasztalata vele? Nekem még nem volt WP telefonom, és igazából most fogtam a kezembe először ilyet.

papi08
4 mag; 1,2 GHz. 😄

13 éve itt. Szép idő.

Gladiator
lumia 830. kartyafuggetlenul mar tudsz rendelni 450 dollarert. bar fogalmam sincs hany magos proci van benne, szerintem csak 2.

Lumia925

k0trapali
Sziasztok!

Melyik most a WP telók közül az úgymond "arany középút" ?
Gondolok itt olyanra, hogy 4-4,7 kijelző, 4 mag, 1gb ram, 6-8mp kamera?
Gladiator
Ez regen alap volt a WP-s telefonoknal meg a 7-es verzio megjelenesekor, azt hittem azota megoldottak. Ezek szerint nem, bar szerintem nekem nem csinalja (920).

SigS
Igen, de nem mindig. És kb csak az első 1-2 mp-t nem "adja" .

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Jim Morrison
mikrofon későn kapcsol be nála?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SigS
Sziasztok, mitől lehet hogy amikor felhívom a párom (Lumia 620-at) akkor az első ált. "Hello" 😊 hangokat nem hallom ? <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Nekem se még(925)..

Jim Morrison
L930

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
milyen teloja van? nekem még nem jött meg (L925)

Örm
Milyen zenelejátszó programot ajánlanátok az xbox music helyett? Az utóbbi időben hiába teszek fel albumokat a telefonra a program nem ismeri fel az összes számot.

Jim Morrison
Apukam telojara ejjel jött frissites, megjelentek a mappak.

DummyBoy
Ha van fólia a kijelzőn, akkor vágd ki felül, ugyanis az okoz ilyen anomáliákat ... Vagy ha valami van az érzékelő előtt (Általában az előlapi kamera közelében szokott lenni ...)
Utoljára szerkesztette: DummyBoy, 2014.10.03. 11:31:41

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"