5743
-
Köszönöm a tippet! :) -
Nagyon rossz. Olyan tompán szól, mintha betennéd a hangszórókat a ruhásszekrénybe és rázárnád. Elveszik a zene részlete. Én ingyen odaadnám, ha nem lenne még garis a telefon, úgy tudom az egész pakkot meg kell őrizni. Amúgy tudom ajánlani a TDK olcsóbb füleseit, jó ár/érték arányúak. -
Kéthét és Windows 10 for phone bemutató -
Ha nem javítják hanem cserélik akkor lehet az egész pakkot cserélik mindennel együtt -
McAwesome #5019 Sziasztok.
Hétfő óta nem ajánlja fel a megjegyeztetett felh. nevet és jelszavam az IE.
Megpróbáltam újraindítani a telot, de semmi. Töröltem az előzményeket, de semmi.
Mi lehet a gond? -
Nem az enyém, és sajnos nincs rá keret, az volt benne a pláne, hogy ingyen volt. :) Mennyire kaki egyébként? Mert alternatívának inkább az ár lenne a meghatározó nem pedig a minőség sajnos. :( -
Szerintem jól jártál, mert az a fülhallgató kritikán aluli. Így legalább van rá esély, hogy veszel egy rendeset :) -
És elég valószínű, hogy az a baja. Köszönöm. Ez szomorú. -
Ha megtörik a kábel az általában nem garanciás. Ha csak fülest veszel akkor sem. -
Köszi, megpróbáltam, de nem ismeri fel a telefont. Érdekesség az, hogy a windows viszont látja, hogy új eszközt dugtam a gépbe, bár Quallcomm valami deviceként a SoC alapján.
A telefon még garis szerencsére.
Mellékesen járt hozzá fülhallgató is, ami ma romlott el fél oldalra. Nem tudom hogy ez akcióban járt-e hozzá, vagy tartozék-e a 620-nál, de erre a fülhallgatóra is érvényes-e a gari? (Nem az enyém a telefon, illetve életem során eddig egyszer kellett gariztatni bármit is, azt is a DELL "nesze itt egy új" garijával :) ) -
hardverhiba
Vagy esetleg EZT megpróbálhatod olyankor mikor a fogaskerekek vannak a képernyőn. -
Lumia 620 kékhalállal bootol. Kék alapon :-( arc, de lehet, hogy csak :(, a lényeg hogy modern BSOD.
-Aksi ki-be nem segít
-SIM és SD kivétele nem segít
-VolUP+VolDN+PWR egy villám+fogaskerék képernyőt hoz be, ami marad is
-PWR -> VolDN behozza a felkiáltójelet, VolUP->VolDN->PWR->VolDN újraindít, NOKIA logó, BSOD megint. Nincs hardreset.
Ötlet? -
Ma vettem egy Bush WP8.1-es telefont, ami igazából egy Archos 40 Cesium másnéven, hát egyelőre baromira meg vagyok vele elégedve.
Kb. 20e Forintba került, alap specifikációk, mindenből a minimum, mégis teljesen jól használható, gördülékeny, a képernyő is rendben van, két SIM hely, bővíthető memória, cserélhető hátlap ami dobozban benne van és még védő tokot is adtak hozzá. Egy csomót nyomkodtam és alig merült le.
Nagyon rendben van ez így. Mondom ezt úgy, hogy a "rendes" telefonom egy LG G2.
Szóval Windows Phone, csak így tovább! -
Hali,
win 8.1-es lumiára van olyan működő beszélgetés - felvevő program, ami esetleg nem csipog ? (akár fizetős)
vagy egyáltalán megoldható a dolog ? (mintha valahol azt olvastam volna, hogy windowsos telefonon nem igazán)
apósomnak kellene a céges telefonjára, nekem androidos van, és nem igazán vagyok képben a windows phone lehetőségeivel és trükkjeivel
előre is köszi a válaszokat -
MauroN #5009 Az alsó navigációs panel eltüntetésének lehetősége a Denim Update-el lett elérhető? -
Olyan lesz a multi, mint a Wordamentben? -
Teljesen rendben van, nekem tetszik. Esetleg lehetne valamivel jobban érzékeltetni, hogy talált-e a szó? Teszem azt a kijelölés pirossá vagy zölddé változhatna, ha elengedem. Már csak azért, hogy lássam jobban. -
seremys #5006 Sziasztok!
Összekattintottam egy szókereső appot, mivel sokan szeretnek szavakra vadászni unalmas perceikben.
A későbbiekben online meccseket is lejátszani, és érméket gyűjtögetni, versengeni a többiekkel.
https://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/sz%C3%B3keres%C5%91-magyar/6d4ac7e6-1aee-418f-8d6b-22aab49f0787
-
Microsoft saját időjárás appja és beállítások->zárképernyó és háttérkép helyett ezt állítod be -
Beállítások\zárolási képernyő -
hi.
ezt hogyan lehet megcsinálni (értem itt az időjárás adatokat a képernyőn :)
L520
-
CzBeno90 #5002 Sziasztok!
Karácsonyra meglepett a Jézuska egy Lumia 930-al. Imádom, nagyon szeretem, de lenne egy kis problémám, amihez szeretném kérni a segítségetek. Nos, a telefon 2 fajta fényképet készít egy fotóból. Egy 5MP-t és egy 16 MP-t (16:9-es képarányban). Nos letöltöttem a Windows Phone Alkalmazást mindkét felületre (asztali és metrós Windows 8.1-re). A szoftverrel/alkalmazással bemásoltattam a fotókat, de sajnos csak a kisebb felbontású képeket másolta be. Manuálisan látom a fotókat, de eddig nem jöttem rá, hogyan kell beállítani azt, hogy a jobb minőségűt használja. Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Ui.: 2 és fél év Android után megváltás a Windows Phone 8.1 :) -
Sziasztok! 530-ra nics valami ami a Glance Screent pótolná ?
-
Lolluki #5000 Mert régen ilyen volt ami sokkal tetszetősebb volt. Ilyen volt -
Lolluki #4999 Hát csináltam egy képet és most jelenleg ilyen az a csempe nem olyan mint régen volt ami idővel dátummal és hőmérséklettel volt ellátva, jelenleg most meg kell nyitni és úgy látom a celsiust. Mostani csempe kinézet és nem a kép miatt van így -
MauroN #4998 Köszi. -
mert most milyen? -
Természetesen van. -
MauroN #4995 Amelyik Lumia-n van LED villanó, azokon van, vagy elérhető a store-ból zseblámpa alkalmazás? -
Lolluki #4994 Sziasztok Skacok. Egy kérdésem lenne. Most jött vissza a telefonom a szervizből és feldobtam rá a 8.1-et és a htc csempém már nem olyan mint régen pl ilyen:
HTC Csempe
Ami pl írta az időt az időjárást a dátumot. Meglehet csinálni, hogy olyan legyen mint régen?
Utoljára szerkesztette: Lolluki, 2014.12.30. 22:47:18 -
Ezt a lépést is tartalmazta a link, amit kaptam. Végül megoldódott. Köszönöm. -
recko2234 #4992 Törölni kell az összes mentést Onedrive-ból, ez ugynoatt van, ahol csinálnád a mentést. Utána menni fog.
-
Hasznalt 70e-ert, de vmi 80 eves bacsi hasznalta, szoval tip-top allapotban van. Nem tudom szolgaltatonal fuggetleniteni, mert vilag masik vegen lakok, ugyhogy kihozzak ide, kiprobalom ezt a netes dolgot, azt ha nem jo, akkor majd egyszer otthon fuggetlenitem. -
60$ az kb 15e annyiért a szolgáltató is függetleníti neked :)
Mondjuk ha akciós áron vetted akkor persze az is rájön... -
Ha nem jön be, akkor a 60 dollárért én átveszem. :D Sőt még a 820-amat is odaadom. :D -
Hehe, szerintem te régebb óta űzöd az ipart, nekem ugyanis már az első telefonokhoz is amikkel babráltam IMEI-szolgáltató alapján generálta a kódot valamelyik website. -
Hat most mar mindegy, megvettem a T-s 930-t. Talaltam egy oldalt, ahol van magyar T-Mobilos 930-hoz kod 60 dollarert, remeljuk bejon. Ha nem, akkor meg igy jartam. Ugyis csak fenykepezni meg netezni vettem:D -
Működnek még a mai napig. Viszont magyar szolgáltatókkal nem igazán. Magyar t-s iphone-t akartunk haveromnak függetleníteni de mindenhol azt mondták hogy nem lehet. Ha mondjuk német vagy osztrák lett volna a telefon akkor gond nélkül.
A fekete fehér kijelzős telefonoknál nem egyedi kód volt, hanem egy egyen kód amivel függetleníteni lehetett sokszor a telefont.
A maiaknál egyedi imei-szolgáltató párossal generálják ezt a kódot és mindenkinek más. Külföldi telefont ha behozol azt lehet függetleníteni általában (német, uk, usa, francia stb). És sokszor ez az egyetlen megoldás, wp-s telefonoknál pedig csak ez vagy a szolgáltató. (Legalábbis tudomásom szerint wp-s telót nem tudnak függetleníteni)
Egyébként ha jól tudom a szolgáltató is ugyanígy kóddal függetlenít csak ők maguknak tudnak ilyet generálni.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.29. 18:46:47 -
Ezek anno Symbianon működtek :D
(Elvileg a BB-ket is lehet így függetleníteni, a régi szoftverrel.:D) -
Tudomásom szerint ezek a kódok csak a régi, még fekete-fehér telefonoknál működtek utoljára, azokon én is csináltam, bár sosem fizettem érte, megtalálhatók voltak generátorok ingyen is... Az újakon nem próbálgattam de ha neked lennék én nem fizetnék ezekért, nekem gyanúsak