Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ilyen dizájn elemek lesznek a jövőben a Lumiakon a NOKIA helyett.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2014.10.24. 14:29:15
Tudja valaki hogy a here.com-on kreált kedvenc pontokat ha elnevezem egyénileg, az miért nem jelenik meg a telefonon? Ugyan úgy a címet írja csak ki mint ha a Here+ban adtam volna hozzá 😞
(Lumia 625)
http://epica.nl
Az app árakkal annyira nem vagyok tisztában mi mennyi play-be de nem láttam horror árakat ms store-ban sem.
Ezt a csürüg-rezeg dilemmát soha nem értettem, én speciel nem tudnám megmondani hogy csinálja pontosan annyira nem veszem észre.
Appból lényegesen kevesebb van, de minden szükséges megtalálható. Javaslom nézd át a store-t hogy milyen appokra van szükséged, megvannak-e.
Én mikor váltottam sokkal inkább örültem a gördülékeny rendszernek, és annak, hogy minden működik ahogy kell, jön a frissítés ahogy kell, mint amennyire hiányoltam bármilyen appot is pl. Bár az áruház vonal most fejlődik szerencsére.
Láttam, tapogattam már WP8-as telefont, de még nem használtam, amik elsőre zavarnak az alkalmazások lényegesen drágábbak mint play store-ban. Mindenem gmail címemhez van szinkronizálva és nem tudom hogyan tudnám áthozni őket. Ha jól tudom még mindig meg van a sajátságos rezeg majd csörög megoldás ill. a mobilnet kapcsoló beállításának hiánya a lehúzható értesítési sávban.
Nagyon tetszik ugyanakkor a rendszer smooth-sága, iOS szerű folyamatosság mindenhol és a ha jól tudom határozottan hosszú távú támogatottság rendszer szinten. Jah és a here drive+ ami már végre alap és teljes offline eu térképpel van, nem csak a magyarral.
Félek lekötni magam 2 évre, hogy ha mégsem tetszene a rendszer, viszont sajnos nincs módom próbálgatni tényleges használatban.
infidel
Keres rá androidra na ott van hiba..
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
- A régi skype nevemet nem tudom használni, ehelyett be kellett lépnem a Microsoft fiókommal. Állítólag be lehet lépni a régi nickemmel is, de ezt sehol nem találom. Tud valaki erre megoldást?
Tegnap használtam a kamerát,lőttem pár képet,aztán 5 perc múlva megint csináltam volna,de nem lépett be az alkalmazásba,gondoltam az szarakodik...rámentem egy másik kamera app-ra,de szintén csak a "betöltés" feliratig jutottam,és visszadobott a kezdőképernyőre. Kamera gomb hosszan megnyom,szintén visszadobott,nem jött fel a kamera. Telefon kikapcs,majd vissza,rámegyek a kamera alkalmazásra,szintén kidob,na ezután vált élessé a dolog,amikor a kamera rezgő hangot kezdett kiadni,és rohadt gyorsan felmelegedett. Kurvára bepánikoltam,kikapcsoltam a telót,itthon nekiestem az internetnek megoldás után kutatva,és kiderült nem egyedi a problémám...L500-as,L1000-es,L1300-as sorozatoknál szintén jelentkezett ez a dolog WP 8.1-es felhasználóknál. Olvasgattam a vélt megoldásokat,jópáran írták hogy rakjam vissza a WP8-at,akkor megszűnik,de én nem tudtam,nem engedte downgradelni. Csináltam factory reset-et PC-ről,meg telórol is,de a hiba nem szűnt meg,és a kamera továbbra is berregő hangot adott,kibaszottul meleg volt,és kb 10 perc alatt szedte le az 5%-okat az akksiból. Minden más funkció a telefonon tökéletesen működött,és most is működne,csak már úton van a szervízbe. Az interneten többen írták hogy valakinek 2 hét után már jelentkezett ez a probléma,valakinek közvetlenül WP 8.1-re frissités után,valakinek csak 2 hónap után egyik napról a másikra,ahogyan nekemis. Ahogy kihoztam a telót a telenortól júliusban,másnap tettem rá a WP 8.1-et,eddig tökéletesen működött,de tegnap beadta az unalmast. Csak remélni tudom hogy megtudják javítani,de igazából az aggaszt,hogy nem tudom biztosra hogy hardveres,vagy netán szoftveres a hiba miértje...bármelyik is legyen,megrendült a bizalmam az eddig hibátlanul működő Lumiám irányába,és az egész Windows Phone irányába. 2 hét múlva kiderül minden.
Azért írtam ezt ide,hátha valakinek ez újdonság.
Azt meg említeni se merem,hogy a HIVATALOS Nokia szervízben azt mondták,ők nem tudnak erről a problémáról,nekik ez teljesen új...Csak a kibaszott interneten 5 perc alatt lehetett találni millió egy ilyen esetet,de azok akik egy SZERVÍZBEN dolgoznak,azok érdekes módon nem tudnak róla.
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.15. 17:02:27
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
-wifi csempe megszokásból van csak kinit
-app neve cool tiles (van egy jobb, csak fizetős) illetve a transparency tiles-t is használtam
@Örm: Elő, a legkisebb csomagoknál jellemző.
\"If in doubt, flat out!\"
Nem tudjátok hogy a 730 mikor érkezhet és milyen áron lesz majd elérhető kb?Már régóta várom hogy egy jó dual WP jöjjön.

\"If in doubt, flat out!\"
Abszolút nem ismerem a WP-t, de mindenhol azt olvasom, hogy egyre jobb és stabilabb mint az android. Ezért is gondolkozok rajta hogy ki kéne próbálni.
A kamera nem igazán érdekel, nem fő szempont, viszont böngészni, youtube-on videózni szoktam, és ha unatkozok akkor játszani. Az érdekelne főképp hogy erős használat mellett mennyit bír az aksi.
És még a zene. Olvastam hogy elég fapados a zenelejátszója, de gondolom csak van rá más app.
És még annyit hogy ha esetleg vásárlás mellett döntenék, hol lenne érdemes megvenni, megrendelni?
Melyik most a WP telók közül az úgymond "arany középút" ?
Gondolok itt olyanra, hogy 4-4,7 kijelző, 4 mag, 1gb ram, 6-8mp kamera?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/