5743
  • Gladiator
    Es ezek a netes oldalak, hogy valaszd ki a tipust, szolgaltatot, fizess x osszeget es kapsz egy kodot, amivel ki lehet utni, mennyire megbizhato? Vagy oregszem nagyon, hogy ilyeneket egyaltalan elhiszek?:D
  • kifli
    telenor 7650 szerződés lejárta után

t-mobile 15000 akkor is ha már nincs hűségidő plusz ha valami kedvezménnyel lett véve a telefon, akkor a kedvezményt is vissza kell fizetni. (Az alap ár a kedvezmény nélküli kártyás ár, ha előfizuval vetted és olcsóbb volt mint kártyásan akkor az is kedvezmény)

vodánál egy éven belül 20000 1-2 év közt 10000 2 év után 2500
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.29. 16:20:29
  • papi08
    2008 óta biztosan. :DD
  • bakkerman
    Uhh,akkor lemaradtam :D
  • plu604
    Úgy pár éve :D
  • bakkerman
    szolgáltató függetlenít? mióta?
  • papi08
    Legális módja? Beviszed a szolgáltatódhoz. :D
    Nem legális? Valami GSM boltba megoldják..:D
  • Gladiator
    Mi a legalis (vagy kevesbe az) modja a WP-s telefonok fuggetlenitesenek?
  • maffioso
    Azóta még nem próbáltam, de majd megnézem, köszi.
  • mgenya911
    Hali

Az árúházból kell letölteni a lumia kategóriában. A térképet meg lehet appon belül. Lehetőleg wifin. Kb 200 mb a Magyarország térkép.
  • Ryleh
    hali,530 as lumiara szeretnem feltenni a here drivet,es a mapokat.
    a teloban nemet kartya van,en meg itthin Magyarban.letezik megoldas,ha pc re csatlakoztatom,es arrol toltom at neki ?
    a laptopom felismeri a telot,de drekt letoltest nem talaltam a navihoz.
    Letezik,hogy csak direktbe a telora lehet csak letolteni a naviprogramot?

koszonom

Ps.: utolagosan is kellemes karacsonyt a forumtagoknak:)
  • benőmenő
    Yay, tegnap óta a 620-amon is Denim megy!
  • kifli
    EZ segíthet esetleg
    Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.23. 17:27:24
  • maffioso
    Anyám 625-ösén nem engedi a biztonsági mentést a telefon. 96%-nál hiba miatt megszakad. Van valami ötletetek?
  • kifli
    Érdekes tesóm 625-jére nem engedi telepíteni.
  • wantonly
    Kudarc a Windows Phone?
  • mgenya911
    nekem már a cyan-ba benne volt "gyorsnézet képernyő" néven. 620-on.
  • kifli
    625-re is kellene hogy legyen nem? Tesóméra nem engedi telepíteni, pedig kapott denimet
  • bon
    Nem, elkezdődőtt a frissítés terjesztése.
  • zritya
    Ismerősömnek a 1020-ra kijött a Denim , ez nem csak januárban jön?
  • benőmenő
    Juppí, ma reggeltől már a Lumia 620-amon is van Glance screen
  • adamfesto
    1320-asom van. Annyi problémám van, hogy pár hete kb. napi egyszer-kétszer újraindul magától a telefon. Semm jele, csak azt látom, hogy kéri a pin kódot. Akksi nem problémás, teljes használat mellett is bírja a 2 napot. Az egyetlen + dolog egy 32-es Samsung m.kártya. Van valakinek hasonló jelensége?
  • adamfesto
    1320-asom van. Annyi problémám van, hogy pár hete kb. napi egyszer-kétszer újraindul magától a telefon. Semm jele, csak azt látom, hogy kéri a pin kódot. Akksi nem problémás, teljes használat mellett is bírja a 2 napot. Az egyetlen + dolog egy 32-es Samsunk m.kártya. Van valakinek hasonló jelensége?
  • benőmenő
    Persze, szerintem is a retek spotify app miatt történt, de azért rendesen rám hozta a frászt. :D
  • maffioso
    Az ilyen szituációk rendre inkább fagyások.
  • benőmenő
    Fú, most átéltem egy mini szívrohamot! :D
    Zenehallgatás közben egyszerűen elment az érintőkijelző, egyszerűen nem érzékelte a tapicskolást. Szerencsére az akksi kivétel utáni indítás észhez térítette.
    Elég fura lett volna, ha annyi esés után csak úgy semmitől halt volna be a zsebemben.
  • maffioso
    Igen. Én a 820-as helyett is majdnem bevállaltam, de pont elvitték olx-en. Egyelőre most várok.
  • tutituti
    persze beviszem nokia care-be mivel még garis és elvileg olcsóbban javítják ilyenkor.
    De ha drágállom akkor ezek szerint mehetek a 735-re.
    köszi szépen!
  • maffioso
    Vidd el szervízbe. Én a falhoz kúrtam és utána elvittem, 15ér panelt cseréltek és csókolom.

(de ha cserélnél, akkor olcsón a 735 biztosan jó vétel)
    Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.12.10. 18:18:49
  • tutituti
    Az üveg tört be.érintésre reagál.A probléma itt az,hogy pont vittem volna a szervízbe.ugyanis pár héttel ezelőtt az alsó pár centi elkezdett akadozva vagy semennyire se reagálni az érintésre.
    tokban volt nem volt nyoma ütésnek se semminek,csupán nem reagált.
    és mire odajutottam volna összetört.Így gondolom reflexből rávágják hogy azért nem reagál mert összetört pedig előtte jtt elő a dolog,de hát lehet én is azt mondanám hogy csak füllent az illető.

Így lényegében ha az üveget cserélem ki rajta akkor lehet hogy menne.A másik hogy prohardveren a topikban olvastam hogy nem olyan egyszerű cserélni az üveget se mert melegíteni kell,vagy valami ilyesmi és ha nem gyakorlott ember csinálja akkor bizony nem reagál rendesen vagy teljesen tönkretehető.Az 520 érintőjét(faterét) szó nélkül cseréltem anno tehát nem a lustaság vagy a minimális hozzáértés nincs meg,csak nincs kedvem kidobni 10-30 ezret ha aztán nem úgy muzsikál ahogy kéne.Viszont nem is vennék újabbat mert maximálisan meg vagyok vele elégedve de a Vodánál most van 735 és flottában elég olcsón ki tudnám hozni.

Röviden tömören ez a helyzet sajnos
  • maffioso
    A kép is sérült? Mert ha csak az érintőpanel, akkor kb 13-15.
  • armageddon666
    mármint több mint 30 a képernyő cseréje? wow...
  • tutituti
    összetört sajnos a 720-asom képernyője.ahogy nézegettem 30k körül nem úsznám meg így a 735-ön gondolkodom.
    Melyiket érdemes a középkategóriából most megvenni?
  • maffioso
    Én már elkönyveltem több féle próba után, hogy az akku lehet szar, de a szervíz visszadobta, így baszhatom. :(
  • Gladiator
    Hello

Az app aruhazban megkulonboztetik a Windows 8.1 es Windows Phone 8.1-es alkalmazasokat, de alap esetben te nem lathatod a sima asztali Windowsra irt alkalmazasokat a telefonod App boltjaban. Ami tortenhetett, es a hibauzeneted kaptad miatta, hogy amikor radugtad, akkor valahogy a Windowsos alkalmazasokat probaltad feltenni a Windows Phonera. Ilyen nem lehetseges.

Here Direct alkalmazast en nem talaltam, szerintem a Here Drive+ -ra godolsz, esetleg a Here Maps -ra. Ezeket ugy lehet, hogy belemesz az App bolt alkalmazasba, es (az enyemen) kettot balra pockolsz, majd legfelul ott lesz, hogy Lumia Collection (Lumia gyujtemeny?). Arra kattints ra es ott letoltheted oket.

Ujfent emlitenem, hogy a szamitogepes alkalmazas telepitest mellozd, feleslegesen bonyolitod tul a dolgot. WiFi-t hasznalva, az App bolton keresztul telepits csak. Szamitogep maximum akkor kell, ha zenet, kepeket, videot akarsz ratenni a telefonra. Ez esetben dugd ra a telefont a gepre, nyisd meg, mint egy sima meghajtot, es a megfelelo mappaba (music, pictures, stb.) masolt be, amit szeretnel. Alkalmazas telepitesehez neked soha nem lesz szukseged gepre.

A Microsoft account eleg sok mindenre jo. Eleve, nelkule nem hasznalhatnad az App boltot. Valamint mostantol mindent elment a telefonod ehhez az accounthoz, igy ha a jovoben pl. veszel egy uj Windows Phone-os telefont, nem kell semmit sem beallitani, csak megadod elso bekapcsolaskor a Microsoft Accountod es mindent szepen raszinkronizal az uj telefonra; telefonszamokat, uzeneteket (ha beallitod, h az is kell), alkalmazasokat, beallitasokat, stb., igy nem kell ezzel szorakoznod.
  • kifli
    EZT próbáld meg esetleg ha nem segít akkor szerintem akku halt be.
  • bon
    Ha jól tudom csak unlockolt telefon enged telepíteni memória kártyáról. Én is a wifi-t javaslom megoldásnak.
  • bardocz
    Próbálkozz valahol wifivel, és menni fog. Ha jól rémlik itt nem lehet úgy appokat telepíteni, hogy rámásolod a telepítőfájlt, de ebben nem vagyok biztos.
  • horgosiimre
    Köszönöm a válaszod Gladiátor. Sajnos nem engedhetek meg magamnak mobilnetet, ezért kellene ezeket az app telepítéseket az otthoni PC-men keresztül megoldani. A javaslatodnak megfelelően megcsináltam a Create an account folyamatot, de most nem tudom, hogyan tovább. Elvileg most már van Microsoft fiókom, de mire megyek vele? A helyzet az, hogy összekötöttem a PC-t a telefonnal, a PC látja a telefont, C és D meghajtóként. Az öreg Win XP programon működött az a jól bevált "bal egérgombbal megfog a forrásmeghajtón és áthúz a célmeghajtóra. Winphone esetében van ilyen lehetőség? Az app áruházban megkülönböztetik az asztali 8.1-re és a telefonos 8.1-re szánt app-okat?
    A közeli könyvtárban mint kiderült van ingyen wi-fi, térképeket tudtam letölteni az 530-ra wi-fi-vel, erre nem volt szükség (nem kérte a telefon) a microsoft fiókra. De a Here Direct navigációt -iletve más app-okat, hogyan tudom telepíteni szerinted? Az jó lenne, mert offline is működik, nem kell hozzá internet. Persze az igazi az lenne, ha itthon a Pc-ről tudnám letölteni a telefonra az app-okat. Mindenestre, most elslattyogok a könyvtárba és megpróbálom wi-fin keresztül a letöltést.
  • maffioso
    Factory reset megtörtént most a szervízben ahogy látom. Nem meríti semmi. Százalékban az IE eszi nagyon, de hát kb 20-30 perc aktív használat van reggel 7 és 12-13 óra között.