Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Gondolom az appnál valami nem kóser.
Az külön idegesít, hogy a "rádióban tetszett" számokat nem szinkronizálja a pc-s és a mobil app között, az pedig egyenesen érthetetlen, hogy a "dalok" menüpont miért hiányzik a mobilos alkalmazásból.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A hibakodbol arra kovetkeztetek, hogy most vagy Windows 8-as appokat probalsz feltenni Windows Phone 8-ra, vagy forditva. Ez nem igy megy. Felejtsd el a gepet, nem lesz ra szukseged.
Eloszor is kell egy Microsoft account. Ez legtobbszor egy @live.com, vagy @hotmail.com email. Ha mar van ilyen, az jo. Ha nincs, akkor itt lehet regisztralni egyet:
Regisztracio
Ha ez megvan, akkor menj be a beallitasokba, majd ott az "email es fiokok"-ra kattints ra, majd azon belul, hogy Microsoft account es add meg a szukseges dolgokat.
Ha ez megvan, akkor a telefonra ugy tudsz letolteni alkalmazasokat, hogy rakattintasz a Store nevu alkalmazasra a telefonon. Nem tudom hogy van magyarul, gondolom piacter, bolt, vagy valami hasonlo. Nincs szukseg szamitogepre szinte semmilyen esetben sem, hogy alkalmazasokat tegyel fel.
Remelem segitettem. Igazandibol sosem figyeltem ugy konkretan, hogy mit csinaltam, mikor en laktam be a WP-s telefonjaim, csak ugy csinaltam, de szerintem ez a menete. Ha nagyon-nagyon nem megy, akkor megprobalhatjuk a Skype dolgot, de en egy icipici szigeten elek a vilag masik vegen, ahol olyan a net, hogy YouTube-t se nagyon tudok nezni😄 Itt egy video arrol, hogy hogyan kell nekilatni egy WP-s telefonnak. Elobb emlitett okbol kifolyolag nem neztem vegig, de a cimebol itelve jo lehet😄
@
Zeneszámok -> jobbra fent "Ami látszik" és váltasz kétszer nézetet. És azonnal frissül x)
Nekem microSD-n vannak, így váltok telefonra, aztán vissza SD-re és már ott is vannak!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Facebook meg nem garancia a rengeteg like/megosztást gyűjtő reklámoldal ott terjed a leginkább.
A másik dolog, hogy ha nem böngészel mindenfele, mondjuk szoftverek feltörésével kapcsolatban, akkor nem is kerülhet be semmi sem. Sokan használják Facebook-ra a telefont, ott tényleg semmi sem kerül be. Másképpen ha a Google-val keresel valami speciálisat, a listában ki szokta írni, hogy melyik oldal veszélyes.
Ha a WP nem 3% piaci részesedéssel rendelkezne akkor erre is lenne mindenféle, még akkor is ha nem szükséges.
infidel
Tehát abban egyetértek, hogyha biztonságos az alkalmazás és persze a hivatalos oldalról volt letöltve, akkor tényleg az antivírus nem is szükség, ez így van a Windows op. rendszer esetében is. De maga a böngészés nem biztonságos! Böngészés során bekerülhet egy olyan, hogy aztán csodákat művelhet és utána csak csodálkozik az ember hogy újra kell telepíteni az egészet.
A Lumia 735-t néztem ki én is, de egyelőre még várok vele. Árban tényleg nagyon jó megoldás, mondjuk egy Androidos telefonhoz képest, ami esetleg ugyanennyit tudna.
infidel
Azért már eléggé közel áll a WP 8.1 az Android-hoz, az alkalmazások is bővülnek szépen. Azért egy érdekes megjegyzés, hogy a WP rendszerű telefonok esetében elegendő kb. csak a RAM fele mint az Android rendszerű telefonok esetében. Látható, hogy a Lumia esetében a legnagyobb a 2 GB RAM-os telefon, viszont A Samsung és lehet másnál is van amelyik már 3 GB RAM van benne és persze ne felejtsük el, hogy az Android rendszer nagyon fertőzhető, ezért ajánlott antivírust is telepíteni rá. A WP esetében nincs is antivírus (kivéve AVG), mert nagyon biztonságos.
Szép lassan a Nokia Lumián kívül mind több és több okostelefon fog kijönni WP rendszerrel, lásd itt (HTC, Samsung ATIV S, Huawei Ascend W1)
infidel
Viszont a többi, amit próbáltam még ezt is alulmúlják. Ha valaki talált már használhatóbbat az ne tartsa magában! 😊
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.11.23. 19:48:48
infidel
A yt és a 9gag alkalmazások már nekem is okoztak resetet, vagy fagyit.
Másik dolog, volt elég szabad hely a telefonon?
Most nagy csend lett a Lumia gyártással!
http://www.bestbuy.com/site/at-t-gophone-nokia-lumia-635-4g-no-contract-cell-phone-black/7874055.p
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
link1, link2, link3
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.11.14. 19:01:27
Egy másik hátránya de lehet előnye is a 830 és a 635 képest, hogy a "főkamera f-száma/rekeszértéke" csak f/1,9 itt a 635 a legjobb f/2,4 és a 830 f/2.2. Előnye hogy fényesebb/világosabb képet készít, lehet sötétben vakú nélkül (hogy ne ijesszünk meg valakit vagy valamilyen állatkát<#vigyor2>#vigyor2>) is jó felvételt lehetne készíteni<#pias>#pias>, de persze itt még sok más dologtól s függ.
Másképpen nagyon megegyezik a 830, és engem az lepett meg, hogy milyen sokkal drágább egy 830 a 735 képest, ahhoz hogy 4.7 col helyett 5 van és a 16 GB 8 helyett, meg a kamera felbontása nem kellene ekkora különbséget okozzon..
Szerintem is egy nagyon jó választás a 735, de persze lehet megjelenik egy újabb, ami lehet jobb lesz és árban is elfogadható.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2014.11.14. 00:21:42
Emiatt nem is költöztem át bele ... 😊
Szép, szép a fém, de szerintem a 920 féle design is jó 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Csak lehet most lenne érdemes váltanom, amíg garis a 820, van hozzá üveg szerű képernyővédő lap, ami ezerszer jobb mint bármilyen fólia, qi hátlap, gyári hátlap, odaadnám a qi töltőt is, csak vigyék. 😄 Persze ha át bírnék szállni egy jobb lumia-ba. Engem főleg ez az 1600 milis akksi bosszant. Rohadt sokat nyomkodom és szerintem a 2200 minimum kéne. (tudom, vegyek lg g2-t 😄 )
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.11.13. 15:00:41
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Here drive + van rajta.
infidel
infidel
infidel