5743
  • nyirog
    ha van az asztali gépbe bluetooth vevő akkor persze, de mivel ninics így marad a kábel, amúgy gondolom ha már van rajta bluetooth akkor fogni tudja a wifit is és akkor nem telóról akartam volna ráküldeni...
  • nyirog
    én csak azt olvastam h elég ha a WP8.1 van rajta, csak azok a készülékek fognak frissülni, tehát pl az én 520-am is meg kell h kapja mert 8.1 van rajta ,hiába 512 a ramja
  • kl24h
    Asztali gépre is Bluetooth-on keresztül.
  • nyirog
    igen bluetoothon lehet, csak én nem laptopra hanem asztali PC-re akartam (nem volt elég hosszú UTP) aztán barátnőm androidja oldotta meg ideiglenesen.
  • kl24h
    Azt hiszem, ha bekapcsolod a Bluetooth-ot, akkor azon keresztül megoszthatod az internetet. Valahol írja ezt a hivatalos oldalon.
    És még egy dolog a Windows 10 frissítéssel kapcsolatosan, úgy olvastam hogy legalább 1 GB RAM-mal kell rendelkezzen az okostelefon.
    Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.01.23. 18:21:14
  • nyirog
    Okos órára visszatérve pedig számomra nonszensz h ahhoz h kijeleze h ki hív, meg üzeneted jött és esetleg zenét tudj vele lapoztatni, ennyire profin le kell határolni h most az óra bluetoothon milyen mobil op rendszerről kapja majd az adatokat, nem vagyok programozó, laikusként mondom, de az olyan okos óráknak amik a kategóriában a legbutábbak, arra a pár alapvető funkcióra nehogy már így meg legyen kötve h milyen eszközzel kommunikál adatokat.
  • nyirog
    így vagyok vele én is, tökéletesen meg vagyok elégedve a kis lumia 520-ammal, talán a ram lehetne benne több, de szoftveri oldalról könnyen kezelhető tökéletesen tesreszabbható nem össze-visszaság, ami hiányzik az a net megosztása vezetéken keresztül USB terthering a neve azt hiszem. Amit nem értek, h miért éri meg jobban az a rohadt android, ma már sztem a WP sem elhanyagolható részt tudhat magának a paicból. MIndenesetre úgy érzem h maga a készülék és a szoftver még így is igényesebb mintha egy androidot vettem volna, kár a fontosabb dolgokból kihagyják viszont.... és nem értem h a microsoft miért nem ösztönzi valahogy a fejlesztőket, gyártókat - akkor gondolom a bővebb támogatás miatt a készülék is még jobban fogyna.
  • maffioso
    Néha agyalok rajta, hogy vajon mennyire tudatosan rombolják a wp imázsát? Orrba-szájba nyomják ezt a tetves androidot és egy forintot nem ér a legtöbb készülék vele.
  • nyirog
    pff, hihetetlen h alig akarnak terméket csinálni wp-re, appkból is tök bosszantó h minden egyből megjelenik iosre meg androidra, de wp-re kb ha imádkozik az ember se biztos h megjelenik.
  • lang14
    Sziasztok, jól gondolom, hogy egy szolgáltatónál vett Dual Sim-es Lumiába mindkét kártya a szolgáltatóhoz kell tartozzon? Ha különbözőt akarok akkor vegyek kártyafüggetlent?
  • lang14
    Köszi, ez volt a kulcs :)
    "Microsoft saját időjárás appja"
  • benőmenő
    Ez engem is zavar egy kicsit.
    Ebben a legjobb szvsz az android 4.4, ahol ha hosszan nyomod a wifi ikont akkor ki- és bekapcsolod, rövid tapira pedig behozza a wifi beállításokat. Talán ez megmaradt a lollipoopban is, csak ott kétszer kell lehúzni az értesítősávot (ne kérdezzétek ebben mi a jó).
    Reméljük a 10-re már sikerül elérni egy kiforrot lehúzható notit
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.01.23. 08:07:07
  • kifli
    Ha bekapcsolt állapotban rányomsz, akkor pont bevisz a wifi beállításokba, hol a probléma? Milyen szoftververziót használsz? (de emlékeim szerint ez így volt mindig)

Az nem elég forradalmi, hogy ugyanaz az oprendszer fut a telefonodon ami a tábládon, a laptopodon és az asztali gépeden? De van rengeteg újítás pl toast notification-nél azonnal tudsz válaszolni nem kell appot nyitnod ami elég jó cucc. A sapnyol viaszt megszarni nem tudják, mit vársz olyat ami jelenleg nincs vagy wp vagy más platformon?

Egyébként te néztél cikkeket is arról mit demóztak meg mit is tud a rendszer? Az előbb is alattad linketek egy cikket teli képekkel.
  • mgenya911
    Nekem pont az a bajom, hogy nem lehet csak úgy ki/be kapcsolni, ugyanis amikor bekapcsolt állapotban rá "koppintok" akkor a wifi beállításokhoz visz... (wp8.1 denim) nem cserélünk? :D
  • bardocz
    Word flow lesz valamikor magyar nyelvhez is?
  • Gladiator
    okos karperec van a Microsofttol meg van vmi kulsos ceg is, amelyiknek kompatibilis a karperece.
  • nyirog
    sziasztok lumiákhoz van okosóra?
  • Gladiator
    Koszi, akkor ezt picit beneztem.

Jo ez, bar nincs semmi forradalmi. Inkabb azt csinalnak meg, hogy ha lehuzom a noti centert, akkor a Wifi-t ne csak ki/be tudjam kapcsolni, hanem ha hosszan nyomom, akkor jojjenek fel a lehetseges halozatok es ne a menun keresztul kelljen bemasznom. Vagy csak bena vagyok es van erre megoldas?
  • kifli
    Pedig van több kép is
  • bon
    Pedig elég sokat demozták tegnap, ja és nincs külön WP10 csak Windows 10.
  • Gladiator
    Lehet csak az figyelmem kerulte el, de en semmit nem lattam egy kepen kivul a WP10-rol.
  • bon
    Februárban már próbálgathatjuk is telefonon.
  • fodorpetii
    Tegnap volt a bemutatója a Win 10 -nek, elég jónak tűnik nem csalódtam.
  • mgenya911
    Ismét lehet javítani a tábláztot, ugyanis a legújabb update-tel a 930 és az 1520 már 4K ban is tud videót rögzíteni, 24 fps-sel.
  • MauroN
  • mgenya911
    Akad... emlékszem pont az 535 premierjekor raktam fel ide... azóta sok pontatlanságot javítottam benne.
    Itt egy oszlopba tettem az újakat, mert kevés az eltérés. (csak a magok száma és a kamera)

• MauroN
    Valaki itt csinált egy nagyon szép Lumia táblázatot. Ha frissítette már a 435-el és az 532-vel a táblázatot, el tudná nekem küldeni, vagy meg tudná osztani?
  • armageddon666
    Megpróbáltam ismét. Türelem rózsát terem. Nagy nehezen sikerült csatlakozni, és átvette az irányítást a számítógép. Szoftververzió letölt, telepítés sikertelen. Nekifutottam még egyszer, másodszorra sikerült. Úgy látszik most megy. Ötletem sincs mitől szállhatott el.
  • bon
    Més programot próbáltál a képkészítésre?
  • Gladiator
    nem:/
  • maffioso
    Lencse nem tapis?
  • Gladiator
    Es mit?:) Ha megnezed, akkor a kep bal oldala sokkal elesebb, mint a jobb, ugyanolyan tavolsagra a kozepponttol. Szoval a fokusz jo, csak valamiert a jobb oldal elmosodik.
  • kifli
    szerintem fókusz beállítással kell valamit próbálnod...
  • Gladiator
    Ez normalis, hogy ilyen a 930 kepe? kozepen fasza eles, de mar kicsit jobbra fent meg tok elmosodott. Live viewban elesebb a kep, mint visszanezve.
  • MauroN
    Köszönöm a válaszod. Hétfőn utána is érdeklődöm.
  • kifli
    van akinek megoldotta van akinek nem ahogy utánaolvastam, viszont azt is olvastam hogy akinek nem oldotta meg nokia care-ben cserélik a kijelzőt
  • MauroN
    Biztos hogy megoldotta a problémát? Tudom hogy jött ki hozzá frissítés, ha jól tudom nem is egy. Fórumon van aki azt írta hogy jó, más meg azt hogy lefrissitett mindent, de mégsem jó. Biztosan tudjátok hogy megoldották?
  • kifli
    optikai zoomot nem támogat a kamerája, így a zoom ugyanaz mintha felnagyítod a képet.
    A képernyő gondot mint írták előttem már megoldották szoftverfrissítéssel.
  • mgenya911
    Szoftver frissítés már megoldotta a kijelző problémát. Elvileg túl érzékenyre volt állítva gyárilag. Zoom-ról nem tudok, de mivel digitális zoom van max akkor az is szoftveres dolog.
    Utoljára szerkesztette: mgenya911, 2015.01.09. 23:14:10
  • MauroN
    Van itt köztetek olyan ember, aki már vett 535-öt? Mik a tapasztalatok vele? Mert szeretnék is venni egyet, de hallottam hogy a kijelző érzékenységével vannak gondok. Meg elvileg a kamerának a zoom-ja nem működik.