5743
-
A mai napon, de bővülni fog. -
"Supported phones for Windows 10 Technical Preview
We're working to get more Windows Phone models supported worldwide. Download the Windows Insider app, and when your phone is supported you'll be able to sign in with the same Microsoft account you used to join the Windows Insider Program. Windows 10 Technical Preview currently works with the following phones—as long as they have at least 8 GB of storage and Windows Phone 8.1 was already installed on the phone at the time of purchase:
Lumia 630
Lumia 635
Lumia 636
Lumia 638
Lumia 730
Lumia 830" -
Én nem látok ilyen alkalmazásokat. Továbbá a Preview sem enged semmi újat. -
"A Windows 10 Technical Preview kiadással kompatibilis telefonok
Igyekszünk minél több Windows Phone-telefontípust bevonni a támogatott készülékek körébe. Töltse le és telepítse a Windows Previewer alkalmazást. Miután bekerül a telefonja a támogatottak közé, be tud majd jelentkezni ugyanazzal a Microsoft-fiókkal, amellyel regisztrált a Windows Insider programra. A Windows 10 Technical Preview jelenleg az alábbi telefontípusokra telepíthető (feltéve, hogy a vásárlás időpontjában már a Windows Phone 8.1-es verzió volt telepítve rájuk):
HTC 8x
HTC One (M8) for Windows
Nokia és Microsoft Lumia készülékek a következő jellemzőkkel:
legalább 8 GB tárterület
egy SIM-kártyahely (a két SIM kártyát támogató telefonok egyelőre nem alkalmasak a Technical Preview futtatására)"
forrás: Microsoft -
Angliában az O2-nél elérhető 1020-ra és 925-re a Denim.
Utoljára szerkesztette: Örm, 2015.02.11. 19:36:55 -
Barátnőm a T-s 620-ára már elég rég megkapta a Denimet, szóval nem tudom. -
gotchaaa #5097 Tudom, hogy már mindenki Win10 lázban ég, viszont az én t-s 625-ömre valamiért még a denim frissítés sem akar megérkezni. Ennek mi lehet az oka? -
Sziasztok.
Azt írták, hogy februárban jön a Lumia 435-532 páros, és kíváncsi lennék rá. Szerintetek hol érdemes majd először keresni? -
Van valami app, amiben beállíthatom, hogy a hét napjain bizonyos órák között a telefon teljesen néma legyen? Ha hívnak, sms jön, akkor rezegni rezegjen, meg jelezze, csak ne nekem kelljen a hangerőt szabályozni. -
kl24h #5094 Csak nehogy az 512 MB RAM-mal rendelkező telefonokat egy kissé lelassítsa a Windows 10. -
-
nem mindegyikre jön én úgy tudom, eddig kérdés volt, hogy jön-e 512-es készülékekre. (wmpoweruseren nem lenne hír ha eddig egyértelmű lett volna) -
Elvileg minden win 8-as, vagy újabb készülékre jön. -
MauroN #5090 Köszönöm a válaszaitokat! -
530-ra jön?
-
Másként elég nehezen jöhetne az olyan gyenguszabb készülékekre, mint az 520, 620, 625, stb. -
512mb ram is elégblesz a win10-hez -
A frissítés jó kérdés, de amúgy rendben van. Nekem is faterom használ ilyet, sosem volt vele gond. (bár néha nem csörög a telefon, de nem jártunk a végére) -
2 haverom meg faterom használ ilyen telót, meg vannak vele elégedve, akku idő jó fluid a felület és a böngészés. Játékokra sincs panasz. Az kérdés hogy az 512 miatt frissíthető lesz-e win10-re, de elvileg ez februárban derül ki. -
fateromnak ilyen van,ő inkább netezésre használja itthon és a melóhelyén,nincs semmi gondja vele,ha nincsenek nagy igényeid,és megtudsz lenni vaku nélkül,akkor tökéletes vétel. Például az én 925ösömmel eddig több gond volt mint az ő 630-ával,stabil kis telefon. -
Elvileg elindult az insider program résztvevőinél a frissítés
Nekem nem engedi még illetve még nemnagyon találtam több infót, de biztató :) -
MauroN #5082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintetek ez megéri az árát? 512 MB ram nem kevés manapság? Illetve ezt később lehet majd frissíteni 10-re? -
Miguel125 #5081 Az összes gyártott szinű (fekete, fehér, zöld, narancssárga, kék!) hátlapot meg tudod venni utolag is. Ebay-rol kb. 3000huf. -
És vajon kapok még fehér színben? A lumia 800-al is úgy jártam annó, hogy márcsak fekete színben tudtak adni a telenornál. -
kl24h #5079 mgenya911 az #5038 hozzászólásában a nagy Lumia táblázatot foglalta össze. Nekem pl. azok a Lumia telefonok tetszenek, amelyekben az az alsó 3 "gomb" elfordul, mikor el van fordítva a képernyő, ilyen pl. a Lumia 630, Lumia 635 és Lumia 735 is az újabb kiadások közül (nekem nincs Lumia telefonom, de a videók/képek alapján láttam ezeket). Árban és okosságban a Lumia 735 a legelfogadhatóbb.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.02.04. 19:40:24 -
Erősebb vas, nagyobb kijelző, jönni fog rá a windows 10 is, a 800-assal ellentétben. -
Hali!
Jelenleg egy Lumia 800-as mobilom van immáron 2 éve, amit egyébként nagyon szeretek...de gondolkozom a váltáson és a Lumia 735-öt néztem ki magamnak. Mennyivel jobb ez a telefon? Érdemes most váltani? Persze abból a szempontból mindenképp, hogy a mostani telókon már WP 8.1 van, de ezen kívül? :) -
Ez csak pletyka, de nagyon örülnék neki. -
l925-re is fellehet majd nyomni gondolom -
Remélem így is lesz és 4.-én már lehet telepíteni. -
Február 4 windows 10 for phones preview -
office csomag ingyenesen ios-re és androidra is van, a saját készülékükből nem valószínű, hogy kiveszik -
kl24h #5071 Most nem lehet tudni, hogy be lesz-e téve teljes licencel a Windows 10-be a Microsoft Office csomag. Még kérdéses a dolog, ahogy olvastam. Nagyon jó lenne, ha be lenne téve. -
Egész pofás ez a Win10. Lehet tényleg beújítok egy 1520-at... -
Deee, legalabb most mar nekem is ugy mukodik a Wifi short cut, mint nektek, tehat bemegy a wifi halozat valasztoba, ha rakattintok, nem csak ki/be kkapcsolgat. -
Ezt nem hiszem el:D Tehat eddig szar volt a 930-am kameraja, mert a kep jobb oldala mindig tok elmosodott lett. Most feltettem a Denimet, es valamiert minden kepen van egy szurke folt. De a legviccesebb, hogy a mar Denim elott keszitett kepeken is ott van, pedig nem volt. Elegge feltuno, eszrevettem volna eddig is. -
A neve simán Windows 10 lesz. :) -
Elvileg ez leszba neve, a windows phone megszűnik. Legalábbis wmpoweruseren ez volt a cikk címe. -
windows for phones?:(
microsoft band bemutató -
kl24h #5064 Ha a gépbe nincs beintegrálva a Bluetooth, akkor lehet vásárolni olyan kis Bluetooth kütyüt, amit be kell dugni egyik USB portba és kész.