Windows 10 Mobile
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
Mondjuk ha akciós áron vetted akkor persze az is rájön...
A fekete fehér kijelzős telefonoknál nem egyedi kód volt, hanem egy egyen kód amivel függetleníteni lehetett sokszor a telefont.
A maiaknál egyedi imei-szolgáltató párossal generálják ezt a kódot és mindenkinek más. Külföldi telefont ha behozol azt lehet függetleníteni általában (német, uk, usa, francia stb). És sokszor ez az egyetlen megoldás, wp-s telefonoknál pedig csak ez vagy a szolgáltató. (Legalábbis tudomásom szerint wp-s telót nem tudnak függetleníteni)
Egyébként ha jól tudom a szolgáltató is ugyanígy kóddal függetlenít csak ők maguknak tudnak ilyet generálni.
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.29. 18:46:47
(Elvileg a BB-ket is lehet így függetleníteni, a régi szoftverrel.😄)
13 éve itt. Szép idő.
t-mobile 15000 akkor is ha már nincs hűségidő plusz ha valami kedvezménnyel lett véve a telefon, akkor a kedvezményt is vissza kell fizetni. (Az alap ár a kedvezmény nélküli kártyás ár, ha előfizuval vetted és olcsóbb volt mint kártyásan akkor az is kedvezmény)
vodánál egy éven belül 20000 1-2 év közt 10000 2 év után 2500
Utoljára szerkesztette: kifli, 2014.12.29. 16:20:29
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem legális? Valami GSM boltba megoldják..😄
13 éve itt. Szép idő.
Az árúházból kell letölteni a lumia kategóriában. A térképet meg lehet appon belül. Lehetőleg wifin. Kb 200 mb a Magyarország térkép.
a teloban nemet kartya van,en meg itthin Magyarban.letezik megoldas,ha pc re csatlakoztatom,es arrol toltom at neki ?
a laptopom felismeri a telot,de drekt letoltest nem talaltam a navihoz.
Letezik,hogy csak direktbe a telora lehet csak letolteni a naviprogramot?
koszonom
Ps.: utolagosan is kellemes karacsonyt a forumtagoknak😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Zenehallgatás közben egyszerűen elment az érintőkijelző, egyszerűen nem érzékelte a tapicskolást. Szerencsére az akksi kivétel utáni indítás észhez térítette.
Elég fura lett volna, ha annyi esés után csak úgy semmitől halt volna be a zsebemben.
De ha drágállom akkor ezek szerint mehetek a 735-re.
köszi szépen!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
(de ha cserélnél, akkor olcsón a 735 biztosan jó vétel)
Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.12.10. 18:18:49
tokban volt nem volt nyoma ütésnek se semminek,csupán nem reagált.
és mire odajutottam volna összetört.Így gondolom reflexből rávágják hogy azért nem reagál mert összetört pedig előtte jtt elő a dolog,de hát lehet én is azt mondanám hogy csak füllent az illető.
Így lényegében ha az üveget cserélem ki rajta akkor lehet hogy menne.A másik hogy prohardveren a topikban olvastam hogy nem olyan egyszerű cserélni az üveget se mert melegíteni kell,vagy valami ilyesmi és ha nem gyakorlott ember csinálja akkor bizony nem reagál rendesen vagy teljesen tönkretehető.Az 520 érintőjét(faterét) szó nélkül cseréltem anno tehát nem a lustaság vagy a minimális hozzáértés nincs meg,csak nincs kedvem kidobni 10-30 ezret ha aztán nem úgy muzsikál ahogy kéne.Viszont nem is vennék újabbat mert maximálisan meg vagyok vele elégedve de a Vodánál most van 735 és flottában elég olcsón ki tudnám hozni.
Röviden tömören ez a helyzet sajnos
Melyiket érdemes a középkategóriából most megvenni?
Az app aruhazban megkulonboztetik a Windows 8.1 es Windows Phone 8.1-es alkalmazasokat, de alap esetben te nem lathatod a sima asztali Windowsra irt alkalmazasokat a telefonod App boltjaban. Ami tortenhetett, es a hibauzeneted kaptad miatta, hogy amikor radugtad, akkor valahogy a Windowsos alkalmazasokat probaltad feltenni a Windows Phonera. Ilyen nem lehetseges.
Here Direct alkalmazast en nem talaltam, szerintem a Here Drive+ -ra godolsz, esetleg a Here Maps -ra. Ezeket ugy lehet, hogy belemesz az App bolt alkalmazasba, es (az enyemen) kettot balra pockolsz, majd legfelul ott lesz, hogy Lumia Collection (Lumia gyujtemeny?). Arra kattints ra es ott letoltheted oket.
Ujfent emlitenem, hogy a szamitogepes alkalmazas telepitest mellozd, feleslegesen bonyolitod tul a dolgot. WiFi-t hasznalva, az App bolton keresztul telepits csak. Szamitogep maximum akkor kell, ha zenet, kepeket, videot akarsz ratenni a telefonra. Ez esetben dugd ra a telefont a gepre, nyisd meg, mint egy sima meghajtot, es a megfelelo mappaba (music, pictures, stb.) masolt be, amit szeretnel. Alkalmazas telepitesehez neked soha nem lesz szukseged gepre.
A Microsoft account eleg sok mindenre jo. Eleve, nelkule nem hasznalhatnad az App boltot. Valamint mostantol mindent elment a telefonod ehhez az accounthoz, igy ha a jovoben pl. veszel egy uj Windows Phone-os telefont, nem kell semmit sem beallitani, csak megadod elso bekapcsolaskor a Microsoft Accountod es mindent szepen raszinkronizal az uj telefonra; telefonszamokat, uzeneteket (ha beallitod, h az is kell), alkalmazasokat, beallitasokat, stb., igy nem kell ezzel szorakoznod.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A közeli könyvtárban mint kiderült van ingyen wi-fi, térképeket tudtam letölteni az 530-ra wi-fi-vel, erre nem volt szükség (nem kérte a telefon) a microsoft fiókra. De a Here Direct navigációt -iletve más app-okat, hogyan tudom telepíteni szerinted? Az jó lenne, mert offline is működik, nem kell hozzá internet. Persze az igazi az lenne, ha itthon a Pc-ről tudnám letölteni a telefonra az app-okat. Mindenestre, most elslattyogok a könyvtárba és megpróbálom wi-fin keresztül a letöltést.